Dobrodošli na BeogradCafe | Login | Registracija |
Meni
 ◦ Početak

◦ Chat
 ◦ Forum
 ◦ Klubovi
 ◦ Online muvanje
 ◦ Online Dnevnik
 ◦ Foto album
 ◦ Online klub
 ◦ Književni kutak

◦ Horoskop
 ◦ Humor
 ◦ SMS poruke
 ◦ Video
 ◦ Grafiti
 ◦ Čestitke
 ◦ Igre
 ◦ Wallpapers
 ◦ Strip
 ◦ Lyrics
 ◦ Erotika
 ◦ Muzika
 ◦ Srbija
 ◦ Svet
 ◦ Društvo
 ◦ Kultura
 ◦ Fun news
 ◦ Fudbal
 ◦ Košarka
 ◦ Tenis
 ◦ Ostali sportovi
 ◦ Shobizz
 ◦ Muzika
 ◦ Film
 ◦ Ljubav & sex
 ◦ Zdravlje
 ◦ Moda i lepota
 ◦ IT svet
 ◦ Gastro kutak

◦ Vreme
 ◦ Kursna lista
 ◦ TV program
 ◦ Download
 ◦ Linkovi
 ◦ Mali oglasi
 ◦ Kontakt
 ◦ Marketing
Akcije

TORCIDA Split - Forum BeogradCafe
IPB

Dobrodošao Gost ( Prijavi Se | Registracija )

44 Stranice V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> TORCIDA Split, najstarija navijačka skupina u Europi, osnovana 1950
Gregor_Samsa
post Dec 11 2007, 11:43 PM
Post #21

Wellness savetnik
Grupa Ikona

Grupa: Član
Registrovan/a: 12-March 06
Od: Gornja varoš
Korisnik br: 211 829

Citat (Cristiano777 @ Dec 11 2007, 09:25 PM) [snapback]1629748[/snapback]

Cigani zar je to sve od vas? Bacate kamenje i baklje i onda rušte sve atletske rekorde u disciplini bježanje pred Torcidom na 1500 metara s preponama.

No razumijem da je vama bilo kakav susret s Torcidom neprocjenjiv.

Jedino zanimljivo... je razbijanje crnogorske milicije kod kod Herceg Novog.

Image

Ako sam te dobro razumeo, bežali smo. A onda objasni, kako to da vam padne zastava? Sigurno je druga grupa Delija sačekala da jurite ostatak, pa se prišunjala u autobus...

Znam da imate komplekse, nije to problem priznati, a biće prilika da vas posetimo i u Split. Samo, ne znam da li ćete smeti vi za Bg... s72.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Deadman
post Dec 12 2007, 12:15 AM
Post #22

Početnik
Grupa Ikona

Registrovan/a: 31-August 07
Korisnik br: 397 265

Citat (Gregor_Samsa @ Dec 11 2007, 10:43 PM) [snapback]1629880[/snapback]

Ako sam te dobro razumeo, bežali smo. A onda objasni, kako to da vam padne zastava? Sigurno je druga grupa Delija sačekala da jurite ostatak, pa se prišunjala u autobus...

Znam da imate komplekse, nije to problem priznati, a biće prilika da vas posetimo i u Split. Samo, ne znam da li ćete smeti vi za Bg... s72.gif

Gregore govoris gluposti ili namjerno lazes, zastava je ukradena uz pomoc policije na stadionu kada se jedan lik provukao kroz policiju i sa desne strane ograde uzeo hrv zastavu na kojoj je sprejem napisano torcida kastela, ta zastava nema veliku "tezinu" ako znas o cemu govorim,
Torcida je na gostovanju u podgorici otela transparent od varvara

a o kompleksima nemoj : )
i sami cigani priznaju da nikad nisu "odradili" posteno split, koliko vas je max bilo u splitu uz pomoc kninskih srba, 300?
a torcide u beogradu? : ))

Ovu poruku je izmenio Soul_stealer: Dec 12 2007, 03:31 PM
Prilozena Datoteka(e)
Prikacen Fajl  Image.jpg ( 145.65k ) Broj downloada: 71

+Quote Post
Gregor_Samsa
post Dec 12 2007, 12:29 AM
Post #23

Wellness savetnik
Grupa Ikona

Naravno da znam kako je pala, ali je opet pala, ne u saradnji sa kerovima, i za to treba imati onu stvar. A što se tiče kompleksa, nemoj ti, I da su bile stvari kao što si napisao, u šta verujem, danas smo u svetu mnogo priznatiji kao navijačka grupa nego Torcida. Proveri samo Ultra Boyse kakvu reputaciju uživaju... Na crtu danas sa vama kad hoćete i gde hoćete. Što niste došli u Zaprešić?

