|
  |
Cudne stvari u kojima "hvatate" sebe, koje su? |
|
|
| popkalinda |
Jul 1 2007, 06:16 PM
|
Unpredictable

Status: Moderator
Reg: 4-February 06
Lok: negde na dnu srca....
Član broj: 197 691

|
evo ja, na primer, kad legnem za spavam i zatvorim oci, zamislim se nesto i posle nekoliko minuta ukapiram da su mi oci otvorene! i tako vise puta za jedno vece! ( dakle  ,  ,  ....) to se obicno desava kada se zamislim..... ali ne znam sta je uzrok tome...... a vama, jel se desava tako nesto?
|
|
|
|
|
|
| ludo_913 |
Jul 2 2007, 11:51 PM
|
...nežna&neizbežna...

Status: Član
Reg: 8-January 07
Lok: ... tu negde...
Član broj: 317 329

|
Citat (popkalinda @ Jul 1 2007, 06:16 PM)  evo ja, na primer, kad legnem za spavam i zatvorim oci, zamislim se nesto i posle nekoliko minuta ukapiram da su mi oci otvorene! i tako vise puta za jedno vece! To mi se često dešava... I dešava mi se da čujem šta neko govori, ali mi uopšte ne dolazi do mozga, pa ga po ko zna koji put pitam da mi ponovo kaže...
|
|
|
|
|
|
| anchiana |
Jul 4 2007, 12:50 AM
|
Bambince :)

Status: Moderator
Reg: 30-April 07
Lok: hodam po oblacima; tragam za svojim mirom
Član broj: 359 670

|
Ja sam najpoznatija po tome. Sto bih ja rekla "Opet se gubis, sta ti je??" Ponekad jednostavno ne mogu da pogledam nekoga, ustvari, ne mogu da pomerim oci, samo gledam u jedno tacku, sve radim normalno, pomerim casu, pricam sa osobom, ali ne mogu da je pogledam, nekoliko puta mi se desilo da su ljudi pomislil da sam slepa  .. Zatim pricam sama sa sobom, pricam u snu, pocnem da pevam (jadna moja okolina..  ), i kad gledam utakmicu (tu ima raznih reakcija, poteza...  ) ima jos, ali ne mogu bas sve da ih nabrojim.. Daaa.. I ako neko pokusa da mi uzme knjigu (ja uglavnom zaspim sa nekom lektirom, knjigom..), onda ga ceka moj javni govor (njega se ne secam, prepricavaju mi).. I reakcija, kad se vec razbudim, pogledam u sat i "Sta je bilo bre, pusti me da spavam, ovamo vices da ne spavam nimalo, a ovamo me budis, ma daj!" i legnem..  he he he
|
|
|
|
|
|
| Goraaan |
Jul 4 2007, 01:45 PM
|
Rich and the Best

Reg: 11-November 04
Član broj: 72 760

|
|
|
|
|
|
|
| Wonderlust |
Jul 4 2007, 02:54 PM
|
*Sempiternally wast*

Reg: 16-April 06
Lok: ...rider of the shooting star,in the land that's away and far...
Član broj: 231 588

|
Citat (Snow_Queen @ Jul 4 2007, 03:27 PM)  Gledam sebe u ogledalu i plačem
mozda bolje i to nego da se gledas u ogledalo i izgovaras cuveni line "ogledalce ogledalce moje,na svetu naj lepsi ko je" da te cuje neko pa da te odma utamnice
|
|
|
|
|
|
| astralpro |
Jul 4 2007, 03:52 PM
|
GTI

Reg: 6-November 05
Član broj: 163 371

|
Citat (lekana @ Jul 4 2007, 12:36 PM)  Meni se desava redovno da kada spavam a zvoni mi telefon,ja se uredno javim ispricam kao prava i nastavim da spavam.Nakon toga kada se probudim pojma nemam sta se desavalo.
ha i meni se ovo dosta cesto desava. posle kad vidim primljenje pozive zbunim se...
|
|
|
|
|
|
| silver_lady |
Jul 4 2007, 10:14 PM
|
Napredni korisnik

Reg: 1-April 07
Lok: k'o na vrhu sveta:)
Član broj: 350 219

|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citat (popkalinda @ Jul 1 2007, 06:16 PM)  evo ja, na primer, kad legnem da spavam i zatvorim oci, zamislim se nesto i posle nekoliko minuta ukapiram da su mi oci otvorene! i tako vise puta za jedno vece! Ovo mi se desava ali samo kad se probudim i onda nastavim da spavam zapravo ja mislim da sam nastavila a ustvari drzim oci otvorene I jos ,legnem da spavam i ostavim telefon na polici ,probudim se i nadjem telefon pored sebe,na jastuku ili lezim na njemu...i kasnije vidim procitane poruke koje su u 2,3 sata stigle i propusteni pozivi isto ....ali ja sam tad spavala i nicega se ne sjecam,ne sjecam se da sam ih citala... Ili ako lezim i dopisujem se sa nekim,zaspem , sjecam se samo da sam kucala poruku i nista dalje....i nikad ne znam da li sam je poslala ,je li meni sta stiglo i td... silver_lady je izmenio/la post. Vreme izmene: Jul 4 2007, 10:16 PM
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:
|
|