Memoirs of a geisha |
|
|
| astra_98 |
Jan 30 2006, 06:36 AM
|
Theatrina

Status: Član
Reg: 12-September 03
Lok: Beograd
Član broj: 18 570

|
 produkcija: USA, 2005 režija: Rob Marshall scenario: Arthur Golden glumci: Zhang Ziyi, Ken Watanabe, Michelle Yeoh, Gong Li žanr: drama/ljubavni/istorijski "aziran na međunarodno priznatom romanu Artura Goldena, ''Memoari jedne gejše'' je očaravajući romantični ep smešten u tajanstveni i egzotični svet koji i danas opčinjava. Priča počinje u godinama pre Drugog svetskog rata kada siromačno japansko dete biva otrgnuto od svoje porodice kako bi radilo kao sluškinja za gejše. Uprkos izdajničkom suparniku koji umalo uspeva da joj slomi duh, devojka stasava u legendarnu gejšu Sajuri (Žang Ziji). Prelepa Sajuri očarava najmoćnije ljude svog vremena, ali je progoni tajna ljubav za jedinim čovekom koji joj je van domašaja (Ken Vatanabe)." Divan film koji je na mene ostavio jak utisak. Pomalo okrutan, ali ipak sa srecnim krajem. U sustini fenomenalno odradjen film.
|
|
|
|
|
|
| Wonderlust |
May 21 2006, 03:20 PM
|
*Sempiternally wast*

Reg: 16-April 06
Lok: ...rider of the shooting star,in the land that's away and far...
Član broj: 231 588

|
Mozda najbolji film koji sam gledala u poslednje vreme. Odusevljena sam radnjom,glumcima,kostimima,muzikom,koreografijom,scenografijom ... ma celim filmom. Svaka im cast svima.Snimili su pravo malo remek delo. Odlican film,stvarno kvalitetan... Moja topla preporuka ljudima koji ga nisu gledali,kakav god zanr da volite,ako ste imalo filmofil,pogledajte ovaj film,necete se pokajati.
|
|
|
|
|
|
| groffi |
Jun 12 2006, 09:53 PM
|
Grofica zivota

Reg: 11-September 04
Lok: Beograd
Član broj: 75 928

|
Citat (Wonderlust @ May 21 2006, 03:20 PM)  Mozda najbolji film koji sam gledala u poslednje vreme. Odusevljena sam radnjom,glumcima,kostimima,muzikom,koreografijom,scenografijom ... ma celim filmom. Svaka im cast svima.Snimili su pravo malo remek delo. Odlican film,stvarno kvalitetan... Moja topla preporuka ljudima koji ga nisu gledali,kakav god zanr da volite,ako ste imalo filmofil,pogledajte ovaj film,necete se pokajati. potpisujem, odusevio me!
|
|
|
|
|
|
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:
|
|