|
  |
Devojke mogu uci u sve klubove iako nemaju licnu, muskarci ne! Sta mislite o tome?, Udji pa ces vidjeti... |
|
|
| heks |
Apr 15 2007, 10:00 PM
|
Veteran

Status: Član
Reg: 9-July 06
Lok: Beograd
Član broj: 260 288

|
Citat (jockaaa @ Apr 15 2007, 07:47 PM)  uuuffffff ala ste vi muskraci osteceni zbog toga.... Tema je jako glupa... Pa jbg,nema racnopravnosti. Bolje je biti zensko,oduvjek sam to pricala  I ja to kazem...muskarci nisu ni svesni koliko su zene u prednosti i za sta su sve uskraceni u odnosu na nas...ali to ovde nije tema,pa necu dalje... Inace,ni ja nikad nisam imala problema da udjem u bilo koji klub u gradu,pa cak i kad nisam imala LK... -samo se koketno osmehnem i prolecem kao od sale...a ako to nije pomagalo,"pocastim"grmalja sa 20 eurica,i onda jos mogu da racunam da niko cele veceri nece smeti ni popreko da me pogleda... -tako je bilo nekad,a sad naravno sve legalno,uz licnu kartu 
|
|
|
|
|
|
| Obren1 |
Apr 16 2007, 01:50 AM
|
Omnibus paraglobuS

Reg: 11-January 07
Lok: Srbija
Član broj: 318 575

|
Citat (heks @ Apr 15 2007, 10:00 PM)  I ja to kazem...muskarci nisu ni svesni koliko su zene u prednosti i za sta su sve uskraceni u odnosu na nas...ali to ovde nije tema,pa necu dalje... Inace,ni ja nikad nisam imala problema da udjem u bilo koji klub u gradu,pa cak i kad nisam imala LK... -samo se koketno osmehnem i prolecem kao od sale...a ako to nije pomagalo,"pocastim"grmalja sa 20 eurica,i onda jos mogu da racunam da niko cele veceri nece smeti ni popreko da me pogleda... -tako je bilo nekad,a sad naravno sve legalno,uz licnu kartu  Ma super je to... kad si burzujka. 20 evrica! bolje daj to nekim cigancicima da jedu nesto kad vec imas para za bacanje. Kad ti neko drogirano govedo bude upropastilo vece pitacu te da li si faca zato sto se osmehnes i udjes.Ne pustaju oni devojke bez razloga unutra, mucni malo glavom ili daj nekom 20 evrica da mucne umesto tebe... 
|
|
|
|
|
|
| jockaaa |
Apr 16 2007, 12:58 PM
|
ThE WoRLd iS MiNe

Reg: 24-December 06
Lok: crna gora
Član broj: 311 944

|
Citat (Nemanja_BL @ Apr 15 2007, 10:08 PM)  E o tom osmexu ja govorim. Samo smesak i "ajde moliiim te pusti nas" i to je to... Ali opet ko bi odolio slatkom zenskom osmexu...Ipak smo mi "samo" muskarci. Stvarno moras biti bez srca da odbijes... I da nemojte sada preterivati od prednostima zena... mislim ima mnogo stvari u kojima je bolje biti musko...
pa naravno da ima mnogo prednosti u kojima je bolje biti musko...kao npr vi mozete da podrignete gdje hocete i to ce biti ok,a za curu svi ce je gledat popreko,vi mozete da prdnete gdje god hocete i to ce bit ok a kod nas cura ne...I tako te stvari su za vas muskarca bolje. Ali priznaj,bolje je biti zensko. A stvarno jeste tako.Skoro svaki ce pustiti curu ali jbg...sta da se radi
|
|
|
|
|
|
| Nemanja_BL |
Apr 16 2007, 01:17 PM
|
Početnik

Reg: 18-June 06
Član broj: 253 486

|
Citat pa naravno da ima mnogo prednosti u kojima je bolje biti musko...kao npr vi mozete da podrignete gdje hocete i to ce biti ok,a za curu svi ce je gledat popreko,vi mozete da prdnete gdje god hocete i to ce bit ok a kod nas cura ne...I tako te stvari su za vas muskarca bolje. Ali priznaj,bolje je biti zensko.
A stvarno jeste tako.Skoro svaki ce pustiti curu ali jbg...sta da se radi Sta su tebe muskarci uradili, kad ix toliko ne volis??? Nasa prednost uzivamo u naizgled za vas malim stvarima,kao kad npr. nas tim pobedi do sledece tekme smo happy do besvesti...bar ja...
|
|
|
|
|
|
| NenadR |
Apr 16 2007, 01:45 PM
|
Veteran

Reg: 18-November 06
Član broj: 300 566

|
Citat (Obren1 @ Apr 16 2007, 01:50 AM)  Ma super je to... kad si burzujka. 20 evrica! bolje daj to nekim cigancicima da jedu nesto kad vec imas para za bacanje. Kad ti neko drogirano govedo bude upropastilo vece pitacu te da li si faca zato sto se osmehnes i udjes.Ne pustaju oni devojke bez razloga unutra, mucni malo glavom ili daj nekom 20 evrica da mucne umesto tebe...  Tu si upravu. Da sam ja bio riba ne bi dao te pare! Alo 20 evra da bi samo prosla ,a posle karta i ulaz u klubove,ako su nocni klubovi ..i pice itd. Na kraju potrosis do 150 i vise. I kao to je uredu. Ja da nosim te pare... otisao bi u restoran lepo da se najedem ljudski , a ne da se pravim kao neki djiberesku u klubu da muvam devojke sa koktelima. NenadR je izmenio/la post. Vreme izmene: Apr 16 2007, 01:47 PM
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:
|
|