Ljubav, Najlepsa recenica/izjava ljubavi koja je upucena vama od strane partne |
|
|
| kindermans |
May 3 2008, 08:05 PM
|
ADM. TAKSA,...brzo, kratko i jasno,...

Status: Član
Reg: 28-October 07
Lok: JugoslaWien
Član broj: 413 780

|
Citat (Vesna3001 @ Apr 9 2008, 01:50 PM)  Koliko su nase drage ljubavi mastovite po pitanju izjave ljubavi,i koja je to recenica koja vas je oborila sa nogu i koju ce te zauvek pamtiti? LJUBAV...  kako je to lepo,..na vrh mi je jezika,....ali se ne secam,.... ali bilo je nesto u stilu sta sam ja na tebi videla,....  i posle sto godina ista recenica,...ili tako nekako,...ljubav je to! 
|
|
|
|
|
|
| diamante |
May 4 2008, 12:01 AM
|
Veteran

Reg: 23-October 04
Lok: LoveTown
Član broj: 84 167

|
|
|
|
|
|
|
| AngelinaJolly |
Jun 18 2008, 11:57 PM
|
Zovu me Nemir, a zovem se ....

Reg: 28-October 05
Lok: nuladevetdevet
Član broj: 160 909

|
Citat (Vesna3001 @ Apr 9 2008, 04:50 PM)  Koliko su nase drage ljubavi mastovite po pitanju izjave ljubavi,i koja je to recenica koja vas je oborila sa nogu i koju ce te zauvek pamtiti? LJUBAV...  Ima ih mnogo , mnogo, toliko mnogo da svaku pamtim ,svaku cujem svaku znam  ///a ti si nesto posebno em "skorpijica" em "......." i zato si moja ljubimica ....  ///// naravno nije me bas ova oborila s nogu ima ih ...ostale nisu za tudje oci i usi dovoljno je da ja znam  .
|
|
|
|
|
|
| Luda_mala_Una |
Jun 25 2008, 08:46 PM
|
neobicno nestabilna!

Reg: 30-August 06
Lok: u srusenoj tvrdjavici ...
Član broj: 274 945

|
|
|
|
|
|
|
| evilgirl |
Jul 2 2008, 04:41 PM
|
*buntovnica s' razlogom*

Reg: 9-March 07
Lok: ...na forumu je lepo,al u PAKLU je ekipa...
Član broj: 341 026

|
ON:"(peva)Ako ti slucajno na um padnem ako se slucajno setis svega dodji mi, dodji k'o nekad sanjaj sa mnom, a ne kraj njega
Ref. Budi sa mnom i budi se sa mnom zeljo moja, zeljo moja u zivotu svega imam al' mi fali ljubav tvoja
Ako ti slucajno suza krene ako te slucajno dusa zaboli dodji mi, dodji k'o nekad spavaj sa mnom, a ne kraj njega! (nastavlja sa)
Volim te iznad svega,jako mi je tesko,svaki dan kad se probudim prvo sto ugledam je tvoja slika...zagledam ti se u oci i krenem da placem jer mi nedostaju. Nedostaje mi da me zagrlis,poljubis i da se smejes onako pakosno kako samo ti umes. Ne dosteje mi da cujem tvoj glas i gledam te kako se nemirno kreces...ne mogu vise ovako,ovo nije zivot,falis mi...
JA-:"Aplauz! Jesi li ovo sve upravo procitao ili ti je iz glave?
ON:"Niti sam procitao,niti je iz glave....Biljana,ovo sam ti sve govorio iz srca...(cuje se plac i jecaj) volim te,volecu te uvek...reci mi da i ti mene volis...
JA:"......."
veza se prekinula....
|
|
|
|
|
|
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:
|
|