Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Cudne stvari u kojima "hvatate" sebe
Forum BeogradCafe > Zabava > Pričaonica
Strane: 1, 2, 3
popkalinda
evo ja, na primer, kad legnem za spavam i zatvorim oci, zamislim se nesto i posle nekoliko minuta ukapiram da su mi oci otvorene! i tako vise puta za jedno vece! sm042.gif

( dakle sm042.gif , sm042.gif, sm042.gif ....)

to se obicno desava kada se zamislim..... ali ne znam sta je uzrok tome...... sm050.gif

a vama, jel se desava tako nesto?
KEJTI-SKOPJE
Pa desava mi se da cesto glasno razmisljam...Jednom mi se desilo da glasno razmisjlam dok sam hodala ulicom (totalno nesvesno)...Sreca niko nije bilo...Ljudi bi pomislil da nisam bas ok.
sm034.gif
coka92
Citat (KEJTI-SKOPJE @ Jul 1 2007, 06:40 PM) *

Pa desava mi se da cesto glasno razmisljam...Jednom mi se desilo da glasno razmisjlam dok sam hodala ulicom (totalno nesvesno)...Sreca niko nije bilo...Ljudi bi pomislil da nisam bas ok.
sm034.gif

sm009.gif
To se i meni desilo...
bgangel83
haha da i meni se desilo da glasno razmisljam

I desava mi se da kad sedim u prevozu,predpostavljam iz ciste dosade,pocnem da brojim parkirana kola ili prozore na zgradi sm007.gif
shush6
desava mi se da razmisljam "glasno",a takodje kad hocu da zaspem,tek zazmurim i kad otvorim oci imam utisak da je proslo minimum par sati,a ono tek minut,a ponekad ni toliko tongue.gif
ona_nije_ja
pa desava mi se da sam nesto bas zamisljena i onda razgovaram sa nekim ...posle se ne secam sta sam pricala... sm050.gif
Ankaaa
da kad razmisljam ili zamislim, uopste ne vidim, ne cujem ljude koje su pored mene i nesto mi pricaju... Onda se osecam glupo.. ispadne da ih namerno ne slusam.. sad.gif
ludo_913
Citat (popkalinda @ Jul 1 2007, 06:16 PM) *

evo ja, na primer, kad legnem za spavam i zatvorim oci, zamislim se nesto i posle nekoliko minuta ukapiram da su mi oci otvorene! i tako vise puta za jedno vece! sm042.gif

To mi se često dešava...
I dešava mi se da čujem šta neko govori, ali mi uopšte ne dolazi do mozga, pa ga po ko zna koji put pitam da mi ponovo kaže...
nina-tackica
Desava mi se da u kaficu koji je pun ljudi plus muzika,cisto cujem samo jedan glas dok prica,obicno neko nepovezan samnom
astralpro
lepa tema smile.gif

npr kad.......vozim kola nocu,pogadjam koji je auto iza mene po obliku svetla iz njegovih farova i sto je najgore skoro uvek pogodim...

anchiana
Ja sam najpoznatija po tome. Sto bih ja rekla "Opet se gubis, sta ti je??" Ponekad jednostavno ne mogu da pogledam nekoga, ustvari, ne mogu da pomerim oci, samo gledam u jedno tacku, sve radim normalno, pomerim casu, pricam sa osobom, ali ne mogu da je pogledam, nekoliko puta mi se desilo da su ljudi pomislil da sam slepa huh.gif ..
Zatim pricam sama sa sobom, pricam u snu, pocnem da pevam (jadna moja okolina.. whistling.gif rolleyes.gif ), i kad gledam utakmicu (tu ima raznih reakcija, poteza... rolleyes.gif ) ima jos, ali ne mogu bas sve da ih nabrojim.. Daaa.. I ako neko pokusa da mi uzme knjigu (ja uglavnom zaspim sa nekom lektirom, knjigom..), onda ga ceka moj javni govor (njega se ne secam, prepricavaju mi).. I reakcija, kad se vec razbudim, pogledam u sat i "Sta je bilo bre, pusti me da spavam, ovamo vices da ne spavam nimalo, a ovamo me budis, ma daj!" i legnem.. sm013.gif sm007.gif he he he
wuya32
Spavam duže od 3 sata... Wierd huh.gif
Fairy_Mary
kad sednem na fotelju i zamislim se počnem da se ljuljam napred-nazad sm013.gif
Wonderlust
Cesto se uhvatim u paucinu sto mi visi po stanu sto i nije tako cudno,vise normalno s obzirom da gajim paukove po coskovima kako bi hvatali one male letece mrave,muve i komarce u svoje mreze.
Ma i ja sam idi*t jer sve cesce hvatam sebe kako padam u krizu,finansijsku do duse,pa nemam ni za Raid da skrpim da kupim.
lekana
Meni se desava redovno da kada spavam a zvoni mi telefon,ja se uredno javim ispricam kao prava i nastavim da spavam.Nakon toga kada se probudim pojma nemam sta se desavalo.
Goraaan
Poslednje vreme ne znam gde sta ostavljam po kuci, pa onda moram po pola sata da trazim!!! sm050.gif sm050.gif sm050.gif
Snow_Queen
Gledam sebe u ogledalu i plačem
Wonderlust
Citat (Snow_Queen @ Jul 4 2007, 03:27 PM) *

