Nisam videla ni prvi ni drugi. Videla sam reklame za treci. Kada izgleda glupo na reklamama, onda ce sigurno ceo film biti smor. Ljudi koji su ga pogledali kazu da nista ne valja, a to su ljudi sa dobrim ukusom jer su moji prijatelji.
Sto se tice takvih filmova, prvi uvek bude dobar. Hollywood se uzbudi i pozeli da napravi i drugi deo kako bi opet mnogo zaradili na istoj ideji. Svi odu da vide i drugi deo koji nikada nije ni blizu prvom, i mnogo je manje zanimljiv. Mnogi filmovi i ne stignu do treceg dela, ali ovaj je stigao, pa sta ja znam, svaka mu cast.

Mislim da ne trebamo ocekivati cetvrti deo.
Jedini filmovi koji su mogli da naprave vise dobrih delova su Scary Movies 1, 2 i 3, gde je drugi deo bio cak i bolji od prvog. Treci nisam videla, iako bi mnogo volela da ga vidim, i reakcije su bile svakakve. Neki kazu da je bio jako dobar dok je drugima bio samo ok.
SAW me je odusevio i drzi titulu mog omiljenog horror filma. SAW 2 nisam videla ali ljudi kazu da je jako dobar. Posto je izasao na Halloween, iskoristili su tu priliku da se poigraju sa filmom i cujem da je ispao jao dobro. Verujem da ce i SAW 3 izaci jednog dana i predpostavljam da nece biti dobar. Dovoljno su profitirali od jedne ideje i ne verujem da ce iko biti toliko kreativan da napravi nesto da tu foru a da ne ponavlja sta je vec uradjeno.
Najtuznije je kada vidis jedan jako dobar film, pa izadje drugi deo koji ne valja nicemu. Prosto ti upropasti misljenje i o tom prvom delu.