Kunic
Oct 4 2005, 08:56 AM
Dakle, pitanje je jasno.

Znam da to nisu svi njegovi filmovi, ali po mom skromnom misljenju, spadaju u najpopularnije. Pa da vas vidim.
Troumio sam izmedju "Petparackih prica", "Od sumraka da svitanja" i "Ulicnih pasa", ali sam na kraju ipak izabrao "Petparacke price."
muckota11
Oct 4 2005, 09:19 AM
Nisam bas izraziti Tarantinov fan, ali bih se i ja troumila izmedju ovih filmova

Ipak, meni je najbolji "Od sumraka da svitanja".
Bohemian
Oct 4 2005, 10:04 AM
KILL BILL
By the way, "Natural born killers" nije Tarantinov vec film Olivera Stone-a.
On je samo autor price po kojoj je David Veloz napisao scenario za film.
refYUgee
Oct 4 2005, 10:10 AM
'reservoir dogs'-mi je najbolji..dok 'from dusk till dawn' obozavam izricito zbog muzike tita&tarantule
after dark,dark night.......
silly_snoopy
Oct 4 2005, 09:50 PM
bez razmisljanja mi je to Pulp Fiction

mnogo volim sve njegove filmove, i ni jedan me do sad nije razocarao.. umesto sto je pitanje najbolji Tarantinov film, trebao si da pitas da ih poslozimo po redu..

jer (meni) su svi njegovi najbolji..

iako Pulp Fiction prednjaci, Reservoir Dogs, Natural Born Killers, Kill Bill, 4 Rooms i From Dusk till dawn ne zaostaju previse...
a da svaki njegov film ima ooodlican saundtrak o tome ne moram da pricam
Ajant23
Oct 4 2005, 11:00 PM
Sam Tarantino je napisao da je "Kill Bill" njegov četvrti film. Tako da "From Dusk Till Dawn" i "Natural Born Killers" nisu njegovi filmovi.
Inače, meni bi ipak morao biti najbolji "Pulp fiction". Posle njega, inteligentniji mi je "Kill Bill", a stilski čistiji "Jackie Brown". Bez sumnje njegov najlošiji film mi je, njegov prvenac, "Reservoir Dogs"!
Što se tiče njegovih scenaria, Milan Vlajčić je rekao kako je neke od njih Tarantino galantno prepustio drugim rediteljima. Nije neduhovita niti netačna ova konstatacija.
KartaginA
Oct 10 2005, 12:17 PM
dvoumim se izmedju "pulp fiction" i "from dusk 'till dawn", ali ipak glas za petparacke price.
dog2low
Oct 12 2005, 04:20 AM
ne razumem ljude koji vole from dusk till dawn...
ja obozhavam sve filmove o vampirima (sem ovog) zato shto pricha uopshte nema neki interesantan zaplet niti bilo shta zasnovano na "istorijskim" chinjenicama o vampirima tako da Pulp fiction ga nadmashuje uveliko
bi-bip
Oct 12 2005, 03:49 PM
jedini real piece of art je reservoir dogs.... cist, jasan, precizan, odlicna retorika, izbor glumaca fantastican.
sledeci koji bi mi se svideo pulp fiction, pa jackie brown.
kill bill bih kill....ne podnosim filmove u kome reziser pozdravlja i daje omaz reziserima kojima se divi tako sto ce njihove scene da replikkuje ili ih samo malo dotera pri kopiranju! isto i sa kusturicom iu na primer dom za vesanje. cemu? za mene je to cista kradja.
jedina stvar sto me je obradovala u kill bill I and II je muzika. odlicna!!!
Jasna88
Oct 16 2005, 02:11 PM
Njegov film 4 sobi mi je najgluplji od svih ikad gledanih filmova, tako da ove nisam ni gledala. Videla sam samo malo 'reservoir dogs'....mislim da je realan,brutalan,kao sto misli osoba u postu iznad
doktor79
Dec 24 2005, 04:14 AM
Dobri su mu svi filmovi ali moj favorit je Kill Bill 1
Hellseeker666
Dec 24 2005, 06:31 AM
Pulp Fiction definitivno...
greco
Dec 24 2005, 11:55 AM
| QUOTE (silly_snoopy @ 4. Oct 2005. 21:50) |
bez razmisljanja mi je to Pulp Fiction 
mnogo volim sve njegove filmove, i ni jedan me do sad nije razocarao.. umesto sto je pitanje najbolji Tarantinov film, trebao si da pitas da ih poslozimo po redu.. jer (meni) su svi njegovi najbolji.. 
a da svaki njegov film ima ooodlican saundtrak o tome ne moram da pricam |
1/1 se slazem! Inace, muzika iz Pulp Fiction je nevjerovatna! Covjek je u gomili glupe kantri muzike uspio pronaci nesto sto je simpaticno i ludo! "Get your flowers on the wall, that don't bother me at all..." - scena prije nego sto ce Brus Vilis pokupiti Marselusa hondom civik. Imam taj CD i muzika je strava! Inace, o glumackoj ekipi i samoj glumi je suvisno govoriti, zar ne?
bla_bre
Dec 26 2005, 04:27 PM
kill bill je film-greska koji tarantino po meni nije trebao da snimi, vecu glupost nisam gledao...
iskoristio je svoju popularnost za brzu zaradu novca na totalni krs od filma, to je greska koja ce ga mozda skupo kostati... sve zavisi od njegovog sledeceg filma, dosuse to se ce biti na mandarinskom jeziku obecava
CiCa31
Apr 22 2006, 09:54 PM
R.dogs......
Jednostavno,dobar scenario,dobra glumachka ekipa........
U principu,volim i From dusk to down......Ali,to je vishe onako subjektivno..........
toyah3
Apr 24 2006, 09:17 AM
Po meni je OD sumraka do svitaja njegov najbolji film a posle Kill Bill
zelenooka981
Apr 25 2006, 03:28 AM
Za mene je to definitivno Kill Bill...covek je genije,zaista.Posle toga,Pulp Fiction,...a tvrdim da je od poslednje price u 4 sobe,koju je on rezirao,mogao komotno da se napravi film

