Grupa: Član
Registrovan/a: 28-September 04
Od: Nemajte vi sekiraciju za moju lokaciju:)
Korisnik br: 41 527
Ponekad mislim da su oni svi ludi, ponekad su bas slatki,nekad me nerviraju svi muski stvorovi na svetu, a nekad se potrudim da ih razumem...Sve u svemu,bez njih, moj svet bi bio bitno siromasniji...
Muškarci su,uglavnom,jako glupa stvorenja.Ako bi se uzelo u obzir to na koliko iskušenja nailaze i koliko puta ne uspeju da savladaju svoje nagone,bilo bi svima jasno o čemu pričam.Npr. muškarci koji su u ozbiljnijim vezama,kad god im se ukaže prilika na neobavezan sex,oni će je uglavnom iskoristiti.Ukoliko budu provaljeni,a svet je ipak mali,a ne ovaj naš Beograd,izdeklamovaće sve moguće izgovore...prvo će biti poricanja,a onda klasična priča "bio sam pijan" i "oprosti,neću nikad više"...ali opet,prvom prilikom će to uraditi ponovo...takvi su jednostavno nepopravivi...Devojke,nikad nemojte oprostiti prevaru,jer nikad neće biti samo jedne,a ni poslednje.A inače,nevezano za ovu priču o neverstvima,danas su generalno ljudi sebični,dok su muškarci sebičniji u tim muško-ženskim odnosima...Jedno svakako treba prihvatiti,a to je da oni razmišljaju drugačije i sporije od nas i da oni za ceo dan ne prevrte u glavi,ono što mi prevrtimo za jedan min. To je surova realnost i nešto što treba imati u vidu.Suviše duboko zalaženje u problematiku bilo čega što nema veze sa automobilima ili fudbalom je za njih jednostavno previše.
Registrovan/a: 14-February 06
Od: Beograd
Korisnik br: 201 971
svaki je svet za sebe, mozda bih mogla da napravim nekoliko "podgrupa" ali netju......
u principu, svako u nama izaziva razlihita osetjanja ( ili ih ne izaziva uopshte) i mislim da od nasheg stava prema pojedincu zavisi i stav i ponashanje tog pojedinca prema nama, a na osnovu toga, opet, svako od nas izvlachi individualan zakljuchak.
neki su dobri, neki su loshiji...... kao i zene, uostalom.
Dok ljubav traje, savršen je. Kad ljubav prodje voljno ili nevoljno, iz ženskog ugla gledano: ili ga zamrzite, ili bolujete za njim pa dok ne prestane, ili ga prezrete u cugu.
Fenomenalni Monterlan piše: "Žena se vezuje za muškarca samo ako nije inteligentna.".
pa oni su uglavnom sebicni...jer povredjuju nas prvi i sa nama raskidaju da ne bi oni bili povredjeni,odbijeni....A iskustva sa grubim muskarcima nisam imala,mada danas su sve neke mamnine maze...(svaka cas izuzecima)...Osecajni retkost ili su premalo osecajni(sto i nije tako lose) ili su previse osecajni (mamini sinovi koji hoce sva na tanjiru i da se ni zasta ne muce) zato postoji i zlatna sredina....(kao moj milos )...
Registrovan/a: 8-January 07
Od: ... tu negde...
Korisnik br: 317 329
Začudila sam se kada sam videla koliko je glasalo za poslednju opciju. Mislim, do sada. Ne mislim da su svi muškarci sebični. Niti grubi, loši, osećajni, dobri. Svaki od njih ima ove osobine, možda ne sve, nekima je jedna izraženija od druge... A ko kaže da devojke nisu sebične? One koje vole da imaju na broju one pune keša? A? Jbg, sve je to život. I svi se razlikuju. Mogu da se naprave grupice, ali čemu to...
Muskarci....! Znaju da budu svakakvi! Imala sam prilike da ih vidim i kad pate i kad vole i kad se svete i kad varaju.....itd.... Uglavnom dok su mladi i ne izivljeni gledaju samo na sebe,a kasnije kad dodju u malo ozbiljnije godine i shvate da njihov zivot treba da ima i neki smisao,eeee onda postaju normalni! Bar ja tako mislim!
