Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Vegetarijanac
Forum BeogradCafe > Srce me je otkucalo > Tinejdžerski klub
planeta_zurki
da li ste razmisljali kada pojedete sendvich, da je neka zivotinja ubijena da biste se nahranili.....mozda je to bas vas izgubljeni ljubimac.....
filipthebest
Naprotiv, obožavam da jedem meso. sm034.gif
semii
ne mislim kad jedem, kad bi mislio ne bih ga okusio... nisam vegetarijanac, al kad bi mislio postao bi laughing.gif
Mijo
Citat (planeta_zurki @ Mar 24 2008, 05:26 PM) *

mozda je to bas vas izgubljeni ljubimac.....

Kravu, svinju ili kokosku nikad nisam drzao kao kucne ljubimce...Doduse, svinjetinu jedva da jedem...
StrukII
meni ne smeta meso i nikad ne bih mogao zivjeti bez mesa.ne mislim na zivotinje dok jedem jer sam lovac
planeta_zurki
znaci strasno....... meso meso......na kakvom mestu mi zivimo
StrukII
Citat (planeta_zurki @ Mar 24 2008, 08:18 PM) *

u zemlji seljaka na brdovitom balkanu
hristinka007
pa sta da jedem drygo nego meso?meso jedem uz swe obroke od mesa ziwim,ne postim...kada bi meni biljcice mogle da dajy energijy za swe treninge na koje idem??najwishe wolim da jedem krawy biggrin.gif.posle swinjetiny i tako dalje...mozda jeste malo zao,ali ja o tome ne razmisljam niti imam namery..ziweli mesojedi!!!!
e sad da lowim ziwotinje,to mi je mlo grogy,pa zao mi ix je..puuno wolim da se mazim sa njima...a bogami i da ix jedem biggrin.gif
Mijo
Citat (planeta_zurki @ Mar 24 2008, 08:18 PM) *

A kako tebi nije zao da jedes biljke? I one su zive..Stavise, ti ih zive jedes..Ili skuvas...
kisjeli_kupus
ja sam imao nekog papagaja kad sam bio mali pa mi je izletio kroz otvoren prozor,tesko da mogu da pomislim na njega kad jedem meso.
ALMOST-UNREAL
Citat (hristinka007 @ Mar 24 2008, 10:28 PM) *

pa sta da jedem drygo nego meso?meso jedem uz swe obroke od mesa ziwim,ne postim...kada bi meni biljcice mogle da dajy energijy za swe treninge na koje idem??najwishe wolim da jedem krawy biggrin.gif.posle swinjetiny i tako dalje...mozda jeste malo zao,ali ja o tome ne razmisljam niti imam namery..ziweli mesojedi!!!!
e sad da lowim ziwotinje,to mi je mlo grogy,pa zao mi ix je..puuno wolim da se mazim sa njima...a bogami i da ix jedem biggrin.gif

Hmm...nisam vegetarijanac...doduse,ni roditelji mi ne daju da budem.Naravno jedem meso,u nekim normalnim kolicinama,mozda cak i nesto manje od normale.Konkretno ne razmisljam o njima kada jedem sendvic....ali dok jedem pecenje...ponekad...Zato se trudim da izbegavam pecenje....jadne svinje...
Za divno cudo ne poznajem nijednog vegetarijanca...pa ovo je Srbija...ljudi se i dalje bave stocarstvom,lovom i ribolovom.... laughing.gif

Znaci nisam za to da ne jedemo meso,ali trebali bi u svakom slucaju smanjiti unos mesnih proizvoda u organizam....

Image
ivan631
Daj ajde,mene više zanima kak netko može jesti onu zelenjavu,pa svi bi pomrli da živimo na kupusu,kelju i sličnoj zelenjavi,šta sa svinjama, hranidbeni lanac,šta češ,koda lava briga dok naganja gazelu,on ju još onako lijepo izmrcvari raskasapi,malo pojede i onda ostavi,ko je tolko lud da razmišlja o svinjama dok se roštilja,ja sam razmišljam kad će se više ispeć jer sam gladan
StrukII
salji nam salate
bice mesa
planeta_zurki
izgleda da sam ja jedna osoba ovde koja ima pozitivan stav o vegetarijanstvu
Mijo
Citat (planeta_zurki @ Mar 26 2008, 07:17 PM) *

