Grupa: Član
Registrovan/a: 6-August 07
Od: BiH
Korisnik br: 390 591
Bit djevica a imat 26 (ili i vise) godina? Je li se kao takva tesko uklopit u ovo 'moderno' drustvo? Vjerujete li da jedna takva cura moze bit moderna? Kako gledate na takve cure?
Ne pise nigdje ali...’normalno’ je postalo u danasnjem vremenu da se to rijesi do 18. Ali nekome to stvara probleme, ne moze se nosit s time, dobrim dijelom zbog pritiska okoline... Ono, sve ti prijateljice skoro pa se udale, ti djevica... A ima i deckiju koji se boje djevica.... Oni sto se ne boje,oni takvu i ne cijene. Tri izlaska i ako mu ne das gotovo, zar nije tako?
Registrovan/a: 19-July 06
Od: beograd
Korisnik br: 262 875
Nije to nista strasno, vise je to uvelicano u tvojoj glavi, ako si ti npr. u pitanju, jer si preokupirana sa tim. Naravno, postoje momci koji beze od toga (koji nece vezivanje i odgovornost, zbog toga se boje) ali i oni kojima to ne smeta, cak sta vise svidja i nije istina da su svi takvi, da posle tri izlaska odu. Po mom misljenju za uklapanje u sredinu to nije uslov, niti je okolina problem, vec je problem u glavi, sto ti kazes, izboriti se. Isto tako mislim da nije problem odabir ili nalazenja partnera, mozda u pocetku, sada je to vise izgovor, vec zatvorenost, strah, samopouzdanje, a kako godine prolaze asocijaizacija i strah od reakcije partnera, sto opet suzava izbor i okolnosti da se to dogodi. Najveci problem su prevelika ocekivanja, da to prvi put mora da izgleda neznam kako i ne znam skim, postujem to, ali jednostavno takvo je vreme u kome zivimo i ne treba zbog prvog puta propustiti hiljade puta.
Grupa: Moderator
Registrovan/a: 24-February 06
Od: ...na poljima od snova...
Korisnik br: 205 002
Zašto bi se takve djevojke gledalo drugačije? To je stvar osobnog izbora, kao i npr.vegetarijanstvo. Ne vidim tu nikakve posljedice osim ako to ne stvara njoj samoj neku frustraciju koju samo nameće okolina. Naravno, ovisi koliko je netko snažan karakter. Modernost sigurno nema veze sa djevičanstvom.
A ima i deckiju koji se boje djevica.... Oni sto se ne boje,oni takvu i ne cijene. Tri izlaska i ako mu ne das gotovo, zar nije tako?
Тако ћеш и остати девица. Или се боје, или ако хоће, онда не заслужују и не цене. Нема ту коме са стране шта да смета, проблем је ако је почело да смета теби.
Nije nikakva sramota. jednostavno, pravi nije naisao, i toliko. Nista pompezno. To sto je sada IN da se cure 'povatavaju' sa kim stignu - to je vec drugi problem drustva . Nikako ideal za druge cure.
To ne zavisi od godina.. iskljucivo od mentalne zrelosti i fizicke i psihicke spremnosti.. A seks bez ljubavi je - nista..
I meni je to malo cudno, ali Boze moj, sto ljudi - sto cudi, a svako ima pravo na izbor...
Samo, tu treba paziti da se, kad se konacno stupi u odnose, ne ode u drugu krajnost... Znam, sada vec zenu, koja je isto stupila u odnose u tim nekim godinama, pa je na kraju postala krajnje promiskuitetna...
Kad kazes da si nevina sa 26+ odmah me asocira na to da si neki akrep izvini ali tako moj mozak radi
A mozda je riba boli glava,al su svi za nju akrepi .E stvarno si mozak
Meni je cudno iz razloga sto mislim da svako ima dovoljno vremena i prilika da do 26 ostvari bar jednu duzu ili ozbiljniju vezu (u kojoj se stvari kao sto su sex podrazumevaju). Ali u svakom slucaju iskljucivo je tvoja stvar sta radis sa svojim zivotom,i bas te briga za tudje misljenje!
ne odnosi se tema konkretno na mene.ja osobno mislim da je djevica i moderno nebo i zemlja. sad moze li se prilagodit, zavisi kako razmislja. meni vjerojatno ne bi smetalo da sam takva, a i sto se drugih tice vise cijenim cisto nego prljavo.