Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Djevica u 26+
Forum BeogradCafe > Srce me je otkucalo > Ženski kutak
dorotea9
Bit djevica a imat 26 (ili i vise) godina?
Je li se kao takva tesko uklopit u ovo 'moderno' drustvo?
Vjerujete li da jedna takva cura moze bit moderna?
Kako gledate na takve cure?
mmzvoncica

A gde piše sa koliko godina se gubi nevinost!?

Po meni je moderna devojka ona koja nece i ne želi da legne sa bilo kim samo da bi odradila skidanje đane.Neko je spreman ranije,neko kasnije.Pa šta!?

dorotea9
Ne pise nigdje ali...’normalno’ je postalo u danasnjem vremenu da se to rijesi do 18.
Ali nekome to stvara probleme, ne moze se nosit s time, dobrim dijelom zbog pritiska okoline... Ono, sve ti prijateljice skoro pa se udale, ti djevica...
A ima i deckiju koji se boje djevica....
Oni sto se ne boje,oni takvu i ne cijene. Tri izlaska i ako mu ne das gotovo, zar nije tako?
vojkan_1
Nije to nista strasno, vise je to uvelicano u tvojoj glavi, ako si ti npr. u pitanju, jer si preokupirana sa tim. Naravno, postoje momci koji beze od toga (koji nece vezivanje i odgovornost, zbog toga se boje) ali i oni kojima to ne smeta, cak sta vise svidja i nije istina da su svi takvi, da posle tri izlaska odu.
Po mom misljenju za uklapanje u sredinu to nije uslov, niti je okolina problem, vec je problem u glavi, sto ti kazes, izboriti se. Isto tako mislim da nije problem odabir ili nalazenja partnera, mozda u pocetku, sada je to vise izgovor, vec zatvorenost, strah, samopouzdanje, a kako godine prolaze asocijaizacija i strah od reakcije partnera, sto opet suzava izbor i okolnosti da se to dogodi.
Najveci problem su prevelika ocekivanja, da to prvi put mora da izgleda neznam kako i ne znam skim, postujem to, ali jednostavno takvo je vreme u kome zivimo i ne treba zbog prvog puta propustiti hiljade puta.
Crna_kraljica
Zašto bi se takve djevojke gledalo drugačije? To je stvar osobnog izbora, kao i npr.vegetarijanstvo. Ne vidim tu nikakve posljedice osim ako to ne stvara njoj samoj neku frustraciju koju samo nameće okolina. Naravno, ovisi koliko je netko snažan karakter.
Modernost sigurno nema veze sa djevičanstvom. smile.gif
GospodarZvuka
Citat (dorotea9 @ Jul 7 2008, 11:09 PM) *

Oni sto se ne boje,oni takvu i ne cijene. Tri izlaska i ako mu ne das gotovo, zar nije tako?

Тако ћеш и остати девица. Или се боје, или ако хоће, онда не заслужују и не цене. sm016.gif
Нема ту коме са стране шта да смета, проблем је ако је почело да смета теби.
briciola
bolje devica sa 26 nego prvi seks sa 13

Nancy_Drew
A kome to na celu pise da je devica?
ludamala20
Citat (briciola @ Jul 8 2008, 12:37 AM) *

bolje devica sa 26 nego prvi seks sa 13

too.gif
Nije nikakva sramota. jednostavno, pravi nije naisao, i toliko. Nista pompezno. To sto je sada IN da se cure 'povatavaju' sa kim stignu - to je vec drugi problem drustva sick.gif . Nikako ideal za druge cure.

To ne zavisi od godina.. iskljucivo od mentalne zrelosti i fizicke i psihicke spremnosti..
A seks bez ljubavi je - nista.. thumbsdown.gif
Elvenpath
Ako je dobra cura sta ima veze. Taman da je rasteretis tog problema wink.gif
RENTONMIRK
Ma, opusteno, nista strashno....!!!!!!!!!!!!!!!
becka2000
Nemam baš neki određeni stav prema takvim slučajevima.
Reklo bi se, da sve ono što je spram vremena u kojem živimo normalno,a vi sami prosudite. cooll.gif
asdfat0r
Kad kazes da si nevina sa 26+ odmah me asocira na to da si neki akrep izvini ali tako moj mozak radi sm016.gif
Mijo
Sve zavisi koji je razlog.. sm034.gif
beclijka1
nekako nenormalno u ovom sadasnjem vremenu...ali sto nije bilo ne znaci da nece biti..samo hrabro laughing.gif
eminem08
I meni je to malo cudno, ali Boze moj, sto ljudi - sto cudi, a svako ima pravo na izbor...

