Cula sam za to.Deluje kao neka prevara,al nije ne i nije
"Renomirana svetska kompanija, proizvodjač kafe , rembraco- brazil kreće sa potpuno novim ,velikim projektom prvi put u Srbiji i poziva vas da i vi postanete rembracov agent uz garantovanu mesečnu zaradu od 1.000 eur i službeno vozilo na raspolaganju 24h.
Agent prodaje
Mi nudimo:
* Minimalnu zaradu od 1.000 EUR * Radno vreme koje ćete sami kreirati u skladu sa sopstvenim slobodnim vremenom * Proizvode na koje ćete biti ponosni * Interesantan posao uz puno dinamike i zabave * Besplatnu, profesionalnu obuku i mogućnost rada u nekom od naših ino predstavništava * Mogućnost konstantnog napredovanja u karijeri * Bonuse i nagrade koje ćete sami zaslužiti: putovanja, službeni automobili, stalni radni odnos ... * Našu stalnu podršku Vašem radu
Od Vas očekujemo:
* Entuzijazam i želju za stalnim napredovajem * Otvorenost i komunikativnost "
Pa da...odmah dobijete 1000 jevreja sigurno.Koju krv da prolijete?Kod nas?
Ma ne...dodjite dacemo vam auto i pare a vi samo uzivajte...ma ne nismo mi ko multileveli,nece kljudima da se povraca od vasih ponuda....samo ce da vas zamrze
Grupa: Član
Registrovan/a: 30-December 07
Od: Beograd
Korisnik br: 429 006
Citat (evelinda @ Mar 10 2009, 07:48 PM) [snapback]2546919[/snapback]
Mi nudimo:
* Minimalnu zaradu od 1.000 EUR * Radno vreme koje ćete sami kreirati u skladu sa sopstvenim slobodnim vremenom * Proizvode na koje ćete biti ponosni * Interesantan posao uz puno dinamike i zabave * Besplatnu, profesionalnu obuku i mogućnost rada u nekom od naših ino predstavništava * Mogućnost konstantnog napredovanja u karijeri * Bonuse i nagrade koje ćete sami zaslužiti: putovanja, službeni automobili, stalni radni odnos ... * Našu stalnu podršku Vašem radu
Osim garantovane sume, nista tu nije cudno. Malo nalickano ali "podrska" u stvari znaci proveravanje/supervizija isto kao sto bi "sugestija" bila sefovsko vristanje ) Sluzbeni auto za poslovne i privatne svrhe je najnormalnija stvar u komercijali a 1000e nigde nije ZAGARANTOVANO nego recimo garantuju 300 a kroz bonuse ostvaris jos 3 puta toliko. Pogotovo jer je kafa skoro najnunosnija i zanosnija za trgovinu( mnogo bolje i od najpoznatijih brendova kozmetike). "Zaboravili" su da kazu koliko tona kafe je target ( cilj ) mesecne prodaje da bi se dobio bonus.
Deluje sanerski zbog "garantovane" sume od 1000 ( i da milijarde zaradjuju, za osnovicu niko ne daje toliko ako ne mora..a ne mora:) ) ali ko ima visak slobodnog vremena.. neka se zabavlja i istrazuje
Ovu poruku je izmenio BG_HIGHLANDER_: Mar 10 2009, 11:24 PM
Ja sam bio, svidela mi se ideja, cak sam i kupio paket... Nedostaje mozda njihova podrska na pocetku, jer da bih kupio paket morao sam da pozajmim pare, pa sam sada primoran da se sam snalazim za soljice i reklamni materijal. Ok. Mozda su se i oni ogradili tako od neke vrste prevare sa moje strane, ali mislim da stvarno nema smisla da generalnom direktoru, kao i urednicima jednih dnevnih novina nosim kafu u plasticnim casicama... ili u soljicama druge firme, kao na pr... lavazza, grand.. Zato pravac buvljak po soljice....
Izvini ali stvarno ne razumem jesi li primljen i da li oni uopšte traze radnike ili da nekome uvale robu. Hvala na odgovoru i molim ostale koji imaju neke informacije da se jave. POYDRAV
Grupa: Član
Registrovan/a: 30-December 07
Od: Beograd
Korisnik br: 429 006
Citat (transspeed @ Mar 15 2009, 02:05 PM) [snapback]2553356[/snapback]
Ja sam bio, svidela mi se ideja, cak sam i kupio paket... Nedostaje mozda njihova podrska na pocetku, jer da bih kupio paket morao sam da pozajmim pare, pa sam sada primoran da se sam snalazim za soljice i reklamni materijal.
