Dobrodošli na BeogradCafe | Login | Registracija
Meni
 ◦ Početak

◦ Chat
 ◦ Forum
 ◦ Klubovi
 ◦ Online muvanje
 ◦ Online Dnevnik
 ◦ Foto album
 ◦ Online klub
 ◦ Književni kutak

◦ Horoskop
 ◦ Humor
 ◦ SMS poruke
 ◦ Video
 ◦ Grafiti
 ◦ Čestitke
 ◦ Igre
 ◦ Wallpapers
 ◦ Strip
 ◦ Lyrics
 ◦ Erotika
 ◦ Muzika
 ◦ Srbija
 ◦ Svet
 ◦ Društvo
 ◦ Kultura
 ◦ Fun news
 ◦ Fudbal
 ◦ Košarka
 ◦ Tenis
 ◦ Ostali sportovi
 ◦ Shobizz
 ◦ Muzika
 ◦ Film
 ◦ Ljubav & sex
 ◦ Zdravlje
 ◦ Moda i lepota
 ◦ IT svet
 ◦ Gastro kutak

◦ Vreme
 ◦ Kursna lista
 ◦ TV program
 ◦ Download
 ◦ Linkovi
 ◦ Mali oglasi
 ◦ Kontakt
 ◦ Marketing
Akcije

Dobrodošli Gost ( Login | Registracija )

Reply to this topicStart new topic
> Final Destination (2000-2006), stigose i do treceg dijela
jacIka23
post Feb 3 2006, 05:17 AM
Post #1

AniCet'riPistolja
Group Icon

Status: Član
Reg: 22-June 04
Član broj: 59 657

Kada sam odgledala "Final Destination I" bila sam zadovoljna idejom da su uradili nesto sto nije dosadno,svjeza ideja,zanimljiva prica.Uglavnom,mislim da je taj dio jedan "inteligentan" horor film, i naravno nisam ocekivala mnogo od drugog dijela.Kada sam i to vidjela ,pa shvatih da sam djelimicno bila u pravu.Vise paznje je posveceno ka nekim scenama ubijanja,i ludjackim ,prosto neazmislivim okolnostima pod kojima su ljudi umirali.ALi,opet iako sam jedva "svarila" sve to,film opet nije bio dosadan.Jednostavno sam ga pratila ,i mogu reci uzivala od kraja do pocetka.
I,evo sada vidjeh na tv-u,da za osam dana u bioskopima treba da se pojavi i treci dio.Na osnovu te male reklamice,ne mogu da procjenim sta ce da bude,ali svakako zelim da idem da ga gledam.

Ako ste pogledali prethodne filmove,da li su vam se svidjeli ,ili ne?Radujete li se mozda izlasku treceg dijela,ili je sasvim "nepotreban"? smile.gif

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
makica-usa
post Feb 3 2006, 05:35 AM
Post #2

Un piccolo angelo
Group Icon

Reg: 2-October 05
Član broj: 153 255

Iskreno, ne radujem se uopste....

Odgledala sam prva 2 dijela i zakljucak je sledeci;

Prvi je bio dobar.....

Drugi je bio repriza prvog sa novim glumcima...

Treci ce biti ili jos gori od drugog ili mozda nesto sasvim novo, da kontrira svima koji misle da ce biti isti kao i prethodna dva.....
+Quote Post
astra_98
post Feb 3 2006, 07:17 AM
Post #3

Theatrina
Group Icon

Reg: 12-September 03
Lok: Beograd
Član broj: 18 570

Da da cula sam da izlazi i ja cu ga vrlo rado pogledati (iako cu se mozda razocarati). Kada sam odgledala prvi deo bila sam odusevljena filmom, sa drugim delom vec malo manje e sad kakav ce biti treci to je pitanje smile.gif. U svakom slucaju ja sam se obradovala kada sam cula da izlazi taj film.
+Quote Post
Cici-li
post Feb 3 2006, 12:19 PM
Post #4

Veteran
Group Icon

Reg: 9-January 06
Član broj: 186 473

Prvi deo gledala,i svidja mi se. Drugi nesto malo,i nije mi se bas dopao,i sad cujem za treci!
+Quote Post
homerCOD
post Feb 3 2006, 11:03 PM
Post #5

donuts freak
Group Icon

Reg: 16-October 05
Lok: Subotica
Član broj: 157 366

Ja sam mislio da se u drugom delu završila priča ali očigleno sam se prevario!
Od trećeg dela ne očekujem ništa spektakularno jer je u prethodna dva dela prikazno sve što je interesantno! Čisto sumnjam da će poslednji deo proći bolje od drugog!
Možda se opet varam!
Videćemo šta će od toga ispasti!

homerCOD je izmenio/la post. Vreme izmene: Feb 3 2006, 11:03 PM
+Quote Post
pR1MaRiJuS
post Feb 8 2006, 04:38 AM
Post #6

Veteran
Group Icon

Reg: 31-May 05
Član broj: 125 602

Nisam gledao drugi deo , a prvi je skroz ok. Voleo bih da pogledam onda bar taj treci laugh.gif
+Quote Post
charmeder
post Feb 17 2006, 07:38 PM
Post #7

