Dobrodošli na BeogradCafe | Login | Registracija
Meni
 ◦ Početak

◦ Chat
 ◦ Forum
 ◦ Klubovi
 ◦ Online muvanje
 ◦ Online Dnevnik
 ◦ Foto album
 ◦ Online klub
 ◦ Književni kutak

◦ Horoskop
 ◦ Humor
 ◦ SMS poruke
 ◦ Video
 ◦ Grafiti
 ◦ Čestitke
 ◦ Igre
 ◦ Wallpapers
 ◦ Strip
 ◦ Lyrics
 ◦ Erotika
 ◦ Muzika
 ◦ Srbija
 ◦ Svet
 ◦ Društvo
 ◦ Kultura
 ◦ Fun news
 ◦ Fudbal
 ◦ Košarka
 ◦ Tenis
 ◦ Ostali sportovi
 ◦ Shobizz
 ◦ Muzika
 ◦ Film
 ◦ Ljubav & sex
 ◦ Zdravlje
 ◦ Moda i lepota
 ◦ IT svet
 ◦ Gastro kutak

◦ Vreme
 ◦ Kursna lista
 ◦ TV program
 ◦ Download
 ◦ Linkovi
 ◦ Mali oglasi
 ◦ Kontakt
 ◦ Marketing
Akcije

Dobrodošli Gost ( Login | Registracija )

6 Strana V  1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Da li vam je bitno kako se momak oblaci?, armani,d&g,gucci,playboy...
sexykris
post Feb 1 2006, 07:21 PM
Post #1

Početnik
Group Icon

Status: Član
Reg: 23-December 05
Član broj: 179 979

koliko vam je stalo do muskog oblacenja,i koju marku najvise volite da vidite da muskarac nosi,ja na primer najvise volim da vidim marku d&g ili armani.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
CiCa31
post Feb 1 2006, 08:23 PM
Post #2

Veteran
Group Icon

Reg: 13-November 05
Član broj: 165 451

Ne.......

Vazno mi je da je chist i uredan.......Ostalo nije vazno........

+Quote Post
zaklinica
post Feb 1 2006, 08:37 PM
Post #3

Profi
Group Icon

Reg: 7-September 04
Lok: Beograd
Član broj: 73 774

valjda je u stanju toliko da ukombinuje boje...
ali odacu vam jednu tajnu...najvise mrzim,ali sto mrzim i nikako ne varim...to je crna kozna jakna i braon cipele....bljak....
+Quote Post
djukica
post Feb 1 2006, 09:11 PM
Post #4

Početnik
Group Icon

Reg: 11-September 05
Član broj: 147 382

Naravno da je bitno,ali ne volim da vidim na muskarcu armani od glave do pete.
A ako ne zna da kombinuje stvari i boje moze imati na sebi najskuplje stvari necu ga ni pogledati...
Mada najvaznije je da je cist i uredan.
Zamisi trip pridje to ekstra sladak decko,fenomenalno obucen a smrdi na znoj na kilometar? tongue.gif
+Quote Post
Cayca
post Feb 1 2006, 09:47 PM
Post #5

Zmaj tetka
Group Icon

Status: Super moderator
Reg: 5-November 05
Lok: Beograd
Član broj: 163 131

Bitno mi je da je chist, da je ok uklopio boje (i materijale) i da se on prijatno oseca u svojoj odeci. Marka mi ne znachi nishta.
+Quote Post
jace
post Feb 1 2006, 09:57 PM
Post #6

lady od Zimovrela
Group Icon

Status: Moderator
Reg: 22-January 06
Član broj: 192 638

markirana odjeca mi nije uopce bitna....mislim ni ja je ne nosim...ponekad se nadje koja zalutala krpica ali to je samo zato sto je trkizna pa prosto ne mogu da odolim...ipak najvaznija je cistoca i urednost....jedino ne volim bas sminkere...mislim hlacice na peglu..kosuljice...dzempercici..ono sve u istom komadu...jos bijele carape na sve to....kriza....naravno sve zavisi kako to nekome stoji...da li zna da to nosi....ipak najvise od svega mrzim vidjeti nekoga s majicom utrpanom u ...bilo sta....mislim HALLO! blink.gif
+Quote Post
larica1782
post Feb 1 2006, 10:25 PM
Post #7