Samo, tu treba paziti da se, kad se konacno stupi u odnose, ne ode u drugu krajnost... Znam, sada vec zenu, koja je isto stupila u odnose u tim nekim godinama, pa je na kraju postala krajnje promiskuitetna...
Breskvica84
Citat (asdfat0r @ Jul 8 2008, 08:31 AM) *

Kad kazes da si nevina sa 26+ odmah me asocira na to da si neki akrep izvini ali tako moj mozak radi sm016.gif

A mozda je riba boli glava,al su svi za nju akrepi laughing.gif laughing.gif .E stvarno si mozak sm007.gif

Meni je cudno iz razloga sto mislim da svako ima dovoljno vremena i prilika da do 26 ostvari bar jednu duzu ili ozbiljniju vezu (u kojoj se stvari kao sto su sex podrazumevaju).
Ali u svakom slucaju iskljucivo je tvoja stvar sta radis sa svojim zivotom,i bas te briga za tudje misljenje!
sunshine88
Citat (asdfat0r @ Jul 8 2008, 08:31 AM) *

Slabo ti radi mozak... sm016.gif

Neobicno je da nisi do sada pozelele sa nekim da vodis ljubav...Mozes li da napises nesto malo konkretnije ?
SeKsImAn
sunshine88 po tvom i moj mozak slabo radi...
dorotea9
ne odnosi se tema konkretno na mene.ja osobno mislim da je djevica i moderno nebo i zemlja. sad moze li se prilagodit, zavisi kako razmislja.
meni vjerojatno ne bi smetalo da sam takva, a i sto se drugih tice vise cijenim cisto nego prljavo.
crnkaaaaaaaaaa
pa zasto ne bolje i to ngo da do 25 prodje kroz nju kao................... sm042.gif
zelenooka981
Postoje oprecna misljenja .. da se muskarci boje devica, jer se tripuju da ce se ona zaljubiti u prvog koji joj skine mrak, odnosno, drugi, koji zele iskusnu devojku .. a postoje i oni kojima je to fantazija.

Sve u svemu, nista nije cudno i sve je za ljude, ako nekom nesto prija, ako je to ono sto ga odlikuje, zasto bi bilo lose?! Na kraju krajeva, danas sta god da covek uradi, neko ce ga osudjivati .. Sto se mene tice, neka svako zivi svoj zivot i radi s njim sta zeli, a uvek postoji i milion drugih nacina da se dozivi vrhunac, ukoliko devojka ima problem sa samim cinom seksa .. Meni je to bas simpa, iskreno, imajuci u vidu godine u kojima danasnja omladina skida djanu smile.gif
Mijo
Pomislio bih, da li je moguce da je toliko ruzna da je niko nece, ili joj nesto ne valja u glavi pa nece..? biggrin.gif
anchiana

Ih.. Nece... Nekim devojkama je prvi put a i svaki naredni ljubavni cin, veoma bitan, i naravno da nece otici u krevet sa prvim koji joj stane na put, samo zato sto ima toliko i toliko godina i sto su svi to uradili.. U ovakvom vremenu, to nije normalno, vec je normalno da klinka od 14-15 godina stupa u seksualne odnose a nema pojma o zastiti..

E, sada.. Mislim da ona ima svoj razlog zasto je to tako kako je.. Mozda je nece onaj koga ona hoce..
Mijo
Citat (anchiana @ Jul 9 2008, 06:02 PM) *

Ih.. Nece... Nekim devojkama je prvi put a i svaki naredni ljubavni cin, veoma bitan, i naravno da nece otici u krevet sa prvim koji joj stane na put, samo zato sto ima toliko i toliko godina i sto su svi to uradili..

