|
  |
Filmovi kojima ne znamo ime, a tako ih želimo saznat |
|
|
| hedviga17 |
Jan 10 2006, 10:06 PM
|
Početnik

Status: Član
Reg: 18-July 04
Lok: Podgorica valjda
Član broj: 66 237

|
Gledala sam i ja taj film ali ne znam kako se zove.Inace,tema je super.Imam milion filmova kojima ne znam naziv.Evo jednog(pomozite molim vas):
Antonio Banderas glumi svestenika,bivseg vojnika koji je poslat u Jerusalim na istrazivanje neke arheoloske iskopine za koju se sumnja da je grobnica Isusa Hrista.On mora da dokaze da nije tako(jer po hriscanskom ucenju Isus je vaskrsnuo),medjutim sve se poklapa tako da i on pocinje da sumnja.Naime,tijelo iz grobnice je muskarac,najvjerovatnije tesar,bio je razapet,a ima oziljak na kostima od uboda kopljem i na glavi od vijenca od trnja.Na putu otkrivanja,desavaju se mnoge nezgode i kradje,uplice se i mafija i na kraju tijelo iz grobnice biva unisteno u eksploziji.
Ovaj film je bio 5.01 na TV NOVA pa ako ga je neko gledao od pocetka nek se javi...
|
|
|
|
|
|
| disco_girl |
Jan 10 2006, 11:24 PM
|
~princess haute couture~

Reg: 3-October 05
Lok: ~haute couture hood~
Član broj: 153 732

|
| QUOTE (hedviga17 @ 10. Jan 2006. 22:06) | Gledala sam i ja taj film ali ne znam kako se zove.Inace,tema je super.Imam milion filmova kojima ne znam naziv.Evo jednog(pomozite molim vas):
Antonio Banderas glumi svestenika,bivseg vojnika koji je poslat u Jerusalim na istrazivanje neke arheoloske iskopine za koju se sumnja da je grobnica Isusa Hrista.On mora da dokaze da nije tako(jer po hriscanskom ucenju Isus je vaskrsnuo),medjutim sve se poklapa tako da i on pocinje da sumnja.Naime,tijelo iz grobnice je muskarac,najvjerovatnije tesar,bio je razapet,a ima oziljak na kostima od uboda kopljem i na glavi od vijenca od trnja.Na putu otkrivanja,desavaju se mnoge nezgode i kradje,uplice se i mafija i na kraju tijelo iz grobnice biva unisteno u eksploziji.
Ovaj film je bio 5.01 na TV NOVA pa ako ga je neko gledao od pocetka nek se javi... |
to ti je film "telo", i'd say...
|
|
|
|
|
|
| gandram |
Jan 10 2006, 11:47 PM
|
Lill` devil

Reg: 11-November 04
Lok: Beograd
Član broj: 60 897

|
PUSACTRAVE
| QUOTE | neki alieni su napali zemlju grupa srednjoskolaca ih pokusava zaustavit alieni mjenjaju domacina - ljudsko tjelo nacin da te ne zaraze je da smrces kokain
|
The Faculty the facultysamo potvrdi jer nisam siguran davno sam gledao Hedviga | QUOTE | | Antonio Banderas .... |
|
|
|
|
|
|
| pusactrave |
Jan 11 2006, 05:50 PM
|
Veteran

Reg: 10-March 05
Lok: Zagreb Hrvatska
Član broj: 111 789

|
| QUOTE (gandram @ 10. Jan 2006. 23:47) | PUSACTRAVE
The Faculty the faculty
samo potvrdi jer nisam siguran davno sam gledao
Hedviga
The Body The Body |
to je taj puno hvala
|
|
|
|
|
|
| hedviga17 |
Jan 12 2006, 03:49 PM
|
Početnik

|
Evo sledeceg: Rela je da je ovo niskobudzetni film.Glavnu ulogu glumi Kirstin Danst.Ona ima jos tri sestre.Na njihovo matursko vece(ili neka igranka),Kirstin kasni kuci(tj.dodje ujutro) jer se zabavnjala(citajte spavala) na nekom stadionu sa momkom koji joj se dugo svidjao (Josh Hartnet),on je ujutru napusta,ona sebudi i vraca sama kuci.Nakon toga,roditlji kaznjavaju sve cetiri sestre,spaljuju im rock ploce i zatvaraju potpuno u kucu.Cak su ih ispisali iz skole.Nakon nekog vremena,one uspostavljaju kontakt sa djecacima iz komsiluka koji su bili opsjednuti njima.Jednu noc one ih pozivaju kod njih,Kirstin ih ostavlja same na tren,a oni odlucuju da malo procunjaju kroz kucu,kad nalaze jednu sestru objesenu.Bjeze iz te kuce,a ujutro otkrivaju da su sestre pocinile grupno samoubistvo.Onda se njihovi roditelji sele iz te kuce....itd (i da ne zaboravim radnja filma se vrsi 70-ih godina)
Pa?
|
|
|
|
|
|
| gandram |
Jan 12 2006, 04:44 PM
|
Lill` devil

|
| QUOTE (hedviga17 @ 12. Jan 2006. 15:49) | Evo sledeceg: Rela je da je ovo niskobudzetni film.Glavnu ulogu glumi Kirstin Danst.Ona ima jos tri sestre.Na njihovo matursko vece(ili neka igranka),Kirstin kasni kuci(tj.dodje ujutro) jer se zabavnjala(citajte spavala) na nekom stadionu sa momkom koji ....
Pa? |
pa?
The Virgin Suicides
jel ti se svideo film???
|
|
|
|
|
|
| gandram |
Jan 13 2006, 04:26 PM
|
Lill` devil

|
| QUOTE (zvucnjak @ 13. Jan 2006. 13:30) | Evo ja imam jedno pitanje:
U pitanju je španski film, radi se ukratko o jednom mladiću koji je imao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj mu je strašno oštećeno lice; onda njega zamrznu da bi sačekao vreme u kojem je medicina toliko napredna da mogu da mu srede lice, dok on svoj život živi u snu, naravno, nije svestan toga da je zamrznut itd... Problemi nastaju kada počinje da se budi... |
petpostavljam da si gledao na studiu B, jer sam ga ja uhvatio isto od pola bar 4 puta i nikako nisam mogao da ga skapiram..... mislim da je rec o filmu Otvori oci spanski film na osnovu koga su ameri uradili njihov Vanila sky... vidi link da li je to taj film Abre los ojosps ako sam u pravu, jel moguce da nisi prepoznao Penelopu Kruz ?!
|
|
|
|
|
|
| zvucnjak |
Jan 13 2006, 07:44 PM
|
Veteran

Reg: 29-November 04
Lok: Bratislava, Slovacka
Član broj: 91 263

|
|
|
|
|
|
|
| hedviga17 |
Jan 14 2006, 05:26 PM
|
Početnik

|
| QUOTE (gandram @ 12. Jan 2006. 16:44) | The Virgin Suicides
|
Hvala!Nije bio los....Kako se tebi svidio?
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:
|
|