Kad ne mozete da pogledate film do kraja.., Da li vam se vec desilo? |
|
|
| muckota11 |
Sep 27 2005, 11:18 AM
|
ZekonjinA VajF

Status: Član
Reg: 8-August 04
Član broj: 70 213

|
Prvo cega sam se setila su Aleksandar i Gospodari III. Gledala sam ih u biokoskopu, guza mi utrnula, kraj smorio - jedva sam cekala da se zavrse. Naravno, oba sam ipak odgledala do kraja, jer nemam naviku da izlazim iz bioskopa pre kraja filma, ali da sam bila u kucnom ambijentu - ne garantujem da bi videla kraj (mozda bih ipak odgledala Gospodare, ali sa pauzama). Secam se da sam, gledajuci Aleksandra, vec na pola filma pocela da proklinjem holivudsku produkciju, iscekujem prekid nepotrebnih monologa... Sve u svemu - udavio me. Eto, to je film koji je pretio da me, po prvi put, izbaci iz bioskopa pre kraja. U sustini, nemam obicaj da prekidam film pre kraja, iako je glup. Kad sam vec odgledala 3/4 mogu i poslednju...
|
|
|
|
|
|
| jacIka23 |
Oct 2 2005, 11:20 PM
|
AniCet'riPistolja

Reg: 22-June 04
Član broj: 59 657

|
 Po ovom pitanju sam tvrdoglava kao mazga  Ako pustim film,i davi me do bola,ja moram da ga odgledam do kraja pa to ti je. Odgledala sam milion nekih niskobudzetnih filmica,losa gluma,losa radnja..ali uvijek pomislim ako su se oni potrudili da batale toliko vremena da naprave nesto lose,sto ne bih i ja batalila sat-dva vremena ... Ma sve gledam
|
|
|
|
|
|
| bekaca |
Oct 7 2005, 05:52 PM
|
dobra wila

Reg: 19-September 05
Član broj: 149 545

|
nisam filmofil, ali cenim kvalitet. jako cesto se uvalim u krevet i lezeci gledam filmove. i jako cesto zaspim. film mora da ima NESTO sto ce da mi drzi paznju, ili odoh ja u carstvo snova.
|
|
|
|
|
|
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:
|
|