GONE 4 GOOD
Group Icon

Reg: 20-July 05
Lok: Kapedunum
Član broj: 133 902

gledao sam drugi deo i on ie ok.......nisam znao da izlazi 3
+Quote Post
Fallen_Angel
post Feb 18 2006, 03:48 AM
Post #8

Početnik
Group Icon

Reg: 11-November 04
Lok: Vojvodina
Član broj: 74 114

Prvi deo, poslednje ekskurzije, kako je to kod nas prevedeno mi je jedan od omiljenih filmova.. Drugi je dobar, ali kao sto je vec neko rekao repriza prvog ali sa novim glumcima. Ono sto mrzim u horor filmovima je da moraju da se zavrse glupo.. blink.gif takav je i ovaj... Za treci deo jos nisam cuo, al kad se pojavi pogledacu ga..
+Quote Post
Plaiboiz_Finest
post Feb 22 2006, 07:54 PM
Post #9

Veteran
Group Icon

Reg: 26-December 04
Član broj: 96 128

Nisam videla ni prvi ni drugi. Videla sam reklame za treci. Kada izgleda glupo na reklamama, onda ce sigurno ceo film biti smor. Ljudi koji su ga pogledali kazu da nista ne valja, a to su ljudi sa dobrim ukusom jer su moji prijatelji. laugh.gif

Sto se tice takvih filmova, prvi uvek bude dobar. Hollywood se uzbudi i pozeli da napravi i drugi deo kako bi opet mnogo zaradili na istoj ideji. Svi odu da vide i drugi deo koji nikada nije ni blizu prvom, i mnogo je manje zanimljiv. Mnogi filmovi i ne stignu do treceg dela, ali ovaj je stigao, pa sta ja znam, svaka mu cast. laugh.gif Mislim da ne trebamo ocekivati cetvrti deo. rolleyes.gif

Jedini filmovi koji su mogli da naprave vise dobrih delova su Scary Movies 1, 2 i 3, gde je drugi deo bio cak i bolji od prvog. Treci nisam videla, iako bi mnogo volela da ga vidim, i reakcije su bile svakakve. Neki kazu da je bio jako dobar dok je drugima bio samo ok.

SAW me je odusevio i drzi titulu mog omiljenog horror filma. SAW 2 nisam videla ali ljudi kazu da je jako dobar. Posto je izasao na Halloween, iskoristili su tu priliku da se poigraju sa filmom i cujem da je ispao jao dobro. Verujem da ce i SAW 3 izaci jednog dana i predpostavljam da nece biti dobar. Dovoljno su profitirali od jedne ideje i ne verujem da ce iko biti toliko kreativan da napravi nesto da tu foru a da ne ponavlja sta je vec uradjeno.

Najtuznije je kada vidis jedan jako dobar film, pa izadje drugi deo koji ne valja nicemu. Prosto ti upropasti misljenje i o tom prvom delu. sad.gif
+Quote Post
Eve23
post Apr 23 2007, 06:29 PM
Post #10

Profi
Group Icon

Reg: 7-February 07
Član broj: 329 579

Sva tri dela su super a treci mi je najbolji.
+Quote Post
stefm
post Jun 11 2007, 10:51 PM
Post #11

Veteran
Group Icon

Reg: 19-March 06
Član broj: 217 716

Gledao sam drugi i treci deo, malo mi je bolji treci...
+Quote Post
Stucavko
post Jun 13 2007, 01:06 PM
Post #12

Početnik
Group Icon

Reg: 19-March 07
Član broj: 345 757

Prva dva filma su mi bila odlicna!Prvi je bas originalan dok je drugi mozda isti kao prvi samo sa drugim glumcima!Ali odgledao sam treci dio i veoma je dobar! Definitivno jedan od mojih omiljenih tinejdzerskih horora !Odlican je i mozda cak bolji i od prvog dijela!Strava mi je kraj... sm036.gif
+Quote Post
zelenooka981
post Nov 18 2008, 10:30 PM
Post #13

Ange ou démon *¤
Group Icon

Status: Moderator
Reg: 30-November 04
Član broj: 91 347

Prvim delom sam se bas bas odusevila! Prica mi je bila izuzetno zanimljiva a ona eksplozija aviona mi je i dan danas u pamcenju laughing.gif .. secam se da sam ga gledala sa tadasnjim momkom koji je imao uuuuzasan urodjeni strah od letenja avionom .. posle nije smeo da ga vidi ni na slici laughing.gif
Stvarno dobro odradjena prica, simpaticni anonimni glumci, nepredvidiv kraj.
Drugi deo sam valjda gledala (eto koliko je ostavio utisak laughing.gif) .. i to je to. Dalje nisam, u prnicipu, kao kod "Saw", smore me ti nastavci i necu da kvarim utisak prvog dela. Cast izuzecima smile.gif
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:

- Lo-Fi verzija Vreme: 7th January 2009 - 03:37 AM

Copyright © 1999, 2009