Reservoir dogs nisam gledala,nazalost,Jackie Brown nije ostavio neki utisak,From Dusk till Down je dobar film do polovine...
Pariah
Apr 28 2006, 02:19 PM
Ulicni psi bez dvojbe.
Raptor71
Apr 28 2006, 10:37 PM
Reservoir Dogs je po meni neprikosnoven
Cici-li
Apr 28 2006, 10:47 PM
Kill Bill 1 mi je grozan,tako da se nisam ni trudila 2 da gledam!
charmeder
May 6 2006, 02:19 PM
kill bill 1 i 2 najbolji ,bez diskusije
u572
May 6 2006, 02:59 PM
Pulp Fiction
belepruge
May 8 2006, 09:54 PM
Glasala sam za Reservoir Dogs, ali malo je falilo da kliknem na Pulp Fiction... Poslednja dva nisu 'njegovi', nije ih rezirao... Ali, ja volim sve u sta on uplete prste... Mogla sam da glasam za bilo koji od ponudjenih, i ne bih pogresila...
Nije pomenuta prica u filmu 'Cetiri sobe' koju je napisao i rezirao... Mislim da je cetvrta prica u pitanju...
CiCa31
May 10 2006, 07:45 AM
Nije rezirao From Dusk Till Down,ali jeste njegov.......Da nije napisao scenario,ne bi filma ni bilo........Zar ne?
kisjeli_kupus
May 10 2006, 11:25 AM
pulp fiction i reservoir dogs,valjda ima sad i novi film HOSTEL
kobasicar
May 10 2006, 10:28 PM
Meni se generalno dopadaju njegovi filmovi i ponosan sam vlasnik kolekcije.
Ali ja licno najvise volim Jackie Brown.
nicker
Jan 28 2007, 12:08 AM
4 sobe pa Pulp Fiction.
Mikele66
Jan 28 2007, 01:15 AM

... filmovi su kao deca...

