Dobrodošli na BeogradCafe | Login | Registracija
Meni
 ◦ Početak

◦ Chat
 ◦ Forum
 ◦ Klubovi
 ◦ Online muvanje
 ◦ Online Dnevnik
 ◦ Foto album
 ◦ Online klub
 ◦ Književni kutak

◦ Horoskop
 ◦ Humor
 ◦ SMS poruke
 ◦ Video
 ◦ Grafiti
 ◦ Čestitke
 ◦ Igre
 ◦ Wallpapers
 ◦ Strip
 ◦ Lyrics
 ◦ Erotika
 ◦ Muzika
 ◦ Srbija
 ◦ Svet
 ◦ Društvo
 ◦ Kultura
 ◦ Fun news
 ◦ Fudbal
 ◦ Košarka
 ◦ Tenis
 ◦ Ostali sportovi
 ◦ Shobizz
 ◦ Muzika
 ◦ Film
 ◦ Ljubav & sex
 ◦ Zdravlje
 ◦ Moda i lepota
 ◦ IT svet
 ◦ Gastro kutak

◦ Vreme
 ◦ Kursna lista
 ◦ TV program
 ◦ Download
 ◦ Linkovi
 ◦ Mali oglasi
 ◦ Kontakt
 ◦ Marketing
Akcije

Dobrodošli Gost ( Login | Registracija )

10 Strana V  1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Horor filmovi, Da li vam se svidjaju i omiljeni film?
Alee
post May 14 2005, 08:05 PM
Post #1

Početnik
Group Icon

Status: Član
Reg: 11-January 04
Član broj: 30 085

Kako vam se svidja ovaj horor? A prica?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Alee
post May 16 2005, 12:32 PM
Post #2

Početnik
Group Icon

Od kog vas filma podilaze zmarci? Koji je po vama najbolji horor? Koja je najbolja horor scena?
+Quote Post
kohay
post May 17 2005, 10:10 AM
Post #3

Početnik
Group Icon

Reg: 2-February 05
Član broj: 103 986

Teška pitanja. Odgledao sam milion horora, svi serijali Friday 13th, Halloween, A nightmare on Elm street i mnogo, mnogo drugih.

Svi horori su manje, više na isti kalup, pa kad odgledaš par hiljada njih ne reaguješ više na iznenadne scene i sl. Film koji moram da izdvojim kao izuzetno jeziv je Exorcist (Isterivač đavola) i odličnu scenu kad devojčica na glavačke, na sve četiri strčava niz stepenice.
+Quote Post
Alee
post May 21 2005, 04:26 PM
Post #4

Početnik
Group Icon

Ja ne volim ove nove "horor" filmove sa puno krvi, ocajnim glumcima i malim budzetom. Dopadaju mi se oni parapsiholoski i takve uglavnom i gledam. U "Sestom culu" iama mnogo jezivih scena i ja bih izdvojila taj film.

Inace, filmove koje vise ne smatram horor su oni o Drakuli. Njih obozavam, ali mislim da vise idu u domet drama.
+Quote Post
Jasna88
post May 24 2005, 12:57 PM
Post #5

Napredni korisnik
Group Icon

Reg: 12-July 04
Član broj: 65 840

Uopste ne volim horore ph34r.gif
+Quote Post
CraZy_CraZy_
post Jun 2 2005, 05:43 AM
Post #6

Početnik
Group Icon

Reg: 25-April 05
Član broj: 120 838

U filmu Stir of Echoes, kada Kevin Bacon sedi na krevetu, iznenadno se okrene a pored njega sedi mrtva devojka koja mu salje poruke dok je on pod hiponozama.Bbbbbbbrrrrrrrr s14.gif
+Quote Post
Klickov
post Jun 2 2005, 11:00 AM
Post #7

Početnik
Group Icon

Reg: 22-March 05
Član broj: 114 644

Pogledo sam 10000 horor filmova ali samo mi je jedna scena jos u glavi cak od 5. godine. Bio sam klinac i gledo film sa mojim sestrama i njihovim drugaricama kod mene kuci. Gledali su A nightmare on elm street 1 i to je bila scena kada je fredi povuko onog decka u vodeni krevet i posle izvesnog vremena krv je pocela da siklja iz kreveta. Secam se da sam plako, i da me je jedino mama mogla smiriti. Sad mi je ta scena smesna ali jos mi je to u pamcenju!!!
+Quote Post
KartaginA
post Jun 3 2005, 03:53 PM
Post #8

