Patriotski klub "Kod KuShe i MOMKE", Za sve patriote sa foruma i one koji se tako osećaju |
|
|
| MOMKA |
Jun 25 2008, 03:44 PM
|
МЛАДИЋЕВКA

Status: Član
Reg: 18-September 06
Lok: Булевар Ђенерала Ратка Младића
Član broj: 280 727

|
Поштовани форумашиЈедна једина биртија на овом делу форума, а нас толико, различитих ... И у тој , која истина ради двадесетчетири сата, нема места за политику, што неке од нас, загрижене политичаре, после неколико посета углавном одбије , па све ређе, или скоро никада, не залазимо у то кафанче. А где се код нас на Балкану више расправља о политици, него баш по кафанама? Где су се састајали боеми и завереници, него у неким угловима кафаница у којима су се осећали као код куће... Уз дужно поштовање власнику већ постојеће, конкурентске биртије, газда Миткету, верујем да је прави тренутак да се појави и конкуренција, на задовољство свих оних који до сада нису имали свој кутак за опуштање, јер су од крчме (чак и од виртуелна) очекивали нешто друго. У договору са врлим чланом овога форума, познатијим као "ватрени русофил", отварам овај кутак у коме ће се , за разлику од постојећег , слободно причати о политици, (између осталог)... Пије се вотка (за почетак), ко жели нешто друго, може да донесе. Свима који наврате, желимо добродошлицу , живели и пријатно. 
|
|
|
|
|
|
| budjonny |
Jun 25 2008, 03:51 PM
|
Veteran

Reg: 10-September 07
Član broj: 399 942

|
Citat (MOMKA @ Jun 25 2008, 03:44 PM)  Поштовани форумашиЈедна једина биртија на овом делу форума, а нас толико, различитих ... И у тој , која истина ради двадесетчетири сата, нема места за политику, што неке од нас, загрижене политичаре, после неколико посета углавном одбије , па све ређе, или скоро никада, не залазимо у то кафанче. А где се код нас на Балкану више расправља о политици, него баш по кафанама? Где су се састајали боеми и завереници, него у неким угловима кафаница у којима су се осећали као код куће... Уз дужно поштовање власнику већ постојеће, конкурентске биртије, газда Миткету, верујем да је прави тренутак да се појави и конкуренција, на задовољство свих оних који до сада нису имали свој кутак за опуштање, јер су од крчме (чак и од виртуелна) очекивали нешто друго. У договору са врлим чланом овога форума, познатијим као "ватрени русофил", отварам овај кутак у коме ће се , за разлику од постојећег , слободно причати о политици, (између осталог)... Пије се вотка (за почетак), ко жели нешто друго, може да донесе. Свима који наврате, желимо добродошлицу , живели и пријатно.  evo i ja sam odmah pozurio na otvorenje  ....danas valjda gazdarica casti  ...ali idem sada prvo da procitam uvodni post,mozda sam se i zahebo sta sam uso
|
|
|
|
|
|
| kindermans |
Jun 25 2008, 03:55 PM
|
THE GIVING TREE

Reg: 28-October 07
Lok: JugoslaWien
Član broj: 413 780

|
evo moje zvezdice da privuce dobre i pozitivne goste!!! opet ne radi,...nii smajli ni fotke,...???/ Citat (mortadela @ Jun 25 2008, 03:51 PM)  Srecno otvaranje i zivjeli
ej otkud tebe nisam te video od prvog maja!!!! Citat (Yal @ Jun 25 2008, 03:51 PM)   Ziveli.  neverovatno,.a kad sam ja otvorio kafanicu mislim lanac kafanica bilo je ne moze monopol tj,..vise registrovanih kafanica na jedno ime,....tj,poreskog obveznika drzavljanina RS,.... a istureno odeljenje,....ili basta,...???? ZIVELI,..........i zuti i beli ko i crni,...kaokocke secera svi!!!! nepravda pa to ti je ,....kao i vinsk musica u votki!!! kindermans je izmenio/la post. Vreme izmene: Jun 25 2008, 03:56 PM
|
|
|
|
|
|
| kindermans |
Jun 25 2008, 03:58 PM
|
THE GIVING TREE

Reg: 28-October 07
Lok: JugoslaWien
Član broj: 413 780

|
Citat (budjonny @ Jun 25 2008, 03:56 PM)  e da...a jel slobodno i hrvati dodju a da im ne hebete majku???  HRVATI su uvek bolje platise nego turci,... a i valjda smo to svi ovde u vecini,... po broju popijenih gemista
|
|
|
|
|
|
| budjonny |
Jun 25 2008, 04:01 PM
|
Veteran

Reg: 10-September 07
Član broj: 399 942

|
Citat (kindermans @ Jun 25 2008, 03:58 PM)  HRVATI su uvek bolje platise nego turci,...
a i valjda smo to svi ovde u vecini,...
po broju popijenih gemista
da nisi i ti deonacir , kada vodis brigu o prometu...ili ,nedaj boze,kelnerica  pa se veselis baksisu
|
|
|
|
|
|
| MOMKA |
Jun 25 2008, 04:01 PM
|
МЛАДИЋЕВКA

|
|
|
|
|
|
|
| MOMKA |
Jun 25 2008, 04:07 PM
|
МЛАДИЋЕВКA

|
Добродошли... данас је вотка бесплатна за све, остало нам од избора, све што смо спремили за славље... па док чекамо на нове изборе, да се попије. 
|
|
|
|
|
|
| Slavjanin |
Jun 25 2008, 04:22 PM
|
Veteran

Reg: 9-July 07
Član broj: 382 914

|
Srecno otvaranje kafane.. Da obnovimo i prosirimo SLAVNU IMPERIJU http://www.youtube.com/watch?v=ICe1pF8BdjsThe Main military march of Russian Empire Преображенский Марш: Знают турки нас и шведы И про нас известен свет На сраженья, на победы Нас всегда сам Царь ведет C нами труд Он разделяет Перед нами Он в боях Счастьем всяк из нас считает Умереть в Его глазах Славны были наши деды Помнит их и швед, и лях И парил орел победы На Полтавских на полях Знамя он полка пленяет Русский штык наш боевой Он и нам напоминает, Как ходили деды в бой. Гордо штык четырехгранный Голос чести не замолк Так пойдем вперед мы славно Грудью первый русский полк Государям по присяге Верным полк наш был всегда В поле брани не робея Грудью служит он всегда Преображенцы удалые Рады тешить мы царя И потешные былые Славны будут век Ура! http://www.youtube.com/watch?v=nygWSXaFeKM...feature=relatedSLAVA RUSIJI!!!!! SLAVA SRBIJI!!!!
|
|
|
|
|
|
197 Strana | |
|