Početnik
Group Icon

Reg: 11-January 06
Član broj: 187 557

Jako mi je bitno da se momak lepo oblaci ali to nije presudno(npr.da ne bi bila sa nekim ko nema ukusa)...na kraju krajeva..ja bi ga oblacila(i svalacila)....tongue.gif
+Quote Post
talijum
post Feb 1 2006, 10:41 PM
Post #8

UNISTITELJ DIKTATURE MILETA RONHILA
Group Icon

Reg: 15-July 05
Član broj: 133 007

QUOTE (jace @ 1. Feb 2006. 21:57)
..ipak najvise od svega mrzim vidjeti nekoga s majicom utrpanom u ...bilo sta....mislim HALLO! blink.gif

Hebiga..nekada gotivna kosulja ne ide preko kaisa tongue.gif tongue.gif
+Quote Post
disco_girl
post Feb 1 2006, 11:50 PM
Post #9

~princess haute couture~
Group Icon

Reg: 3-October 05
Lok: ~haute couture hood~
Član broj: 153 732

wolim da widim marku, ali najwishe padam na sk8ere biggrin.gif
od tih marki najwishe wolim fallen, etnies, emerica, DC, vans...
a owako SPF nisu loshi, kao ni TomTailor, D&G, ma shta znam, ok su, samo da je marka biggrin.gif
+Quote Post
enamia
post Feb 2 2006, 12:59 PM
Post #10

Napredni korisnik
Group Icon

Reg: 3-January 06
Član broj: 184 255

Ja prvo pregledam sve etikete na odeci muskarca, da utvrim je li original, pa se tek onda bavim onim sto je odeveno u tu odecu. Taj ne mora da bude original, uopste. Evo, na primer, sad bi mi bas dobrodosla dobra kopija brad pitt-a.

Ma dajte deco, jel to stvarno vazno? Naravno da treba da je ukusno obucen, a da li je "markiran" ili je "kinez" potpuno je nevazno. Vazno mi da mu je mozak inspirativno izradjen od originalnih prvoklasnih materijala.
+Quote Post
mausiii000
post Feb 2 2006, 02:04 PM
Post #11

Početnik
Group Icon

Reg: 24-September 05
Član broj: 150 984

Meni jeste bitno kako se decko oblaci jer ipak taj prvi utisak je ono sto vidimo na osobi!
Ne mora da nosi bog zna kakvu markiranu odecu...mada volim da vidim na decku ove "sportske" marke - addidas, emerica.......itd itd itd

Treba da bude relativno uredan i da ima stila - a posto je stil oblacenja relativna stvar - znaci decko treba da pogodi moj stil... hehe...ono sto se meni svidja na decku...
uuuuuuuuuuuuuuuu al mrzim one uske muske farmerke uuuuuuuuuuuuuuuuuu strashnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
+Quote Post
vozdovcanka
post Feb 2 2006, 03:50 PM
Post #12

Veteran
Group Icon

Reg: 25-July 03
Član broj: 13 444

Bitno mi je u smislu da nije obucen po onome sto slusa - ne podnosim muskarce po kojima odmah znas da li slusa rap, metal, rock, dark, narodnjake, trance ... Volim klasiku, obicno obucene muskarce ... farmerke (ili pantalone, zavisno od vremena, prilike ...), neki duks ili kosulja ...

mada, postoji nesto sto me dovodi do ludila, osim "muzickog oblacenja", a to je karirana kosulja, normalno uvucena u farmerke (obavezno one najtamnije teget boje) i preko kosulje dzemper (ili jos gore prsluk) sa V izrezom. Na kompletnu sliku ide "odlicno" i rosavo lice i naocare. Da budemo jasni, sve to odvojeno nije problem, ali kombinacija ... qq