I što se tiče zastave, da nije imala 'težinu', ne bi se kačila. Nemoj da se vadiš kako smo skinuli neku nebitnu zastavu.

+Quote Post
southgirl
post Dec 12 2007, 01:18 AM
Post #24

Profi
Grupa Ikona

Registrovan/a: 25-November 07
Od: crno-beli grad
Korisnik br: 420 764

moram da se ukljucim u ovu raspravu...kakva crna saradnja sa murijom,kamo srece da je nasa murija ko vasa....Za razliku od vasih nasi panduri(na zalost)nikad ne bi digli ruku na vas kad bi dosli,a vasi jedva docekaju da biju malo po "cetnicima"...
Vi treba da se dokazete tako sto ce te jedanput u zivotu doci u Bg,a posto vi niste grobari ni cigani nista od toga...Otisli ste u Cg ali dodjite u Srbiju!!!!

+Quote Post
Deadman
post Dec 12 2007, 01:43 AM
Post #25

Početnik
Grupa Ikona

Citat (Gregor_Samsa @ Dec 11 2007, 11:29 PM) [snapback]1629992[/snapback]

Naravno da znam kako je pala, ali je opet pala, ne u saradnji sa kerovima, i za to treba imati onu stvar. A što se tiče kompleksa, nemoj ti, I da su bile stvari kao što si napisao, u šta verujem, danas smo u svetu mnogo priznatiji kao navijačka grupa nego Torcida. Proveri samo Ultra Boyse kakvu reputaciju uživaju... Na crtu danas sa vama kad hoćete i gde hoćete. Što niste došli u Zaprešić?

I što se tiče zastave, da nije imala 'težinu', ne bi se kačila. Nemoj da se vadiš kako smo skinuli neku nebitnu zastavu.

eto vidis, zasto bi dosli u zapresic? za dokazivati se komu? za razliku od vas koji svaku priliku koristite napad na torcidu, cak i kad igraju u drugoj drzavi, ako se to moze nazvati napad kad bacas kamenja na autobus, mozda neki dugovi iz proslosti?

torcida je prvenstveno tu zbog hajduka i uvijek je imala masovna gostovanja, sa puno transparenata za razliku od npr BBB-a, koji na gostovanje vecinom nose samo jedan udarni transparent, i tu je odgovor na tvoje pitanje o zastavi, u podgorici je bilo blizu 2000 torcidasa par desetaka transparenata, zastava itd. Zna se koji je "udarni" transparent" koji su od pridruznica, podgrupa, indijanaca koji dodu na gostovanje svake druge godine, i na koje mjesto na tribini se stavljaju transparenti po vaznosti. Ta zastava je skinuta sa ograde,a ne ukradena u tuči, i to je naravno propust tih ljudi koji su postavili tu zastavu, ali sto su mogli preskakati kordun policije?

Za dolazak novih ljudi u grupu potrebani su i rezultati kluba, a hajduk je vec godinama jako los, navijati za hajduk graniči sa mazohizmom smile.gif
ali ljubav prema hajduku je jaca : )

Ovu poruku je izmenio Deadman: Dec 12 2007, 01:45 AM

+Quote Post
Deadman
post Dec 12 2007, 02:22 AM
Post #26

Početnik
Grupa Ikona

Citat (southgirl @ Dec 12 2007, 12:18 AM) [snapback]1630087[/snapback]

moram da se ukljucim u ovu raspravu...kakva crna saradnja sa murijom,kamo srece da je nasa murija ko vasa....Za razliku od vasih nasi panduri(na zalost)nikad ne bi digli ruku na vas kad bi dosli,a vasi jedva docekaju da biju malo po "cetnicima"...
Vi treba da se dokazete tako sto ce te jedanput u zivotu doci u Bg,a posto vi niste grobari ni cigani nista od toga...Otisli ste u Cg ali dodjite u Srbiju!!!!

