|
  |
Da li vam je bitno kako se momak oblaci?, armani,d&g,gucci,playboy... |
|
|
| djukica |
Feb 1 2006, 09:11 PM
|
Početnik

Status: Član
Reg: 11-September 05
Član broj: 147 382

|
Naravno da je bitno,ali ne volim da vidim na muskarcu armani od glave do pete. A ako ne zna da kombinuje stvari i boje moze imati na sebi najskuplje stvari necu ga ni pogledati... Mada najvaznije je da je cist i uredan. Zamisi trip pridje to ekstra sladak decko,fenomenalno obucen a smrdi na znoj na kilometar?
|
|
|
|
|
|
| disco_girl |
Feb 1 2006, 11:50 PM
|
~princess haute couture~

Reg: 3-October 05
Lok: ~haute couture hood~
Član broj: 153 732

|
wolim da widim marku, ali najwishe padam na sk8ere  od tih marki najwishe wolim fallen, etnies, emerica, DC, vans... a owako SPF nisu loshi, kao ni TomTailor, D&G, ma shta znam, ok su, samo da je marka
|
|
|
|
|
|
| vozdovcanka |
Feb 2 2006, 03:50 PM
|
Veteran

Reg: 25-July 03
Član broj: 13 444

|
Bitno mi je u smislu da nije obucen po onome sto slusa - ne podnosim muskarce po kojima odmah znas da li slusa rap, metal, rock, dark, narodnjake, trance ... Volim klasiku, obicno obucene muskarce ... farmerke (ili pantalone, zavisno od vremena, prilike ...), neki duks ili kosulja ...
mada, postoji nesto sto me dovodi do ludila, osim "muzickog oblacenja", a to je karirana kosulja, normalno uvucena u farmerke (obavezno one najtamnije teget boje) i preko kosulje dzemper (ili jos gore prsluk) sa V izrezom. Na kompletnu sliku ide "odlicno" i rosavo lice i naocare. Da budemo jasni, sve to odvojeno nije problem, ali kombinacija ... qq
|
|
|
|
|
|
| PAZIujedam |
Feb 2 2006, 04:13 PM
|
Samo svoja...

Reg: 19-August 05
Lok: catch me if u can...
Član broj: 141 095

|
heh heh.. nisam snob, ali mi je jaako bitno kako je muskarac pored mene obucen.. cist, uredan necu ni da pominjem, o tome nema mesta rasprave.. ne mora i ne treba biti sve sa etiketom, daleko od toga.. ali obzirom da se ja prilicno dobro oblacim (to su reci drugih, ali nema ih ovde trenutno da posvedoce  ) nekako mi ne ide uz mene neki apa-drapa lik.. a sem toga, meni je to elementarna stvar kod svake osobe nezavisno od pola u smislu njenog odnosa prema samom sebi - treba teziti da pronadjes svoj stil, kako u oblacenju tako i u frizuri - to je ono sto se prvo vidi i, prema mom licnom iskustvu koje nije malo, dosta govori o svakome..ko si-gde si-sta si-cemu tezis..kako vidis sebe-kako vidis druge..i u krajnjoj istanci koliko si formirana licnost.. dobra garderoba ne mora biti skupa.. ali mora biti izbrana sa stilom i da odgovara tvojoj, mojoj, njegovoj gradji, nacinu razmisljanja, stilu zivota..da predstavlja tebe, mene, njega u svoj svojoj sustini.. u tom smislu..da, jako mi je bitno kako je muskarac pored mene obucen! (ponavljam se ali sta cu - volim)
|
|
|
|
|
|
| AngelinaJolly |
Feb 2 2006, 07:21 PM
|
Zovu me Nemir, a zovem se ....

Reg: 28-October 05
Lok: nuladevetdevet
Član broj: 160 909

|
| QUOTE (PAZIujedam @ 2. Feb 2006. 16:13) | heh heh.. nisam snob, ali mi je jaako bitno kako je muskarac pored mene obucen.. cist, uredan necu ni da pominjem, o tome nema mesta rasprave.. ne mora i ne treba biti sve sa etiketom, daleko od toga.. ali obzirom da se ja prilicno dobro oblacim (to su reci drugih, ali nema ih ovde trenutno da posvedoce ) nekako mi ne ide uz mene neki apa-drapa lik.. a sem toga, meni je to elementarna stvar kod svake osobe nezavisno od pola u smislu njenog odnosa prema samom sebi - treba teziti da pronadjes svoj stil, kako u oblacenju tako i u frizuri - to je ono sto se prvo vidi i, prema mom licnom iskustvu koje nije malo, dosta govori o svakome..ko si-gde si-sta si-cemu tezis..kako vidis sebe-kako vidis druge..i u krajnjoj istanci koliko si formirana licnost.. dobra garderoba ne mora biti skupa.. ali mora biti izbrana sa stilom i da odgovara tvojoj, mojoj, njegovoj gradji, nacinu razmisljanja, stilu zivota..da predstavlja tebe, mene, njega u svoj svojoj sustini..
u tom smislu..da, jako mi je bitno kako je muskarac pored mene obucen! (ponavljam se ali sta cu - volim) |
PAZI_ujedam kad ti dodjes na temu pre mene ja nemam sta vise da kazem sem da te citiram  .... Sve sto je napisala su i moje misli... Nije bitna marka ali je ipak vazno sta nosi- jer ako ja imam neki stil a imam ga za svaku priliku. Bilo bi smesno da moj partner ide pored mene u necem sto uopste nije prikladno ako nezna ...pronasao je licnog stilistu i dizajnera u meni
|
|
|
|
|
|
| makica-usa |
Feb 2 2006, 07:43 PM
|
Un piccolo angelo

Reg: 2-October 05
Član broj: 153 255

|
Ijao...pa najbolje da gledam marke... Pa znate li kakav bi haos nastao u CG??? AHhaha......joj bolje da ne pricam i ovako nisu bas sasvim svoji... Najvise me nervira kad je jos ta marka VEOMA vidljiva...pa mu dodje kao registarski broj Vazno je da je uredan, da umije da slozi boje, i stil!!! Uf kad vidim one sto mijesaju babe i zabe.... Imam jednog "druga" koji nikako da slozi boje a BOga mi ni stil....i pitam ga ja jedan da, jel bre, kako to slazes boje majke ti....a on mi kaze, ja ne slazem boje, ja slazem marke!!!!!!! Jao, kao da me je neko prelio ladnom vodom!!! E znaci, takvi ne dolaze u obzir!!!! makica-usa je izmenio/la post. Vreme izmene: Feb 2 2006, 08:46 PM
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:
|
|