Dobrodošli na BeogradCafe | Login | Registracija |
Meni
 ◦ Početak

◦ Chat
 ◦ Forum
 ◦ Klubovi
 ◦ Online muvanje
 ◦ Online Dnevnik
 ◦ Foto album
 ◦ Online klub
 ◦ Književni kutak

◦ Horoskop
 ◦ Humor
 ◦ SMS poruke
 ◦ Video
 ◦ Grafiti
 ◦ Čestitke
 ◦ Igre
 ◦ Wallpapers
 ◦ Strip
 ◦ Lyrics
 ◦ Erotika
 ◦ Muzika
 ◦ Srbija
 ◦ Svet
 ◦ Društvo
 ◦ Kultura
 ◦ Fun news
 ◦ Fudbal
 ◦ Košarka
 ◦ Tenis
 ◦ Ostali sportovi
 ◦ Shobizz
 ◦ Muzika
 ◦ Film
 ◦ Ljubav & sex
 ◦ Zdravlje
 ◦ Moda i lepota
 ◦ IT svet
 ◦ Gastro kutak

◦ Vreme
 ◦ Kursna lista
 ◦ TV program
 ◦ Download
 ◦ Linkovi
 ◦ Mali oglasi
 ◦ Kontakt
 ◦ Marketing
Akcije

TORCIDA Split - Forum BeogradCafe
IPB

Dobrodošao Gost ( Prijavi Se | Registracija )

44 Stranice V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> TORCIDA Split, najstarija navijačka skupina u Europi, osnovana 1950
Deadman
post Dec 16 2007, 08:31 PM
Post #41

Početnik
Grupa Ikona

Grupa: Član
Registrovan/a: 31-August 07
Korisnik br: 397 265

Citat (Cristiano777 @ Dec 16 2007, 06:28 PM) [snapback]1637087[/snapback]

Uz pretpostavku da je ova vijest točna (jer bio sam na dosta tekmi a onda kad pročitam u sutrašnjim novinama, pitam se jesam li bio na krivom stadionu) ovo je primjerak ljudske gluposti.

U svim stvarima postoje pisana i nepisana pravila tako i u našem svijetu navijača.

Southgirl

Torcida je najjača skupina. Budimo realni...

ima tu dosta elemenata po kojem se zakljucuje koja je grupa najjaca najbolja itd. tesko je za bilo koju skupinu reci da je najjaca, npr za hajduka navija mozda niti 1 milijun ljudi, za zvezdu 5-6, za dinamo 2-3. pa po koreografiji, gostovanjima,pirotehnici, navijanju, pjesmama, tuci, itd.
i za mene je torcida najjaca najbolja itd, ali tu nemogu biti objektivan : )
Go to the top of the page

+Quote Post
Cristiano777
post Dec 16 2007, 08:42 PM
Post #42

Veteran
Grupa Ikona

Registrovan/a: 27-November 07
Od: Hrvatska
Korisnik br: 421 288

Ja smatram bez onih anketa, da za Hajduk od negdje 5 milijna Hrvata navija bar 2,5 milijuna. Jer navijača Hajduka ima u svim dijelovima Hrvatske i to u značajnom broju. Druga je stvar što rezultati Hajduka posljednjih godina su loši pa se bojim da ćemo zbog toga pasti u broju u budućnosti.

No, Torcida je ipak najjača po koreografiji, bakljadi možda ne po snazi huka na tribini jer nekako teško je vikat Hajduk Split kao recimo Dinamo ili Zvezda...Bayern...Barca...

Ali ipak europska gostovanja Torcide, e to ipak dovoljno govori...

Ovu poruku je izmenio Cristiano777: Dec 16 2007, 09:41 PM

+Quote Post
southgirl
post Dec 16 2007, 09:03 PM
Post #43

Profi
Grupa Ikona

Registrovan/a: 25-November 07
Od: crno-beli grad
Korisnik br: 420 764

Citat (Cristiano777 @ Dec 16 2007, 07:42 PM) [snapback]1637264[/snapback]

Ja smatram bez onih anketa, da za Hajduk od negdje 5 milijna Hrvata navija bar 2,5 milijuna. Jer navijača Hajduka ima u svim dijelovima Hrvatske i to u značajnom broju. Druga je stvar što rezultati Hajduka posljednjih godina su loši pa se bojim da ćemo zbog toga opsati u broju u budućnosti.