Gledam sebe u ogledalu i plačem

mozda bolje i to nego da se gledas u ogledalo i izgovaras cuveni line
"ogledalce ogledalce moje,na svetu naj lepsi ko je" sm013.gif sm013.gif
da te cuje neko pa da te odma utamnice
astralpro
Citat (lekana @ Jul 4 2007, 12:36 PM) *

Meni se desava redovno da kada spavam a zvoni mi telefon,ja se uredno javim ispricam kao prava i nastavim da spavam.Nakon toga kada se probudim pojma nemam sta se desavalo.

ha i meni se ovo dosta cesto desava.
posle kad vidim primljenje pozive zbunim se...
silver_lady
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sm027.gif

evo ja, na primer, kad legnem da spavam i zatvorim oci, zamislim se nesto i posle nekoliko minuta ukapiram da su mi oci otvorene! i tako vise puta za jedno vece! sm042.gif

Ovo mi se desava ali samo kad se probudim i onda nastavim da spavam zapravo ja mislim da sam nastavila a ustvari drzim oci otvorene
I jos ,legnem da spavam i ostavim telefon na polici ,probudim se i nadjem telefon pored sebe,na jastuku ili lezim na njemu...i kasnije vidim procitane poruke koje su u 2,3 sata stigle i propusteni pozivi isto ....ali ja sam tad spavala i nicega se ne sjecam,ne sjecam se da sam ih citala...
Ili ako lezim i dopisujem se sa nekim,zaspem , sjecam se samo da sam kucala poruku i nista dalje....i nikad ne znam da li sam je poslala ,je li meni sta stiglo i td... sm042.gif sm007.gif
simona_93
Deshava mi se da dok gledam TV odjednom ukapiram da grickam nokte, a kad chitam knjigu toliko se uzhivim da ne chujem ljude oko sebe pa na njihova pitanja odgovaram m-hm a ne znam shta su me pitali... Ilipopnem se na sprat i udjem u sobu a ne znam zashto sam dosla sm013.gif Ili se zagledam u nesto i jednostavno ne mogu da pomerim ochi i tako zaspim(sa otvorenim ocima...) sm050.gif sm013.gif sm031.gif huh.gif bouncing.gif
SeKsImAn
sedim ispred kuce i razmisljam u medjuvremenu zapalim nekoliko cigareta...i u jednom momentu kad me prodju misli shvatim da se ne secam o cemu sam uopste i razmisljao! unsure.gif
evelinda
Lezim na krevetu i gledam kako Yoda otvara flasu vodke..ladne.Razmisljam kako da mu je otmem..da li da ga posaljem po cevape kod gazda Pere na cosku..ili da mu kazem da je komsinica Stojadinka sa terase uzela domacu rakiju koju smo dobili od Soneta,mozda se zaje*e pa ode da je natreska.Mozda bi mogla da mu kazem kako Wonderka nece da se uda za Leposava koji pravi rakiju kao ja pitu od zelja pa ode do nje da je nagovara...i onda kad smislim sta bih mogla,shvatim da je on i petu i to poslednju vec popio cry.gif

bELI___zMaJ
Ponekad "uhvatim" sebe kako razmisljam o glupostima!!!

