Dobrodošli na BeogradCafe | Login | Registracija
Meni
 ◦ Početak

◦ Chat
 ◦ Forum
 ◦ Klubovi
 ◦ Online muvanje
 ◦ Online Dnevnik
 ◦ Foto album
 ◦ Online klub
 ◦ Književni kutak

◦ Horoskop
 ◦ Humor
 ◦ SMS poruke
 ◦ Video
 ◦ Grafiti
 ◦ Čestitke
 ◦ Igre
 ◦ Wallpapers
 ◦ Strip
 ◦ Lyrics
 ◦ Erotika
 ◦ Muzika
 ◦ Srbija
 ◦ Svet
 ◦ Društvo
 ◦ Kultura
 ◦ Fun news
 ◦ Fudbal
 ◦ Košarka
 ◦ Tenis
 ◦ Ostali sportovi
 ◦ Shobizz
 ◦ Muzika
 ◦ Film
 ◦ Ljubav & sex
 ◦ Zdravlje
 ◦ Moda i lepota
 ◦ IT svet
 ◦ Gastro kutak

◦ Vreme
 ◦ Kursna lista
 ◦ TV program
 ◦ Download
 ◦ Linkovi
 ◦ Mali oglasi
 ◦ Kontakt
 ◦ Marketing
Akcije

Dobrodošli Gost ( Login | Registracija )

Reply to this topicStart new topic
> Hitman (2007), Agent 47 u najavi......
Auggie_Wren
post Sep 22 2007, 01:12 PM
Post #1

Veteran
Group Icon

Status: Moderator
Reg: 18-February 07
Član broj: 333 601

Neverovatni uspeh igrice Hitman je pratilo osim onoga sto svi u igrackom svetu cene price, originalnosti (prvi put se na koliko/toliko realan nacin subjekat igrao igricu sa ulogom hladnog ubice), grafike i igrivosti ali i velika buka upravo zbog "poducavanja" dece za ovakvu temu. Slicnu situaciju su imale i igre poput GTA ali ipak to nije noglo da zaseni te igre i posle njih su ubrzo izlazili nastavci.

Image

Film koji svoju premijeru ima 21. novembra u USA (iako je jos u post-produkciji?!) je rezirao Xavier Gens prilicno nepoznati reziser iz Francuske koji je snimio samo jos jedan film pored ovog. Shvatajuci veliki verovatno rizik proizvodnjom ovoga filma najvise bazira na igrici i imenu ovoga filma, stavljajuci na stranu i rezisera a i prilicno poznatu Holivudksu kucu Twentieth Century-Fox. Po trejlerima jasno se vidi da film se bazira po igri i zaista da su neke tamo cool scene ili uobicajno prikazivanje Agenta 47 odradili veoma lepo. Glumci, takodje prilicno nepoznati u ulozi 47 je Timothy Olyphant koji se pre svega proslavio HBO serijom "Deadwood" i Die Hard 4, Dougray Scott i Olga Kurylenko.

Kako ce film proci? Najverovatnije poput svih ekranizacija igrica koje su nesto bolje prosle poput Resident Evil i slicno a za bolje, tesko. Ali videcemo...

Auggie_Wren je izmenio/la post. Vreme izmene: Sep 22 2007, 01:13 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sone83
post Sep 23 2007, 11:37 AM
Post #2

Veteran
Group Icon

Status: Član
Reg: 5-April 07
Član broj: 351 684

Prikačena slika

Po trejleru film izgleda ok mada ko zna sacekajmo pa vidimo
+Quote Post
Dijalog
post Sep 24 2007, 11:38 PM
Post #3

Veteran
Group Icon

Reg: 27-May 05
Lok: Somewhere in time...
Član broj: 125 103

Meni je Mortal Kombat prvi deo eXtra. Lemanje ko lemanje, ali dijalozi su fenomenalni. Dobro, drugi deo je shit, a oba zajedno nemaju ni grama umetnosti, ali opet sam se sjajno zabavio gledajuci prvi deo.

Resident Evil...jedva da je vredan pomena (samo sam prvi gledao). Za ostalo...ne mogu ni da se setim jos nekog filma koji je nastao na osnovu igre.

