Rade-007
Jun 30 2006, 03:32 PM
cesto stariji ljudi kazu "kako moze da bude ruzna kad je mlada"?
bgangel83
Jun 30 2006, 06:53 PM
Naj verovatnije to kazu jer smatraju da mladost sama po sebi ne moze "biti ruzna".
Jer cak i da nema spoljasnju lepotu (mada ja smatram da su svi ljudi lepi na svoj nacin) njena mladost je cini lepom,ona unutrasnja lepota ili ti lepota koja nije na prvi pogled.
u572
Jun 30 2006, 09:44 PM
Nema ruznih devojaka, postoje samo lepe i josh lepshe.
Cici-li
Jun 30 2006, 10:18 PM
Jedna stara kaže:"U osamnaestoj godini i djavo je lep!"
Opet druga kaže:"Svaka žena je lepa iz daljine,u mraku i pod kišobranom!"
Meni se ipak najviše svidja ova ."Ne postoje ružne žene,samo one negovane i ne negovane!"
andjelikadepeures
Jun 30 2006, 10:45 PM
Ma postoje teski gabori, i to je velika istina...
I muski i zenski....
Dzaba mladost kad ( ne kod svih) em lice ruzno, em iz ociju samo zloba i pakost.....
Nema tu nikakve lepote.......
homerCOD
Jul 1 2006, 02:22 AM
Ne postoje ružne devojke postoje samo različiti ukusi!
Corrupted
Jul 1 2006, 06:46 PM
"lepe zene su za muskarce bez maste..."
DiscoQueen
Jul 1 2006, 08:26 PM
Lepota se gubi u sluchajevima kad se preteruje u tzv ulepshavanju te se onda dotichna ne ulepsha nego uruzni....
Ali kontam da je prethodni odg. onaj pravi...za nekog gabor za drugog je princeza....samo je bitno da se spoje prave osobe....
ckonjo
Jul 1 2006, 10:00 PM
sve su lepe na svoj način
smilja65
Jul 2 2006, 10:32 PM
...muškarci,ne zaboravite da postoji i unutrašnja lepota,koju ne primetite tako brzo i lako...a ima i ona stara izreka"okolo kalaj,unutra belaj"...
marlera
Jul 2 2006, 10:35 PM
ma ko ruzan!? nase devojke! eeeeeeeeeeeeeeee! niste vi upoznali devojke zemalja evropske unije na morima bivse sfrj...
Nase devojke su, i to ne samo sto su nase, stvarno ok... nadje se poneki krs... tu i tamo ali on onda isijava nekako iznutra! ako nista barem ima jaku ruku! pa i to moze biti lepota... da ponese, potegne a boga mi i odbrani... muza... nesrecnog... slabijeg...
Ma super su posebno kada propupi prolece i ovako se naglo prebaci u monsunsko leto... tada vidimo sve lepote srbije i sire...
Divne su! Samo kada nisu glupe!
Master_Yoda
Jul 3 2006, 10:16 AM
Citat (smilja65 @ Jul 2 2006, 11:32 PM)

...muškarci,ne zaboravite da postoji i unutrašnja lepota,koju ne primetite tako brzo i lako...a ima i ona stara izreka"okolo kalaj,unutra belaj"...
Dobar parfem je uvek u lepoj bočici.
smilja65
Jul 3 2006, 10:24 AM
Za parfum???pa ne bih se složila...naprotiv danas se mnogo više ulaže u izgled embelaže nego u sam kvalitet proizvoda.Dokazano.provereno , a skupo plaćeno!
astralpro
Jul 4 2006, 08:43 PM
Ima gabora,nemojte se budalasati
i medju muskarcima i medju zenama
Zna se sta je lepo-lepo je bez obzira na pol,godine,ambalazu . . .
Kontessa
Jul 4 2006, 11:52 PM
Nije tacno da mozes da generalizujes "zna se sta je lepo bez obzira......"
Ideali ljepote a i ukusi pojedinaca razlikuju se od kontinenta do kontinenenta i mjenjaju se kroz vrijeme i uvijek ce se mijenjat....
Jednom sam gledala reportazu o indijanskom plemenu, kojeg je posjetio Tom Crus i jos jedna slavna glumica, ja mislim Cameron Diaz , koji su za nase pojmove bezuslovno lijepi.
Ali kad su pitali clanove plemena, sta misle o njima, ovi su odgovorili da su bili u redu, ali da su neobicno ruzni, da ih niko iz plemena ne bi uzeo za muza/zenu...
Ja licno nisam nikada nisam vidjela ruznu zenu,kamoli djevojku, bilo kojeg nacionaliteta
Avramova
Jul 5 2006, 12:57 AM
Citat (astralpro @ Jul 4 2006, 09:43 PM)