Registrovan/a: 2-January 07
Od: negdje iznad oblaka
Korisnik br: 315 212
puno ovisi od zene sta hoce od muskarca,i kako ga nauci mozda i on nece da vara ako sve dobije kod kuce,znaci uvijek nesto novo,no to nije to jer zna da ce kod kuce uvijek dobiti i da ga ceka jednom zgodom sam cula od starije zene kako je prevara muskarca kao kupanje u tudoj kadi a drage zene s njima treba samo puno pricati dok se ne uvjere da ste u pravu i nekad ga iznenadite ako je nervozan vi ga spustite,zanijemite,tako ce ga brze proc premda ste vi i u pravu,on ce to shvatiti i ono najvaznije nikad se nemojte zapustit,drzite do sebe i jest da je taj nogac svetinja za njih ali i vi se zainteresirajte i opustite se s njim,to ce ga isto iznenaditi a to ga mozda potakne da gleda s vama neku dragu emisiju
Citat (ina- @ May 7 2007, 02:25 AM) [snapback]1239559[/snapback]
Muškarci su,uglavnom,jako glupa stvorenja.Ako bi se uzelo u obzir to na koliko iskušenja nailaze i koliko puta ne uspeju da savladaju svoje nagone,bilo bi svima jasno o čemu pričam.Npr. muškarci koji su u ozbiljnijim vezama,kad god im se ukaže prilika na neobavezan sex,oni će je uglavnom iskoristiti.Ukoliko budu provaljeni,a svet je ipak mali,a ne ovaj naš Beograd,izdeklamovaće sve moguće izgovore...prvo će biti poricanja,a onda klasična priča "bio sam pijan" i "oprosti,neću nikad više"...ali opet,prvom prilikom će to uraditi ponovo...takvi su jednostavno nepopravivi...Devojke,nikad nemojte oprostiti prevaru,jer nikad neće biti samo jedne,a ni poslednje.A inače,nevezano za ovu priču o neverstvima,danas su generalno ljudi sebični,dok su muškarci sebičniji u tim muško-ženskim odnosima...Jedno svakako treba prihvatiti,a to je da oni razmišljaju drugačije i sporije od nas i da oni za ceo dan ne prevrte u glavi,ono što mi prevrtimo za jedan min. To je surova realnost i nešto što treba imati u vidu.Suviše duboko zalaženje u problematiku bilo čega što nema veze sa automobilima ili fudbalom je za njih jednostavno previše.
Hmm...zao mi je tebe sto si imala takva iskustva.Nadam se da ces naci nekoga ko ce promeniti to tvoje misljenje!
Zar nije malo previse iskustva za jednu zenu kada kaze:"svi su oni isti"?
Citat (ina- @ May 7 2007, 01:25 AM) [snapback]1239559[/snapback]
Huhuh,odakle takve crne misli?
Onda ja po tvojoj definiciji nisam muskarac ili sta?(posto ne volim ni fudbal ni automobile)
Registrovan/a: 10-February 06
Od: <<U CAMCU.. ZA DVOJE..>>
Korisnik br: 200 323
Nije tačno da su svi muškarci isti.Razlikuju se po pantalonama.. Bolje muškarac u ruci ,nego majmuni sa drveta.. Ako već moram da biram:Jedan za ljubav,drugi za sex,treći za ček..
Naravoučenije:Uzmi sve što ti muškarac ne pruža i bićeš srećna..
Ako ima nekog mushkarca koji nikad nije prevario svoju devojku, onda stvarno svaka chast!...
Onda tek mogu sa sigurnoshcu reci da su mushkarci i devojke isto sr*nje-drugo pakovanje...
Ne, dobro je da sam se uverila da ima osecajnih mushkaraca, kao i onih koji barem imaju svoju savest i ne razmishljaju samo svojim nagonima... Sve najbolje mislim o njima... Ali to shto ja i dalje ne mogu da verujem ni jednom mushkarcu, to je vec druga pricha i moja stvar...
Ovu poruku je izmenio Sunrise89: May 16 2007, 11:00 AM