tisa20
May 19 2005, 11:20 PM
Ako vas nervira nešto drugo što žene namerno ili nenamerno rade slobodno nam kažite možda nešto i naučimo...
zaklinica
May 20 2005, 12:45 AM
OCIGLEDNO JE DA NAS SAMO OBOZAVAJU!
expensive
May 20 2005, 02:00 AM
pa naravno mi smo nesto bez cega se nemoze
Magnificent
May 20 2005, 07:39 AM
Ali bez PMS-a se može...
zaklinica
May 21 2005, 10:54 AM
a jel' to te nervira?
Mala-medena
May 21 2005, 12:04 PM
Pa tako je bilo oduvek, muskarci ne mogu bez zena.
Magnificent
May 21 2005, 12:32 PM
| QUOTE (zaklinica @ 21. May 2005. 11:54) |
| a jel' to te nervira? |
Samo kažem da ste dosadne kad vas "boli stomak"!
Plaiboiz_Finest
May 22 2005, 02:11 AM
magnificent, vidim da si ti toliko savrsen da za tebe psm nije nista...
volela bi kada bi mogao da osetis te nenormalne bolove koji traju jedno 2 dana, sve i jedna emovija pomesana zajedno, ne znas sta bi pre ubio coveka ili zaplakao, suze same krecu od bolova, dolazis kuci ili sa posla jer ne mozes vise da ih trpis, ne mozes ni normalno da hodas nego se sagnes kao da imas 90 god, ni tablete ti vise ne pomazu a popio si ih skoro sve, sve te nervira...
pa da vidimo onda ko ce biti vise dosadan...
veruj mi dosadio bi sam sebi MNOGO vise nego sto bi svima drugima...
zahvali se Bogu sto ne moras 7 dana svakog meseca gledati u gace pune krvi, da trcis do wc-a svako 5 min da slusajno ne dobijes odjednom i da ti prodje kroz pantalone...
bolovi koji zapocinju 10 dana pre, pa traju jos 3-4 dana kad dobijes i tek onda prodju...
ne mozes da zamislis kako je ziveti sa bolovima 14 dana! [ok mozda jedno 1-2 dana su bas uzasni drugo mozes da pretrpis]...
zamisli ujutru kako se budis i pre nego sto otvoris oci skaces i kreveta i trcis u wc jer osetis sve mokro ispod tebe i moras da menjas...
jos kad prodje kroz pidzamu i ode na krevet...treba i to prati!!
nego, sad se izvini svim zenama za taj glupi post, kako mozes samo tako nesto reci, sva muskarce koji tako razmisljaju zasluzuju
expensive
May 22 2005, 02:49 AM
| QUOTE (Plaiboiz_Finest @ 22. May 2005. 03:11) |
volela bi kada bi mogao da osetis te nenormalne bolove koji traju jedno 2 dana, sve i jedna emovija pomesana zajedno, ne znas sta bi pre ubio coveka ili zaplakao, suze same krecu od bolova, dolazis kuci ili sa posla jer ne mozes vise da ih trpis, ne mozes ni normalno da hodas nego se sagnes kao da imas 90 god, ni tablete ti vise ne pomazu a popio si ih skoro sve, sve te nervira... |
E curo svaka čast,mislim da si konačno rekla baš onako kako je,nije da se žalim ne bih bila muško ni jedan dan života ali taj PMS nešto je najgore što nas je stiglo...
Momci skuvajte dragoj čaj,kupite joj čokoladu i budite nežni sa njom kada je "boli stomak" a ne da dižete nos jer vam sedam dana neće biti na usluzi,pa je uz sve to još i stomak boli!!!
Čast izuzetcima da se neko ne nadje uvredjen!
zaklinica
May 22 2005, 02:39 PM
E,slatke moje,pa nije valjda PMS tako strasan.Mislim sve je to individualno,ali ja obozavam svoju mecu.Radujem joj se kao ozeblo sunce! Jos samo da znate kako su zene tada lepse,lice im je cistije,mnogo bolje zrace.Ja sam sebi tako divna kad se tog jutra probudim.Jedino me malo muci sto me to malcice golica, i ne mogu da sedim i budem mirna,a da ne pricam kako me moje dzukele u kraju obozavaju (salim se) !!!