No, Torcida je ipak najjača po koreografiji, bakljadi možda ne po snazi huka na tribini jer nekako teško je vikat Hajduk Split kao recimo Dinamo ili Zvezda...Bayern...Barca...

Ali ipak europska gostovanja Torcide, e to ipak dovoljno govori...

ja sam samo rekla da je Torcida bolja od bbb,i kad bi morala da glasam izmedju vas dvoje izabrala bi naravno Torcidu...Jedini klub koji je u mom srcu jeste Partizan,i za svakog coveka koji navija za neki klub za njega je taj klub i ti navijaci najbolji....
Da,slazem se ne postoje najbolji navijaci...jer svaki navijaci se razlikuju...mislim Partizan fura neki Engleski trip u kojem se koriste SAMO SRCE,RUKE I GLAS...cigani furaju te Italijanske tripove sa koreografijama...tako da se svaki navijaci razlikuju po necemu..Partizan je prepoznatljiv po tome sto i kad gube navijaju sve jace dok cigani cim vide da gube CUTE....
a to da dosta ljudi iz vase zemlje navija za Hajduk verujm jer i dan danas u Srbiji stariji ljudi koji su ziveli u ex,negde daleko u srcu cuvaju te simpatije ka Hajduku...Tad se u Srbiji nije navijalo samo za Partizan i Zvezdu vec i za Dinamo i Hajduk....i to su bile prave utakmice i iskreno volela bih da dozivim utakmice u kojima ce se naci ove 4 navijacke grupe.....Malo sam zalutala sa temom ali ne zamerite mi...

+Quote Post
Cristiano777
post Dec 16 2007, 10:16 PM
Post #44

Veteran
Grupa Ikona

Image

NITKO KAO HAJDUK IZ SPLITA...

+Quote Post
Compadre
post Dec 17 2007, 02:20 AM
Post #45

Početnik
Grupa Ikona

Korisnik br: 420 802

Image
Uvlačiš se dalmoš svima preko mržnje prema BBB, a što se tiče komentara da vas ne možemo na tribini zdrobiti, pitam te jel znaš koliko je vaših bijednih i jadnih transparenata dopalo u naše ruke i na koji način?!!! Zato pusti priče i prodavaj tu šprehu ovima po forumima i onoj djevojčici koja tvrdi da ste bolji od nas!!! A bolji i jeste ako si ikad bio na maxsimiru onda se sjećaš ili su ti dečki pričali što prije mislim velikog transparenta INTERNET TORCIDA!! Stvarno si bijedan ti i tvoja najstarija šatro grupa

Ovu poruku je izmenio Compadre: Dec 17 2007, 02:30 AM

+Quote Post
Deadman
post Dec 17 2007, 11:58 AM
Post #46

Početnik
Grupa Ikona

Image

i u cast nosenje jednog transparenta na gostovanje, po onoj logici ako nenosis nista nemozes ni izgubit nista

+Quote Post
southgirl
post Dec 17 2007, 04:15 PM
Post #47

Profi
Grupa Ikona

Od: crno-beli grad
Korisnik br: 420 764

Compadre
forumima i onoj djevojčici koja tvrdi da ste bolji od nas!!!

E,nisam ti ja kriva sto istina boli,zato mene zaobidji u ovoj prici.....Ja imam svoje misljenje i to nije samo moje,vec vecine u Srbiji......Cak i u onom filmu sinoc na discovery o huliganima na Balkanu bolje se Torcida pokazala.... sm049.gif

Ovu poruku je izmenio southgirl: Dec 17 2007, 04:17 PM

+Quote Post
Gregor_Samsa
post Dec 17 2007, 04:19 PM
Post #48

Wellness savetnik
Grupa Ikona

Registrovan/a: 12-March 06
Od: Gornja varoš
Korisnik br: 211 829

Napraviću jednu malu digresiju, ali bih vas zamolio, ako se pojavi taj snimak emisije na netu, obavezno postavite link kako bih pogledao o čemu se radi.

Poz

+Quote Post
Cristiano777
post Dec 17 2007, 04:37 PM
Post #49

Veteran
Grupa Ikona

Nema potreba da se ovdje prepucavamo oko jednih te istih stvari. Ja mislim da se prava snaga očituje na malim utakmicama kad se doalzi isključivo zbog boja svog kluba a ne zbog rivala.