Ima gabora,nemojte se budalasati
i medju muskarcima i medju zenama
Zna se sta je lepo-lepo je bez obzira na pol,godine,ambalazu . . .
Oh, pa ovo je čist filozofija. OK, pol manje-više, oba opserivramo; godne, takodje manje-više, sve opserviramo, a amblaža, pa to je tek nešto manje- više "De gustibus (et colirbius) non est disputandum".
Altralpro, očekujem od tebe jedan
dobar, sažet i decidiran odgovor. Pleas!
Što se tiče glediša ih mog ugla, moram priznati da mi je najbolja drugarica ne tako ružna koliko je neskladna; druga je skladna ali joj je misao ružna; trećoj je sve skladno, ali nikako da se pomiri da je neko skladniji od nje.
U čemu je poenta, a meni u sve drage, ja nisam optrećena.
Plaiboiz_Finest
Jul 5 2006, 05:57 AM
Citat (Rade-007 @ Jun 30 2006, 03:32 PM)

cesto stariji ljudi kazu "kako moze da bude ruzna kad je mlada"?
ti ljudi ocigledno nisu videli/culi karleusu

ta zena je gaborka po apsolutno svemu..
inace, ne zaboravimo da je lepota u oku gledaoca [jel' se tako kaze?

] tako da, ma koliko karleusa bila odvratna i po izgledu, i po ponasanju, i glupa ko .. uvek se nadje neka budala koja ce da joj se divi dok mrda guzom uz "slatka mala"
Nezumi
Jul 5 2006, 06:28 PM
Citat
inace, ne zaboravimo da je lepota u oku gledaoca
Istina. Postoje i hodajuci grobovi pa se svide nekome.
Avramova
Jul 5 2006, 10:01 PM
Citat (Nezumi @ Jul 5 2006, 07:28 PM)

Istina. Postoje i hodajuci grobovi pa se svide nekome.
Dobro je, nisi ONA već ON. Pichi dalje...dobro ti stoji... (uh što ne volim tri tačkice, a šta ću, naučila od drugih)
Yal
Jul 12 2006, 08:13 AM
Citat (Kontessa @ Jul 5 2006, 12:52 AM)

Ja licno nisam nikada nisam vidjela ruznu zenu,kamoli djevojku, bilo kojeg nacionaliteta

Hehe, onda ocigledno nisi dovoljno dobro gledala.

Dakle, koliko lepa moze biti pijana, rascupana devojka kojoj nedostaju zubi, zapustenog tena zatrpanog ustajalim puderom koji se samo dodaje na nekoliko dana i iz koje isparava visednevni znoj?
Nisu toliko crte lica bitne da bih nekoga nazvala lepom ili bar dopadljivom, ali zapustenu i neurednu osobu, redovno dozivljavam kao nelepu, bilo muskog ili zenskog pola.
astralpro
Jul 21 2006, 06:55 AM
Citat (Yal @ Jul 12 2006, 09:13 AM)

Dakle, koliko lepa moze biti pijana, rascupana devojka kojoj nedostaju zubi, zapustenog tena zatrpanog ustajalim puderom koji se samo dodaje na nekoliko dana i iz koje isparava visednevni znoj?
Nisu toliko crte lica bitne da bih nekoga nazvala lepom ili bar dopadljivom, ali zapustenu i neurednu osobu, redovno dozivljavam kao nelepu, bilo muskog ili zenskog pola.
pazi,to sto je pijana i rascupana i bez pudera (zube i znoj izbacujem) ne mora da znaci da je ruzna,cim se sredi bice super ako stvarno nije gabor.
Za mene je neko ruzan ako ima ruzne crte lica,ogroman (jos i kriv nos),ruzna usta i zube,da ne nabrajam dalje...
Mislim da svako zensko moze da se upristoji ma koliko majka priroda bila bezobrazna prema njoj,zar ne?
RepublikaBrzece
Jul 21 2006, 09:51 AM
NoodzY
Jul 21 2006, 12:16 PM
Za sex nije bitno da li je ruzna ako ste u mraku, ali ako je trebas izvoditi u grad onda je to veoma bitno
cRNI___zMaJ
Jul 21 2006, 12:39 PM
Ja se slazem sa onima koji su rekli da je svako lep na svoj nachin!!!
U choveku treba otkriti ono najbitnije,a to je unutrashnja lepota, nazalost danas je sve okrenuto spoljnom izgledu ,shto naravno ne treba biti zanemareno, ali NIKAKO ne sme da bude od presudnog znachaja!!!!
nana_vukicevic
Jul 25 2006, 05:57 AM
Ovde je reč o
fizičkoj ružnoći, ako sam dobro razumela..
Naravno da postoje ružne žene, samo je stvar šta ko smatra lepim/ružnim na ženi.
Malo sam "googlovala" i uporedila:

Ne kažem da ove dve devojke (s mamom u sredini) ne kriju u sebi pregršt lepih ljudskih osobina, da su dobre, simpatične, odane, inteligentne, pravdoljubive, pitome, dobrog srca, velikodušne.. Ali ovde je ipak reč samo o čistom estetskom doživljaju.
Da ružnoća ne postoji, onda ni pojam lepote ne bi imao smisao, zar ne?Stvar sasvim druge diskusije je da li je nekome bitan fizički izgled ili ne.
astralpro
Jul 25 2006, 08:53 AM
nano srce nemoj vise da kacis ovakve slike (kao ona prva)
zeludac mi se okrenuo,pogotovo od one gore leve...
ajoj brate mili al je gadna....uf
Rade-007
Jul 25 2006, 11:12 AM
nana_vukicevic
Jul 25 2006, 05:47 PM

Poranila ja jutros, pa me malo ponela tema

Astra, dušo, zarad dobrobiti tvog tananog želuca neću više kačiti ovakve atake na očni živac

A slike sam stavila samo zbog jednog prethodnog posta gde devojka kaže da u životu nije videla fizički ružnu devojku. Pa, eto, sad je i to videla..
Mislim, niko nije zaslužio svoj izgled, te samim tim o ljudima ne treba suditi na osnovu istog.
Takođe, mislim da lepota za sobom ne povlači i više sreće u životu, čak naprotiv. Zato sam mišljenja da je svakako bolje biti ružan i srećan, nego lep i (možda) usamljen celoga života.
Zdrale77
Aug 4 2006, 08:46 AM
Mislim da je glupo okarakterisati devojku kao ruznu.Postoje lepe,lepse i najlepse!
Svaka je devojka lepa na svoj nacin, a nama je da primetimo njene lepote.Mada kada ne vidimo dobro i imamo predrasude onda tako i komentarisemo.

bilo bi lepo kad bi svaka dama na ovom sajtu postavila svoju sliku u foto album.
Dr_Kleber
Sep 9 2007, 08:08 PM
Oduvek sam imao animozitet prema svakoj vrsti estetske savrsenosti, simetriji i "drustveno pozeljnom"
tanjabad
Sep 9 2007, 08:10 PM
ružnih djevojaka ima mada rijetko jer često one koje nijesu neke ljepotice posjeduju veliku ljepotu iznutra mada to ne mora da važi za svaku
Thalia_80
Sep 9 2007, 08:26 PM
Naravno da ima ruznih devojaka....cak toliko gadnih da se nekad zapitam kako nekom uopste moze da se digne na njih, i da ih j**e.
McBain
Sep 9 2007, 08:43 PM
Ova Thalia_80 ako je zensko.... ne znam.... Razmisljas kao muskarac!!
LM (elem, prim. aut.) naravno da ima ruznih devojaka, narocito ako je posmatracu los dan!!
Mada imam poznanika koji se vodi motom "Ne moze ona da bude ruzna koliko ja mogu da budem pijan!"
SeKsImAn
Sep 10 2007, 07:07 AM
ne volim kad je neka devojka toliko iskompleksirana da nema volju za zivotom i kad treba da je iskompleksirana(umereno) a nema ni jedan jedini kompleks pa oblaci stvari kao da je najzgodnija i najlepsa na svetu...
Thalia_80
Sep 10 2007, 11:56 AM
Citat (McBain @ Sep 9 2007, 09:43 PM)

Ova Thalia_80 ako je zensko.... ne znam.... Razmisljas kao muskarac!!
hahahhaah....... pa jbg, sta cu kad sam realna i surovo iskrena.......i da znas, nisi prvi koji mi je rekao da ponekad razmisljam k`o musko
Jeca_90
Sep 11 2007, 09:24 PM
Citat (u572 @ Jun 30 2006, 09:44 PM)

Nema ruznih devojaka, postoje samo lepe i josh lepshe.
Aaaa

,bas lepo receno...
nale84
Sep 11 2007, 11:53 PM
Svako je lep na svoj nachin... Imamo razlichite predstave, svako od nas ponaosob, shta smatramo lepim... Spoljashnja i unutrashnja...
Mickey_Rourke
Sep 12 2007, 01:23 AM
5-10 piva,ugaseno svetlo,i...eto resenja!
GiSHka_ZA
Sep 12 2007, 02:04 AM
Citat (Mickey_Rourke @ Sep 12 2007, 01:23 AM)

5-10 piva,ugaseno svetlo,i...eto resenja!

