Dobrodošli na BeogradCafe | Login | Registracija
Meni
 ◦ Početak

◦ Chat
 ◦ Forum
 ◦ Klubovi
 ◦ Online muvanje
 ◦ Online Dnevnik
 ◦ Foto album
 ◦ Online klub
 ◦ Književni kutak

◦ Horoskop
 ◦ Humor
 ◦ SMS poruke
 ◦ Video
 ◦ Grafiti
 ◦ Čestitke
 ◦ Igre
 ◦ Wallpapers
 ◦ Strip
 ◦ Lyrics
 ◦ Erotika
 ◦ Muzika
 ◦ Srbija
 ◦ Svet
 ◦ Društvo
 ◦ Kultura
 ◦ Fun news
 ◦ Fudbal
 ◦ Košarka
 ◦ Tenis
 ◦ Ostali sportovi
 ◦ Shobizz
 ◦ Muzika
 ◦ Film
 ◦ Ljubav & sex
 ◦ Zdravlje
 ◦ Moda i lepota
 ◦ IT svet
 ◦ Gastro kutak

◦ Vreme
 ◦ Kursna lista
 ◦ TV program
 ◦ Download
 ◦ Linkovi
 ◦ Mali oglasi
 ◦ Kontakt
 ◦ Marketing
Akcije

Dobrodošli Gost ( Login | Registracija )

9 Strana V  1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Da li priznati partneru broj bivših partnera?
Miro77
post Jul 23 2006, 09:22 PM
Post #1

Početnik
Group Icon

Status: Član
Reg: 8-July 06
Član broj: 260 042

Pozdrav,
sta mislite: Da li je pametno priznati partneru koliko je ko imao partnera u krevetu? Ja osobno imam osjecaj da bi mi moja djevojka rekla ali da se plasi moje reakcije. A i obratno nije nista bolje. Kako to zene gledaju, je li to budi u njima neka osjecanja? Da napomenem da se mi npr. mnogo volimo i da se u svemu razumijemo. Zamolio bih za mnoge komentare.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bgangel83
post Jul 23 2006, 10:04 PM
Post #2

Wonderwoman
Group Icon

Reg: 17-April 06
Lok: Beograd
Član broj: 231 998

Ako se vas dvoje volite i razumete onda ne bi trebalo da predstavlja problem da kazete jedan drugome prave brojke.

Sve zavisi kako ko gleda na to,niko ni zensko ni musko ne voli bas da cuje da je onaj drugi promenio hiljade njih pre nego sto je usao u vezu.

U svakom slucaju u drustvu muskarac koji je imao 10 devojaka je smeker, a devojka koja je imala 10 muskaraca je k..va.

Iz tog razloga devojke se plase da kazu svom partneru pravo stanje,i nije im prijatno ni da cuju da je nihov partner imao dosta partnerki.
Mada ni momci nekad nisu iskreni jer ako vole svoje devojke mozda ce smanjiti broj prethodnih partnerki cisto da ne bi povredili svoju sadasnju devojku.
To sve zavisi od osoba i njihovih shvatanja i pogleda na te stvari.
+Quote Post
whataman
post Jul 24 2006, 01:18 AM
Post #3

stoka iz bloka
Group Icon

Status: Moderator
Reg: 5-February 06
Lok: Of Gold
Član broj: 198 119

ako je to samo partner i ako nema sanse za ozbiljnu vezu onda treba reci istinu ako partnera zanima.
ako si sa devojkom koju volis i koja voli tebe i koja je imala nekoliko partnera a ti joj prospes neku sumanutu cifru zakljucice da si picoman. mogla bi zbog toga da ti uskrati poverenje u nekom smislu, da stalno ocekuje da povecas broj reckica, zbog toga moze biti gorda i namerno ciniti da se osecas lose. itd...To nije potrebno nikome. malo smanjiti brojke.
+Quote Post
PAZIujedam
post Jul 24 2006, 09:34 AM
Post #4

Samo svoja...
Group Icon

Reg: 19-August 05
Lok: catch me if u can...
Član broj: 141 095

Ja još uvek, za sve ove godine, nikako da shvatim potrebu za ispovedanjem te vrste.
Uopšte me n ezanima broj devojaka sa kojima je bio, a ne vidim ni zašto bi njega to trebalo da interesuje.

