Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Diznijevi crtaci
Forum BeogradCafe > Kultura, umetnost i nauka > Film
Strane: 1, 2, 3
malecka_buvica
Ljudi bas sam malopre gledala Petra pana sa malim bratom...onda je on video neku glupost na tv u tipa Jugi o neki...nemam pojma i ja sam se zgranula...
Volela bih da cujem vase misljenje....Sta mislite o danasnjim crtacima....makar sam ja gledala i volela diznijeve crtace i bajke a ovi danasnji klinci gledaju crtace sa izoblicenim ljudima,zivotinjama i predmetima..ne kapiram......

poz svima

vasa bubica
malecka_buvica
slika
slika1
slika2

vidim da jos ima nekoga ko je za dobre diznijeve crtace....smile.gif) ha ha pa to je super volela bih da usput i ostavite neki komentar za moje pitanje gore..

poz od buvice
astra_98
Ja bukvalno obozavam SVE diznijeve crtace, mislim da su definitivno najbolji i najkvalitetniji.
Cayca
A gde je Lepotica i zver?
malecka_buvica
upravu si mozda ih nisam sve nabrojala izvinjavam se......
Ali ubrojacemo i glasove onih koji samo napisu nemorate da glasate smile.gif)
Udovica
Iako imam dosta godina volim ponekad da odgledam Diznijeve crtace sa svojom decom.Prosto ih obozavam.
MaRiNa_
Volim crtiće, a ti su mi posebno dobri, obožavam jih, i još ponekad pogledam koji.
malecka_buvica
QUOTE (Udovica @ 15. Apr 2006. 13:48)
Iako imam dosta godina volim ponekad da odgledam Diznijeve crtace sa svojom decom.Prosto ih obozavam.

Makakvih dosta godina bitna je starost odnosno mladost duha!!!!

poz za vas
homerCOD
Ja još uvek gčedam crtaće i ako mi se mnogi smeju zbog toga! laugh.gif
CiCa31
Obozavam crtace............
Zao mi je shto deca sada ne mogu da gledaju Mikija,Shilju i Paju,kao shto je moja mogla moja generacija.......Uskraceni su za mnogo toga
charmeder
Ponekad pogledam koji,nije lose potsetiti se!
Snow_Queen
Da volim da pogledam, da se smejem kao dete...najcesce gledam Malu Sirenu, Mazu i Lunju i Lepotica i Zver...
013ja
QUOTE (Snow_Queen @ 2. May 2006. 12:58)
Da volim da pogledam, da se smejem kao dete...najcesce gledam Malu Sirenu, Mazu i Lunju i Lepotica i Zver...

Imam ih dosta u kolekciji.
Ivanace86
Ja obozavam crtace... posebno MULAN... obozavam MU-SU-a... zmajic ZAKON... ali i stare diznijeve, omiljeni MALA SIRENA....
I_v_k_o
Najveca steta koju nam je bombardovanje donelo je - arhiva RTS. Sa njom su izgoreli pravi crtaci ne samo diznijevi. Nikola Simic je jos ziv al takve stvari se ne snimaju dva puta. Ne znam koji je najbolji jos uvek nisam nabavio i odgledao sve. Fali ti Ben i ja - crkvrni mis i Bendzamin Fraklin (Bene bandera! Dobar dan gospodine Bandero!). Vecina ih je snimljena pre vise od 50 godina.
A umesto komentara... zbog Bambija (Gledaj Bambi, voda je tvrda... ...moras da pazis i na prednje i na zadnje noge!) su mi morali kupiti televizor u boji!
I_v_k_o
Sunovrat crtaca na nasoj televiziji je poceo sa Tritonom i Sabljom i serifima na 3K. Mada ima i dobrih primera mange - ROBOTECH. Ne znam da li neko moze dostici dubinu Teletabisa. Ali najgore je sto se deci to svidjalo!
baby30
Za mene je Lepotica i Zver najlepsi Diznijev crtani. Gledala sam, gledam i gledacu ga jos puno puta.
Jeca_81
ko gleda crtace.....jos....

Ja!

