Svaka lepa rec upucena od osobe koju volim mi izuzetno prija...ne mora to da bude neka romanticna recenica,nista posebno...dovoljno mi je kada mi kaze "Ti si moj mali,plisani meda"...i ja se sva rastopim
Grupa: Član
Registrovan/a: 12-September 07
Od: preko velike vode
Korisnik br: 400 388
sve sto mi je rekao je nesto najuzvisenije sto sam ikada cula u svom zivotu i uvek cu to cuvati u dubini svoje duse..to je zvezdana staza koju mi je on pokazao a moje srce je oduvek zelelo tuda da ide
Koliko su nase drage ljubavi mastovite po pitanju izjave ljubavi,i koja je to recenica koja vas je oborila sa nogu i koju ce te zauvek pamtiti?
LJUBAV...
Ima ih mnogo , mnogo, toliko mnogo da svaku pamtim ,svaku cujem svaku znam ///a ti si nesto posebno em "skorpijica" em "......." i zato si moja ljubimica .... ///// naravno nije me bas ova oborila s nogu ima ih ...ostale nisu za tudje oci i usi dovoljno je da ja znam .
Registrovan/a: 30-August 06
Od: u srusenoj tvrdjavici ...
Korisnik br: 274 945
" ... stojim ispred tebe, naklonjen tebi, da branim tvoje ideale, da branim moje blago - da branim moju dragu ... volim te - nikad toliko i nikog toliko ... "
Ovu poruku je izmenio Luda_mala_Una: Jun 25 2008, 09:47 PM
Registrovan/a: 9-March 07
Od: ...na forumu je lepo,al u PAKLU je ekipa...
Korisnik br: 341 026
ON:"(peva)Ako ti slucajno na um padnem ako se slucajno setis svega dodji mi, dodji k'o nekad sanjaj sa mnom, a ne kraj njega
Ref. Budi sa mnom i budi se sa mnom zeljo moja, zeljo moja u zivotu svega imam al' mi fali ljubav tvoja
Ako ti slucajno suza krene ako te slucajno dusa zaboli dodji mi, dodji k'o nekad spavaj sa mnom, a ne kraj njega! (nastavlja sa)
Volim te iznad svega,jako mi je tesko,svaki dan kad se probudim prvo sto ugledam je tvoja slika...zagledam ti se u oci i krenem da placem jer mi nedostaju. Nedostaje mi da me zagrlis,poljubis i da se smejes onako pakosno kako samo ti umes. Ne dosteje mi da cujem tvoj glas i gledam te kako se nemirno kreces...ne mogu vise ovako,ovo nije zivot,falis mi...
JA-:"Aplauz! Jesi li ovo sve upravo procitao ili ti je iz glave?
ON:"Niti sam procitao,niti je iz glave....Biljana,ovo sam ti sve govorio iz srca...(cuje se plac i jecaj) volim te,volecu te uvek...reci mi da i ti mene volis...
Mili moj mali plisani medo... sanjao sam te nocas .... a ljubaca na hiljade.... Nedostajes mi!! Znas li da vise ne mogu nijedan svoj dan da zamislim bez tebe?!
Ostala bez teksta.. Zaista mi u 5h izjutra napamet nije pao nijedan adekvatan odgovor...
Citat (Luda_mala_Una @ Jun 25 2008, 08:46 PM) [snapback]2089562[/snapback]
" ... stojim ispred tebe, naklonjen tebi, da branim tvoje ideale, da branim moje blago - da branim moju dragu ... volim te - nikad toliko i nikog toliko ... "