Tukli su cigane kad su igrali u zapresicu?
Po mom misljenju hrvatski i srpski panduri imaju dosta iskustva sa navijacima i organiziranjem dolaska velikog broja navijaca i vecinom su profesionalni, ali u Crnoj Gori i BiH, katastrofa.
I taj dolazak u Beograd bi bio puno laksi nego sto mislis, kao i obrnuto, eventualno bi kasnili na utakmicu, bili bi smjesteni u kavezu itd : )
ali prva ekipa itako neide organizirano s pandurima, tako je 40-tak torcidasa doslo u podgoricu u 8 ujutro i pila kavu u centru, to je pravi ultras stil, mogli su razbit taj kafic i 3 pandura koja su se pojavila kasnije, ali sta bi dobili time?

+Quote Post
DALMATIX
post Dec 12 2007, 03:04 AM
Post #27

MillionDollarBabe JE SAMO MOJA!!!
Grupa Ikona

Registrovan/a: 1-November 07
Od: dalmatia,croatia
Korisnik br: 414 955

Citat (southgirl @ Dec 12 2007, 12:18 AM) [snapback]1630087[/snapback]

polako prijatelju,nije još bilo prilike ali doći će i to... ti znaš koja je navijačka grupa prije rata odlazila na gostovanja u broju 3000-4000 ljudi... jedino torcida...

Citat (Gregor_Samsa @ Dec 11 2007, 11:29 PM) [snapback]1629992[/snapback]

gregore,pa i BBB proglašavaju najgorom i najopasnijom navijačkom skupinom u europi pa redovno dobiju po pi*ki i u zagrebu i u splitu... sm007.gif

+Quote Post
southgirl
post Dec 12 2007, 02:59 PM
Post #28

Profi
Grupa Ikona

Citat (Deadman @ Dec 12 2007, 01:22 AM) [snapback]1630208[/snapback]

Tukli su cigane kad su igrali u zapresicu?
Po mom misljenju hrvatski i srpski panduri imaju dosta iskustva sa navijacima i organiziranjem dolaska velikog broja navijaca i vecinom su profesionalni, ali u Crnoj Gori i BiH, katastrofa.
I taj dolazak u Beograd bi bio puno laksi nego sto mislis, kao i obrnuto, eventualno bi kasnili na utakmicu, bili bi smjesteni u kavezu itd : )
ali prva ekipa itako neide organizirano s pandurima, tako je 40-tak torcidasa doslo u podgoricu u 8 ujutro i pila kavu u centru, to je pravi ultras stil, mogli su razbit taj kafic i 3 pandura koja su se pojavila kasnije, ali sta bi dobili time?

ne znam kako zoves izivljavanje pandura u MOSTARU???Oduzeti svu vodu koju imas na+47 2 sata pred tekme....!!!!!???Sta je po tebi namerno zatvaranje kapijie na stadionu po zavrsetku utakmice i udaranje svim i svacim.....pendreci,suzavci,neka VOJNA sranja....i nemoj da mi kazes kako smo mi krivi,jer mi nismo trazili da nas stavljaju bez zastite pandura pored navijaca zrinjskog(tj.oni i nemaju navijace ali to su oni sto mrze sve sto je srpsko),ko je prvi gadjao KAMENJEM,ne kamenicama-kamenjem(koje predhodno bilo uneseno jer ne moze na jednoj tribini tako odjednom da se pojavi toliki broj kamenja)....... sm049.gif sm049.gif
U Srbiji nikad neces doziveti da ti pandur j...mater ustasku a mi u Mostaru smo to i doziveli...Pretili su nam a utakmica jos nije ni pocela,kad sko trazili da nam daju malo vode mrskali su nas(jedan pandur je samo doneo i njemu svaka cast),pretili rukama,pendrecima,kerovima.....Pendrecili kao stoku dok smo ulazili u buseve.....Nisu nam dali da drzimo otvorena vrata nijedna i ako je taj dan bio pakao napolju,imali smo smo samo dva sibera na koja smo bukvalno morali da disemo...