izgleda da sam ja jedna osoba ovde koja ima pozitivan stav o vegetarijanstvu

Sto se mene tice-nemam uopste negativan stav, stavise naginjem ka tome, ali brate, ne mogu se najedem od same salate! sm034.gif Takodje, prelazak u vegeterijance zbog (ne)ubijanja zivotinja mi je bzvz..
ISDK
Bas sam izbegavala da odgovorim na ovu temu, jer je pitanje diskutabilno... Zao mi zivotinjica, ali nisam vegetarijanac!! (Sto rece ALMOST, ne daju mi roditelji sm034.gif ). A najvise mi zao planeta_zurki... s61.gif Bolje otvori klub vegetarijanaca, vise ces istomisljenika da nadjes, od nas nema vajde... Ali imas punu podrsku, samo napred, nastavi da jedes zelenis, ako ti se to svidja... too.gif
CiCa_92

Nisam potpuno vegetarijanac...par puta godisnje pojedem meso...nadam se da cu jednog dana to potpuno da iskorenim.
Kontam da ako prestanem da jedem meso,prestajem da pijem mleko,jedem jaja,prestajem da nosim krzno..
Ako se vec zalazes za prava zivotinja(i ako samo zbog toga postajes vegetarijanac) onda to uradi kako treba smile.gif
zglinzo
prvo: ne valja biti vegetarijanac dok se na razviješ kako treba - oko 18-19 godina
drugo: uf što ja volim sendvič sa telećim vratom ili sa šunkom
P.S. krava i svinja nisu moji ljubimci
Mijo
Citat (zglinzo @ Mar 27 2008, 07:19 AM) *

prvo: ne valja biti vegetarijanac dok se na razviješ kako treba - oko 18-19 godina

Sto ne?
Slatka-mala91
Pa ja sam vegetarijanka smile.gif)) Ljudi zdravije je jesti travu biggrin.gif Pa kako vam nije zao jadnih zivotinja sad.gif(
planeta_zurki
Citat
Pa ja sam vegetarijanka )) Ljudi zdravije je jesti travu Pa kako vam nije zao jadnih zivotinja (

drago mi je da ovde ima neko kao ti i ja
1707neda
Nisam vegeterijanac,jedem meso.Ali ne volim svinjetinu,zbog ukusa ne zbog zivotinje.Nemam nista protiv ljudi koji ne jedu meso,ali mislim da za ceo obrok pojedem salatu malo nenormalno...
tickole
ja nisam vegeterijanac.volim meso i nebi ga se odrekla iako mi je zao zivotinjki.mislim Majka Priroda je odredila taj lanac ishrane...-al sam odvalila biggrin.gif
ja ne razumem ljude (vegetarijance) koji ne jedu meso jer im je zao zivotinja (kokoske,krave..)a jedu ribu.sta riba nije zivotinja???znam par takvih osoba i tako mi je to glupavo
Mina95
Ja toliko obozawam ziwotinje da jednostawno kada pocnem da jedem meso...da pomislim na njih i jednostavno ne mogu...nemam srca...
Elvenpath
Pa nisam krava ili konj da pasem travu... ja sam ljudsko bice. Da se razumemo, nemam nista protiv vas travopasaca... i moja devojka je vegetarijanac...
30P4H
Pre svega, ljudski zeludac nije predvidjen za varenje trave zato sto celije doticnog bilja imaju celijski zid od celuloze. Zatim, da nasi preci nisu jeli meso sad bi se verali po drvecu i ispustali razne neartikulisane zvuke, posto je zivotinjsko meso glavni krivac zbog kojeg smo postali naj inteligentnija bica na ovoj planeti. @Slatka-mala91, a odakle ti to da je zdravije jesti travu?
Mina95
Ja bisam egeterijanac ali ne volim da ga jedem.Pojedem ponekad
bojana999
Nisam razmisljala jer cak i da prestanem da jedem meso ja nece svi.
Volim ga previse.
Chaborg
e baš me briga ko je šta zaklao meni je važno da se nahranim....
da li životinje razmišljaju kada jedu nas????
zaxa
pa brate i biljke su ziva bica,samo bez mozga a da su razvile mozak jel bi vam bilo zao da ih jedete?

A i sve jedno vama kao zao zivotinja a pojedoste im svu hranu sta ce one da jedu.........
Ovo je "lo-fi" verzija glavnog sadržaja. Da pogledate punu verziju sa više informacija i slika molimo Vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.