Potpuno mi je apsurdno pitati za cifru, a još mi je luđe dati odgovor na postavljeno pitanje.
Sva naša prethodna iskustva nas čine onim što jesmo sada, u ovom trenutku.
Šta mi znači broj?
Da li određuje kvalitet, odnosno ne-kvalitet..?
Nikako!

Nikada ne pitam.
Još manje bih bila sa osobom koja mi to pitanje postavi!
+Quote Post
Nestvarna
post Jul 24 2006, 12:28 PM
Post #5

Početnik
Group Icon

Reg: 22-May 06
Član broj: 243 058

Citat (PAZIujedam @ Jul 24 2006, 10:34 AM) *

Ja još uvek, za sve ove godine, nikako da shvatim potrebu za ispovedanjem te vrste.
Uopšte me n ezanima broj devojaka sa kojima je bio, a ne vidim ni zašto bi njega to trebalo da interesuje.

Potpuno mi je apsurdno pitati za cifru, a još mi je luđe dati odgovor na postavljeno pitanje.
Sva naša prethodna iskustva nas čine onim što jesmo sada, u ovom trenutku.
Šta mi znači broj?
Da li određuje kvalitet, odnosno ne-kvalitet..?
Nikako!

Nikada ne pitam.
Još manje bih bila sa osobom koja mi to pitanje postavi!

Potpuno se slazem sa tobom.
Meni je to van pameti.. Sta se to koga tice?? Ja prva niikada ne pitam, i apsolutno ne ocekujem takvo pitanje od osobe sa kojom sam..
Koja je svrha??? Uporedjivanje? Odredjivanje koliko je ko moralan??? Budalastine..
+Quote Post
Maksi_Rodrigez
post Jul 24 2006, 12:34 PM
Post #6

Profi
Group Icon

Reg: 24-July 06
Član broj: 264 028

To pitaju samo ribe koje su nevine, dok ove malo iskusnije je blam pitati iz prostog razloga sto se boje da ce i njih partner isto pitati.

Maksi_Rodrigez je izmenio/la post. Vreme izmene: Jul 24 2006, 12:35 PM
+Quote Post
verav
post Jul 24 2006, 02:00 PM
Post #7

Just a woman
Group Icon

Reg: 7-January 05
Član broj: 98 809

Kompleksno pitanje izgleda.
Najpre odgovor, konkretan - ako me pita za broj partnera cuce istinu.

I ne slazem se sa whatamanom koji kaze da samo u slucaju neobavezne veze mozes otkriti pravi broj a u ozbiljnoj vezi smanjiti. Ja mislim da pre u ozbiljnoj vezi treba biti iskren, bez obzira kakva ta istina bila. Zasto sebe predstavljati u nekom drugacije svetlu. Istina uvek izadje na videlo. Zar bi mogao ceo zivot da provedes u lazi i uvek pamtiti a sta sam ono bi rekao da se ne bi zabunio oko broja partnera. Gluposti.

I samo kratak komentar Paziujedam. Dakako da izgleda smesno pitati za cifru i davati odgovore na to. Ali dugogodisnja i ozbiljna veza svakako podrazumeva "preslisavanje" svega i svacega sto je bilo pre nego ste se upoznali. Jedna od tema je svakako i broj partnera.

I zasto bi precutali istinu ako smo bili samo sa partnerima sa kojima smo bili u ozbiljnoj vezi, koga smo predhodno dobro upoznali, koga smo zavoleli... i td. ko sto se ovde po forumu uglavnoim i prica da se desava.
+Quote Post
Master_Yoda
post Jul 24 2006, 02:52 PM
Post #8

Šumadijski Džedaj
Group Icon

Reg: 21-April 06
Lok: @ebeni Chicago
Član broj: 233 931

Citat (verav @ Jul 24 2006, 03:00 PM) *

... Ali dugogodisnja i ozbiljna veza svakako podrazumeva "preslisavanje" svega i svacega sto je bilo pre nego ste se upoznali.

