|
  |
Johnny Depp |
|
|
| jacIka23 |
Feb 12 2005, 02:00 AM
|
AniCet'riPistolja

Status: Član
Reg: 22-June 04
Član broj: 59 657

|
Dobri 'stari' Johnny.Izuzetan glumac,mada najvise kod njega volim sto svoje uloge bira na osnovu kako mu se svidja radnja filma.Pojavljavio se u nekim ludim ulogama i filmovima nekih skroz niskobudzetnih izdavackih kuca u samom cvatu njegove karijere samo iz razloga sto moze da se 'nadje' u ulogi lika koga treba da glumi.Svaka mu cast. sad prvo pitanje,volite li vi da ga gledate?  Evo po 1001 put sam odgledala 'secret window'-prica o ludom piscu koji se gubi u spletkama ,i na kraju kada nam se karte otkriju film toliko izgubi na vrijednosti da se zapitam pa zasto ga uopste i gledam? Inace fantasticna glumacka ekipa(iako je nema mnogo) i naravno tu stoji veliko ime Stephen King... i da drugo pitanje,ako ste odgledali film da li bi i vi mjenjali kraj,ili je na svom mjestu?
|
|
|
|
|
|
| s27289 |
Feb 12 2005, 04:35 AM
|
Profi

Reg: 11-November 04
Lok: Canada
Član broj: 59 130

|
Nisam gledao i nemoj da mi kazete... ... al' sad opet 'spoznah' da sam sa liste naj-glumaca ispustio Johhny-ja, dobar je on  sad sam poceo da preterujem :;-):
|
|
|
|
|
|
| jacIka23 |
Feb 12 2005, 06:06 PM
|
AniCet'riPistolja

|
| QUOTE | | mada je i on imao par promasaja kao sto su "the astronaut's wife", "blow","don juan demarco" - ipak je dzoni-dzoni tako da mu se mora oprostiti |
A meni se bas svidja Don Juan DeMarco:) a i ja se slazem sa kapetanom da je "dead man" dobar film ali za mene ja vrh vrhova bila njegova uloga u "from hell" i isto da ne zaboravim "what's eating Gilbert Grape" i Donnie Brasco. a najgora uloga bi bila..hmm..pa ona u chocolat ili tako nesto..gledala sam u bioskopu i u sali sem jednog para koji su sebi nasli 'zanimaciju' i mene zive duse nije bilo.
|
|
|
|
|
|
| silly_snoopy |
Jun 1 2005, 07:54 PM
|
troublemaker

Reg: 29-November 03
Član broj: 27 575

|
volim da gledam njegove filmove iz razloga sto ga smatram jako kvalitetnim glumcem.. izbor filmova u kojima glumi mu je uvek odlican.. ne znam ni jedan njegov film koji mi se nije svideo.. a | QUOTE | | what's eating Gilbert Grape |
mi je jedan od njegovih najboljih filmova.. do sad jos nije izneverio.. nadam se da ni nece
|
|
|
|
|
|
| jacIka23 |
Jul 23 2005, 04:18 AM
|
AniCet'riPistolja

|
| QUOTE | | Za razliku od nadasve izvikanog Breda Pita (koji ume da pruzi stvarno dobre uloge) Dzoni Dep mi je uvek bio mnogo bolji glumac. |
Citam ovo sto si napisao,i pitam se u kojim ludim snovima moze Brad da se poredi sa Johnny-jem?  Ne da je samo bolji,nego je ekstra klasa za provikanog Brada. snupika| QUOTE | | do sad jos nije izneverio.. nadam se da ni nece |
Nije ni mene,ne znas jel' bolje glumi il je sladji!!?..A ,inace u "what's eating gilbert grape" ..je Leonardo isto superiska glumio.Bas sam danas opet gledala film..sjajan.
|
|
|
|
|
|
| Svetlecimis |
Aug 6 2005, 10:38 PM
|
Početnik

Reg: 14-February 05
Član broj: 106 486

|
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:
|
|