Veteran
Group Icon

Reg: 11-November 04
Član broj: 33 349

u "groblju kucnih ljubimaca" kada se ona beba povampiri pa se sakrije ispod kreveta i onda dodje otac i ona mu nozem isece onaj deo stopala iznad pete.
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh, gledala sam taj film pre sedam godina, ali jos se plasim da stavim nogu pored kreveta, kada sam sama....
+Quote Post
Alee
post Jun 21 2005, 11:24 AM
Post #9

Početnik
Group Icon

U "Kletvi" kada devojka gleda na monitor i vidi duha kako izlazi iz poda i seta kroz hodnik, a svetlo crno-bele kamera jezivo treperi.
Ovo sam skoro gledala, ali je bas ostavilo utisak na mene. BRRRRRRRRRRRR.......
+Quote Post
KartaginA
post Jun 21 2005, 01:15 PM
Post #10

Veteran
Group Icon

u japanskoj verziji prvog dela "kruga" u onom bunaru...........aaaaaaaaaaaaaaaaaa................vristala sam celu tu scenu.
+Quote Post
zlatnazvezdica
post Jun 21 2005, 06:40 PM
Post #11

Početnik
Group Icon

Reg: 21-April 04
Član broj: 48 935

Kad dr. Hanibal Lektor otvori glavu onom tipu, pa mu vadi mozak. Bljaaaaaaak! tongue.gif
+Quote Post
KOMSIKA
post Jun 26 2005, 12:23 AM
Post #12

Početnik
Group Icon

Reg: 24-October 04
Član broj: 60 505

Japanska trilogija Kruga
sve scene su jezive, narocito one u bunaru unsure.gif
+Quote Post
Edd
post Jun 26 2005, 01:41 PM
Post #13

Početnik
Group Icon

Reg: 7-June 05
Član broj: 126 641

QUOTE (Alee @ 21. Jun 2005. 12:24)
U "Kletvi" kada devojka gleda na monitor i vidi duha kako izlazi iz poda i seta kroz hodnik, a svetlo crno-bele kamera jezivo treperi.
Ovo sam skoro gledala, ali je bas ostavilo utisak na mene. BRRRRRRRRRRRR.......

Strasnija je ona kad se Yoko (ona devojka s pocetka filma) popne u nekakvo potkrovlje pa onaj duh od jednom iskoci. Inace The Grundge (Kletva) je jedini film koji sam gledao a da sam se stvarno strecnuo
+Quote Post
Larisa_90
post Jul 24 2005, 10:19 AM
Post #14

Početnik
Group Icon

Reg: 21-July 05
Član broj: 134 053

kakav je vas odgovor na te uzasne filmve naprimer ja ja ih svako vece gleddam ovde u svajcarskoj imaju negde oko pola 11 i onda kad legnem jedva zaspem jer se okrecem i gledam da nema nekoga...sinoc sam gledala uzasan film sa duhovima i jako sam se uplasila kad sam legla ali se ne bojim kad gledam samo kad legem da spavam onda je uzas.....cim cujem neki zvuk ja se okrecem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif hehehehehehhehehe,,,,ali ne mogu da propustim neki dobar horor zato se posle kajem kad legnem.........hehehehehhehehehhehehehehhe
+Quote Post
Jasna88
post Jul 25 2005, 01:06 PM
Post #15

Napredni korisnik
Group Icon

Reg: 12-July 04
Član broj: 65 840

Ne volim horore (previse nerealni) i nisam ni jedan do sad gledala
Ustvari,najveci horor mi je film 'In dreams' (U snovima)
+Quote Post
Tasha85
post Jul 25 2005, 01:58 PM
Post #16