Ovu poruku je izmenio southgirl: Dec 12 2007, 03:03 PM

+Quote Post
DALMATIX
post Dec 12 2007, 03:26 PM
Post #29

Grupa Ikona

Citat (southgirl @ Dec 12 2007, 01:59 PM) [snapback]1630641[/snapback]

ne znam kako zoves izivljavanje pandura u MOSTARU???Oduzeti svu vodu koju imas na+47 2 sata pred tekme....!!!!!???Sta je po tebi namerno zatvaranje kapijie na stadionu po zavrsetku utakmice i udaranje svim i svacim.....pendreci,suzavci,neka VOJNA sranja....i nemoj da mi kazes kako smo mi krivi,jer mi nismo trazili da nas stavljaju bez zastite pandura pored navijaca zrinjskog(tj.oni i nemaju navijace ali to su oni sto mrze sve sto je srpsko),ko je prvi gadjao KAMENJEM,ne kamenicama-kamenjem(koje predhodno bilo uneseno jer ne moze na jednoj tribini tako odjednom da se pojavi toliki broj kamenja)....... sm049.gif sm049.gif
U Srbiji nikad neces doziveti da ti pandur j...mater ustasku a mi u Mostaru smo to i doziveli...Pretili su nam a utakmica jos nije ni pocela,kad sko trazili da nam daju malo vode mrskali su nas(jedan pandur je samo doneo i njemu svaka cast),pretili rukama,pendrecima,kerovima.....Pendrecili kao stoku dok smo ulazili u buseve.....Nisu nam dali da drzimo otvorena vrata nijedna i ako je taj dan bio pakao napolju,imali smo smo samo dva sibera na koja smo bukvalno morali da disemo...

to je BIH i nema nikakve veze sa hrvatskom... deadman je dobro naveo da jedino srbija i hrvatska mogu dobro organizirati gostovanja navijača,ovo drugo su sve banana zemlje što se tiče tih stvari...

+Quote Post
Cristiano777
post Dec 12 2007, 04:47 PM
Post #30

Veteran
Grupa Ikona

Registrovan/a: 27-November 07
Od: Hrvatska
Korisnik br: 421 288

Citat (Deadman @ Dec 12 2007, 12:43 AM) [snapback]1630145[/snapback]

Ta zastava je skinuta sa ograde,a ne ukradena u tuči, i to je naravno propust tih ljudi koji su postavili tu zastavu, ali sto su mogli preskakati kordun policije?

Netko je dobro napisao. Ne možeš okriviti sebe ako ti cigo ukrade novčanik.

No budimo jasni, svatko tko nosi transparent treba znati kakva je to odgovornost. Meni ne smeta što ljudi prave transparente jer to čine isključivo iz ljubavi prema Hajduku.

Cigane... Zaprešić je potpuno druga priča. Policija vas je čuvala kao papu. To se ne može usporediti s Podgoricom.

A grobarko policija u Mostaru kao i drugdje u BiH nije spremna za takve utakmice. Tako da se ja čudim što se ti čudiš.

Kad Mostar ponovno bude dio Hrvatske onda kritiziraj koliko hoćeš...

Image

+Quote Post
southgirl
post Dec 12 2007, 06:14 PM
Post #31

Profi
Grupa Ikona

Citat (Cristiano777 @ Dec 12 2007, 03:47 PM) [snapback]1630764[/snapback]

Netko je dobro napisao. Ne možeš okriviti sebe ako ti cigo ukrade novčanik.

No budimo jasni, svatko tko nosi transparent treba znati kakva je to odgovornost. Meni ne smeta što ljudi prave transparente jer to čine isključivo iz ljubavi prema Hajduku.

Cigane... Zaprešić je potpuno druga priča. Policija vas je čuvala kao papu. To se ne može usporediti s Podgoricom.

A grobarko policija u Mostaru kao i drugdje u BiH nije spremna za takve utakmice. Tako da se ja čudim što se ti čudiš.

Kad Mostar ponovno bude dio Hrvatske onda kritiziraj koliko hoćeš...

