|
  |
Himna Alkoholichara, e aj da vidimo koja je to himna nas alkoholichara.. |
|
|
| astralpro |
Feb 24 2007, 07:54 PM
|
GTI

Status: Član
Reg: 6-November 05
Član broj: 163 371

|
Haha koja tema! Super! Pajz sad: Miso Davidovic Puk'o sam brate Sta je to sa mnom, ne pitaj kako je mojoj dusi ne stedi, krcmaru, nalivaj nocas se nebo rusi Ref. 2x Puk'o sam brate, nema me ovo sto vidis senka je ovo sto cujes tuga je puk'o sam brate, tudja je  sve pesme sa ankete su dobre,jedva sam se odlucio. (47.dana kako ne pijem)
|
|
|
|
|
|
| cRNI___zMaJ |
Feb 24 2007, 08:02 PM
|
Veteran

Reg: 2-May 06
Lok: Belgrade city\Bechej Metropolis
Član broj: 236 134

|
Citat (astralpro @ Feb 24 2007, 07:54 PM)  Haha koja tema! Super! Pajz sad: Miso Davidovic Puk'o sam brate Sta je to sa mnom, ne pitaj kako je mojoj dusi ne stedi, krcmaru, nalivaj nocas se nebo rusi Ref. 2x Puk'o sam brate, nema me ovo sto vidis senka je ovo sto cujes tuga je puk'o sam brate, tudja je  sve pesme sa ankete su dobre,jedva sam se odlucio. (47.dana kako ne pijem) Drago mi je (mislim ne zato shto ne pijesh  ) nego shto ti se svidja tema..I ja obozavam "puko sam brate" to je pesma koja opisuje moje mentalno stanje...  !! Pozdrav za sve ALKOSEEEE 
|
|
|
|
|
|
| astralpro |
Feb 25 2007, 08:45 PM
|
GTI

Reg: 6-November 05
Član broj: 163 371

|
Citat (cRNI___zMaJ @ Feb 24 2007, 08:02 PM)  | Brate,prosle godine sezona jesen/zima njego pesme su bile hit u mom drustvu  Iz kog dela Srbije si? Pogotovo decembar,tad je bilo bas ono vrh  koma trans Od nove god ne pijem....tj nisam se napio ni jednom. Ali zato u petak ima da se razvalim ko bulja  Moram napraviti spisak pesama za pijanke kad budem imao vremena pa cu da okacim na ovu temu  pozz svima zivi bili i sto vise pili 
|
|
|
|
|
|
| One_And_Only |
Feb 27 2007, 06:22 PM
|
Wrong Nigga To Fuck With

Reg: 11-November 04
Lok: Staten Island, New York, New York, baby
Član broj: 80 342

|
Ovo je svojevremeno bila alkoholičarska himna mog crew-a. Pesma je stupidna do jaja, ali služila je svrsi. Na njene početne taktove uvek je počinjalo razbijanje svega što dođe pod ruku. Rade Lacković - Da sam srećan ne bih pio
Ko je pijan zaspao za stolom, ko se druži sa tugom i bolom? 2x
ref:
Ja sam, ljudi, što bih krio, da sam srećan ne bih pio. 2x
Zadnju paru dok sve mu je fino, ko je dao na pesmu i vino? 2x
ref.
Ko se pijan smejao i plak'o, ko još mladost proćerd'o je tako? 2x
ref. 
|
|
|
|
|
|
| cRNI___zMaJ |
Mar 2 2007, 11:55 PM
|
Veteran