Sreca moja pa nikad ne razmisljam na glas... sm013.gif sm013.gif
popkalinda
jaoooooo sve ste ludi sm027.gif

a desava mi se da pre nego sto zaspim zamislim se ( opet ja sa ovim sm034.gif, kraj nije isti sm007.gif) i onda nesto lupi ili cujem nesto, pa se cimnem, i kada pokusam da se setim na sta sam mislila, ne mogu.... iznerviram se i ustanem da zapalim cigaru ........ fume.gif
noone
A stavljanje hleba u frizider i sl je vec klasika sm034.gif A od skora mi nije strano ni prepiranje sa kompom...telefonom...televozorom..... sm046.gif
Piskaralo
Zadubim se u nešto, nebitno šta je - novine, TV, neke moje misli - važno da mi drži koncentraciju i onda okolina prestaje da postoji! Bukvalno, mogu oko mene topovi da pucaju ja ih ne bih skontao!
SeKsImAn
Citat (lekana @ Jul 4 2007, 12:36 PM) *

to je redovna pojava kod mene...
duboko_grlo
redovito se uhvatim kako pričam sa različitim stvarčicama po sobi( tipa kompjuter,daljinski,itd...) i onda zastanem i pomislim- pa jesam li ja normalna?!?! sm007.gif
evelinda
Oblacim tatine gace i setam po stanu povremeno se gledajuci u ogledalo.
Obren1
Kad igram neku PC igru, pa se uzivim, te pocnem da uzvikujem nesto tipa "AHa, sta je sad bilo, vise nisi junak?"(ovo je primer kad sam igrao manhunt pa se pobijem sa likom i kad ga prebijem on klekne i moli me da ga postedim).
KittyCat89

( dakle sm042.gif , sm042.gif, sm042.gif ....)

to se obicno desava kada se zamislim..... ali ne znam sta je uzrok tome...... sm050.gif
a vama, jel se desava tako nesto?

I meni se ovo desavalo ali uvek pomislim da se tripujem sada vidim da mi se to stvarno desava...ha hah....cudno =)

Ne prevazidjeno mi je gubljenje pred ogledalom... =)...kad bi me neko video rekao bi da sam zrela za loodnicu=)
Avramova
Lezim na krevetu i gledam kako Yoda otvara flasu hladne vodke.. Razmisljam kako da ne odbijem ni gutljaj koji mi on s naročitom pažnjom sipa u malenu čašicu njegove majke. On odlazi po pečenje u KNJIŽARU, a komšinicia **** sve to gleda i ne zamera.

Mozda sam mogla da mu kazem kako ne želim da se udam za njega jer je "ružan ko bulja" iako me nije zaprosio, ali bih ja njega. I onda, kad smislim sta bih mogla, shvatim da je on jedna blesa koja gleda u nebesa, dok rešava matematiku, osvrćući se na metriku.

Jbt. kakve čudne stvari mi se motaju po glavi. Dobro je da on to ne vidi. A bilo je lepo, priznajem: i zbog kesa, i zbog gitare i zbog bolesnog profesora i pesme. I tako me zezne forum pa se vratim u to vreme.

Bolje je da odem zauvek, dosta je omalovažvanja i igre. Sve lepo što mi se desi ja čuvam kao svoje blago. Što ne vredi, samo odlazi, kako jednom Swann reče i još neko.
low_rider
Milion puta sam obećala sebi da se neću mešati u posao fitnes instruktora ( bar ne, dok ne dobijem svoju diplomu ) , ali ne mogu da gledam ljude kako uništavaju sebe sa nepravilnim vežbanjem.... i svaki put se zapitam zašto "profesori" ne učine nešto??? Kako mogu da budu tako ravnodušni ?? sm049.gif
mortadela
zurim u prazno hm tako se odmaram sm050.gif
Luda_mala_Una
Trazim patike po kuci, i na kraju ukapiram da su mi vec na nogama !!!
Mozda to nije toliko cudno,koliko je senilnost u pitanju !!! huh.gif
Redovno, kada zazvoni telefon,ja hvatam daljinski i javljam se ... (a cak nisu ni iste boje ili velicine) ... laughing.gif
Uvek oblacim prvo desnu patiku,ako obucem levu prvo,onda se izuvam i sve "jovo nanovo" sm010.gif ...
Kada sanjam da nekome saljem poruku,uvek stvarno uzmem telefon i posaljem poruku. Onda ujutru kad ustanem,vidim poslate poruke i hocu u zemlju da propadnem !! !! !! laughing.gif
popkalinda
Obozavam da se svadjam sama sa sobom smile.gif

I to obicno oko gluposti. I kada ukapiram sta radim, umesto da prestanem, ja nastavim, i crknem od smeha na kraju (tako se zaustavim)... Vise puta mi se desilo da se toliko smejem da ne mogu da dodjem do daha.

