Dobrodošli na BeogradCafe | Login | Registracija |
Meni
 ◦ Početak

◦ Chat
 ◦ Forum
 ◦ Klubovi
 ◦ Online muvanje
 ◦ Online Dnevnik
 ◦ Foto album
 ◦ Online klub
 ◦ Književni kutak

◦ Horoskop
 ◦ Humor
 ◦ SMS poruke
 ◦ Video
 ◦ Grafiti
 ◦ Čestitke
 ◦ Igre
 ◦ Wallpapers
 ◦ Strip
 ◦ Lyrics
 ◦ Erotika
 ◦ Muzika
 ◦ Srbija
 ◦ Svet
 ◦ Društvo
 ◦ Kultura
 ◦ Fun news
 ◦ Fudbal
 ◦ Košarka
 ◦ Tenis
 ◦ Ostali sportovi
 ◦ Shobizz
 ◦ Muzika
 ◦ Film
 ◦ Ljubav & sex
 ◦ Zdravlje
 ◦ Moda i lepota
 ◦ IT svet
 ◦ Gastro kutak

◦ Vreme
 ◦ Kursna lista
 ◦ TV program
 ◦ Download
 ◦ Linkovi
 ◦ Mali oglasi
 ◦ Kontakt
 ◦ Marketing
Akcije

A šta će Srbiji Kosovo? - Forum BeogradCafe
IPB

Dobrodošao Gost ( Prijavi Se | Registracija )

66 Stranice V  « < 64 65 66  
Reply to this topicStart new topic
> A šta će Srbiji Kosovo?, Kosovo samo sprečava Srbiju u daljem razvoju
Gorf
post Feb 28 2010, 04:09 AM
Post #1301

Profi
Grupa Ikona

Grupa: Član
Registrovan/a: 23-April 09
Od: Belgrade
Korisnik br: 504 115

iz istog razloga iz kojeg je potreban mozak autoru ove teme... Ili joj ne treba?!
Go to the top of the page

+Quote Post
HELEM
post Feb 28 2010, 07:28 PM
Post #1302

Veteran
Grupa Ikona

Registrovan/a: 21-June 09
Od: amerika
Korisnik br: 508 873

Odlican si Gorf, ja mislio sprva da si zensko, odlicna si pojava foruma.

+Quote Post
braxi
post Feb 28 2010, 08:55 PM
Post #1303

Početnik
Grupa Ikona

Registrovan/a: 18-February 09
Korisnik br: 497 611

Ovo pitanje uopste nije lose.Pricao sam sa jednim covekom,koji je u vreme gradjenja Kosova bio bitna osoba.Kad je novac iz vojvodine odlazio za gradjenje fabrika na Kosovu,a ne na pokrajine i gradove koji su bili isto u potrebi,on je izrazio svoje misljenje na sastanku[necu navesti kom,iz bezbednosnih razloga],jedini se tome usprotivio i mogao da nastrada zbog tog istupa.Taj isti covek mi je objasnio kako je stopa nezaposlenosti na kosovu jako visoka i da je drzava morala uvek da vadi novac a nista za uzvrat nije dobijala.Rekao je:"tek ce se videti problemi u buducnosti jer je mnogo albanaca doslo na kosovo a fabrike su prestale da rade,sto znaci da ce biti strajkova i kriminala zbog nezaposlenosti".To se trenutno desava a nije kraj.Svakako da ne podrzavam otcepljenje kosova jer jeste bitno za Srpski narod i istoriju,i sigurno nisam pristalica toga.Ali,sto se tice cele price vrlo je diskutabilno da li nam je takvo kosovo potrebno ili kosovo bez albanaca koji su se naselili i unistili nam privredu,mir,i istoriju kojom smo vezani za kosovo,i ne samo mi nego i generacije pre nas i posle nas.

+Quote Post
hefestos
post Feb 28 2010, 09:30 PM
Post #1304

genetsko levo krilo
Grupa Ikona

Registrovan/a: 12-June 07
Od: bgd
Korisnik br: 375 264

Gorf, nisi imao "privilegiju" diskusije sa osobom koja je pokrenula temu, pa i nisi svestan- koliko je pitanje koje si postavio na mestu... laughing.gif
To stvorenje je bilo zaista neverovatno- provokacija na provokaciju; vrlo verovatno, profesionalno motivisana osoba, potpuno bez savesti i ikakvog etičkog limita.
Ima takvih i "amatera", ali sumnjam za dotičnu- prosula je svoje provokacije i nestala. Verovatno, jer su je otpustili, jer i nije Bog-zna- šta postigla... laughing.gif

+Quote Post
Ajkulovski123
post Mar 1 2010, 03:03 PM
Post #1305

Početnik
Grupa Ikona

Registrovan/a: 27-February 10
Korisnik br: 526 372

Kosovo će, na samit u Kranju koji organizuju Slovenija i Hrvatska, biti pozvano pod imenom "Kosovo-UNMIK" ili "UNSB 1244", piše "Koha Ditore", pozivajući se na diplomatske izvore u Briselu.