Problem je sto je devojci koja ima 26 ili vise godina mnogo momaka stalo na put...Ili bi bar trebalo da bude tako.. biggrin.gif
anchiana

Trebalo bi.. Ali mozda se ipak desi da joj niko ne stane na put, ili joj stanu neki a ona zeli da joj neko drugi stane na put. Mozda je i povucena osoba, a mozda ipak ima nesto sto je neko ( niko ) nece ili neko zeli da bude sa njom, ali ona se povlaci iz straha da ne dozivi istu neprijatnost ( ako ima npr. neku manu , govornu, ili neki veliki oziljak. Dovoljno je da je jedan ismeje da se povuce i dodje do ove situacije )

Razloga milion, a samo ona zna tacan odgovor. sm034.gif
sunshine88
Citat (dorotea9 @ Jul 8 2008, 11:28 PM) *

ne odnosi se tema konkretno na mene.ja osobno mislim da je djevica i moderno nebo i zemlja. sad moze li se prilagodit, zavisi kako razmislja.
meni vjerojatno ne bi smetalo da sam takva, a i sto se drugih tice vise cijenim cisto nego prljavo.

Au!Pa kakav je sad to izraz-prljavo?Zar je devojka sa 26,koja je imala momke,prljava?! sm042.gif

Problem i jeste sto mi ne znamo pricu...zbog cega ona nece...?Da li je moguce da joj se do 26-e niko nije svideo...?Ili je kao moja bivsa cimerka koja je i u 28-oj rekla da nece pre braka... sm034.gif
Mijo
Citat (anchiana @ Jul 9 2008, 06:21 PM) *

Trebalo bi.. Ali mozda se ipak desi da joj niko ne stane na put, ili joj stanu neki a ona zeli da joj neko drugi stane na put. Mozda je i povucena osoba, a mozda ipak ima nesto sto je neko ( niko ) nece ili neko zeli da bude sa njom, ali ona se povlaci iz straha da ne dozivi istu neprijatnost ( ako ima npr. neku manu , govornu, ili neki veliki oziljak. Dovoljno je da je jedan ismeje da se povuce i dodje do ove situacije )

Razloga milion, a samo ona zna tacan odgovor. sm034.gif

Citat (Mijo @ Jul 9 2008, 05:24 PM) *
Pomislio bih, da li je moguce da je toliko ruzna da je niko nece, ili joj nesto ne valja u glavi pa nece..? biggrin.gif

Isto to sto si ti napisala, samo grubo receno. biggrin.gif
Bebana007
So what?
Bolje i to,nego da spavas sa bilo kim,samo da bi to "odradila"...
Kada naidje pravi,umece to da ceni i postuje,tako da nemas razloga da se opterecujes.
asdfat0r
[quote name='Breskvica84' date='Jul 8 2008, 05:14 PM' post='2116938']
A mozda je riba boli glava,al su svi za nju akrepi laughing.gif laughing.gif .E stvarno si mozak sm007.gif

"right" laughing.gif laughing.gif
Piskaralo
Zaglavila se spirala? sm034.gif
J_like_woman
Meni je zabranila jedna djevojka daje kresnem ako ne stavim dva na sebe...veli "za svaki slucaj" smile.gif
BrdjankaR
Citat (dorotea9 @ Jul 7 2008, 09:19 PM) *

Bit djevica a imat 26 (ili i vise) godina?

Mnoge žene ostaju doživotno device zahvaljujući svom horoskopskom znaku. laughing.gif
petr0vska
Citat (Piskaralo @ Jul 10 2008, 06:02 PM) *

Zaglavila se spirala? sm034.gif

Nije moguce da ima spirala ako je jos devica sm007.gif

Btw, sto se tice teme, mislim da su retki one koje sa 26+ su jos device,ali naravno da takve imaju svoji razlog zasto je to tako ...Uostalom, ne bih nas trebalo ovo da iznenadjuje, vec to da danas klinke sa 13, 14 god stupaju u seksualne odnose a ne znaju ni sta je S od sex sm042.gif thumbsdown.gif
Rade-007
a da ovo nije neka vrsta oglasa naughty.gif laughing.gif
alex982
To nije normalno.Drugarica podhitno da ti se razdevici.Sto je starija,to ce joj biti teze.Sad je verovatno u tripu da ceka onog pravog,cim se dosad nije ni sa kim kresnula.Kad si klinac tj. klinka uglavnom i ne biras mnogo.

