|
  |
Horor filmovi, Da li vam se svidjaju i omiljeni film? |
|
|
| Edd |
Jun 26 2005, 01:41 PM
|
Početnik

Status: Član
Reg: 7-June 05
Član broj: 126 641

|
| QUOTE (Alee @ 21. Jun 2005. 12:24) | U "Kletvi" kada devojka gleda na monitor i vidi duha kako izlazi iz poda i seta kroz hodnik, a svetlo crno-bele kamera jezivo treperi. Ovo sam skoro gledala, ali je bas ostavilo utisak na mene. BRRRRRRRRRRRR....... |
Strasnija je ona kad se Yoko (ona devojka s pocetka filma) popne u nekakvo potkrovlje pa onaj duh od jednom iskoci. Inace The Grundge (Kletva) je jedini film koji sam gledao a da sam se stvarno strecnuo
|
|
|
|
|
|
| Larisa_90 |
Jul 24 2005, 10:19 AM
|
Početnik

Reg: 21-July 05
Član broj: 134 053

|
|
|
|
|
|
|
| Jeca_81 |
Jul 28 2005, 08:53 PM
|
maca i wucko

Reg: 14-December 04
Lok: Beograd, Srbija
Član broj: 93 735

|
| QUOTE (Jasna88 @ 25. Jul 2005. 15:06) | | Ne volim horore (previse nerealni) i nisam ni jedan do sad gledala |
Pa zar film mora da bude realan da bi ti se svideo? Mislim da suvise ogranicavas sebe na taj nacin propustajuci gomilu sjajnih (nerealnih) filmova. A da ne pominjem da ima gomile i gomile horora koji jesu realni. Jer horor ne pretstavlja samo film u kom se pojavljuju vukodlaci, vampiri i ne znam kakva cudovista koja ne postoje nego bilo koji film koji dize adrenalin i izaziva strah. A takvih, kao sto i sama znas, ima kol'ko 'oces. Sto se tice mene - horori su jedan od mojih omiljenih zanrova. Imam brata koji je stariji od mene 9 godina i jos kada sam bila u osnovnoj (4-5 razred) uvek sam gledala sa njim horore jer je on tada bio zaludjen njima. Tako da sam vrlo rano odgledala, ja mislim, neke od najboljih horora do sada snimljenih: Princ tame, Groblje kucnih ljubimaca i Hell raser 1, 2 i 3...ima ih jos, ne mogu da se setim sad... Posto sam sve te filmove gledala jako davno, ukazala mi se prilika skoro da neke od njih pogledam ponovo. Zanimalo me je kako cu ih sada doziveti. I tako sam gledala Groblje kucnih ljubimaca. I mogu vam reci da su mi i dalje iste scene najstrasnije: sa Zeldom i sa onim duhom koji nema pola glave...  Ma cim sam videla spicu za pocetak filma i cula onu spooky muziku mene je neka jeza uhvatila. Inace, po mom misljenju, 80ih su se pravili najbolji horori. Danas je zaista tesko naici na neki stvarno dobar horor. Kao sto je neko vec rekao: losi, niskobudzetni filmovi sa mnogo crvene farbe i netalentovanih glumaca...
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:
|
|