Kad smo vec kod nedostatka sexa za to vreme, sta vam fali....malo nas se vise uzelite….to garantuje dobar sex!
A zamislite kada bi svaka devojka bila iskrena i rekla kako njen voljeni podnosi obicnu prehladu..ili mozda osecaj gladi….ili cak momente kada niste dobro naspavani….U svakom slucaju orden za devojke i zivela meca!!!
Plaiboiz_Finest
May 22 2005, 04:00 PM
ne znam kako mozes biti tako pozitivna...
meni u to vreme nije ni stalo do zivota...
a nisam primetila ako se lice rascisti...
a sto se tice seksa u to vreme...
pa bolje mi ne prilazi ostaces bez ruke [ili neceg drugog ako mi pridjes sa tim

]
Meggy
May 22 2005, 04:16 PM
| QUOTE (zaklinica @ 22. May 2005. 15:39) |
| lice im je cistije |
Ne znam kako kod drugih, ali kod mene je situacija upravo obrnuta
ninanena
May 22 2005, 04:34 PM

Plaiboiz

ti si moj idol
nego mene u pms ne boli stomak vec me bole grudi

a nije da bole-nego i pucaju

i ja nesmem da ih diram ,a kamoli neko i da ih takne
ma svasta smeta muskima

nego nece da priznaju
Magnificent
May 22 2005, 04:41 PM
Eto, poslušajte zaklinicu. Ona nikoga ne nervira za vreme PMS-a. A što se tiče nekakvih "bolova" kako se ne navikneš više Plaiboiz_Finest? Verujem da pecka malo, ali stisneš zube i izdržaćeš. A ako već ne možeš da izdržiš onda lepo ležiš i ćutiš, a ne urlaš na ceo svet oko sebe. Da nemaš PMS upravo sada?
Meggy
May 22 2005, 04:51 PM
| QUOTE (Magnificent @ 22. May 2005. 17:41) |
| Verujem da pecka malo, |
Pecka? BOLI! Jel' tebi lepo kad te neko sutne tamo gde se, bato, malo nadas?
A
predmenstrualni sindrom (PMS) uopste ne mora da ima veze sa bolovima...vise sa divljanjem hormona. Osim toga, kad stomak boli, nemas ni snage da budes nervozan
Mean_Wolf
May 22 2005, 11:26 PM
| QUOTE (Meggy @ 22. May 2005. 17:51) |
Pecka? BOLI! Jel' tebi lepo kad te neko sutne tamo gde se, bato, malo nadas? |
Megili - the girl with the biggest balls - I simply adore you!
P.S. Nije valjda da stvarno TOLIKO boli?!
One_And_Only
May 22 2005, 11:51 PM
Jel' tebi lepo kad te neko sutne tamo gde se, bato, malo nadas? |
Oooouch!
Sreća, pa se kod nas takve stvari ne dešavaju redovno i obavezno u određenim vremenskim razmacima, već... ponekad.
Možda ste videli kada je nedavno Ronaldo (nije na slici) na jednoj fudbalskoj utakmici dva puta zaredom dobio takav udarac? Verujte, i mene je bolelo dok sam ga gledao.
zmajbgd
May 23 2005, 12:57 AM
| QUOTE (tisa20 @ 20. May 2005. 00:20) |
| Ako vas nervira nešto drugo što žene namerno ili nenamerno rade slobodno nam kažite možda nešto i naučimo... |
Nerviraju me ribe kao u ovoj prici (ali to nije iskljuciva privilegija zena):
Gospodin ulazi u svoj omiljeni restoran i sjedne na uobicajeno mjesto. Baci
pogled na cijeli restoran i ....... vidi prekrasnu zenu, koja sjedi sama za
stolom blizu njegovom. Gospodin pozove konobara i zamoli ga da prekrasnoj
zeni odnese bocu najboljeg i najskupljeg vina sa vinske liste restorana.
Muskarac je bio uvjeren da je, ukoliko ona prihvati njegovu gestu, pred
njima veoma zanimljiva i obecavajuca vecer.
Konobar odnese bocu vina za gospodin stol i kaze joj:
Ovo je ljubazna gesta gospodina koji sjedi za onim stolom. i
pokaze na njega.
Zena pogleda bocu veoma hladno i s visoka i odluci poslati poruku
gospodinu.
