|
  |
Cime vas zene najvise nerviraju? |
|
|
| Magnificent |
May 21 2005, 12:32 PM
|
Početnik

Status: Član
Reg: 26-June 04
Član broj: 62 871

|
| QUOTE (zaklinica @ 21. May 2005. 11:54) | | a jel' to te nervira? |
Samo kažem da ste dosadne kad vas "boli stomak"!
|
|
|
|
|
|
| Plaiboiz_Finest |
May 22 2005, 02:11 AM
|
Veteran

Reg: 26-December 04
Član broj: 96 128

|
magnificent, vidim da si ti toliko savrsen da za tebe psm nije nista... volela bi kada bi mogao da osetis te nenormalne bolove koji traju jedno 2 dana, sve i jedna emovija pomesana zajedno, ne znas sta bi pre ubio coveka ili zaplakao, suze same krecu od bolova, dolazis kuci ili sa posla jer ne mozes vise da ih trpis, ne mozes ni normalno da hodas nego se sagnes kao da imas 90 god, ni tablete ti vise ne pomazu a popio si ih skoro sve, sve te nervira... pa da vidimo onda ko ce biti vise dosadan... veruj mi dosadio bi sam sebi MNOGO vise nego sto bi svima drugima... zahvali se Bogu sto ne moras 7 dana svakog meseca gledati u gace pune krvi, da trcis do wc-a svako 5 min da slusajno ne dobijes odjednom i da ti prodje kroz pantalone... bolovi koji zapocinju 10 dana pre, pa traju jos 3-4 dana kad dobijes i tek onda prodju... ne mozes da zamislis kako je ziveti sa bolovima 14 dana! [ok mozda jedno 1-2 dana su bas uzasni drugo mozes da pretrpis]... zamisli ujutru kako se budis i pre nego sto otvoris oci skaces i kreveta i trcis u wc jer osetis sve mokro ispod tebe i moras da menjas... jos kad prodje kroz pidzamu i ode na krevet...treba i to prati!! nego, sad se izvini svim zenama za taj glupi post, kako mozes samo tako nesto reci, sva muskarce koji tako razmisljaju zasluzuju
|
|
|
|
|
|
| expensive |
May 22 2005, 02:49 AM
|
Početnik

Reg: 20-May 05
Član broj: 124 186

|
| QUOTE (Plaiboiz_Finest @ 22. May 2005. 03:11) | volela bi kada bi mogao da osetis te nenormalne bolove koji traju jedno 2 dana, sve i jedna emovija pomesana zajedno, ne znas sta bi pre ubio coveka ili zaplakao, suze same krecu od bolova, dolazis kuci ili sa posla jer ne mozes vise da ih trpis, ne mozes ni normalno da hodas nego se sagnes kao da imas 90 god, ni tablete ti vise ne pomazu a popio si ih skoro sve, sve te nervira... |
E curo svaka čast,mislim da si konačno rekla baš onako kako je,nije da se žalim ne bih bila muško ni jedan dan života ali taj PMS nešto je najgore što nas je stiglo... Momci skuvajte dragoj čaj,kupite joj čokoladu i budite nežni sa njom kada je "boli stomak" a ne da dižete nos jer vam sedam dana neće biti na usluzi,pa je uz sve to još i stomak boli!!! Čast izuzetcima da se neko ne nadje uvredjen!
|
|
|
|
|
|
| Plaiboiz_Finest |
May 22 2005, 04:00 PM
|
Veteran

|
ne znam kako mozes biti tako pozitivna... meni u to vreme nije ni stalo do zivota... a nisam primetila ako se lice rascisti... a sto se tice seksa u to vreme... pa bolje mi ne prilazi ostaces bez ruke [ili neceg drugog ako mi pridjes sa tim  ]
|
|
|
|
|
|
| Meggy |
May 22 2005, 04:51 PM
|
Intolerable cruelty

Reg: 15-January 04
Član broj: 34 285

|
| QUOTE (Magnificent @ 22. May 2005. 17:41) | | Verujem da pecka malo, |
Pecka? BOLI! Jel' tebi lepo kad te neko sutne tamo gde se, bato, malo nadas? A predmenstrualni sindrom (PMS) uopste ne mora da ima veze sa bolovima...vise sa divljanjem hormona. Osim toga, kad stomak boli, nemas ni snage da budes nervozan
|
|
|
|
|
|
| One_And_Only |
May 22 2005, 11:51 PM
|
Wrong Nigga To Fuck With

Reg: 11-November 04
Lok: Staten Island, New York, New York, baby
Član broj: 80 342

|
| QUOTE (Meggy @ 22. May 2005. 17:51) | Jel' tebi lepo kad te neko sutne tamo gde se, bato, malo nadas? |
Oooouch! Sreća, pa se kod nas takve stvari ne dešavaju redovno i obavezno u određenim vremenskim razmacima, već... ponekad. Možda ste videli kada je nedavno Ronaldo (nije na slici) na jednoj fudbalskoj utakmici dva puta zaredom dobio takav udarac? Verujte, i mene je bolelo dok sam ga gledao. One_And_Only je izmenio/la post. Vreme izmene: May 23 2005, 01:37 AM
|
|
|
|
|
|
| zmajbgd |
May 23 2005, 12:57 AM
|
Profi