|
Citat (astralpro @ Feb 25 2007, 08:45 PM)  | Brate,prosle godine sezona jesen/zima njego pesme su bile hit u mom drustvu  Iz kog dela Srbije si? Pogotovo decembar,tad je bilo bas ono vrh  koma trans Od nove god ne pijem....tj nisam se napio ni jednom. Ali zato u petak ima da se razvalim ko bulja  Moram napraviti spisak pesama za pijanke kad budem imao vremena pa cu da okacim na ovu temu  pozz svima zivi bili i sto vise pili  Ja sam iz vojvodine....  a ti....! p.s. ochekujem spisak Citat (One_And_Only @ Feb 27 2007, 06:22 PM)  Ovo je svojevremeno bila alkoholičarska himna mog crew-a. Pesma je stupidna do jaja, ali služila je svrsi. Na njene početne taktove uvek je počinjalo razbijanje svega što dođe pod ruku. Rade Lacković - Da sam srećan ne bih pio
Ko je pijan zaspao za stolom, ko se druži sa tugom i bolom? 2x
ref:
Ja sam, ljudi, što bih krio, da sam srećan ne bih pio. 2x
Zadnju paru dok sve mu je fino, ko je dao na pesmu i vino? 2x
ref.
Ko se pijan smejao i plak'o, ko još mladost proćerd'o je tako? 2x
ref.  O pa super,,,,,za uroljavanje...pesma je boli glava (ali bukvalno)  !! 
|
|
|
|
|
|
| talijum |
Mar 3 2007, 01:47 AM
|
UNISTITELJ DIKTATURE MILETA RONHILA

Reg: 15-July 05
Član broj: 133 007

|
|
|
|
|
|
|
| cRNI___zMaJ |
Mar 18 2007, 04:05 AM
|
Veteran

|
Konobare usta ti se se*em shta je s turom dokle da se derem, u stomaku suv sam kao krater aj pozuri j*bem li ti mater,,,  !!! Ovo kazu malo drchniji alkosi...  !! belepruge je izmenio/la post. Vreme izmene: Mar 18 2007, 01:13 PM
|
|
|
|
|
|
| lempicka007 |
Mar 18 2007, 11:40 AM
|
Veteran

Reg: 12-February 06
Lok: Tokio
Član broj: 200 931

|
Citat (cRNI___zMaJ @ Feb 24 2007, 03:13 PM)  Dragi moji AlkosiAjde da izglasamo nashu himnu kojoj cemo se ubuduce klanjati i uz koju cemo popiti hiljade hektolitara drazesnog nam alkohola... ziveli....  Nije valjda da ti pijes? A ja mislim da je ona pesma najpogodnija...Idem ja, ide kaldrma pa ko pre stigne.... 
|
|
|
|
|
|
| belepruge |
Mar 18 2007, 01:21 PM
|
Neću

Reg: 2-October 05
Lok: epicentar
Član broj: 153 363

|
Iako ne slusam narodnu muziku, potrudila sam se da iskopam neke zanimljive pesme... Npr. pesma 'I TEBE SAM SIT KAFANO' od Harisa Dzinovica, je prava himna iskusnih alkosa, teskih ovisnika, kojima vise nista ne moze pomoci. Oni to znaju, te tuguju zbog toga, uz ovu finu pesmu... Tu se umesala i fatalna ljubav, ali kafana je ipak bila jaca. Himna je, nema sta. Ima jos jedna pesma od istog pevaca, 'S' TOBOM BIH SE OPET NAPIO', ona je nesto kao uvertira u 'I TEBE SAM SIT KAFANO'... U zdravlje! 
|
|
|
|
|
|
| Dejan011 |
Mar 18 2007, 05:26 PM
|
Veteran

Reg: 30-August 05
Lok: Beograd
Član broj: 143 868

|
Evo jedne pesmice od Šabana Sta cu kuci tako rano Ref. 2x Sta cu kuci tako rano ko me ceka tamo zene nemam da me ceka kraj meka duseka Zena me je ostavila sve zbog rujna vina a ja pijem svake noci bas za inat svima (2x) Ref. 2x Od kafane do kafane lečcm srcu rane lecim rane medicinom rakijom i vinom (2x) Ref. 2x
|
|
|
|
|
|
| lempicka007 |
Mar 18 2007, 08:46 PM
|
Veteran

Reg: 12-February 06
Lok: Tokio
Član broj: 200 931

|
Citat (Dejan011 @ Mar 18 2007, 05:26 PM)  Evo jedne pesmice od Šabana Sta cu kuci tako rano Ref. 2x Sta cu kuci tako rano ko me ceka tamo zene nemam da me ceka kraj meka duseka Zena me je ostavila sve zbog rujna vina a ja pijem svake noci bas za inat svima (2x) Ref. 2x Od kafane do kafane lečcm srcu rane lecim rane medicinom rakijom i vinom (2x) Ref. 2x  Sad ...Koliko je pametna ova pesma... Kao on pije za inat svima.... Koji glupi text....
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:
|
|