Veteran
Group Icon

Reg: 5-June 05
Član broj: 126 327

Obozavam da gledam horor filmove! Vise volim da ih gledam u drustvu, jer tako imam s kim da komentarisem film, a cesto me i mrzi da sama sednem da gledam neki film...ali ako je dobar horor, mogu da ga gledam i sama.Ne bojim se horor filmova, i nikad mi se jos nije desilo da posle ne mogu da spavam, da sanjam kojekakve ''gluposti''.....
Problem mi je sto u poslednje vreme ne mogu da nadjem strasan horor...da mi bar malo digne adrenalin....potpuno sam oguglala na vecinu horor filmova!
+Quote Post
Jeca_81
post Jul 28 2005, 08:53 PM
Post #17

maca i wucko
Group Icon

Reg: 14-December 04
Lok: Beograd, Srbija
Član broj: 93 735

QUOTE (Jasna88 @ 25. Jul 2005. 15:06)
Ne volim horore (previse nerealni) i nisam ni jedan do sad gledala

Pa zar film mora da bude realan da bi ti se svideo? Mislim da suvise ogranicavas sebe na taj nacin propustajuci gomilu sjajnih (nerealnih) filmova. A da ne pominjem da ima gomile i gomile horora koji jesu realni. Jer horor ne pretstavlja samo film u kom se pojavljuju vukodlaci, vampiri i ne znam kakva cudovista koja ne postoje nego bilo koji film koji dize adrenalin i izaziva strah. A takvih, kao sto i sama znas, ima kol'ko 'oces.

Sto se tice mene - horori su jedan od mojih omiljenih zanrova. Imam brata koji je stariji od mene 9 godina i jos kada sam bila u osnovnoj (4-5 razred) uvek sam gledala sa njim horore jer je on tada bio zaludjen njima. Tako da sam vrlo rano odgledala, ja mislim, neke od najboljih horora do sada snimljenih: Princ tame, Groblje kucnih ljubimaca i Hell raser 1, 2 i 3...ima ih jos, ne mogu da se setim sad...

Posto sam sve te filmove gledala jako davno, ukazala mi se prilika skoro da neke od njih pogledam ponovo. Zanimalo me je kako cu ih sada doziveti. I tako sam gledala Groblje kucnih ljubimaca. I mogu vam reci da su mi i dalje iste scene najstrasnije: sa Zeldom i sa onim duhom koji nema pola glave... s14.gif Ma cim sam videla spicu za pocetak filma i cula onu spooky muziku mene je neka jeza uhvatila. wacko.gif
Inace, po mom misljenju, 80ih su se pravili najbolji horori. Danas je zaista tesko naici na neki stvarno dobar horor. Kao sto je neko vec rekao: losi, niskobudzetni filmovi sa mnogo crvene farbe i netalentovanih glumaca...
+Quote Post
KartaginA
post Aug 1 2005, 08:54 PM
Post #18

Veteran
Group Icon

u filmu "the others" (mi smo ga preveli kao: duhovi u nama s25.gif ) kada ona baba bez zenica otvori orman gde su deca sakrivena..brrrrrrrrr...
+Quote Post
Alee
post Aug 27 2005, 09:22 PM
Post #19

Početnik
Group Icon

QUOTE (KartaginA @ 1. Aug 2005. 21:54)
u filmu "the others" (mi smo ga preveli kao: duhovi u nama s25.gif ) kada ona baba bez zenica otvori orman gde su deca sakrivena..brrrrrrrrr...

Ja sam taj film gledala u bioskopu i bez preterivanja kada je bila ta scena cela sala je vrisnula!!!! Mnogo je jaka!
Iz istog filma meni je jeziva kada Nikol Kidman okrece onu sliku sto ju je nasla na tavanu i otkriva da joj je posluga vec 150 godina mrtva!!
+Quote Post
My_Broken_Heart
post Sep 4 2005, 08:26 PM
Post #20

Početnik
Group Icon

Reg: 4-September 05
Član broj: 145 317

Ja sam lud za HORORIMA, jednostavno ih obožavam. Najdraži su mi Petak 13., Strava u ulici Brijestova, i Krug 1. 2. deo. Ima jedan horor film od kojeg sam se naježio, čak ga nisam mogao pogledati do kraja. To je film UKLETA KUĆA. Ko ima petlje nek ga pogleda i javi mi kako se završava. reallyexcited.gif
+Quote Post

10 Strana V  1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:

- Lo-Fi verzija Vreme: 21st November 2008 - 12:52 AM

Copyright © 1999, 2008