+Quote Post
jace
post Feb 2 2006, 04:03 PM
Post #13

lady od Zimovrela
Group Icon

Status: Moderator
Reg: 22-January 06
Član broj: 192 638

dragi talijum moras znati da postoji razlika izmedju kosulja i majica i moj komentar je bio samo za majice wacko.gif
+Quote Post
TROPRSTI
post Feb 2 2006, 04:07 PM
Post #14

Олд тајмер
Group Icon

Reg: 29-December 03
Član broj: 25 260

QUOTE (enamia @ 2. Feb 2006. 12:59)
Vazno mi da mu je mozak inspirativno izradjen od originalnih prvoklasnih materijala.

Lobotomija! reallyexcited.gif

+Quote Post
tigerlilly
post Feb 2 2006, 04:08 PM
Post #15

Bezobrazna
Group Icon

Reg: 12-July 05
Lok: u svom svetu
Član broj: 132 239

Bitno mi je kako se oblači što ne podrazumeva oblačenje u poznate svetske marke. Važno je da zna da sklopi boje, da zna da odabere cipele i patike koje nisu demode, da ume da proceni šta mu stoji šta ne. Ne podnosim kad vidim muškarca obučenog u nešto što mu loše stoji, isto kao što mi je to ružno kod žena. I ne volim kad je muškarac od jutra do sutra obučen elegantno, više mi se sviđaju trenerke, farmerke patike i sl. za svaki dan, a elegantnije kombinacije za veče. cool.gif

tigerlilly je izmenio/la post. Vreme izmene: Feb 2 2006, 04:09 PM
+Quote Post
PAZIujedam
post Feb 2 2006, 04:13 PM
Post #16

Samo svoja...
Group Icon

Reg: 19-August 05
Lok: catch me if u can...
Član broj: 141 095

heh heh..
nisam snob, ali mi je jaako bitno kako je muskarac pored mene obucen..
cist, uredan necu ni da pominjem, o tome nema mesta rasprave..
ne mora i ne treba biti sve sa etiketom, daleko od toga..
ali obzirom da se ja prilicno dobro oblacim (to su reci drugih, ali nema ih ovde trenutno da posvedoce reallyexcited.gif whistling.gif tongue.gif) nekako mi ne ide uz mene neki apa-drapa lik..
a sem toga, meni je to elementarna stvar kod svake osobe nezavisno od pola u smislu njenog odnosa prema samom sebi - treba teziti da pronadjes svoj stil, kako u oblacenju tako i u frizuri - to je ono sto se prvo vidi i, prema mom licnom iskustvu koje nije malo, dosta govori o svakome..ko si-gde si-sta si-cemu tezis..kako vidis sebe-kako vidis druge..i u krajnjoj istanci koliko si formirana licnost..
dobra garderoba ne mora biti skupa..
ali mora biti izbrana sa stilom i da odgovara tvojoj, mojoj, njegovoj gradji, nacinu razmisljanja, stilu zivota..da predstavlja tebe, mene, njega u svoj svojoj sustini..

u tom smislu..da, jako mi je bitno kako je muskarac pored mene obucen! (ponavljam se ali sta cu - volim) tongue.gif tongue.gif wacko.gif
+Quote Post
Flouwe
post Feb 2 2006, 05:49 PM
Post #17

Veteran
Group Icon

Reg: 27-August 05
Član broj: 143 318

Bitno mi je na prvom mestu da je cist... Trebao bi da se oblaci u slicnom stilu kao ja(Ne one podele tipa:fenser,reper,metalac),znaci da ima svoj neki stil,opet kao ja...Ili barem dosta blizu...Markirana odeca nema nikakvo znacenje za mene...Volim sve sto je vezano za Rock'n'roll...Nacin zivota,razmisljanja,oblacenja,pricanja.....

poozzz...