Toliko o tome,drzava malo sutra. laughing.gif

+Quote Post
Frieda
post Mar 2 2010, 06:00 PM
Post #1306

Veteran
Grupa Ikona

Registrovan/a: 2-March 10
Korisnik br: 526 612

QUOTE(hefestos @ Feb 28 2010, 09:30 PM) *
Gorf, nisi imao "privilegiju" diskusije sa osobom koja je pokrenula temu, pa i nisi svestan- koliko je pitanje koje si postavio na mestu... laughing.gif
To stvorenje je bilo zaista neverovatno- provokacija na provokaciju; vrlo verovatno, profesionalno motivisana osoba, potpuno bez savesti i ikakvog etičkog limita.
Ima takvih i "amatera", ali sumnjam za dotičnu- prosula je svoje provokacije i nestala. Verovatno, jer su je otpustili, jer i nije Bog-zna- šta postigla... laughing.gif

Ali sam ja imala tu privilegiju, a nisam profesionalno motivisana ( kao ni Naivna_Slikarka),
svest i savest imam za izraz eticki limit stvarno prvi put cujem.

Postigla nije Bog zna sta, kao uostalom sto ni ti ne postizesh Bog zna sta
iako si prisutan na svakoj temi.

+Quote Post
hefestos
post Mar 2 2010, 09:27 PM
Post #1307

genetsko levo krilo
Grupa Ikona

Registrovan/a: 12-June 07
Od: bgd
Korisnik br: 375 264

QUOTE(Frieda @ Mar 2 2010, 07:00 PM) *
Postigla nije Bog zna sta, kao uostalom sto ni ti ne postizesh Bog zna sta
iako si prisutan na svakoj temi.

Da vidimo, koliko ćeš ti postići; smem da se kladim da si klon neke od banovanih "veličina"... laughing.gif A što se tiče etičkog limita, jasno je zašto ti je nepoznat pojam- već na ovo malo upisa, vidi se, vrlo lako.

+Quote Post
banjacn
post Jun 1 2010, 11:16 AM
Post #1308

Profi
Grupa Ikona

Registrovan/a: 6-July 08
Korisnik br: 466 216

Samo zlobnom coveku ovakav naslov moze pasti na pamet.
KOSOVO JE SRBIJA

+Quote Post
Frieda
post Jun 1 2010, 03:43 PM
Post #1309

Veteran
Grupa Ikona

QUOTE(banjacn @ Jun 1 2010, 10:16 AM) *
Samo zlobnom coveku ovakav naslov moze pasti na pamet.
KOSOVO JE SRBIJA

Topik sam postavila pre dve i po godine kada je takvo pitanje
bilo eventualno i umesno.Danas nema vis nikakvog smisla,
uzuzev na stadionima kada se uzvikuje ovo boldovano.

Ti nisi video ovaj topik ranije?

+Quote Post
MPL27
post Jun 4 2010, 07:15 PM
Post #1310

Početnik
Grupa Ikona

Registrovan/a: 28-April 10
Korisnik br: 529 731

QUOTE(Naivna_Slikarka @ Jan 18 2008, 09:54 AM) *
Svako normalan u zemlji Srbiji (jer u svetu, uglavnom, to malo koga zanima) zna da od Kosova u Srbiji nikada vise, u predvidivoj buducnosti, nista nece biti. Kosovo je za Srbiju izgubljeno besmislenim Milosevicevim ratom, koji je samo poslednji cin jedne krajnje naopake igre koja se igra od pocetka pomame srpskog nacionalizma u drugoj polovini osamdesetih, a taj rat je samo formalni trenutak gubitka Kosova.

Ako ti tako kazes...

Jedina neka se spomenici kulture zastite.A ovi na Kosovu,kad ih svet konacno zaboravi jer kad Kosovo odradi ulogu u ovoj partiji saha...pomrece(od gladi,gredjankog rata,uranijuma,budite vec kreativni...)

+Quote Post
banjacn
post Jun 13 2010, 01:42 PM
Post #1311

Profi
Grupa Ikona

Registrovan/a: 6-July 08
Korisnik br: 466 216

A sta ce nekim ljudima pamet. Ako imaju i zrnce. Profil ljudi koji propagiraju nezavisno Kosovo su oni koji su doveli ovu garnituru na vlast. Nikako ne zelim da kazem da je ZLOBA bio bolji, ja licno nisam znao sta je gore, da li da Zloba ostane ili da ovi dodju. Ali ovo je suvise. Nista, Bas nista se cini da narodu bude bolje. Jedina svetla tacka je Vuk Jeremic koji nazalost vodi bitku sa vetrenjacama ali je uporan i disledan. Za razliku od ostalih radi svoj posao.
Ovima sto pamet ne treba porucujem da se malo edukuju, nije lose malo se poduciti temi o kojoj se diskutuje. Nije ovo sa Albancima na Kosovu od juce, traje to poprilicno dugo samo sto beskicmenjaci ne zele da to shvate. Pa umesto da se bore za svoje kao svaki drugi narod oni beze od sebe i u svom kukavicluku odricu se sami sebe. Neka ih. Kako bi se bez njih raspoznali normalni.