Reg: 17-November 04
Član broj: 89 326

|
| QUOTE (tisa20 @ 20. May 2005. 00:20) | | Ako vas nervira nešto drugo što žene namerno ili nenamerno rade slobodno nam kažite možda nešto i naučimo... |
Nerviraju me ribe kao u ovoj prici (ali to nije iskljuciva privilegija zena):
Gospodin ulazi u svoj omiljeni restoran i sjedne na uobicajeno mjesto. Baci pogled na cijeli restoran i ....... vidi prekrasnu zenu, koja sjedi sama za stolom blizu njegovom. Gospodin pozove konobara i zamoli ga da prekrasnoj zeni odnese bocu najboljeg i najskupljeg vina sa vinske liste restorana.
Muskarac je bio uvjeren da je, ukoliko ona prihvati njegovu gestu, pred njima veoma zanimljiva i obecavajuca vecer.
Konobar odnese bocu vina za gospodin stol i kaze joj:
Ovo je ljubazna gesta gospodina koji sjedi za onim stolom. i pokaze na njega.
Zena pogleda bocu veoma hladno i s visoka i odluci poslati poruku gospodinu. Pripremi papiric i da ga konobaru, koji ga odmah odnese gospodinu.
Na papiricu je pisalo:
Da bih ja prihvatila bocu vina, koju ste mi Vi ljubazno ponudili, trebali biste u garazi imati Mercedes, u banci milijun dolara i u hlacama 20 centimetara!
Nakon sto je procitao poruku, gospodin odluci odgovoriti. Pripremi papiric i da ga ljubaznom konobaru, kako bi ga ovaj predao gospodi.
Na njegovom je papiricu pisalo:
Da bih izasao u susret Vasoj ljubaznoj zamolbi, mogao bih, eventualno, prodati moj Ferrari Modena, pa cak i moj Rolls-Royce, tako da mi u garazi ostane samo Mercedes 600SEL. Mogao bih investirati ili pak donirati 19 od 20 milijuna dolara, koje drzim na racunu u banci. Ali, ........ ni za sto na svijetu, pa cak ni za tako lijepu i privlacnu zenu kao sto ste Vi, ne bih odrezao 5 centimetara onoga sto imam u hlacama!!!
Budite tako ljubazni i vratite mi moje vino!
|
|
|
|
|
|
| Plaiboiz_Finest |
May 23 2005, 02:31 AM
|
Veteran

|
hahaha ta prica ti je super!!
| QUOTE | | A što se tiče nekakvih "bolova" kako se ne navikneš više Plaiboiz_Finest? Verujem da pecka malo, ali stisneš zube i izdržaćeš. A ako već ne možeš da izdržiš onda lepo ležiš i ćutiš, a ne urlaš na ceo svet oko sebe. Da nemaš PMS upravo sada? |
osecem ti 1i prst...boli osecem ti 2i prst...boli osecem ti 3i prst...boli osecem ti 4i prst...boli osecem ti 5i prst...boli osecem ti 6i prst...boli osecem ti 7i prst...boli osecem ti 8i prst...boli osecem ti 9i prst...boli osecem ti 10i prst...boli kad ti osecem k***c i ono boli...kako se vise nisi naviknio?? zaklinica je izgleda jedina devojka na svetu koja tako razmislja i mnogo joj zavidim za to... ako ne mogu da duram, ni lezanje mi nece pomoci, jer ne mogu da lezim mirno... a urlanje mi bas olaksa malo muke... i kad te bas zanima, nemam trenutno pms, prosao me je juce | QUOTE | | nego mene u pms ne boli stomak vec me bole grudi cry.gif a nije da bole-nego i pucaju reallyexcited.gif i ja nesmem da ih diram ,a kamoli neko i da ih takne reallyexcited.gif |
 i ja sam to primetila! zabole me mnogo mozda jednom mesecno ponekad toliko boli da cak i brus ne mogu da nosim i ne mogu da lezim, ali nikada mi nije palo na pamet da pms moze biti razlog za to... mene inace boli stomak nije onoliko kako sam gore opisala to je samo bilo ove sedmice umirala sam, umereno boli, ali glava mi puca... ne znam ako je od samog pms-a ili i to sto se ne naspavam dovoljno ali osecam se kao da me je neko uzeo sa desne strane a neko sa leve i poceo da mi gura glavu kao unutra... uzasan je to osecaj  muskarci i ne znaju koliko su srecni...
|
|
|
|
|
|
| ninanena |
May 23 2005, 03:45 AM
|
Veteran

Reg: 13-May 03
Član broj: 9 156

|
|
|
|
|
|
|
|
  |
2 član(ova) čita ovu temu (2 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:
|
|