Djevica u 26+ |
|
|
| vojkan_1 |
Jul 7 2008, 10:35 PM
|
Napredni korisnik

Status: Član
Reg: 19-July 06
Član broj: 262 875

|
Nije to nista strasno, vise je to uvelicano u tvojoj glavi, ako si ti npr. u pitanju, jer si preokupirana sa tim. Naravno, postoje momci koji beze od toga (koji nece vezivanje i odgovornost, zbog toga se boje) ali i oni kojima to ne smeta, cak sta vise svidja i nije istina da su svi takvi, da posle tri izlaska odu. Po mom misljenju za uklapanje u sredinu to nije uslov, niti je okolina problem, vec je problem u glavi, sto ti kazes, izboriti se. Isto tako mislim da nije problem odabir ili nalazenja partnera, mozda u pocetku, sada je to vise izgovor, vec zatvorenost, strah, samopouzdanje, a kako godine prolaze asocijaizacija i strah od reakcije partnera, sto opet suzava izbor i okolnosti da se to dogodi. Najveci problem su prevelika ocekivanja, da to prvi put mora da izgleda neznam kako i ne znam skim, postujem to, ali jednostavno takvo je vreme u kome zivimo i ne treba zbog prvog puta propustiti hiljade puta.
|
|
|
|
|
|
| GospodarZvuka |
Jul 7 2008, 11:10 PM
|
Veteran

Status: Moderator
Reg: 27-January 07
Lok: Између Саве и Дунава. Мало ближе Сави.
Član broj: 325 204

|
Citat (dorotea9 @ Jul 7 2008, 11:09 PM)  A ima i deckiju koji se boje djevica.... Oni sto se ne boje,oni takvu i ne cijene. Tri izlaska i ako mu ne das gotovo, zar nije tako?
Тако ћеш и остати девица. Или се боје, или ако хоће, онда не заслужују и не цене. Нема ту коме са стране шта да смета, проблем је ако је почело да смета теби.
|
|
|
|
|
|
| ludamala20 |
Jul 8 2008, 01:01 AM
|
*I make the beat go boom, papy. . .*

Reg: 26-January 06
Lok: Somewhere...over the rainbow...
Član broj: 194 192

|
Citat (briciola @ Jul 8 2008, 12:37 AM)  bolje devica sa 26 nego prvi seks sa 13
 Nije nikakva sramota. jednostavno, pravi nije naisao, i toliko. Nista pompezno. To sto je sada IN da se cure 'povatavaju' sa kim stignu - to je vec drugi problem drustva  . Nikako ideal za druge cure. To ne zavisi od godina.. iskljucivo od mentalne zrelosti i fizicke i psihicke spremnosti.. A seks bez ljubavi je - nista.. 
|
|
|
|
|
|
| eminem08 |
Jul 8 2008, 04:01 PM
|
Početnik

Reg: 11-November 04
Član broj: 66 393

|
I meni je to malo cudno, ali Boze moj, sto ljudi - sto cudi, a svako ima pravo na izbor...
Samo, tu treba paziti da se, kad se konacno stupi u odnose, ne ode u drugu krajnost... Znam, sada vec zenu, koja je isto stupila u odnose u tim nekim godinama, pa je na kraju postala krajnje promiskuitetna...
|
|
|
|
|
|
| Breskvica84 |
Jul 8 2008, 05:14 PM
|
Veteran

Reg: 23-August 07
Član broj: 395 206

|
Citat (asdfat0r @ Jul 8 2008, 08:31 AM)  Kad kazes da si nevina sa 26+ odmah me asocira na to da si neki akrep izvini ali tako moj mozak radi  A mozda je riba boli glava,al su svi za nju akrepi  .E stvarno si mozak Meni je cudno iz razloga sto mislim da svako ima dovoljno vremena i prilika da do 26 ostvari bar jednu duzu ili ozbiljniju vezu (u kojoj se stvari kao sto su sex podrazumevaju). Ali u svakom slucaju iskljucivo je tvoja stvar sta radis sa svojim zivotom,i bas te briga za tudje misljenje!
|
|
|
|
|
|
| sunshine88 |
Jul 8 2008, 08:37 PM
|
SMILE

Reg: 13-October 06
Lok: U Fantastu dvorcu...
Član broj: 288 529

|
Citat (asdfat0r @ Jul 8 2008, 08:31 AM)  Kad kazes da si nevina sa 26+ odmah me asocira na to da si neki akrep izvini ali tako moj mozak radi  Slabo ti radi mozak... Neobicno je da nisi do sada pozelele sa nekim da vodis ljubav...Mozes li da napises nesto malo konkretnije ?
|
|
|
|
|
|
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:
|
|