|
  |
Film koji ste gledali vise od 5 puta |
|
|
| lillith |
Jun 5 2005, 06:19 PM
|
Početnik

Status: Član
Reg: 11-November 04
Član broj: 8 900

|
"The Matrix", prvi i drugi deo "Lord of the Rings" (drugi deo) "Kill Bill Vol.2" "The Last Samurai" "Alexander" tek cekam da se nagledam, nakon ponedeljka jer cu tad imati sansu za to..  .. ne mogu vise da se setim ..
|
|
|
|
|
|
| silly_snoopy |
Jun 5 2005, 06:55 PM
|
troublemaker

Reg: 29-November 03
Član broj: 27 575

|
tema ti je pun pogodak  ima mnogo filmova koje mogu gledati vise puta.. ali recimo one kojima se stalno vracam su: ~ pulp fiction ~ Leon ~ 5 element ~ od sumraka do zore ~ fight club ~ trainspotting ~ pirats of the carribian uff.. ma ima ih sigurno jos.. al' mi nista ne pada na pamet..
|
|
|
|
|
|
| SQUAW |
Jun 6 2005, 01:02 AM
|
Sioux

Reg: 17-October 04
Član broj: 82 805

|
Forest Gamp, Ples sa vukovima, 2 cadjave dvocevke, Ulicni psi, See no evil hear no evil, Prljavi pokvareni prevaranti, Sibirski berberin, Varljivo sunce, Kuca cudnih dusa, 4 sobe, Od sumraka do svitanja, Petparacke price, Osmi putnik (sve delove), brdo domacih filmova, Diznijevi crtaci, istorijski filmovi... i sigurno jos puno puno, ali sad ne mogu da se setim.... Evo pade mi na pamet i Love actually, i njega sam gledala dosta puta......... Tesko ti bwe ovo pitanje muckota.... mora da se razmislja...
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:
|
|