E pa, nisam priznavao ni pandurima kad su me preslišavali, neću ni ženi. A i ne sme da me preslišava.
+Quote Post
astralpro
post Jul 25 2006, 09:04 AM
Post #9

GTI
Group Icon

Reg: 6-November 05
Član broj: 163 371

bolje cutati...

ili cak slagati - kazes da si nevin i odmah zatrazis poseban tretman!
+Quote Post
verav
post Jul 25 2006, 10:19 AM
Post #10

Just a woman
Group Icon

Reg: 7-January 05
Član broj: 98 809

Citat (Master_Yoda @ Jul 24 2006, 03:52 PM) *

E pa, nisam priznavao ni pandurima kad su me preslišavali, neću ni ženi. A i ne sme da me preslišava.

Blago tebi sa tvojom zenom. Uzivacete ocigledno u zajednickom zivotu. ph34r.gif

Preslisavanje je bilo pod navodnicima sto je samo trebalo da znaci da se tokom mnogobrojnih razgovora doticu mnoge teme. Manje vise broj, ali prica o vezama, kakve su one bile , koliko su trajale, bile su ozbiljne ili manje ozbiljne, kres varijante itd. Kroz sve to dodje se i do brojke. cool.gif

I dalje stojim pri stanovistu da od istine ne treba bezati. A ako je ljubav jaka ne bi trebala pobeci zato sto je cula da si imao puno partnerica pre nje. To uopste nije pokazatelj da ces to i nastaviti u vezi sa njom. A ako planiras da nastavis, onda jos nisi zreo za ozbiljnu vezu reallyexcited.gif
+Quote Post
bakterijasmarsa
post Jul 25 2006, 11:01 AM
Post #11

Perač prozora
Group Icon

Reg: 23-April 06
Lok: Kikinda
Član broj: 234 665

Iz iskustva znam da će ti iskrenost izaći na nos, i da će ti partner kad tad spomenuti ’’iskustvo’’ ma kakvo ono bilo. S druge strane ne volim biti neiskren, to mi tek smeta i kod partnera (voljene osobe). Pokušavam izbeći direktan odgovor na to pitanje.
Ta tema polako s napredovanjem veze gubi na značaju, i na kraju će, ukoliko je veza stabilna, potpuno izgubiti značaj.

bakterijasmarsa je izmenio/la post. Vreme izmene: Jul 25 2006, 01:32 PM
+Quote Post
tigerlilly
post Jul 25 2006, 12:12 PM
Post #12

Bezobrazna
Group Icon

Reg: 12-July 05
Lok: u svom svetu
Član broj: 132 239

Citat (bakterijasmarsa @ Jul 25 2006, 12:01 PM) *

Ta tema polako s napredovanjem veze gubi na značaju, i na kraju, ukoliko je veza stabilna, potpuno izgubiti značaj.

Tačno... sad mi je glupo kad se setim koliko nam je u jednoj fazi naše veze to bilo bitno i koliki je razdor u jednom trenutku stvorilo. A nikakvog značaja niti uticaja na našu vezu nema... rolleyes.gif
+Quote Post
sarajlija64
post Jul 25 2006, 02:00 PM
Post #13

Veteran
Group Icon

Reg: 3-December 05
Član broj: 172 523

Nikad ali bas nikad ne treba pricati o bivsim vezama,kad tad ce ti se to obiti o glavu.Zene su cudne biljke a muskarci jos cudniji.
+Quote Post
MladenIsakovic
post Jul 25 2006, 03:48 PM
Post #14

Napredni korisnik
Group Icon

Reg: 8-August 05
Lok: Šabac
Član broj: 138 355

Citat (verav @ Jul 24 2006, 03:00 PM) *

dugogodisnja i ozbiljna veza svakako podrazumeva "preslisavanje" svega i svacega sto je bilo pre nego ste se upoznali. Jedna od tema je svakako i broj partnera.

I zasto bi precutali istinu ako smo bili samo sa partnerima sa kojima smo bili u ozbiljnoj vezi, koga smo predhodno dobro upoznali, koga smo zavoleli...