Pripremi papiric i da ga konobaru, koji ga odmah odnese gospodinu.
Na papiricu je pisalo:
Da bih ja prihvatila bocu vina, koju ste mi Vi ljubazno ponudili,
trebali biste u garazi imati Mercedes, u banci milijun dolara i u hlacama 20 centimetara!
Nakon sto je procitao poruku, gospodin odluci odgovoriti. Pripremi papiric i
da ga ljubaznom konobaru, kako bi ga ovaj predao gospodi.
Na njegovom je papiricu pisalo:
Da bih izasao u susret Vasoj ljubaznoj zamolbi, mogao bih,
eventualno, prodati moj Ferrari Modena, pa cak i moj Rolls-Royce, tako da mi
u garazi ostane samo Mercedes 600SEL. Mogao bih investirati ili pak
donirati 19 od 20 milijuna dolara, koje drzim na racunu u banci. Ali, ........ ni za
sto na svijetu, pa cak ni za tako lijepu i privlacnu zenu kao sto ste Vi,
ne bih odrezao 5 centimetara onoga sto imam u hlacama!!!
Budite tako ljubazni i vratite mi moje vino!
Plaiboiz_Finest
May 23 2005, 02:31 AM
hahaha ta prica ti je super!!
| QUOTE |
| A što se tiče nekakvih "bolova" kako se ne navikneš više Plaiboiz_Finest? Verujem da pecka malo, ali stisneš zube i izdržaćeš. A ako već ne možeš da izdržiš onda lepo ležiš i ćutiš, a ne urlaš na ceo svet oko sebe. Da nemaš PMS upravo sada? |
osecem ti 1i prst...boli
osecem ti 2i prst...boli
osecem ti 3i prst...boli
osecem ti 4i prst...boli
osecem ti 5i prst...boli
osecem ti 6i prst...boli
osecem ti 7i prst...boli
osecem ti 8i prst...boli
osecem ti 9i prst...boli
osecem ti 10i prst...boli
kad ti osecem k***c i ono boli...kako se vise nisi naviknio??
zaklinica je izgleda jedina devojka na svetu koja tako razmislja i mnogo joj zavidim za to...
ako ne mogu da duram, ni lezanje mi nece pomoci, jer ne mogu da lezim mirno...
a urlanje mi bas olaksa malo muke...
i kad te bas zanima, nemam trenutno pms, prosao me je juce
| QUOTE |
| nego mene u pms ne boli stomak vec me bole grudi cry.gif a nije da bole-nego i pucaju reallyexcited.gif i ja nesmem da ih diram ,a kamoli neko i da ih takne reallyexcited.gif |

i ja sam to primetila! zabole me mnogo mozda jednom mesecno ponekad toliko boli da cak i brus ne mogu da nosim i ne mogu da lezim, ali nikada mi nije palo na pamet da pms moze biti razlog za to...
mene inace boli stomak nije onoliko kako sam gore opisala to je samo bilo ove sedmice umirala sam, umereno boli, ali glava mi puca...
ne znam ako je od samog pms-a ili i to sto se ne naspavam dovoljno ali osecam se kao da me je neko uzeo sa desne strane a neko sa leve i poceo da mi gura glavu kao unutra...
uzasan je to osecaj

muskarci i ne znaju koliko su srecni...
ninanena
May 23 2005, 03:45 AM
Plaiboiz_Finest
May 23 2005, 03:53 AM
pa zar ne moras da se brijes? a sta radis sa nogama? njihovo lice je bar mnogo manje nego nase duge noge koje moramo brijati svaki dan leti
jacIka23
May 23 2005, 05:10 AM
Osim toga, kad stomak boli, nemas ni snage da budes nervozan  |
Zato postoji sedam dana prije i poslije
ninanena
May 23 2005, 09:07 AM
| QUOTE (Plaiboiz_Finest @ 23. May 2005. 04:53) |
pa zar ne moras da se brijes? a sta radis sa nogama? njihovo lice je bar mnogo manje nego nase duge noge koje moramo brijati svaki dan leti |
TROPRSTI
May 23 2005, 09:44 AM
Plaiboiz_Finest nemoj da se sekiraš taj problem koji te svakog meseca toliko muči će neki muškarac koji se ustali kod tebe vremenom svesti na veoma podnošljivu situaciju.
Meni smeta kod žene njena jutarnja kafa.