Mnogo volim dobre crtane filmove. Pogotovu Diznijeve. Mislim da su oni nesto sto nikada nece biti prevazidjeno. Bez obzira na nova tehnoloska dostignuca u pravljenju crtaca, Diznijevi crtaci su klasika. Takodje, moja zainteresovanost za njih ne opada sa godinama. Pa neka ispadnem i detinjasta, sta me briga! biggrin.gif

Inace, glasala sam za Mazu i Lunju, ali nikako se ne mogu odluciti samo za taj a da ne dodam i Malu sirenu koju sam obozavala kao dete; onda, takodje Pepeljugu, Uspavanu lepoticu, Aladina i Petra Pana koje sam imala snimljene na vhsu kao klinka i gledala jedno 150 puta. Svi su mi podjednako dragi.
Wonderlust
Cak dva puta si navela Uspavanu lepoticu, a ni jednom Lepoticu i zver cry.gif

Ja obozavam diznijeve crtace i imam ih gomilu kuci na kasetama(snimani jos sa Politike pre oko 10 godina)na dvd i dvx-u.
Bas sam pre dva dana gledala Lepoticu i zver(taj crtac mi je nekako omiljeni,kao i Mala Sirena pa i Dambo ...ma svi su mi omiljeni)ne da mi je bilo fino,skoro se nisam tako lepo osecala. rolleyes.gif

A pre otprilike mesec dana sam sa drustvom gledala Aladina i diznijevu verziju Kraljevic i prosjak bilo nam je nikad jace. biggrin.gif

Dizni je ZAKON za sve crtace. biggrin.gif biggrin.gif
A ne ovo sto jadna deca danas gledaju.Koji se kanal setio da u poslednjih ne pamtim koliko dana,nedelja ,meseci i godina da jedan diznijev crtac.Sramota! dry.gif

user posted image

user posted image
Milica_KG
Jaoj,pa ja ih prosto obozavam...
Kuci na kasetama imam bukvalno sve diznijeve crtace,tj. mislim na one klasike...
Ove novije mislim da nisam sve pogledala...
Mnogo volim i muziku iz svih crtanih filmova...
Omiljeni su mi Mala sirena (cak mi je i avatar kratko bio lik Ariel),Kralj lavova i Lepotica i zver... Sve ih volim,ali ova tri moram da izdvojim...Svaki put zaplacem...
gogamarilyn
Za mene ,daleko najbolji ,Lepotica i zver!!!A,onaj najmiliji,Anastasija (koji nije Diznijev).
koja972
Ja sam najvise voleo da gledam Mikija i Silju,a i sad volim da pogledam po neki crtac.
solea79
Tri omiljena: 1. Mala sirena
2. Mulan
i naravno 3. Lepotica i zver
Ah!!!!!!!!! cry.gif
janoska
Moji klinci obozavaju MULAN gledaju ga po sto puta i opet im je intresantan
Elvenpath
Dizni je Dizni, sta god oni danas pravili nece ga nadmasiti, bas kao i Warner Brosovi rani crtaci, Dusko Dugousko... da se valjas po zemlji od smeha.
marlera
Rani rani Mickey Mouse... "Parobrod"... Bez premca!!!!
Elbakulir
Knjiga o dzungli,Dambo,Zvonar Bogorodicine Crkve,Pokahontas 1 i 2,Kralj lavova....Ma svi su dobri
JasminaSD
"Mala sirena" je ubedljivo najbolja!
afatima
Ja obozavam sve Diznijeve, ne mogu ni jedan da izdvojim kao najbolji, iako imam dosta sitnica koje ukazuju da Vini Pua volim najvise.
Selena_
Sireeeeenicaaaaa.... Arijela moja smile.gif)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bokibludnik
Citat (Elvenpath @ Jul 19 2006, 03:08 PM) *

Dizni je Dizni, sta god oni danas pravili nece ga nadmasiti, bas kao i Warner Brosovi rani crtaci, Dusko Dugousko... da se valjas po zemlji od smeha.