Mislim da uspeh Agenta 47 zavisi dosta od glumacke ekipe.
+Quote Post
Auggie_Wren
post Sep 25 2007, 06:17 PM
Post #4

Veteran
Group Icon

Status: Moderator
Reg: 18-February 07
Član broj: 333 601

Citat (Dijalog @ Sep 25 2007, 12:38 AM) *

Mislim da uspeh Agenta 47 zavisi dosta od glumacke ekipe.

Nazlost mislim da je to najmanji problem, po zadnjim informacijama.... Dakle oni koji su igrali ovu igru znaju da 47 je sluzio ka hitman za ubistvo oljosa ali i od strane oljosa. Dok ovde valjda da ne bi se pravila buka kao u vezi igrice 47 se u toj meri humanizuje da postaje patetican i objasnjava kao protivnik protiv zla, tj. nuzno zlo. sm042.gif Sto nije.... Tako da osim akcionih scena koje ce po trejleru biti cool ocekujte u ostalom patetitku...
+Quote Post
felixiveca
post Sep 25 2007, 07:29 PM
Post #5

Veteran
Group Icon

Reg: 23-December 06
Lok: Novi Sad Vojvodina
Član broj: 311 349

igra je fenomenalna a ja filmove pravljene po igricama i ne gledam i obrnuto igrice pravljene po filmovima neigram
+Quote Post
arutr_dent
post Oct 2 2007, 10:29 PM
Post #6

Veteran
Group Icon

Reg: 5-January 05
Lok: blejograd
Član broj: 98 469

neću da sudim unapred ali obično mi se ne sviđaju filmovi rađeni po igrama pogotovo mojim omiljenim kao što je hitman...će ga pogledam
+Quote Post
The_Dark_One
post Oct 2 2007, 11:39 PM
Post #7

Početnik
Group Icon

Reg: 7-March 05
Član broj: 111 022

Gledao sam trailer, Isuse, kako ono ocajno izgleda. Prva ogromna greska je sto su stavili onog mongoloida, bad guy iz Die Hard 4.0 sa svojom tupavom baby facom, a tek kad se obrije, uzas. Hitman treba da ima ostre crte lica kao da su ga Rusi pravili, perfektnu ostru facu i smooth obrijanu glavu, btw da ne izgleda tako emotivno nadrkan. :S Jbt a tek ona scena u traileru kad se sprema da kresne ribu...strasno.

Scene egzekucije su izgledale ok, al jbt kakve su mu ono ZASTAVA devetke? o_O Gde su silenced ballersi??? Bas bedak, upropastice ceo kanon i pricu, kapiram da su mogli da mu i dredove dodaju. :/
+Quote Post
Neryss
post Oct 2 2008, 10:37 AM
Post #8

attractor
Group Icon

Reg: 16-April 08
Član broj: 453 602

Citat (The_Dark_One @ Oct 3 2007, 12:39 AM) *
Gledao sam trailer, Isuse, kako ono ocajno izgleda. Prva ogromna greska je sto su stavili onog mongoloida, bad guy iz Die Hard 4.0 sa svojom tupavom baby facom, a tek kad se obrije, uzas. Hitman treba da ima ostre crte lica kao da su ga Rusi pravili, perfektnu ostru facu i smooth obrijanu glavu, btw da ne izgleda tako emotivno nadrkan. :S Jbt a tek ona scena u traileru kad se sprema da kresne ribu...strasno.

Scene egzekucije su izgledale ok, al jbt kakve su mu ono ZASTAVA devetke? o_O Gde su silenced ballersi??? Bas bedak, upropastice ceo kanon i pricu, kapiram da su mogli da mu i dredove dodaju. :/

Ne slažem se! Bar ne u potpunosti... sm008.gif
Timothy Olyphant je Faca! Sa velikim "F". Da nema njega film bi bio totalni promašaj, ovako ga ipak vredi pogledati sm007.gif

Image
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:

- Lo-Fi verzija Vreme: 7th January 2009 - 11:05 AM

Copyright © 1999, 2009