Image

samo kazem da je taj deo Mostara Hrvatski,dok smo prolazili kroz muslimanski nismo imali problema...a ti panduri na zalost su svi bili u ratu tako da i u pravu se,bas glupo sto se cudim da smo tako prosli sm050.gif

+Quote Post
jace
post Dec 13 2007, 12:14 AM
Post #32

lady od Zimovrela
Grupa Ikona

Grupa: Moderator
Registrovan/a: 22-January 06
Korisnik br: 192 638

U Bosni je problem sa navijacima samo kad se igra u Hercegovini,tacnije kod Hrvata...Prvo su napali Srbe,a posle i one neke druge koji su dosli a redovno napadaju Srbe i Muslimane iz Bosne...
Divljaci,sta drugo reci winking.gif
I btw sve im to prolazi jer obezbedjuju utkamice bas ti hrvatski policajci winking.gif

E da,i kad je Hrvatska igrala s BiH,ko je prvi zapoceo? Hrvati ,naravno rolleyes.gif

Ovu poruku je izmenio jace: Dec 13 2007, 12:16 AM

+Quote Post
Gregor_Samsa
post Dec 13 2007, 12:25 AM
Post #33

Wellness savetnik
Grupa Ikona

Citat (Deadman @ Dec 12 2007, 12:43 AM) [snapback]1630145[/snapback]

eto vidis, zasto bi dosli u zapresic? za dokazivati se komu? za razliku od vas koji svaku priliku koristite napad na torcidu, cak i kad igraju u drugoj drzavi, ako se to moze nazvati napad kad bacas kamenja na autobus, mozda neki dugovi iz proslosti?

Brate, ispada da ste nezainteresovani, što nimalo nije tačno. da dokažete da ste No1 na prostorima bivše Juge(pošto se na Balkanu zna ko je ubedljivo najjači - Gate 7). Skinuli bi ste skalp Delijama. Koliko god mislili da ste iznad Delija, niste. Ne pričam to pristrasno, malko sam proputovao. Retko gde siu čuli za Torcidu, a bo'me, Delije svi poznaju.

Citat (DALMATIX @ Dec 12 2007, 02:04 AM) [snapback]1630244[/snapback]

gregore,pa i BBB proglašavaju najgorom i najopasnijom navijačkom skupinom u europi pa redovno dobiju po pi*ki i u zagrebu i u splitu... sm007.gif

Batali BBB, oni su kesa, kao kod nas Firma... Purgeri iz prestonice... s25.gif

Citat (Cristiano777 @ Dec 12 2007, 03:47 PM) [snapback]1630764[/snapback]

I opet pokazujete slabe tačke. Što niste probili kordon murije pa udarili na nas?

+Quote Post
Cristiano777
post Dec 14 2007, 08:21 PM
Post #34

Veteran
Grupa Ikona

Gregore GATE7 i Cigani su prije par tjedana u Grčkoj dobili dobre batine zar ne?

A o kordonima, pazi da ti se želja ne ostvari... sm007.gif

Image

Ovu poruku je izmenio Cristiano777: Dec 14 2007, 10:09 PM

+Quote Post
Gregor_Samsa
post Dec 15 2007, 09:38 PM
Post #35

Wellness savetnik
Grupa Ikona

Citat (Cristiano777 @ Dec 14 2007, 07:21 PM) [snapback]1634353[/snapback]

Gregore GATE7 i Cigani su prije par tjedana u Grčkoj dobili dobre batine zar ne?

A o kordonima, pazi da ti se želja ne ostvari... sm007.gif

Ne. Batine su dobili simpatizeri Crvene Zvezde koji su došli u sopstvenoj režiji. Gate 4 se pokazao u veoma ružnom svetlu.

Neredi su nastali posle tekme, međutim, niko nije dobio.

A kada vas već ima, mogli biste i slike neke da postavljate, izveštaje i ostalo, ne bi bilo loše, zar ne?

+Quote Post
DALMATIX
post Dec 16 2007, 02:21 AM
Post #36

Grupa Ikona

a vidite ove purgerske debile što rade... sm007.gif sm007.gif sm007.gif to treba vezati i staviti im brnjice na njuške... sm007.gif

BBB-ovci oteli pripadnika Torcide

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta dovršili su kriminalističku obradu nad hrvatskim državljaninom Jurajom J. (22) zbog osnovane sumnje da je s još tri za sada nepoznate osobe počinio kazneno djelo otmice na štetu državljanina Dina K. (19)

Prema policijskom izvješću osumnjičeni, inače aktivni pripadnik BBB-a sa zabranom pohađanja utakmica Dinama, je 30. listopada oko 22 sata sa svoja tri prijatelja oteo D. K (19), pripadnika Torcide pokušavajući ga na taj način natjerati da otkrije imena i adrese zagrebačkih navijača splitskog kluba.