KOSOVO JE SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+Quote Post
ssklobakg
post Juce, 18:22
Post #1312

Početnik
Grupa Ikona

Registrovan/a: 2-August 10
Korisnik br: 533 959

QUOTE(Naivna_Slikarka @ Jan 18 2008, 12:53 PM) *
A tako? Da ja radjam devet Jugovica ne bih li doakala Albancima?
Pravimo Olimpijade u radjanju. Pa ko vishe i bolje moze.
Pa nece moci ove noci. Sorry icon_twisted.gif

Blago tebi.

+Quote Post
Frieda
post Juce, 18:45
Post #1313

Veteran
Grupa Ikona

QUOTE(banjacn @ Jun 13 2010, 01:42 PM) *
A sta ce nekim ljudima pamet. Ako imaju i zrnce. Profil ljudi koji propagiraju nezavisno Kosovo su oni koji su doveli ovu garnituru na vlast. Nikako ne zelim da kazem da je ZLOBA bio bolji, ja licno nisam znao sta je gore, da li da Zloba ostane ili da ovi dodju. Ali ovo je suvise. Nista, Bas nista se cini da narodu bude bolje. Jedina svetla tacka je Vuk Jeremic koji nazalost vodi bitku sa vetrenjacama ali je uporan i disledan. Za razliku od ostalih radi svoj posao.
Ovima sto pamet ne treba porucujem da se malo edukuju, nije lose malo se poduciti temi o kojoj se diskutuje. Nije ovo sa Albancima na Kosovu od juce, traje to poprilicno dugo samo sto beskicmenjaci ne zele da to shvate. Pa umesto da se bore za svoje kao svaki drugi narod oni beze od sebe i u svom kukavicluku odricu se sami sebe. Neka ih. Kako bi se bez njih raspoznali normalni.

KOSOVO JE SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I obrazuje se tako covek,procita da je problem sa Albancima na Kosovu star barem od
kako je Kosovo u sastavu Srbije, ali sta onda? Pa mi smo sa tim tvojim omiljenim
Slobom Kosovo i definitivno izgubili. Sta je trebalo da rade politicari posle bombardovanja
kada su vec taj tvoj Slobo i njegovi generali potpisali kapitulaciju?

Vuk Jeremic je jedno obicno potrckalo Tadicevo koji se u svoj resor razume
ko moja pokojna baba u nuklearnu fiziku.

Dobro je da si ti raspoznao normalne od ovih drugih(doduse ne rece kakvi su ti drugi).

I naravno, super je uzvikivati te jeftine parole da je Kosovo Srbija.

Srbi na Kosovu imaju puno vajde od toga.

Inace, u Srbiji se kaze obrazovanje,ne edukacija.

+Quote Post
zgubidanka
post Danas, 7:45
Post #1314

Početnik
Grupa Ikona

Registrovan/a: 22-June 10
Od: Beograd
Korisnik br: 532 277

Možemo mi sada da se busamo u grudi, 'vatamo za srce, lijemo suze i moljakamo naokolo, Ali Kosovo smo praktično izgubili. Možda već poodavno. Sećam se, kao student sam osamdesetneke godine išla na neku smotru horova u Prištinu; leleee, stvarno sam doživela kulturni šok! Inače sam se puno smucala po celoj bivšoj Jugoslaviji i nigde se nisam osećala kao stranac, samo u Prištini.
Naravno da sam protiv "otcepljivanja", jednostrano proglašenih samostalnosti itd, ali silom ih nikad ne bismo zadržali. Trebalo je voditi lukaviju politiku ranije.
Kako zapadne zemlje ne padaju na priče o istoriji, kulturi, spomenicima itd, celu priču je trebalo voditi oko novaca i sredstava uloženih u Kosovo. Ekonomsko-svojinski odnosi. Jedino to "dira" Evropu. Šta je izgrađeno, koliko, gde, opreme rudnika (mada se ni Srbija nije pretrgla!), struja itd...
Kosovo smo, na žalost, izgubili, ali bi ova zemlja konačno mogla da izvuče neke zaključke iz toga što joj se događa, pa da više povede raačuna o ostalim delovima Srbije. A ne da se ispostavi da je "srce" Srbije sišlo negde u petu...

+Quote Post

66 Stranice V  « < 64 65 66
Reply to this topicStart new topic
1 Korisnika cita ovu temu (1 Gostiju i 0 Anonimnih korisnika)
0 Korisnika:

RSS Tekstovna Verzija Datum i Vreme: 8th September 2010 - 12:30 PM

Copyright © 1999, 2010