Dobrodošli na BeogradCafe | Login | Registracija
Meni
 ◦ Početak

◦ Chat
 ◦ Forum
 ◦ Klubovi
 ◦ Online muvanje
 ◦ Online Dnevnik
 ◦ Foto album
 ◦ Online klub
 ◦ Književni kutak

◦ Horoskop
 ◦ Humor
 ◦ SMS poruke
 ◦ Video
 ◦ Grafiti
 ◦ Čestitke
 ◦ Igre
 ◦ Wallpapers
 ◦ Strip
 ◦ Lyrics
 ◦ Erotika
 ◦ Muzika
 ◦ Srbija
 ◦ Svet
 ◦ Društvo
 ◦ Kultura
 ◦ Fun news
 ◦ Fudbal
 ◦ Košarka
 ◦ Tenis
 ◦ Ostali sportovi
 ◦ Shobizz
 ◦ Muzika
 ◦ Film
 ◦ Ljubav & sex
 ◦ Zdravlje
 ◦ Moda i lepota
 ◦ IT svet
 ◦ Gastro kutak

◦ Vreme
 ◦ Kursna lista
 ◦ TV program
 ◦ Download
 ◦ Linkovi
 ◦ Mali oglasi
 ◦ Kontakt
 ◦ Marketing
Akcije

Dobrodošli Gost ( Login | Registracija )

3 Strana V  1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> MOJA PRICA - POMOZITE!!!
adrijana85
post Mar 11 2008, 09:19 PM
Post #1

Početnik
Group Icon

Status: Član
Reg: 11-March 08
Član broj: 446 226

Dragi moji nadam se da mi mozete makar malo pomoci... radi se o sledecem.

ZAMOLILA BIH VAS DA IPAK PROCITATE STA SAM PISALA I AKO JE TO PUNO (znam i ja kad vidim ovoliko da neko pise, meni bude mrsko da procitam)!

Sa momkom sam godinu dana i tri mjeseci. On i ja smo i prije cetir godine bili u vezi ali to je bila veza za klince.

On mene nikad nije mogao zaboraviti a iskreno receno ni ja njega i ako sam ga tada ostavila. Posle tih cetir godina smo se opet skontali. upocetku ja ga nisam jos podpuno voljela, tako da sam bila hladnija malo. a on je jako bio zagrejan. sada je sve obrnuto, ja sam ga jako zavoljela i vise nego sto trebam i to sam mu i pokazala(ma da je to bila velika greska) sve sam radila za njega i sve mu udovaljala.

moram reci da ja zivim u inostranstvu a on u bosni. upoznao je moju cijelu fameliju a i ja njegovu. moja strina njemu cak dodje i tetka. ali on i ja nismo nikakav rod. pa cak me je i vodio na groblje njegovog pokojnog oca. znaci dao mi je do znanja da stvarno misli ozbiljno sa mnom.

Prije dvije sedmice me je pitao da li hocu da se udam za njega, ja sam rekla da hocu ako to stvarno ozbiljno misli.

i neki dan totalni SHOCK ... nesto smo se malo bili svadjali i ja ga nazvala.. pa smo se prepirali itd... pa mi je rekao da hoce da napravimo pauzu, da on ne moze dalje tako, posto se cesto svadjamo i tako. kad mu trebam u teskim vremena ja nisam tu itd.. i rekao mi da sam se ja previse zaljubila i da bi bilo najbolje da napravimo pauzu.

od tada je se svijet srusijo... zasto me je ondah pitao da li hocu da se udam za njega??? ja mislim da sam mu se kao "zgadila" posto sam mu pokazala da ga previse volim i da bih sve ucinila za njega!

ja sam na kraju krajeva pristala na to. nakon naseg razgovora sam mu napisala da mu se vise necu javljati, icicu dole iduce sedmice i ako hoce da prica neka mi se javi. to je to.