Ustane jako rano i pije kafu, uz put stavi ručak da se kuva, i tek posle popijene kafe se vrati u krevet da mi zornjakom poželi dobro jutro.
CharleyHan
May 23 2005, 11:33 AM
Cure, potpuno vas razumem. PMS je za..ana stvar. Imam ziv primer pored sebe. Samo znam da ja uvek stradam zbog takvog zenskog loseg raspolozenja izazvanog "gostovanjem" PMS. E to je ono sto ne volim kod zena...
zmajbgd
May 23 2005, 11:46 AM
Ne bih sebi dozvolio da šaljem perverzne misli putem pogleda nepoznatoj osobi, to je češće odlika devojaka. Devojke kada se odluče da otpočnu taj vid komunikacije sebi dozvoljavaju ( misleći da će time više postići ) da asociraju na perverziju.
Često devojke sebi dozvoljavaju više slobode nego što bi to muškarac učinio.
Na primer dešavalo mi se da prilikom komunikacije za stolom u većem društvu, pređem sa trosmislenih rečenica na dvosmislene što žensko prihvati kao signal za akciju i eto neprijatnosti. Odjednom samo osetim da ruka klizi od butine ka preponama, a nije moja. To sebi nikad ne bih dozvolio jer rizikujem da sam se preračunao i da pred društvom dobijem epitet manijaka.
Žene često misle da je dovoljno što su one odlučile i da muškarac nema pravo da ih odbije.
Rece Troprsti.
E ta umisljenost me nervira
Gang_Green
May 23 2005, 12:04 PM
MG-42
Aug 24 2005, 07:55 PM
Kad mi popuje u autu..Dodje mi da je izbacim...
MATAROVAC
Aug 24 2005, 09:10 PM
O zenama sve najljepse ,sem onih koje su zene ali se ponasaju kao muskarci po pitanju vokabulara ,gestikulacije drzanja ,nevolim da vidim zene koje idu ulicom i puse i zene koje piju
Romario19
Aug 25 2005, 09:25 AM
| QUOTE (MATAROVAC @ 24. Aug 2005. 22:10) |
O zenama sve najljepse ,sem onih koje su zene ali se ponasaju kao muskarci po pitanju vokabulara ,gestikulacije drzanja ,nevolim da vidim zene koje idu ulicom i puse i zene koje piju |
E, sa ovim se u potpunosti slazem.
dandzara
Aug 25 2005, 11:56 AM
Hmm, iako su mi milion puta rekli da uzasno lose zvuci, psujem kao kocijas, nekada mi nema veceg meraka, nego da uz laganu setnju do kuce zapalim cigaretu, a pivo, vino, dzin tonik, ne bih mogla da izbegnem u nekim lepim prilikama.
Ako je to ono sto smeta, onda mogu da smetaju i stvari kao sto su vezan rep, previse kratka suknja, prefinjeno ponsanje, posvecenost ...
Nikada mi nije bilo jasno zbog cega su nevazne stvari te koje kvare sliku o nekim ljudima. Sta je to u coveku sto ga natera da od drveta ne vidi sumu?
Romario19
Aug 25 2005, 05:43 PM
| QUOTE (dandzara @ 25. Aug 2005. 12:56) |
| nekada mi nema veceg meraka, nego da uz laganu setnju do kuce zapalim cigaretu |
Vec pola sata pokusavam da u glavi stvorim sliku kako setas ulicom sa cigaretom u ustima, i nikako mi to ne polazi za rukom.
Ne volim da vidim na ulici ni muskarca sa cigaretom, a kamoli zensko.
| QUOTE |
| a pivo, vino, dzin tonik, ne bih mogla da izbegnem u nekim lepim prilikama |
Lepe prilike... to je svakako izuzetak. Ono sto ruzno izgleda, to je pijana zena. Alkos je alkos, musko ili zensko, svejedno.
| QUOTE |
| Ako je to ono sto smeta, onda mogu da smetaju i stvari kao sto su vezan rep, previse kratka suknja, prefinjeno ponsanje, posvecenost ... |
Bas i nije za poredjenje...
TROPRSTI
Aug 25 2005, 06:22 PM
Nije mi drago da priznam, Dandzaro, ali Medu u potpunosti podržavam.