Da, ali mislim da postoje i one van konkurencije
A postoji i onaj tip nisam lepa al sam zato glupa
Kataarina
Sep 12 2007, 09:25 PM
Stvarno sam se zamislila nad ovom temom..i pitam se da li postoji devojka za koju mogu da kazem da je zaista ruzna..fizicki..I isred ociju su mi se samo pojavile slike devojaka za koje znam da su zlobne,pakosne,pune mrznje prema svemu..I mislim da je to odlika one prave,istinske ruznoce u coveku od koje treba bezati..
NEUPOREDIVA
Sep 12 2007, 10:02 PM
Priče o unutrašnjoj lepoti, kao kompenzaciji za ne tako lepu spoljašnjost su ipak najpre nešto što bi trebalo onima koji se ne nalaze u kategoriji fizički privlačnih da bude uteha. Sjajno je biti dobar i nositi epitete intelekta, duševnosti i duhovnosti ali u svakodnevici to često nije dovoljno za mnoga vrata koja se zatvore jer su atributi lepote prioritet.
Tu sam priču preživela, debelo na svojoj koži.
Pre i tokom puberteta ružno pače s kojim nisu hteli ni da se druže a da ne govorim o nečem više. Uz sav arsenal pogrdnih reči i vrlo očitog izopštavanja. Tu prosto malo šta pomaže.
Kasnije, gle čuda, pretvorih se skoro u labuda i odjednom ti isti kojima sam bila skoro kužna bi moje društvo i još ponešto. I da, odjednom imam i pameti i duše.
Nisam pesimističan lik ali realnost je danas mahom surova.
noone
Sep 12 2007, 10:25 PM
Budimo realni, u danasnje vreme lepota (posebno zenska!) je itekako vazna stvar..Mada, uvek je i bila...E sad, retke su osobe koje su baaas toliko ruzne kao onde dve na slici....Ali cak i ako ima nekih nedostataka kad devojka ima stila, lepo se obuce, nasminka, namesti frizuru, moze dosta da poboljsa svoj izgled.. Tako da ovo navedeno cini 80% izgleda... Proslo je vreme prirodne lepote... I retko ce se neko okrenuti na ulici za devojkom koja ima lepe crte lica, a i nije nesto sredjena, a uvek za onom koja drzi do sebe... Tako da je i sam pojam sta je nekom ruzno, a sta lepo diskutabilan...
Imala sam samo par puta priliku da vidim ljude, koji su zaista bili poslednji u redu kad se delila lepota
Sreca pa je malo ekstremnih slucajeva, i nedostaci se vrlo cesto mogu nadomestiti....
Sub-Ad
Jun 24 2008, 08:13 AM
наравно да их има
nackt
Jun 24 2008, 09:57 AM
Ima ih itekako i to ne malo.
Mijo
Jun 24 2008, 02:03 PM
Koliko god bzvz bilo, ima ih..
nh_ns_84
Jun 24 2008, 08:26 PM
Ocena ''lepote'' je veoma subjektivna stvar.
Ja nikada neću reći da je neka devojka ''ružna'', već je bitno da li je MENI lepa , dal mi se dopada ili ne . . .
Ali da ima ''ružnih'' u drugom smislu (osim fizičkog) , ima ih mnogo . . .
Sub-Ad
Jun 24 2008, 08:45 PM
ма дај сад немој претјеривати. Има габора и не знам каква субјективност им може помоћи.
У праву си за "ругобе" у другом смислу, оном унутрашњем. Прије бих био са физички ружном дјевојком него са неком психотичарком, не знам како да изгледа.
nh_ns_84
Jun 24 2008, 08:49 PM
Citat (Sub-Ad @ Jun 24 2008, 09:45 PM)

ма дај сад немој претјеривати. Има габора и не знам каква субјективност им може помоћи.
Pa može ''subjektivnost'' plastičnog hirurga
Sub-Ad
Jun 24 2008, 08:51 PM
то је већ нешто друго
mmzvoncica
Jun 24 2008, 09:40 PM
Lepa je svaka žena,osim one koja veruje da to nije i one koja ističe da to jeste!
Ovo je "lo-fi" verzija glavnog sadržaja. Da pogledate punu verziju sa više informacija i slika molimo Vas
kliknite ovde.