Ne razumijem nista.... MOLIM VAS AKO VI IMATE SLICNA ISKUSTVA ILI NEKI SAVJET DA MI DATE, BILA BI MI TO MALA UTJEHA POSTO PREVISE PATIM ZA NJIM!!!! IMAM JAKU ZELJU DA MI SE OPET VRATI!!! ALI NE ZNAM DA LI IMA NADE JOS ZA TO??? STA VI MISLITE???
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
_RINGE_
post Mar 11 2008, 09:22 PM
Post #2

u hladu bagrema
Group Icon

Reg: 29-January 07
Lok: Beograd
Član broj: 326 006

ipak nisam mogao da citam sve sm034.gif

bacio sam pogled o cemu se radi i mogu da ti kazem da sam na tvojoj strani sta god da se desilo
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
adrijana85
post Mar 11 2008, 09:25 PM
Post #3

Početnik
Group Icon

Citat (_RINGE_ @ Mar 11 2008, 09:22 PM) *

ipak nisam mogao da citam sve sm034.gif

bacio sam pogled o cemu se radi i mogu da ti kazem da sam na tvojoj strani sta god da se desilo

Hvala ti lijepo... ali nazalost mi to ne moze pomoci sad.gif
+Quote Post
andjelikadepeures
post Mar 11 2008, 09:30 PM
Post #4

Šumadinka
Group Icon

Reg: 14-February 06
Član broj: 201 971

Mislim da nije nichija krivica, nemoj da krivis sebe bez potrebe.

Moguce je da se on uplasio vezivanja "za ceo zivot" shto se kaze.....
Ustvari, mislim da tu lezi razlog njegovog nezadovoljstva i svadje... Prosto se dechko uplasio osecanja i obecanja. Nije to nista neobichno, desava se cesto... Preispitivanje da li si ti zaista "ona prava", da li moze kraj tebe da provede ostatak zivota....

Josh uvek ste prilicno mladi, ne morate da zurite i radite nesto na silu. Pusti ga da malo razmisli i ohladi usijanu glavu.
Ako ti se vrati, znachi da je stvarno spreman za brak i tako to, ako ne, onda se samo zahvali Bogu shto je na vreme otisao.

Ali nikako nemoj da krivis sebe, jer ovde stvarno nije tvoja krivica.

p.s.
Moj utisak je da ste i ti i on nezreli za brak i sve shto uz to ide i da ipak treba da sachekate josh koju godinu...
+Quote Post
ludamala20
post Mar 11 2008, 09:37 PM
Post #5

*I make the beat go boom, papy. . .*
Group Icon

Reg: 26-January 06
Lok: Somewhere...over the rainbow...
Član broj: 194 192

Slazem se sa Andjelikom, jer ipak, muskarci su malo drugaciji u tom pogledu, po pitanju vezivanja, a tek braka, za razliku od nas, zena..
Tvoja krivica nije apsolutno i ne vidim nista lose u tome sto si mu tu ljubav koju osecas i pokazivala, osim ako nisi preterivala (gusila ga previse, jer to muskarcima zna dosta da smeta..) ...
E, sad, meni nesto nije jasno..
kako ta vasa veza funkcionise/funkcionisala je na daljinu?
I kako si ti razumela tu rec 'pauza'?
Izvini zbog ovoga sto cu reci, ali meni je to samo blazi izraz za rec 'raskid'...
I mozda je surovo ovo sto pisem ili preterujem..ali...
Mislis da nije mozda neka druga stupila na scenu dok si ti odsutna..?
Ne znam..
+Quote Post
adrijana85
post Mar 11 2008, 09:42 PM
Post #6