S tom su ga namjerom, znajući da je i on aktivni navijač suparničkog kluba, dočekali na parkiralištu u Vukovarskoj ulici, nasilno ga odveli u obližnji park gdje su prijeteći zahtijevali imena i adrese njegovih prijatelja, navijača suparničkog kluba.

Budući on to nije želio otkriti, osumnjičeni mu je naredio da uđe u osobni automobil, odnosno na silu ga posjeo u njega, te su ga osumnjičeni i trojica nepoznatih muškaraca nakon toga vozili po Zagrebu.

Tijekom vožnje su uslijedile nove ozbiljne prijetnje zbog kojih je oštećeni osumnjičenima samo neke od traženih podataka dao, te su ga na području Travnog pustili.

Idućih dana, osumnjičeni ga je nazivao na mobitel i tražio dodatne podatke o navijačima, prijeteći mu da ukoliko to ne učini ponovno će ga oteti i tjelesno zlostavljati.

Temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu pretražen je stan osumnjičenog, gdje je pronađen mobilni telefon s kojeg je nazivao i prijetio oštećenom.

Također je pronađeno više osobnih dokumenata drugih osoba i predmeti za koje postoji osnovana sumnja da potječu od činjenja kaznenih djela razbojstava, krađa i sl. Kriminalistička obrada za ta kaznena djela se nastavlja.

Osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

i onda izjava stipe lekića...

Slučaj je za Glas Dalmacije prokomentirao tajnik Kluba navijača Hajduka "Torcida" Stipe Lekić.

'Tužno je to uopće komentirati. Sramotno. BBB-ovci se ne mogu suprotstaviti na tribinama pa hvataju pojedince po Zagrebu u dane kada nisu utakmice.

Takvo što nema veze s navijaštvom i nepisanim navijačkim pravilima', rekao je Lekić, ne želeći još više dolijevati ulje na vatru.

Glas Dalmacije/tportal.hr
četvrtak, 13.12

a što reći na ovo... sm034.gif sm007.gif treba im uvesti vize za dalmaciju next summer... sm007.gif

+Quote Post
Gregor_Samsa
post Dec 16 2007, 02:35 AM
Post #37

Wellness savetnik
Grupa Ikona

Citat (DALMATIX @ Dec 16 2007, 01:21 AM) [snapback]1636329[/snapback]

a vidite ove purgerske debile što rade... sm007.gif sm007.gif sm007.gif to treba vezati i staviti im brnjice na njuške... sm007.gif

BBB-ovci oteli pripadnika Torcide

'Tužno je to uopće komentirati. Sramotno. BBB-ovci se ne mogu suprotstaviti na tribinama pa hvataju pojedince po Zagrebu u dane kada nisu utakmice.

Lepo ja kažem, istu su kao novosadska Firma. sm007.gif

+Quote Post
southgirl
post Dec 16 2007, 03:55 PM
Post #38

Profi
Grupa Ikona

xa,xa...ma kakav BBB....Da,tako i firmasi uz nozeve i pistolje vrbuju ljude po Novom Sadu da nose obelezja i da budu clanovi firme...xa,xa,xa.....Ma Torcida je 100 puta bolja od bbb zato ovi i imaju komplekse pa rade to sto rade....xa,xa,xa.....

+Quote Post
DALMATIX
post Dec 16 2007, 04:17 PM
Post #39

Grupa Ikona

evo kako ti junaci bježe i primaju batine u centru svog vlastitog grada... sm007.gif

http://youtube.com/watch?v=UDxvM8eKD7U

+Quote Post
Cristiano777
post Dec 16 2007, 07:28 PM
Post #40

Veteran
Grupa Ikona

Uz pretpostavku da je ova vijest točna (jer bio sam na dosta tekmi a onda kad pročitam u sutrašnjim novinama, pitam se jesam li bio na krivom stadionu) ovo je primjerak ljudske gluposti.

U svim stvarima postoje pisana i nepisana pravila tako i u našem svijetu navijača.

Southgirl

Torcida je najjača skupina. Budimo realni...

+Quote Post

44 Stranice V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Korisnika cita ovu temu (1 Gostiju i 0 Anonimnih korisnika)
0 Korisnika:

RSS Tekstovna Verzija Datum i Vreme: 9th September 2010 - 09:04 PM

Copyright © 1999, 2010