u potpunosti se slažem sa tobom.svi smo mi u duši po malo deca koja ne žele da odrastu.
charmed-fan
pa sto se men tice ctaci si cool!moj omiljni crtaci je fred krmenko!
Neci7
Iako sam odavno prerasla crtace, i dan danas volim da ih pogledam, i to samo one koji su obelezili moje detinjstvo: Pink Panter, Pera Kojot, Dusko Dugousko... i naravno Diznijevi crtaci koji su neprevazidjeni! Mislim da su danasnja deca uskracena za mnoooogo, jer na zalost na nasoj televiziji mogu da gledaju samo raznorazne gluposti od crtanih filmova!
Andrejica
definitivno su najbolji diznijevi crtani filmovi...
ovi danasnji na cartoon networku i ostalim kanalima gledas crtani pola sata dok ne skontas o kakvom liku ili o kojoj zivotinji se radi...
bibi88
Diznijevi crtaci su tako swatkii
Ja obozavam:Lunju i Mazu,Lepoticu i Zver,Uspavana lepotica,Mala sirena,Mulan.......I naravno moj idlo WINNIE THE POOH
micica1981
Obozavam azdaju koja peva "Slatka mala izvrnuta torto, vrh ti na dnu stoji...." i njenog ser Zileta....

Uvek je bolje odgledati Ferdinanda koji mirise cvece, nego ovo ratovanje sada.... Zar nam nije dosta nasilja....

"Cemu ovo sluzi, pa jos i ne radi!!!" - Miki Maus je moj idol.... smile.gif biggrin.gif

Pozdrav za svu "decu u dusi"!
Jeca_81
Citat
Pozdrav za svu "decu u dusi"!

Osecam se pozdravljenom. biggrin.gif
Ma koliko imali godina, stari, dobri Diznijevi crtaci nikada nece izaci iz mode.
lieman
Pozdrav svima! smile.gif

http://crtaci.16.forumer.com/viewforum.php...fce0bccdda8c215
ovde mozete prichati o vashim omiljenim crtacima

http://crtaci.atspace.com/download.htm
ovde mozete neke i downloadovati

http://www.imdb.com/title/tt0045550/
Bendzamin Frenklin i mish Amos, ako neko ima ovaj crtani film (sa starom sinhronizacijom), molio bih ga da me kontaktira i da, ako je ikako moguce, dodjem do primerka. hvala!
Fallen_Angel
Svi su super, tako da mi je tesko izabrati omiljeni. Mozda mi se samo Aladin, Anastasija i Zvonar Bogorodicne crkve za nijansu vise svidjaju od ostalih. Zao mi je sto se takvi crtani vise ne prave. Najgluplje je sto postoje nastavci ovih kultnih crtaca - Pepeljuga 2, Maza i Lunja 2 itd. itd.
Danasnja deca uzivaju uz japanske nindze, nemacke retartabise i razna druga smeca. Ove novije generacije ni ne znaju ko je Dusko Dugousko, vec znaju samo za JugiOuua i ostale japanske heroje kojima ne znam ime.
psy_net
Ice Age. Dobro nije Diznijev, ali je vrhunski. Kao i Petar Pan. tongue.gif
Kalimer
Diznijevi Su Najbolji.A Lion King Je Ubedljivo Najbolji biggrin.gif
filipthebest
Ja volim sve Diznijeve.
Auggie_Wren
Za mene je to Petar Pan, crtani koji oblikuje svu moju mastu kada sam bio dete....
Cane90
Najbolji je Aladin,a i ona pesma iz crtanog.....a whole new world! sm007.gif sm007.gif
Natasa3
Petar Pan.
Lep crtani o nekoj dalekoj zemlji u koju mozes otici samo u mislima. sm012.gif
marlera
Miki Maus! Definitivno!
Natasa3
Citat (marlera @ Mar 6 2007, 11:36 PM) *

Miki Maus! Definitivno!

Ali taj crtani nije na anketi!
lawgirl
Citat (CiCa31 @ Apr 24 2006, 03:11 AM) *

Obozavam crtace............
Zao mi je shto deca sada ne mogu da gledaju Mikija,Shilju i Paju,kao shto je moja mogla moja generacija.......Uskraceni su za mnogo toga

Totalno si u pravu!!!!
sekastar
Nemam neki odredjeni omiljeni crtani,sve sa spiska obozavam da gledam.I mislim da sam ih do sad gledala 100 000 puta. sm033.gif
gegenbauer

Ne znam da li je to Diznijev crtani , ali ubedljivo najbolji je Simbad moreplovac.Muzika je neverovatna , efekti , glumci koji su podarili glasove likovima su fantastično odradili posao.Gledala sam ga do sada 5 puta i mogla bih opet.

Od ovih na anketi , kada bih morala da biram , Lion king, Uspavana lepotica i Snezana
Ovo je "lo-fi" verzija glavnog sadržaja. Da pogledate punu verziju sa više informacija i slika molimo Vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.