Pa ti malo
dandzara
Aug 26 2005, 09:45 AM
U trenutku kada smo se moj bivsi decko i ja upoznali, on je bio u nekoj satro vezi, sa potpuno savrsenom devojkom. Psovka iz njenih usta u zivotu nije izasla, pila je samo sokice i od navedenog, jedino, je pusila cigarete (doduse, sumnjam da je to bilo na ulici). U jednom trenutku, stize mi poruka od njega kako u drustvu u kome se on nalazi, nema nikog ni da posteno opsuje, kako mu fali malo spontanosti.
Znate, to je verovatno moja borba da me ove drustvene dogme ne ukalupe, skroz. Zbog cega vi tako razmisljate? Da li je to vase misljenje ili ono prihvaceno od okline? Znate ono, opste je pravilo ne pusiti na ulici, pa mi smeta. Da li ste ikada, razmisljali o tome, zbog cega vam smeta?
Ima Sekspir jednu recenicu. Parafraziram - ruza je mogla da se zove i drugacije, ali bi uvek isto mirisala. Psovka, nije ono strasno u nasem zivotu, neko druge, fine, reci mogu mnogo vise da bole. Vazna je namera sa kojom su izgovorene.
I niste mi odgovorili na ovo - sta je to u coveku sto ga natera da od drveta ne vidi sumu?
Micika
Aug 26 2005, 11:08 AM
| QUOTE (dandzara @ 26. Aug 2005. 10:45) |
| I niste mi odgovorili na ovo - sta je to u coveku sto ga natera da od drveta ne vidi sumu? |
Pa verovatno glupe predrasude...
TROPRSTI
Aug 26 2005, 01:44 PM
Vidite drage dame.
Nema potebe da vam gledamo šumicu po ovoj temi.
Ovo što su muški izneli je samo nešto što nama ne ide uz sliku dame kao suptilne pojave.
Može biti da mi vas doživljavamo kao neka viša bića jer se uz vas osećamo baš uzvišeno. Pa zbog toga imamo negativne reakcije kad narušite naše glupe predrasude.
Kako da se ponašam prema dami koja ima rečnik koji joj nisu usadili brižni roditelji i ima ponašanje koje ne bi zadivilo njene roditelje.
Da li da joj poljubim ruku pri susretu ili tresnem šakom po plećima?
I nije problem po neka psovka koja može biti i šarmantno izrečena nego vokabular koji para uši ako ga koristi dražesna damica.
Nemojte zameriti što iznosimo svoje viđenje.
FireWolf
Aug 26 2005, 01:56 PM
Manipulacija suzama i slični metodi za stvaranje osećaja krivice su nešto najniže, najodvratnije što žensko može učiniti, posle ucene decom.
To udara na duboke muške porive i instikte, kao što je onaj zaštitnički.
Čak i kada mu je to jasno, muškarcu je vrlo neprijatno kada se susretne sa tim suzama.
Ostale stvari znaju ići na živce, ali pitanje je bilo o onom najgorem.
Nego, vidim ovde krenula neka rasprava...
Cigareta na ulici - ne razumem šta je tu loše ? Čak se sećam jedne devojke koja je bila i ženstvena, a i seksipila je imala za izvoz koja je palila cigaru na ulici. Način na koji je držala itd. davali su samo još jedan vrlo gotivan šmek celokupnoj pojavi.
| QUOTE |
| Ono sto ruzno izgleda, to je pijana zena. Alkos je alkos, musko ili zensko, svejedno |
Zaustavi se malo. I ja umem da se napijem, doduše retko, ali nisam alkoholičar. Slažem se da su alkosi loši... Slažem se da ima ljudi koji su vrlo neprijatni pod dejstvom alkohola. Međutim, to nije uvek, pa čak ni u većini slučajeva tako. Shvatam da nekoj ženi može pijanstvo čak i kada nije neprijatna, vrlo ružno da stoji, ali opet... pa video sam ih zaista mnogo koje su bile sasvim OK kada se napiju.
Psovke - ni ja ne volim prostačine. Međutim, psujem. A baš imam koleginicu koja dosta psuje. I znate šta - ne samo da time nije izgubila ni crticu ženstvenosti, nego nas često i dobro nasmeje. Jednostavno, to su nekada vrlo efektne stilske figure... ako me razumete...
| QUOTE |
| Nikada mi nije bilo jasno zbog cega su nevazne stvari te koje kvare sliku o nekim ljudima. Sta je to u coveku sto ga natera da od drveta ne vidi sumu? |
Ubeđen sam da sam negde, nekad pisao o tome, ali nemam blagog pojma ni gde, ni kada.