Idiot rolleyes.gif
goologoza
Kad otvorim frizider,ja umesto da uhvatim vodu ja potegnem za Beck's-om... sm042.gif
Al',brzo se saberem i nazdravim Fati-Morgani... sm036.gif
andjelikadepeures
Pa tako..... krenem da ostavim chashu u sudoperu i neshto da acim u djubre...
Pa onda lepo bacim chashu u kantu a ovo drugo u sudoperu....

AngelinaJolly
Citat (andjelikadepeures @ Nov 24 2007, 05:37 AM) *

Pa tako..... krenem da ostavim chashu u sudoperu i neshto da acim u djubre...
Pa onda lepo bacim chashu u kantu a ovo drugo u sudoperu....

laugh.gif Xaxa nisi jednina
- uhvatim se u hvatanju da nisam uopste tu gde jesam sm012.gif
jovaanaaa
cesto uhvatim sebe kako pricam sama sa sobom na glas ,ili zamislim da je neko samnom i onda pricam sa tom zamisljenom osobom........i kad ukapiram sta radim pomislim da ludim huh.gif ........
Nancy_Drew
Citat (jovaanaaa @ Nov 24 2007, 08:08 PM) *

cesto uhvatim sebe kako pricam sama sa sobom na glas ,ili zamislim da je neko samnom i onda pricam sa tom zamisljenom osobom........i kad ukapiram sta radim pomislim da ludim huh.gif ........

Ej i ja to radim.....strasno!
1teodora
hvatam sebe u sve vise i vise cudnih stvari... huh.gif
podjem negde pa stanem pa ne znam gde sam posla...... ohmy.gif
stanem ispred kontejnera pa se prvo preispitam da li je kesa sa smecem u desnoj a torba sa vaznim stvarima u levoj ili obrnuto...... unsure.gif
mikada ne mogu da se setim gde sam spustila kljuceve od auta....... rolleyes.gif
pevam na sav glas dok se kupam..to je jos i najcudnije...ja uopste ne umem da pevam laugh.gif laugh.gif
ima tu jos sto sta (qq bolje da ucutim)
wuya32
Jednom sam sebe uhvatio zaglavljenog u stolici dok sam je montirao...
1teodora
Citat (wuya32 @ Nov 26 2007, 04:57 PM) *

Jednom sam sebe uhvatio zaglavljenog u stolici dok sam je montirao...

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif e to je bas u skladu sa temom....stvari u kojima "hvatate"sebe
andjelikadepeures
pa... ovaj...
ja obichno nemam pojma koji je dan/datum....

malopre mi bash drug objasnio da sutra idemo tamo gde treba da idemo, a ne prekosutra.....

proshle nedelje mi u utorak objasnili da uopshte nije u pitanju petak......

i taaakooo.....
CiCa_92

Mnogo puta mi se desava da pricam sa nekom osobom,i mislim da je slusam...i posle nekoliko dana,ta osoba mi nesto prica u vezi te teme,a ja prvi put cujem o cemu prica...
evilgirl
Citat (jovaanaaa @ Nov 24 2007, 08:08 PM) *

Upravo to...

I nekad krenem na primer za komp,a odem u wc...
Ili nekad noću oko 3-4h ustanem gladna,i odem do frižidera,otvorim ga i čučim pored njega....onda mi tata ustane iz kreveta,pita me što čučim pored otvorenog frižidera...ja samo kažem ma ništa,gledam samo nešto i odem da nastavim da spavam.... blink.gif
hazard_woman
Kada se nesto desi, ja se setim da sam to vec dozivela, da mi se to vec desilo...ali kad???

Eto desi mi se da stignem na odredjeno mesto, a da se ne secam kuda sam prosla do odredista... sm034.gif

Stalno razmisljam, cak i kad spavam, ponekad to zamara, a nekad i ne cujem osobu koja mi nesto vazno prica...
Joj, al' sam odlepila
ruza_vetrova

Često se zapitam koji je dan, koji datum unsure.gif

Ničega drugog ne mogu da se setim sada sm016.gif

Ovo je "lo-fi" verzija glavnog sadržaja. Da pogledate punu verziju sa više informacija i slika molimo Vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.