P.s.Od manjka sexa mogu da se jave psihicki problemi sm042.gif
BG_HIGHLANDER_
Citat (dorotea9 @ Jul 7 2008, 10:09 PM) *

... Ono, sve ti prijateljice skoro pa se udale, ti djevica...

Pa ako je o udaji rec, pre bih ozenio devicu nego neku izakanu koju je pregazila cela ceta.
Ne verujem ni da drugi muskarci drugacije rezonuju.

A sto tice momaka koji te iskuliraju ako im ne das odmah, znaj da su samo po jedno i dosli.
sunshine88
Citat (BG_HIGHLANDER_ @ Jul 19 2008, 08:05 PM) *

Pa ako je o udaji rec, pre bih ozenio devicu nego neku izakanu koju je pregazila cela ceta.
Ne verujem ni da drugi muskarci drugacije rezonuju.

A sto tice momaka koji te iskuliraju ako im ne das odmah, znaj da su samo po jedno i dosli.

Ova druga recenica je tacna...
Ali ona prva...Devojka je *izakana*?A tip koji spva sa cetom devojka?Sta je on ...frajer...?Oboje su bedni... thumbsdown.gif
lucegolupce
Ja ne pravim nikakvu razliku izmedju osoba da li su nevine ili ne. Zasto ne bi mogla biti moderna u nekom drugom smislu?
BG_HIGHLANDER_
Citat (sunshine88 @ Jul 21 2008, 01:39 AM) *

Ova druga recenica je tacna...
Ali ona prva...Devojka je *izakana*?A tip koji spva sa cetom devojka?Sta je on ...frajer...?Oboje su bedni... thumbsdown.gif

Od muskarca se nikad i nigde nije ocekivalo da bude cedni plavusan andjeoskog glasa, neznih ruku i pogleda tongue.gif

Vidi temu smile.gif
http://forum.bgdcafe.com/index.php?showtopic=69519&st=0
anchiana

Zato moja prababa meni i dan-danas trubi "E, dete moje, zenskom detetu se vidi sve, a muskom se nista ne vidi, mogu da rade sta im je volja."

thumbsdown.gif Sad razumem.. To je frajer a u suprotnom ona je ... thumbsdown.gif Eto ti sada pravde thumbsdown.gif

Ali sto se tice teme, ne mozete da osudjujete ako ne znate sta tu osobu tisi i okolnosti i slicno.. Mozemo da pricamo i nagadjamo i delimo savete, ali sve dzaba kada ne znamo razlog..
Piskaralo
Ako je to njena odluka da ostane nevina onda ne bih ulazio u razloge.

Ipak, mnogo je realnije da je problem patološke prirode, tj današnji super-ultra-brzi način života nametnuo joj je razmišljanje da bi ona trebalo da izgubi nevinost "na vreme", što ona nije ispunila iz ovog ili onog razloga (a i što bi ako nije bila spremna), a onda se, što je više vremena prolazilo, stvar otrgla kontroli, ona se sve više povlačila u sebe, tako da više ne veruje ni sebi ni drugima, uplašena je i ne zna šta da radi i očekuje! Na samu pomisao na sex njoj se verovatno prevrće u stomaku, a da isti nije ni konzumirala! Surova su pravila igre modernog društva i ja zato uopšte ne osuđujem, niti se pitam šta toj devojci fali fizički - njoj samo treba inekcija samopouzdanja!
Breskvica84
Kako mi napravimo tabu oko bilo koje teme vezane za sex ili nesex!
Devica,nedevica njena stvar, i nije mi to toliko cudno,ni nenormalno da bi otvarali teme na tu temu. sm008.gif Bilo bi mi sokantnije da je napisala "imam mlecne zube u 26+" ili sl
Svako sa svojim zivotom radi sta hoce i kako hoce.
Ovo je "lo-fi" verzija glavnog sadržaja. Da pogledate punu verziju sa više informacija i slika molimo Vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.