Radi se, po mom mišljenju o sledećem:
instant klasifikacija - sud o ljudima se donosi na osnovu sitnih spoljnih obeležja, a primenom malog broja uprošćenih stereotipa sastavljenih od predrasuda, dotična se osoba svrstava u neku od kategorija. Ovo obično pokazuje odsustvo interesovanja, želje i volje da se osoba upozna. Da iskoristim citiranu figuru, lakše je pozabaviti se jednim drvetom, nego celom šumom.
Zarad ilustracije... Ja imam dugu kosu. Na osnovu toga, nekoliko puta su mi u sred bela dana prilazili nepoznati ljudi da me pitaju gde može da se završi neka gandža. Istina je da ja ne konzumiram droge.
Romario19
Aug 27 2005, 06:45 PM
Potpisujem sve sto je u prethodnom postu napisao TROPRSTI.
Koliko se samo prasine diglo oko jednog stava.
| Znate, to je verovatno moja borba da me ove drustvene dogme ne ukalupe, skroz. Zbog cega vi tako razmisljate? Da li je to vase misljenje ili ono prihvaceno od okline? Znate ono, opste je pravilo ne pusiti na ulici, pa mi smeta. Da li ste ikada, razmisljali o tome, zbog cega vam smeta? |
Naravno da je moje misljenje. Inace, meni ne smeta... neka se truje kako ko hoce... to se valjda zove sloboda... ali mi se ne svidja takva pojava. Ne uklapa se u moje sablone zenstvenosti. A jesi li ti razmisljala zasto pusis dok hodas ulicom? U jednom momentu to nazivas spontanoscu, a u drugom je to tvoj bunt protiv "drustvenih dogmi"... Ne zelim da razmisljam po principu "u inat".
| Ima Sekspir jednu recenicu. Parafraziram - ruza je mogla da se zove i drugacije, ali bi uvek isto mirisala. Psovka, nije ono strasno u nasem zivotu, neko druge, fine, reci mogu mnogo vise da bole. Vazna je namera sa kojom su izgovorene. |
Hmm... Ovde uopste nije res o pojmovima "psovka", "pusenje na ulici", vec o manifestacijama ponasanja zena koje nam se ne dopadaju. Pusenje na ulici bi se moglo zvati i poljubac, no to ne bi promenilo moj stav o toj pojavi. Poredjenje sa ruzom, u tom smislu, nije adekvatno.
| I niste mi odgovorili na ovo - sta je to u coveku sto ga natera da od drveta ne vidi sumu? |
A sta bi, u ovom slucaju trebalo da bude drva, a sta suma? Pusenje na ulici naspram svih ostalih pozitvinih osobina odredjene osobe zene/devojke?
Najpre, na ovakav nacin ovu pojavu i sama svrstavas medju negativne. Drugo, niko ovde nije rekao da devojka ili zena koja pusi na ulici nije dobra i da nema nista pozitivno u sebi. Kada bi neko tako nesto tvrdio, to bi bila predrasuda.
U duhu takvog pitanja, u globalu, mogli bi postaviti i pitanje zasto se devojke pale na neke statusne simbole momaka. Moglo bi se sve razmatatrati na ovakav nacin, a onda raspravi ne bi bilo kraja.
Sve je to individualna stvar. Eto FireWolf, bas gotivi te osobine i detaljno je objasnio zasto. Dok, s druge strane, ja ne gledam na zenske suze na njegov nacin. Ko zna, mozda gresim, pa od "drveta ne vidim sumu".
dandzara
Aug 28 2005, 05:28 PM
Romario19
| QUOTE |
| A jesi li ti razmisljala zasto pusis dok hodas ulicom? U jednom momentu to nazivas spontanoscu, a u drugom je to tvoj bunt protiv "drustvenih dogmi"... Ne zelim da razmisljam po principu "u inat". |
Inat? Ne inat nema nikakve veze sa time. Vise je stvar u tome da ako mi se nesto svidi, ako zelim nesto da uradim, necu dozvoliti postojecim predrasudama da me ogranice u tome.
