Postoji mnostvo filmova koje sam gledala vise puta, ali samo nekoliko koje mogu gledati iznova i iznova, a da ne obracam paznju na cinjenicu da sam ih vec gledala. Na prvom mestu su Andjeli (prvi deo naravno), zatim Terminator 2, prva polovina filma Titanik, The Fast and the Furious...
Koji su to filmovi koje ste gledali vise od 5 puta i koji vam nikada ne mogu dosaditi?
tito i ja silence of the lambs andjeli ko to tamo peva maratonci, ma sve domace filmove sam gledala vise od pet puta white chicks lost and delirious liar liar casablanka ..........................uh, puno ih je, kad se setim dodacu...
"The Matrix", prvi i drugi deo "Lord of the Rings" (drugi deo) "Kill Bill Vol.2" "The Last Samurai" "Alexander" tek cekam da se nagledam, nakon ponedeljka jer cu tad imati sansu za to.. .. ne mogu vise da se setim ..
ima mnogo filmova koje mogu gledati vise puta.. ali recimo one kojima se stalno vracam su: ~ pulp fiction ~ Leon ~ 5 element ~ od sumraka do zore ~ fight club ~ trainspotting ~ pirats of the carribian
uff.. ma ima ih sigurno jos.. al' mi nista ne pada na pamet..
LOCK,STOCK,& 2 SMOKING BARRELS SNATCH POINT BREAK VAN WILDER -THE PARTY LIASON
prva tri filma su klasici , i gledao sam ih preko 50 x sigurno, inace nemam obicaj da pogledam isti film 2 puta,ali filmove Guya Ritchie svaki put kad gledam provalim nesto novo....
e a za Van Wildera moram vam priznati da nemam pojma sto sam ga gledao toliko puta, ipak je to glupi americki teen film , ali ima nesto u sebi,mislim da je izbor muzike prvoklasan ....
Forest Gamp, Ples sa vukovima, 2 cadjave dvocevke, Ulicni psi, See no evil hear no evil, Prljavi pokvareni prevaranti, Sibirski berberin, Varljivo sunce, Kuca cudnih dusa, 4 sobe, Od sumraka do svitanja, Petparacke price, Osmi putnik (sve delove), brdo domacih filmova, Diznijevi crtaci, istorijski filmovi... i sigurno jos puno puno, ali sad ne mogu da se setim.... Evo pade mi na pamet i Love actually, i njega sam gledala dosta puta......... Tesko ti bwe ovo pitanje muckota.... mora da se razmislja...
Naravno 'Tatanic' (iako mi nije omiljen uvek ga prAAtim od pocetka do kraja 9 meseci Dosljaci Regrut (sa Colinom F. i Al Pacinom) Lancana reakcija Sam u kuci 1,2 Air Bud Gospodin Magoo Trumanov Show Kadison 101 dalmatinac Orlovi rano lete Odbegla mlada Lov na zeleni dijamant .........
Posebno drag film : THE DOORS/ režija Oliver Stone/, o rok legendi Džimu Morisonu/Val Kilmer/ koji je svojom muzikom uzdrmao Američku savest- zauvek...
Grupa: Član
Registrovan/a: 29-November 04
Od: Beograd
Korisnik br: 91 263
hmmm.... samo 5 puta? ja sve filmove gledam bar po 3-4 puta, ove bolje i 10-ak... al mislim da sam najvise puta gledao "lajanje na zvezde", sto mojom , sto tudjom krivicom...
Grupa: Član
Registrovan/a: 12-September 03
Od: Beograd
Korisnik br: 18 570
Veliku vecinu domacih filmova pogledala sam ne znam ni sama koliko puta...a od stranih...Prlljavi ples, Visoke potpetice, Sve o mojoj majci, The Others.....