To još svi mi moramo dobro naučiti od navijača iz Škotske, točnije Celtica i Rangersa.

Pogledaj ovo...

Image

Nije puno do kraja ali još uvijek impresivno...

+Quote Post
DALMATIX
post Dec 17 2007, 07:55 PM
Post #50

MillionDollarBabe JE SAMO MOJA!!!
Grupa Ikona

Registrovan/a: 1-November 07
Od: dalmatia,croatia
Korisnik br: 414 955

Citat (Compadre @ Dec 17 2007, 01:20 AM) [snapback]1637890[/snapback]

Image
Uvlačiš se dalmoš svima preko mržnje prema BBB, a što se tiče komentara da vas ne možemo na tribini zdrobiti, pitam te jel znaš koliko je vaših bijednih i jadnih transparenata dopalo u naše ruke i na koji način?!!! Zato pusti priče i prodavaj tu šprehu ovima po forumima i onoj djevojčici koja tvrdi da ste bolji od nas!!! A bolji i jeste ako si ikad bio na maxsimiru onda se sjećaš ili su ti dečki pričali što prije mislim velikog transparenta INTERNET TORCIDA!! Stvarno si bijedan ti i tvoja najstarija šatro grupa

ja vas uopće ne mrzim... vi ste meni samo smiješni i tragikomični... sm034.gif jesmo li mi bacali vaše invalide sa tribina ili vi naše...?

+Quote Post
Cristiano777
post Dec 17 2007, 09:33 PM
Post #51

Veteran
Grupa Ikona

Ne treba dramatizirati. Ja sam bio na ovoj utakmici. I bilo je osmišljenih poruka. Ne znam jel na toj ili drugoj tekmi bila ona pssstt Torcida spava...ili o najjačoj podružnici Dinama u Dalmaciji u Metkoviću, ili ona polomit ćemo vam sve prste a ne samo itd.

Ali kao što rekoh ne treba dramatizirat. Sve je to normalno...

Image

Ovu poruku je izmenio Cristiano777: Dec 17 2007, 09:33 PM

+Quote Post
Compadre
post Dec 20 2007, 04:29 PM
Post #52

Početnik
Grupa Ikona

Pozdrav najstarijoj ekipi Europe!!! haha

Image

Ovu poruku je izmenio Compadre: Dec 20 2007, 04:29 PM

+Quote Post
Cristiano777
post Dec 20 2007, 08:32 PM
Post #53

Veteran
Grupa Ikona

Image

Hvala! Čini mi se ako se dobro sjećam da vam je Dubrava pala na toj tekmi gdje ste palili transparente.

Ovu poruku je izmenio Cristiano777: Dec 20 2007, 09:37 PM

+Quote Post
Gregor_Samsa
post Dec 21 2007, 02:09 AM
Post #54

Wellness savetnik
Grupa Ikona

Registrovan/a: 12-March 06
Od: Gornja varoš
Korisnik br: 211 829

Mogu li od Torcide da dobijem odgovor koje su ekipe vodeće u vašem kopu?

Ovu poruku je izmenio Gregor_Samsa: Dec 21 2007, 02:10 AM

+Quote Post
Compadre
post Dec 22 2007, 01:56 AM
Post #55

Početnik
Grupa Ikona

Citat (Cristiano777 @ Dec 20 2007, 07:32 PM) [snapback]1643877[/snapback]

Image

Hvala! Čini mi se ako se dobro sjećam da vam je Dubrava pala na toj tekmi gdje ste palili transparente.

Sinko puno skladište vaših transparenata je kod nas!!! Sjeti se samo nedavno Torcide Bjelovar!!! Puno vam treba da nas stignete, jako jako puno.....

P.S Jel ti je poznata ova slika? Ko to tamo plače jer je umro drug Tito????

Image
Image

+Quote Post
Deadman
post Dec 22 2007, 12:25 PM
Post #56

Početnik
Grupa Ikona

puno nam treba da vas stignemo? kad racunas od 2005?
gdje ste bili proslih 55 god? To je problem jer vam starija generacija nije ostavila nikakvu tradiciju od prije 90-te,nikakva gostovanja za pamcenje itd.
dok kod torcide vrijedi doslovno ona krilatica "i pape i dida bili su torcida"

A kvart dubrava je prije bilo reklamiran kao najza*ebaniji dio zagreba, sad nitko nista ne spominje : )
evo prigodna slicica

Image
veca slika

Ovu poruku je izmenio Gregor_Samsa: Dec 22 2007, 11:57 PM

+Quote Post
Cristiano777
post Dec 22 2007, 06:37 PM
Post #57

Veteran
Grupa Ikona

Image

Ovako se bolje vidi...