| QUOTE |
| Hmm... Ovde uopste nije res o pojmovima "psovka", "pusenje na ulici", vec o manifestacijama ponasanja zena koje nam se ne dopadaju. Pusenje na ulici bi se moglo zvati i poljubac, no to ne bi promenilo moj stav o toj pojavi. Poredjenje sa ruzom, u tom smislu, nije adekvatno. |
Poredjenje sa ruzom se odnosilo na psovanje i na to da rec sama po sebi, nikada nema ruznu notu, ukoliko nije izrecena sa losom namerom.
| QUOTE |
A sta bi, u ovom slucaju trebalo da bude drva, a sta suma? Pusenje na ulici naspram svih ostalih pozitvinih osobina odredjene osobe zene/devojke? Najpre, na ovakav nacin ovu pojavu i sama svrstavas medju negativne. |
Stvar se odnosi na to da ne bi trebalo da zaboravimo set lepih osobina i lepih osecanja koje nam neka osoba pruza, i skoncentrisemo se iskljucivo na ono jedno negativno. Opet po izrekama nekih pametnijih - Ni drvo bez grana, ni covek bez mana.
TROPRSTI
| QUOTE |
Ovo što su muški izneli je samo nešto što nama ne ide uz sliku dame kao suptilne pojave. Može biti da mi vas doživljavamo kao neka viša bića jer se uz vas osećamo baš uzvišeno. Pa zbog toga imamo negativne reakcije kad narušite naše glupe predrasude. Kako da se ponašam prema dami koja ima rečnik koji joj nisu usadili brižni roditelji i ima ponašanje koje ne bi zadivilo njene roditelje. Da li da joj poljubim ruku pri susretu ili tresnem šakom po plećima? |
A sta bi uradio da ta zena moze da podigne teze stvari od tebe, sta bi uradio da je ona izdrzljivija od tebe, da je ona u jednoj od onih klasicno, muskih osobina bolja od tebe? Zviznuo je nogom u j**a da proveris da li je stvarno musko?
I zasto je jedina slika dame, da je to ona koja sedi sa prekrstenim nogama, tiho se smejulji i odmereno ponasa. Da li je to prirodno? Izvinjavam se, ali sve sto ne bih zelela jeste da pored sebe imam nekog ko ce ponasati kao gospodin iz Becke skole. Prirodnost, sloboda, smeh, svojstvo coveka da bude ono sto jeste, je ono sto ga cini gospodinom ili damom. Razlog? Ne nudi mi sablon da se odusevljavam njime, vec sebe na dlanu.
Uopste, ne bih dovodila svoje manire u pitanje. Verujte. Druga je stvar sto zelim da sebi ugodim i da uzivam u svakom trenutku. Greska? Verovatno, ali nisam primetila da se bilo ko zalio do sada.
TROPRSTI
Aug 29 2005, 07:28 AM
| QUOTE (dandzara @ 28. Aug 2005. 18:28) |
A sta bi uradio da ta zena moze da podigne teze stvari od tebe, sta bi uradio da je ona izdrzljivija od tebe, da je ona u jednoj od onih klasicno, muskih osobina bolja od tebe? Zviznuo je nogom u j**a da proveris da li je stvarno musko?
|
Znam da ima i takvih varijanti.
Zar se ne dešava da po neki muškarac nosi ženski veš ili žensko se tuče po kafanama?
A što se tiče j**a, smatram da je jednom paru dovoljan samo jedan par pomenutih da bi partneri bili potpuno heterosexualno orjentisani.
A dama treba da zna kada i gde noge drži prekrštene.
Takođe se i jezikom racionalno i svrsishodno prezentuje!
dandzara
Aug 29 2005, 07:54 AM
Hajmo, Troprsti, od tebe sam ocekivala odgovor koji vise odgovara temi, a ne izvlacenje na osnovu jedne recenice.
I da, ups, lapsus, mislila sam na medjunozje, a ne na j**a.
TROPRSTI
Aug 29 2005, 08:16 AM
Dobro pametnice da se ne motamo oko tog lapsusa i šumice, a tvoja drvca da zaobiđemo.