Flouwe je izmenio/la post. Vreme izmene: Feb 2 2006, 05:50 PM
+Quote Post
shadygirl
post Feb 2 2006, 06:52 PM
Post #18

Napredni korisnik
Group Icon

Reg: 12-December 03
Član broj: 28 880

Nije mi vazno koju marku nosi,vazno je da zna da se obuce,a ne da izgleda kao neki klovan....i da neko je gore pomenuo,mora da bude uredan i cist...
+Quote Post
AngelinaJolly
post Feb 2 2006, 07:21 PM
Post #19

Zovu me Nemir, a zovem se ....
Group Icon

Reg: 28-October 05
Lok: nuladevetdevet
Član broj: 160 909

QUOTE (PAZIujedam @ 2. Feb 2006. 16:13)
heh heh..
nisam snob, ali mi je jaako bitno kako je muskarac pored mene obucen..
cist, uredan necu ni da pominjem, o tome nema mesta rasprave..
ne mora i ne treba biti sve sa etiketom, daleko od toga..
ali obzirom da se ja prilicno dobro oblacim (to su reci drugih, ali nema ih ovde trenutno da posvedoce reallyexcited.gif whistling.gif tongue.gif) nekako mi ne ide uz mene neki apa-drapa lik..
a sem toga, meni je to elementarna stvar kod svake osobe nezavisno od pola u smislu njenog odnosa prema samom sebi - treba teziti da pronadjes svoj stil, kako u oblacenju tako i u frizuri - to je ono sto se prvo vidi i, prema mom licnom iskustvu koje nije malo, dosta govori o svakome..ko si-gde si-sta si-cemu tezis..kako vidis sebe-kako vidis druge..i u krajnjoj istanci koliko si formirana licnost..
dobra garderoba ne mora biti skupa..
ali mora biti izbrana sa stilom i da odgovara tvojoj, mojoj, njegovoj gradji, nacinu razmisljanja, stilu zivota..da predstavlja tebe, mene, njega u svoj svojoj sustini..

u tom smislu..da, jako mi je bitno kako je muskarac pored mene obucen! (ponavljam se ali sta cu - volim) tongue.gif tongue.gif wacko.gif

PAZI_ujedam kad ti dodjes na temu pre mene ja nemam sta vise da kazem sem
da te citiram winking.gif .... Sve sto je napisala su i moje misli... Nije bitna marka ali je ipak vazno sta nosi- jer ako ja imam neki stil a imam ga za svaku priliku. Bilo bi smesno da moj partner ide pored mene u necem sto uopste nije prikladno ako nezna ...pronasao je licnog stilistu i dizajnera u meni whistling.gif biggrin.gif
+Quote Post
makica-usa
post Feb 2 2006, 07:43 PM
Post #20

Un piccolo angelo
Group Icon

Reg: 2-October 05
Član broj: 153 255

Ijao...pa najbolje da gledam marke...

Pa znate li kakav bi haos nastao u CG??? AHhaha......joj bolje da ne pricam i ovako nisu bas sasvim svoji...

Najvise me nervira kad je jos ta marka VEOMA vidljiva...pa mu dodje kao registarski broj laugh.gif

Vazno je da je uredan, da umije da slozi boje, i stil!!! Uf kad vidim one sto mijesaju babe i zabe....

Imam jednog "druga" koji nikako da slozi boje a BOga mi ni stil....i pitam ga ja jedan da, jel bre, kako to slazes boje majke ti....a on mi kaze, ja ne slazem boje, ja slazem marke!!!!!!!

Jao, kao da me je neko prelio ladnom vodom!!! E znaci, takvi ne dolaze u obzir!!!! cry.gif

makica-usa je izmenio/la post. Vreme izmene: Feb 2 2006, 08:46 PM
+Quote Post

6 Strana V  1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:

- Lo-Fi verzija Vreme: 17th May 2008 - 07:15 AM

Copyright © 1999, 2008