... no ipak, reservoir dogs.
filipthebest
Jan 28 2007, 09:10 AM
From dusk till dawn
s_borov
Feb 7 2007, 12:05 PM
Ma volem sve njegove filmove
bgns
Feb 14 2007, 03:36 PM
Od sumraka do svitanja
mireNS
Feb 14 2007, 03:47 PM
Reservoir dogs
pedja_dedinje
Feb 14 2007, 08:19 PM
Петпарачке приче
MayaLee
Apr 8 2007, 05:14 PM
Reservoir Dogs
Shone331
Apr 8 2007, 06:50 PM
Reservoir Dogs
Auggie_Wren
Apr 8 2007, 10:43 PM
Pulp Fiction malo ispred Reservoir Dogs, dok ostali filmovi su prosek americke produkcije....
Cane90
Apr 8 2007, 10:44 PM
From dusk till dawn
tashapfr
Apr 11 2007, 07:19 PM
Quentin je bog! Ja sam se u anketi odlucila za Pulp Fiction jer mi je on nakako najreprezentativniji, ali svi filmovi su mu genijalni. Bas me zanima i ovaj najnoviji sto je (opet) napravio s Rodriguezom Grindhouse, a njegov dio je Death Proof
daca_bbe
Apr 11 2007, 07:52 PM
Pulp fiction mogu gledati opet i opet i opet... I opet.
NeshaBRE
Apr 12 2007, 12:20 AM
ja sam glasao za Jacky Brown. Nekako mi je najdrazi.
Pulp Fiction mi se svidja,ali najvise zbofg muzike(son of the preacherman,npr),a cuo sam da ce biti i drugog dela,nekako paralelnog sa prvim,malo se ide i unazad,malo sece sa prvim,ali ne znam da li je istina
Inace Kill Bill je totalno pokraden film,citao sam o tome na nekoliko mesta, mahom iz japanskih filmova je nasao "inspiraciju"(pokrao,ili pozajmio,kako vam draze)
hostel samo preporucuje i verovatno producira,a u sustini film je totalna glupost
Scena koju je rezirao u Sin City mi se najmanje svidja u celom filmu(Scena kad Miho skace na kola i poubija Jacky Boyove drugare)
A Grindhouse...ne uzdajte se u trejlere, niemaju veze sa filmom, to su on i Rodrigez i sami rekli
Ender_V
May 6 2007, 11:16 PM
Ovaaaaaaaaaaaj, "Natural Born Killers" je film Olivera Stouna, a "From Dusk Till Dawn" Roberta Rodrigeza...
A omiljeni Tarantinov film...Dilema izmedju "Reservoir Dogs" i "Pulp Fiction"...
"Kill Bill" je odlican sa svojim Brus Li, Serdjo Leone, Tarantino smekom...Ali ipak, rani radovi su
less
May 17 2007, 02:40 PM
From Dusk Till Dawn sam gledao i potpuno sam se oduševio filmom sve do onog dela dok se nisu pojavili vampiri. Tada sam se poprilično razočarao, ali sam odgledao film do kraja.
Inače za Pulp Fiction dosta ljudi (uglavnom ženskog roda) kaže da je glup film zato što ne mogu povežu sve priče odmah i zato što ne ide radnja hronološki.
RoughBoy
May 24 2007, 02:13 AM
Sa spiska Reservoir Dogs, pored toga 4 Sobe.
bezobraznozeleno
May 30 2007, 10:20 AM
Citat (bla_bre @ Dec 26 2005, 04:27 PM)

kill bill je film-greska koji tarantino po meni nije trebao da snimi, vecu glupost nisam gledao...
iskoristio je svoju popularnost za brzu zaradu novca na totalni krs od filma, to je greska koja ce ga mozda skupo kostati... sve zavisi od njegovog sledeceg filma, dosuse to se ce biti na mandarinskom jeziku obecava

Sa ovim boldovanim se slažem, mada mi je Tarantino i dalje omiljen lik.
Najbolji film mi je Pulp fiction, pa onda Rezervoir dogs, mada volim i 4 sobe i Od sumraka do svitanja.
Dowlla
May 30 2007, 10:42 AM
Od sumraka do svitanja. Odlicno je odradjen prelaz sa dosadne akcije na horor-fantaziju. Kada sam prvi put gledao film, nisam znao uopste ni priblizno o cemu se radi. Prva polovina je akcija osrednjeg kvaliteta, a onda Selma Hajek, kada vidi krv, menja tok filma... Fenomenalno!
Inace, Kventin Tarantino je radio na scenariju ovog filma, a reditelj je Robert Rodrigez.
okana_r
Jun 1 2007, 09:21 PM
Ne volim Tarantinove filmove, njegov brutalni humor, uzasne scene, puno nasilja, krvi...
Ne uzivam u horor filmovima, inace.
cveetic
Jun 2 2007, 07:59 PM
Pulp Fiction
milica_m
Jun 4 2007, 02:12 AM
Pulp Fiction
Branca
Jun 5 2007, 06:14 PM
Definitivno Pulp Fiction!
Wonderlust
Jun 7 2007, 03:33 PM
ok Pulp Fiction
i cetvrta soba u 4 sobe.
Grindhouse Death proof je tako ludacki odradjen da i njega moram dodati.
Naravno Reservoir dogs je vec kultan film.Scena kad Stiv Busemi nece da ostavi napojnicu za konobaricu i trljajuci srednjim prstom o palac kaze"Znas li sta je ovo?Ovo je najmanja violina na svetu koja svira nad sudbinom konobarica" mi je fenomenalna.hahahaha koji ludak
Ovo je "lo-fi" verzija glavnog sadržaja. Da pogledate punu verziju sa više informacija i slika molimo Vas
kliknite ovde.