Devojke kakav start volite. Dakle kako volite da vam decko pridje. Moze li obicno klasicno ili mora da smislja neku recenicu koju svet jos nije cuo i bude originalan, da ima start koji do sad jos niko nije smislio.
Devojke kakav start volite. Dakle kako volite da vam decko pridje. Moze li obicno klasicno ili mora da smislja neku recenicu koju svet jos nije cuo i bude originalan, da ima start koji do sad jos niko nije smislio.
Da li to može biti bar onako>> Na prvo mesto spontano,neobavezno a tako šaljivo šarmantno bez bilo kakvih pompi i teatralnosti.. Samo bude ono što jeste.. sve ostalo hemija odradi..
Na prvo mesto spontano,neobavezno a tako šaljivo šarmantno bez bilo kakvih pompi i teatralnosti.. Samo bude ono što jeste.. sve ostalo hemija odradi..
Što bre sve izofira u jednom postu?
Evo ja sam baš u subotu primetio strašno zgodnu žensku u jednoj privatnoj menjačnici. I priupitam je da li ima malo veću sumu evrića da mi proda ( pao kurs ). Ona se nakezi, da mi vizitku sa brojem mobilnog, i kaže da joj se javim popodne dok mi nakupi. I ! Popodne smo već bili prisni pri trange frange kontaktu.
E sad planiram ove subote da prodam te evriće ( počeli da ripaju ) baš kod nje kako bi nastavili muvanje.
Posle ću da je zamolim da mi bude privatni konsultant i savetuje šta da radim sa silnim parama kako bih mogao da bez rada finansiram izlaske sa zahtevnim curama.
Lako je prići devojci i muvati je. Samo je problem ako pogrešiš u proceni na koji mamac se vata.
Ovu poruku je izmenio TROPRSTI: Jul 5 2007, 10:35 AM
Sta je sa tobom...Ispricaj nam tvoju tuznu pricu da probamo da te razumemo....Postavio covek lepo temu, citam ponadala se, evo nesto normalno i od njega! I opet ispad...Boze, boze.....
Nema tu sad univerzalno pravilo....Svako muva u skladu sa onim kakav je....
Jednostavno da pridje i pocne neki lep,prijatan razgovor(bilo bi dobro da je pritom duhovit)i posle razmenimo brojeve telefona itd.Nikako napadan prilazak,neko dobacivanje i sl.E da,BEZ straha,sonje niko ne voli:)
Da li to može biti bar onako>> Na prvo mesto spontano,neobavezno a tako šaljivo šarmantno bez bilo kakvih pompi i teatralnosti.. Samo bude ono što jeste.. sve ostalo hemija odradi..
E upravo to!!!! A zanimljivo je da si postavio ovu temu nakon ona "Dali se bojite lepih zena".....
E upravo to!!!! A zanimljivo je da si postavio ovu temu nakon ona "Dali se bojite lepih zena".....
Ja sam musko ,da unapred napisem... Svako ima svoj stil da pita devojku kako da joj pridje ,pa sta da kaze. A ja nisam takav tip da misli, meni ako se svidja ta devojka bilo koja da je , Direktno ,bilo sta sto kazem ,reci ce mi srce a ne moja glava.
Једној цури сам помогао око пукнуте гуме на ауту. Нема глуме код мијењања гуме на 40 целзијуса. Након годину дана чујем како ме неко зове по имену; она, како сам се изненадио. Имамо некакав посебан однос данас а никад се нисмо ни пољубили а има од тог догађаја са гумом 3 године. Ето и то је био неки прилазак
Bože TROPRSTI, o kakvoj fori pričaš? Pa Sub-Ad je tako romantično opisao atmosferu i sve nakon famoznog dogadjaja, a ti već o fori. Pa, i nije ti baš neki fazon.
Nego, kako kod tebe stoje stvari? Mislim, kako prilaziš supruzi, a da te svaki puta doživi na poseban način. Kažu, u braku su neizbežna ugodna iznenadjenja kako bi i dalje trajao u svom punom sjaju, što je kod tebe slučaj.
Eh, dok ti dodješ na posao, pa dok odgovoriš, sve će biti out. Zato, zaboravi na pitanje.
Bože TROPRSTI, ..... Kažu, u braku su neizbežna ugodna iznenadjenja kako bi i dalje trajao u svom punom sjaju, što je kod tebe slučaj.
Eh, dok ti dodješ na posao, pa dok odgovoriš, sve će biti out. Zato, zaboravi na pitanje.
LAŽU.
Zboravi na iznenađenja.
KONSTANTNOST je ono što obezbeđuje trajanje u punom sjaju, pa makar se to ogledalo u autističnim odgovorima na pitanja za zaboravljanje.
A što se teme tiče. Prilaženje sa punim uvažavanjem, koje se prepoznaje u pogledu, dodiru, glasu, uzdahu, upućenoj misli, ..... je ono što neke žene smatraju sasvim dovoljnim da bi prilaženje prepoznale kao .
Једном приликом сам путовао возом, негдје 90-91 године. У мом купеу су сједиле три Сплићанке и ја. Покушавао сам започети разговор с њима али је све остајало на неколико реченица. Било ми је глупо да тако путујемо 7-8 сати, посебно што се радило о екстра мацама.
Онако љут на себе што сам уопште сјео с њима и започео било какав разговор, ја сам себи дао ту слободу да прднем да бих се потпуно покопао и престао размишљати о њима. Али оне су се тад поваљале од смјеха и почеле ме гледати фасцинирано, с невјерицом и од тог момента сам постао главни фрајер у свом купеу и у читавом возу а вјерујем и далеко шире. Било шта да сам рекао, оне су ме гледале као хипнотисане, такву опчињеност у женским очима никад нисам осјетио у животу.
Ваљда сам их тим својим чином у моменту сасјекао, уздигао се над њима и показао своју потпуну доминацију и незаинтересованост за њихово постојање. Кад смо изашли на станици у Београду, опростили смо се као шеик и његове робиње.
Grupa: Član
Registrovan/a: 11-November 04
Od: mogu sva mesta na svetu da mi postanu dom, ali srce ce ici uvek ulicom tom
Korisnik br: 70 173
Једном приликом сам путовао возом, негдје 90-91 године. У мом купеу су сједиле три Сплићанке и ја. Покушавао сам започети разговор с њима али је све остајало на неколико реченица. Било ми је глупо да тако путујемо 7-8 сати, посебно што се радило о екстра мацама.
Онако љут на себе што сам уопште сјео с њима и започео било какав разговор, ја сам себи дао ту слободу да прднем да бих се потпуно покопао и престао размишљати о њима. Али оне су се тад поваљале од смјеха и почеле ме гледати фасцинирано, с невјерицом и од тог момента сам постао главни фрајер у свом купеу и у читавом возу а вјерујем и далеко шире. Било шта да сам рекао, оне су ме гледале као хипнотисане, такву опчињеност у женским очима никад нисам осјетио у животу.
Ваљда сам их тим својим чином у моменту сасјекао, уздигао се над њима и показао своју потпуну доминацију и незаинтересованост за њихово постојање. Кад смо изашли на станици у Београду, опростили смо се као шеик и његове робиње.
Pa shto se chudish? Splicanke navikle na Dalmatince, sirovine, a i ti si ispao takav u tim "divnim" trenucima.