A koje su najjače ekipe. Ne bih sada izdvajao ali ekipa iz Torcide Zagreb nam je sve jača i brojnija.

Još malo da skupimo love i otvaramo klub navijača u Zagrebu kako bi svi navijači Hajduka mogli kupit šalove,kape i ostale rekvizite na jednom mjestu a i gdje ćemo se mi skupljat za tekme, ne samo s Dinamom već da bi to bila baza za naše akcije.

Ovu poruku je izmenio Cristiano777: Dec 22 2007, 07:29 PM

+Quote Post
Compadre
post Dec 22 2007, 09:09 PM
Post #58

Početnik
Grupa Ikona

Jel ti uopće znaš kako je pao i gdje transparent Dubrava i ko ga je nosio??? Dva klinca pijana koji imaju doživotnu zabranu ići na tekme a na Remizi ih je presreo plavi golf 3 iz koje je izašlo 5 "hrabrih" maskiranih osoba, naderalo ih i uzelo transparent! Drugi primjer na Trg Francuske rev. gdje je 15 maskiranih osoba napalo također 2 klinca! Treći primjer u dugopoljui gdje gad koji studira u Zgb ima od BBB nazovimo imunitet da ga nitko ne dira i onda kad kukavički zapali dečke u Dugopolju neće se javit na mob., a i kad se javio onda kao glumi da ne zna o čemu se radi! Četbvrti primjer u Senju grupa od 12 "hrabrih" torcidaša razbije i nanese teške ozljede klincu jer je viknuo Dinamo! A ja ti navedem primjer Bijelopolja gdje vas je minimalno 20-tak više bilo i dobijete po pi*ki, to su fajteri koji nemaju kapuljače i ne idu na dvojicu! Kužiš? To je razlika između nas i vas kukavica! Razbijete klinju s Dinamovim dresom i mislite da ste najje*eniji! Mi imamo čast i ponos za razliku od vas kukavica! Mog frenda je u Vrbovcu na dan tekme Slaven_Hajduk na benzinskoj napalo 5 tovara! Protiv nijednog nije htjeo svjedočit i žalit se muriji, neg kak on kaže je*at ću im mater kad se sretnemo, i opet za razliku od kukavica uvijek maskiranih koji su u Bijelopolju plakali pred Tv kamerama da su dobili po njonji! E tu ti je ta velika i bitna razlika između vas i nas! Nema cinkanja, plakanja i maskiranja! Sutra da me zdrobi 100 delija grobara tovara i ne znam ko još, nema CINKANJA, samo čekaj i nadaj se da ćeš vratiti!!!!

P.S Nemoj samo negirati ko je bio komunistički klub prije, znam dobro povijest vašu, 1944 Hajduk nastupa pod nazivom Hajduk NOVJ i na Visu igra prijateljske tekme s ostalim saveznicima gdje su pobjegli s partizanima!!!

Image[size=4]

Ovu poruku je izmenio Gregor_Samsa: Dec 22 2007, 11:59 PM

+Quote Post
Deadman
post Dec 22 2007, 10:44 PM
Post #59

Početnik
Grupa Ikona

Citat (Compadre @ Dec 22 2007, 08:09 PM) [snapback]1646850[/snapback]