Shvatam ja da ti želiš neku opuštenciju i da za svoju dušu zanemariš i narušiš glupe predrasude ali pokušaj da prihvatiš i stav nas muških da nam neka ženska ponašanja jednostavno deluju kao da je neko zbog nedostatka toalet paira krenuo prstom da narušava umetničko delo Uroša Predića u nadi da će plagirati Pikasa.
Izvinjavam se svim poštovaocima Pikasa ali ja sam još uvek za Predića!
Yal
Aug 29 2005, 09:47 AM
Ma ja tacno znam kako da ga iznerviram, ne trebaju mi radnje sa krpicama, ni vestacke suze... ne treba mi ni razgovor o bivsim devojkama, samo postavim jedno kratko i 'beznacajno' pitanje, i on odlepi bar dva sata:
- Mili, a kada ces da diplomiras?

Sve mi to govori nesto da mushkarci sami sebe nerviraju ali vole na nas da prebace... pihhhh... pa kada postavljamo neprijatna pitanja.
FireWolf
Aug 29 2005, 02:42 PM
@(dandzara, Romario19, TROPRSTI)
Na osnovu date diskusije...
Ja sam odvjeć star da bih vas savetovao, ali ipak drage dame, počujte ono što ću vam reći. Pazite kako se ponašate ne samo na ulici, već i tokom intimnih trenutaka, posebno seksualnog čina, jer bi ste mogle da iskočite iz određenih šablona i izneverite već zacrtana očekivanja. Dakle, pazite da se previše ne oslobodite...
U stvari, ozbiljan sam kao smrt.
Hajde sad da vidim onu koja sme da bude ono što jeste !
TROPRSTI
Aug 30 2005, 06:42 AM
| QUOTE (FireWolf @ 29. Aug 2005. 15:42) |
@(dandzara, Romario19, TROPRSTI)
Pazite kako se ponašate ne samo na ulici, već i tokom intimnih trenutaka, posebno seksualnog čina, jer bi ste mogle da iskočite iz određenih šablona i izneverite već zacrtana očekivanja. Dakle, pazite da se previše ne oslobodite...
|
Zar i ti sine Brute?
Nemoj da poredimo ono što nije za poređenje.
Ponašanje u javnosti i u intimnim trenucima!
Intima je podložna modifikacijama i eksperimentisanju u zavisnosti od trenutnih inspiracija.
A ponašanje u društvu je ipak poštovanje nekih kodeksa.
Nije prihvatljivo da prolazimo na crveno svetlo jer je nama tako simpatičnije. :

(
Tako da
Kunic
Aug 30 2005, 06:26 PM
| QUOTE (MG-42 @ 24. Aug 2005. 20:55) |
| Kad mi popuje u autu..Dodje mi da je izbacim... |
zmajbgd
Aug 30 2005, 10:30 PM
| QUOTE (Magnificent @ 21. May 2005. 13:32) |
| Samo kažem da ste dosadne kad vas "boli stomak"! |
@napadaci
tisa pitala i covek rekao sta mu smeta. Sto ga napadoste najcrnje? Nekima to smeta, nekima ne, jel' vam smeta sto njemu bas to smeta?
zmajbgd
Aug 30 2005, 10:46 PM
Znate, to je verovatno moja borba da me ove drustvene dogme ne ukalupe, skroz. Zbog cega vi tako razmisljate? |
Ko?
Mislis SVI?
Ima nas raznih.
zmajbgd
Aug 30 2005, 10:49 PM
| QUOTE (dandzara @ 25. Aug 2005. 12:56) |
Ako je to ono sto smeta, onda mogu da smetaju i stvari kao sto su vezan rep, previse kratka suknja, prefinjeno ponsanje, posvecenost ...
|
Resenije: Nemoj da se druzis sa onima kojima tvoje ponasanje smeta.
Druzi se samnom, meni ne smeta
zmajbgd
Aug 30 2005, 10:53 PM
| QUOTE (Romario19 @ 27. Aug 2005. 19:45) |
| Hmm... Ovde uopste nije res o pojmovima "psovka", "pusenje na ulici", vec o manifestacijama ponasanja zena koje nam se ne dopadaju. |
E vidis, ja sam tisino pitanje shvatio bas suprotno: sta nas nervira kod zena koje nam se dopadaju. Ja sam shvatio da je pitanje koje nas sitnice (zbog kojih necemo da je ostavimo) nerviraju kod devojke sa kojom smo u vezi