|
  |
Da li priznati partneru broj bivših partnera? |
|
|
| Nestvarna |
Jul 24 2006, 12:28 PM
|
Početnik

Status: Član
Reg: 22-May 06
Član broj: 243 058

|
Citat (PAZIujedam @ Jul 24 2006, 10:34 AM)  Ja još uvek, za sve ove godine, nikako da shvatim potrebu za ispovedanjem te vrste. Uopšte me n ezanima broj devojaka sa kojima je bio, a ne vidim ni zašto bi njega to trebalo da interesuje.
Potpuno mi je apsurdno pitati za cifru, a još mi je luđe dati odgovor na postavljeno pitanje. Sva naša prethodna iskustva nas čine onim što jesmo sada, u ovom trenutku. Šta mi znači broj? Da li određuje kvalitet, odnosno ne-kvalitet..? Nikako!
Nikada ne pitam. Još manje bih bila sa osobom koja mi to pitanje postavi!
Potpuno se slazem sa tobom. Meni je to van pameti.. Sta se to koga tice?? Ja prva niikada ne pitam, i apsolutno ne ocekujem takvo pitanje od osobe sa kojom sam.. Koja je svrha??? Uporedjivanje? Odredjivanje koliko je ko moralan??? Budalastine..
|
|
|
|
|
|
| Master_Yoda |
Jul 24 2006, 02:52 PM
|
Šumadijski Džedaj

Reg: 21-April 06
Lok: @ebeni Chicago
Član broj: 233 931

|
Citat (verav @ Jul 24 2006, 03:00 PM)  ... Ali dugogodisnja i ozbiljna veza svakako podrazumeva "preslisavanje" svega i svacega sto je bilo pre nego ste se upoznali.
E pa, nisam priznavao ni pandurima kad su me preslišavali, neću ni ženi. A i ne sme da me preslišava.
|
|
|
|
|
|
| verav |
Jul 25 2006, 10:19 AM
|
Just a woman

Reg: 7-January 05
Član broj: 98 809

|
Citat (Master_Yoda @ Jul 24 2006, 03:52 PM)  E pa, nisam priznavao ni pandurima kad su me preslišavali, neću ni ženi. A i ne sme da me preslišava.
Blago tebi sa tvojom zenom. Uzivacete ocigledno u zajednickom zivotu. Preslisavanje je bilo pod navodnicima sto je samo trebalo da znaci da se tokom mnogobrojnih razgovora doticu mnoge teme. Manje vise broj, ali prica o vezama, kakve su one bile , koliko su trajale, bile su ozbiljne ili manje ozbiljne, kres varijante itd. Kroz sve to dodje se i do brojke. I dalje stojim pri stanovistu da od istine ne treba bezati. A ako je ljubav jaka ne bi trebala pobeci zato sto je cula da si imao puno partnerica pre nje. To uopste nije pokazatelj da ces to i nastaviti u vezi sa njom. A ako planiras da nastavis, onda jos nisi zreo za ozbiljnu vezu 
|
|
|
|
|
|
| Miro77 |
Jul 30 2006, 05:34 PM
|
Početnik

Reg: 8-July 06
Član broj: 260 042

|
Citat (Wonderlust @ Jul 28 2006, 11:54 AM)  Ja se jednom zajeba*a pa pitala.Mogu reci da decko bio bolno iskren.Umalo se nisam slogirala.
E eto vidis! Da se nebi ni moja djevojka slogirala, ipak je pametnije da cutim. Jao dobri ovaj net pa mozes svasta i svakoga pitati!
|
|
|
|
|
|
| TROPRSTI |
Jul 31 2006, 12:40 PM
|
Олд тајмер

Reg: 29-December 03
Član broj: 25 260

|
Citat (PAZIujedam @ Jul 24 2006, 09:34 AM)  Ja još uvek, za sve ove godine, nikako da shvatim potrebu za ispovedanjem te vrste.
Smatram da se ne treba opterećivati temama koje mogu navesti partnera da vam makar iz najboljih namera izgovori neistinu. Mi gradimo našu vezu i ne želim uopšte da je upoređujem sa nečim što je prošlost i nije imalo šanse da opstane. To mu dođe kao preventivna vakcinacija, jerbo nikad se nezna kako će neki kompromitujući podatak biti tretiran i možda zloupotrebljen u nekom kontekstu. Svoje partnere treba štititi od svega što ih može povrediti, a i na sebe treba misliti !
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:
|
|