Jel ti uopće znaš kako je pao i gdje transparent Dubrava i ko ga je nosio??? Dva klinca pijana koji imaju doživotnu zabranu ići na tekme a na Remizi ih je presreo plavi golf 3 iz koje je izašlo 5 "hrabrih" maskiranih osoba, naderalo ih i uzelo transparent! Drugi primjer na Trg Francuske rev. gdje je 15 maskiranih osoba napalo također 2 klinca! Treći primjer u dugopoljui gdje gad koji studira u Zgb ima od BBB nazovimo imunitet da ga nitko ne dira i onda kad kukavički zapali dečke u Dugopolju neće se javit na mob., a i kad se javio onda kao glumi da ne zna o čemu se radi! Četbvrti primjer u Senju grupa od 12 "hrabrih" torcidaša razbije i nanese teške ozljede klincu jer je viknuo Dinamo! A ja ti navedem primjer Bijelopolja gdje vas je minimalno 20-tak više bilo i dobijete po pički, to su fajteri koji nemaju kapuljače i ne idu na dvojicu! Kužiš? To je razlika između nas i vas kukavica! Razbijete klinju s Dinamovim dresom i mislite da ste najjebeniji! Mi imamo čast i ponos za razliku od vas kukavica! Mog frenda je u Vrbovcu na dan tekme Slaven_Hajduk na benzinskoj napalo 5 tovara! Protiv nijednog nije htjeo svjedočit i žalit se muriji, neg kak on kaže jebat ću im mater kad se sretnemo, i opet za razliku od kukavica uvijek maskiranih koji su u Bijelopolju plakali pred Tv kamerama da su dobili po njonji! E tu ti je ta velika i bitna razlika između vas i nas! Nema cinkanja, plakanja i maskiranja! Sutra da me zdrobi 100 delija grobara tovara i ne znam ko još, nema CINKANJA, samo čekaj i nadaj se da ćeš vratiti!!!!

P.S Nemoj samo negirati ko je bio komunistički klub prije, znam dobro povijest vašu, 1944 Hajduk nastupa pod nazivom Hajduk NOVJ i na Visu igra prijateljske tekme s ostalim saveznicima gdje su pobjegli s partizanima!!!
Image[size=4]

da, pravi fajteri koji koriste palice i teleskope.
neznam odakle ti da je netko plakao pred tv kamerama, cak je torcida priznala da je izvukla deblji kraj,
Nema tu supermena,BBB su dosli do zuba naoruzani, a torcidasi su prethodno bili pretrazeni od policijske pratnje, dio ih je stao na crtu i popusili batine.
A u vezi casti i ponosa najbolje govore otmice zagrebackih torcidasa i maltretiranje studenata u potrazi za transparentom Torcida Zagreb. Najbolji nacin za dobivanje ugleda BBB-a je "dokazivanje" na torcidi,jedina je šteta što koristite teroristicke akcije, kad nemoze na posten nacin : )
A u europi pravite nerede samo u zemljama kao norveska i slicne (barem u ovoj sezoni), a kad je trebalo doci u Amsterdam protiv Ajaxa koji ima poznatije navijace onda vas je vecina dosla kao turisti, za razliku od torcide koja je u Rimu i Genovi zauzela
glavne trgove, ispisala spomenike grafitima, sukobila se s policijom i suparnickim navijacima(istina da torcida ima 1-2 gostovanja godisnje u europi, ali ih odradi na vrhunskom nivou)

a u vezi slike jbg najjaci samo i u stvarnom zivotu i na internetu : )
PS. nisam znao da internet postoji od 1950

Ovu poruku je izmenio Deadman: Dec 22 2007, 10:45 PM

+Quote Post
Cristiano777
post Dec 22 2007, 10:49 PM
Post #60

Veteran
Grupa Ikona

Citat
Mi imamo čast i ponos za razliku od vas kukavica!

Možda si u pravu. Možda su nove generacije boysa hrabrije od nas.. No nikada prije rata po Splitu se nisu šetali grobari i cigani ali po Zagrebu jesu. To je prava sramota, prijatelju, prava sramota. Hvala Bogu, danas više to ne mogu u Zagrebu, no ono prije je sramota...sramota...

Inače nisam iz Splita već živim vrlo blizu Zg, tako da mi ne kreneš u priču o studentima. I iskreno te studente koji dođu i ja bih nalupao da mi se kurče po gradu u kojem sam ja rođen ali to nema veze s Hajdukom i Torcidom.

A primjeri koje si ovdje iznio, daj nemoj, koliko je samo primjera vaše hrabrosti...

A o komunizmu...čovječe klub ti se zove Dinamo

Image

Torcida u Rimu...
Image
Torcida u Genovi
Image

Ovu poruku je izmenio Cristiano777: Dec 22 2007, 11:03 PM

+Quote Post

44 Stranice V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Korisnika cita ovu temu (1 Gostiju i 0 Anonimnih korisnika)
0 Korisnika:

RSS Tekstovna Verzija Datum i Vreme: 3rd September 2010 - 03:33 AM

Copyright © 1999, 2010