Apsolutno se slažem. Ako se povede razgovor na ovu temu, onda treba biti iskren. Ali i ne mora da se povede, jer bitno je kako je kad ste zajedno, šta osećate i želite. Sve ostalo je - bledo.
+Quote Post
Wonderlust
post Jul 28 2006, 11:54 AM
Post #15

*Sempiternally wast*
Group Icon

Reg: 16-April 06
Lok: ...rider of the shooting star,in the land that's away and far...
Član broj: 231 588

Ja se jednom zajeba*a pa pitala.Mogu reci da decko bio bolno iskren.Umalo se nisam slogirala.
+Quote Post
Miro77
post Jul 30 2006, 05:34 PM
Post #16

Početnik
Group Icon

Reg: 8-July 06
Član broj: 260 042

Citat (Wonderlust @ Jul 28 2006, 11:54 AM) *

Ja se jednom zajeba*a pa pitala.Mogu reci da decko bio bolno iskren.Umalo se nisam slogirala.

E eto vidis! Da se nebi ni moja djevojka slogirala, ipak je pametnije da cutim. Jao dobri ovaj net pa mozes svasta i svakoga pitati!
+Quote Post
TROPRSTI
post Jul 31 2006, 12:40 PM
Post #17

Олд тајмер
Group Icon

Reg: 29-December 03
Član broj: 25 260

Citat (PAZIujedam @ Jul 24 2006, 09:34 AM) *

Smatram da se ne treba opterećivati temama koje mogu navesti partnera da vam makar iz najboljih namera izgovori neistinu.
Mi gradimo našu vezu i ne želim uopšte da je upoređujem sa nečim što je prošlost i nije imalo šanse da opstane.

To mu dođe kao preventivna vakcinacija, jerbo nikad se nezna kako će neki kompromitujući podatak biti tretiran i možda zloupotrebljen u nekom kontekstu.

Svoje partnere treba štititi od svega što ih može povrediti, a i na sebe treba misliti ! rolleyes.gif
+Quote Post
wind_of_bird
post Jul 31 2006, 02:09 PM
Post #18

Početnik
Group Icon

Reg: 7-June 06
Član broj: 249 397

Za devojke-ako ste imale dosta pertnera...nikako ne reci i tacka,shvatite to najozbiljnije i kraj price,muskarci ali SVI bez izuzetaka to drugacije shvataju ,a o prihvatanju,bvolje da se i ne razgovara.
za muskarce u istom slucaju_ako zelite da vas ozbiljnije shvate a vi ste spremni da se totalno posvetite toj posebnoj osobi,jer ljubav pre je niste sreli,isto vazi,to su stvari koje smetaju i nesvesno proganjaju partnera ako misli ozbiljno sa vama.
+Quote Post
MladenIsakovic
post Jul 31 2006, 02:19 PM
Post #19

Napredni korisnik
Group Icon

Reg: 8-August 05
Lok: Šabac
Član broj: 138 355

Aha, dakle, kao i uvek: ženama treba da bude dozvoljeno da lažu zbog muške nezrelosti, a muškarcima nije dozvoljeno da lažu zbog iskrenosti.
E do mojega.....
+Quote Post
samo_tvoje
post Jul 31 2006, 03:25 PM
Post #20

Početnik
Group Icon

Reg: 12-November 05
Član broj: 165 157

Eh kad se samo setim svoje prve ozbiljnije veze. Znaci ja mlada neiskusna a on mi prica o svojim bivsim devojkama. Pricao je sve u detalje, s kim je bio, kada je bio s njima, koju je s kojom prevario, cula sam cak i detalje sta mu je koja radila, uporedjivao je fizicke i psihicke osobine.... ma svasta sam ja cula od njega. Tako da, uporedjujuci njega sa onima koji nisu nista govorili mislim da je ipak bolje precutati neke stvari. Moze se reci neka generalna informacija ali netreba ulaziti u detalje.
+Quote Post

9 Strana V  1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:

- Lo-Fi verzija Vreme: 26th July 2008 - 04:12 AM

Copyright © 1999, 2008