Eee STOP! Cim oni traze neku kintu koja zavrsava kod njih- ne valja. To je vec prevara a ozbiljne firme to rade drugacije. Prvo "isparcelisu" teren pa onda svako dobije svoju teritoriju na kojoj prodaje robu. Ovo je vec sumnjivo a i glupo... nema te firme u kojoj novac zaposlenih ide ka firmi nego obrnuto. Uskakacete jedni drugima u reon i nista necte uraditi. Firmi ce da bude dobro ali vi nista necete dobiti koliko vidim. Samo sicu
Ovu poruku je izmenio BG_HIGHLANDER_: Mar 15 2009, 09:37 PM
Naravno da nisam primljen, a i ko je lud da ti da toliku platu dok se ne dokazes... lako je raditi za firmu koja ima plasman. Moras da se dokazes, odnosno da snimis,razmislis i vidis da li ima tu mesta za tebe... Ja sam kupovinom aparata, tj. kafe postao njihov agent. Sada sve zavisi od mene, kako cu ja da plasiram tu kafu... Ja sam imao neku ideju i bilo mi je bitno da uletim i razradim posao za sebe i njih, a ako oni ne ispadnu fer, lako cu otici kod drugog distributera koji ce me jedva docekati jer imam razradjen posao. Moras razmisliti da li mozes da prodas nekom kafu,ako mozes samo napred i veruj mi uspeces.... Siri svoju mrezu.... ako ti treba vise informacija mozes mi poslati mail ili me kontaktirati preko msn-a transspeed@hotmail.de
Ja sam juce sklopio ugovor za Agenta, a koliko vidim i dosta ljudi bi radilo posto nas je bilo 15-tak. Ideja je super dobra jer je u pitanju roba siroke potrosnje(kafa) i NIJE, PONAVLJAM NIJE PREVARA, vec je stvar koliko si motivisan da zaradis svo hlebac! Ja sam iz Indjije i koga zanima kako i sta slobodno moze da me kontaktira na pp ukoliko ga zanima da zaradi od svoga truda
Pozdrav!
Ovu poruku je izmenio ellen: Mar 23 2009, 10:37 PM
Citat (dzosuastorm @ Mar 23 2009, 12:13 PM) [snapback]2564053[/snapback]
Ja sam juce sklopio ugovor za Agenta, a koliko vidim i dosta ljudi bi radilo posto nas je bilo 15-tak. Ideja je super dobra jer je u pitanju roba siroke potrosnje(kafa) i NIJE, PONAVLJAM NIJE PREVARA, vec je stvar koliko si motivisan da zaradis svo hlebac! Ja sam iz Indjije i koga zanima kako i sta slobodno moze da me kontaktira na pp ukoliko ga zanima da zaradi od svoga truda
Pozdrav!
Ja sam juce bila na razgovoru,ideja je odlicna,gotovo sam sigurna da cu potpisati ugovor,jedini problem je sto ne znam koga da kontaktiram za pitanja koja me interesuju,obzirom da nisam iz Beograda,nisam u mogucnosti da za svako pitanje odlazim tamo.Ako neko zna neka mi pomogne
Citat (masaizeza @ Mar 24 2009, 09:30 AM) [snapback]2565069[/snapback]
Ja sam juce bila na razgovoru,ideja je odlicna,gotovo sam sigurna da cu potpisati ugovor,jedini problem je sto ne znam koga da kontaktiram za pitanja koja me interesuju,obzirom da nisam iz Beograda,nisam u mogucnosti da za svako pitanje odlazim tamo.Ako neko zna neka mi pomogne
Ja sam bio danas na njihovoj prezentaciji i kolko sam razumeo isporuka je za 24h, bez obzira gde se nalazi klijent u Srbiji. Ono sto nisam razumeo je da li moze da se prodaje i pravnim licima ili samo fizickim i kako to ide. Ako neko zna ovo, a nije mu tesko da odgovori bio bih mu zahvala.
Da li je išao neko iz Šapca? Pošto su mi rekli da će me kontaktirati,a još se nisu javljali i koliko je para potrebno da bi se paket kupio? HVALA SVIMA NA ODGOVORIMA
Citat (mkoijn @ Mar 24 2009, 03:22 PM) [snapback]2565527[/snapback]
Ja sam bio danas na njihovoj prezentaciji i kolko sam razumeo isporuka je za 24h, bez obzira gde se nalazi klijent u Srbiji. Ono sto nisam razumeo je da li moze da se prodaje i pravnim licima ili samo fizickim i kako to ide. Ako neko zna ovo, a nije mu tesko da odgovori bio bih mu zahvala.
To sam dobro zapamtila mozes da prodajes svima,i svuda,nisi ogranicen ni na grad ni na drzavu,mozes i firmama i fizickim licima.a sta mi radimo prvo narucimo ili prvo platimo pa narucimo?
Citat (ripi @ Mar 24 2009, 03:32 PM) [snapback]2565538[/snapback]
Da li je išao neko iz Šapca? Pošto su mi rekli da će me kontaktirati,a još se nisu javljali i koliko je para potrebno da bi se paket kupio? HVALA SVIMA NA ODGOVORIMA
Meni su u subotu poslali poruku da dodjem u ponedeljak,tako da ako su ti rekli da ce te kontaktirati onda verovatno hoce jer njima ide u prilog da imaju sto vise ljudi
Citat (masaizeza @ Mar 24 2009, 03:52 PM) [snapback]2565561[/snapback]
To sam dobro zapamtila mozes da prodajes svima,i svuda,nisi ogranicen ni na grad ni na drzavu,mozes i firmama i fizickim licima.a sta mi radimo prvo narucimo ili prvo platimo pa narucimo? Meni su u subotu poslali poruku da dodjem u ponedeljak,tako da ako su ti rekli da ce te kontaktirati onda verovatno hoce jer njima ide u prilog da imaju sto vise ljudi
Tu se slazemo,ako svi mi budemo uzimali od njih proizvode i svi mi prodavali (ako budemo uspeli da rasprodamo) jedinu korist imaju oni.