Početnik
Group Icon

Citat (ludamala20 @ Mar 11 2008, 09:37 PM) *

Slazem se sa Andjelikom, jer ipak, muskarci su malo drugaciji u tom pogledu, po pitanju vezivanja, a tek braka, za razliku od nas, zena..
Tvoja krivica nije apsolutno i ne vidim nista lose u tome sto si mu tu ljubav koju osecas i pokazivala, osim ako nisi preterivala (gusila ga previse, jer to muskarcima zna dosta da smeta..) ...
E, sad, meni nesto nije jasno..
kako ta vasa veza funkcionise/funkcionisala je na daljinu?
I kako si ti razumela tu rec 'pauza'?
Izvini zbog ovoga sto cu reci, ali meni je to samo blazi izraz za rec 'raskid'...
I mozda je surovo ovo sto pisem ili preterujem..ali...
Mislis da nije mozda neka druga stupila na scenu dok si ti odsutna..?
Ne znam..

Ja pokusavam da sto cesce idem dole i tako. a i on je hteo da hoce da dodje ovamo dok mu prodju ispiti. pa ce da vadi vizu da dodje na tri mjeseca.

On je rekao da pauza ne znaci kraj. rekao je da hoce vremena za sebe, ne zeli da mu se javljam vise, hoce kao zivce da odmori posto smo se cesto svadjali i tako. na to je isto rekao da nije neka druga u pitanju, on mene voli jos uvjek... nije to veza od mjesec dana pa da moze reci da me ne voli vise. rekao je isto da mu je sa mnom lijepo i sve zahvalio mi se sto sam mu toliko pomogla ali sada zeli pauzu.

Ne znam da li sam ga gnjavila, mislim da nisam.. svaki dan smo po jednu poruku jedno drugom pisali ili sam ga zvala nakon tri dana ili kad pozelim da mu cujem glas.

adrijana85 je izmenio/la post. Vreme izmene: Mar 11 2008, 09:47 PM
+Quote Post
ludamala20
post Mar 11 2008, 09:59 PM
Post #7

Group Icon

Ne znam sta da ti kazem..
Ljubav, ako postoji, ne moze tek tako da se ugasi...
Jednostavno, moze da nestane fizicka privlacnost ili starst, ali kada volis nekog, pogotovu posle tako duge veze, ne nestaje to preko noci...
Ali, sta je to pauza?
Definisi.
Ne kazem ja da ste vi sad trajno prekinuli i da necete da se mirite, ali opet, ne razumem.
Ne zeli da se cujete, da se vidjate ('neko vreme') ...
A sta za to 'neko vreme' ?
on svojim, a ti svojim putem, pa posle tog 'nekog vremena' , mozda vam se putevi ponovo spoje?
A sta je to nego raskid i pomirenje..
ne znam..
U svakom slucaju.. poslusaj ga.
Boli, znam. Boli mnogo.
Jer i ja imam nesto slicno.
Manje vremena je u pitanju i mnogo neozbiljnije, ali ti raskidi i pomirenja - poznato mi je...
+Quote Post
andjelikadepeures
post Mar 11 2008, 10:03 PM
Post #8

Šumadinka
Group Icon

Citat (adrijana85 @ Mar 11 2008, 09:42 PM) *

rekao je da hoce vremena za sebe, ne zeli da mu se javljam vise, hoce kao zivce da odmori posto smo se cesto svadjali i tako. na to je isto rekao da nije neka druga u pitanju, on mene voli jos uvjek...

vidi... i da ste svakog dana zajedno, ako te voli, ne mozesh mu dosaditi...
par dana pauze da se smirite je nesto sasvim normalno, ali ta njegova "Pauza" mi se uopste ne svidja. ima tu nesto drugo u pitanju, neka nechasna rabota......

daj mu 2 nedelje rok... ako se posle toga sam ne javi, otpisi ga skroz.

nece smak sveta bez njega, ne brini.
+Quote Post
adrijana85
post Mar 11 2008, 10:07 PM
Post #9

Početnik
Group Icon

Citat (ludamala20 @ Mar 11 2008, 09:59 PM) *

Ne znam sta da ti kazem..
Ljubav, ako postoji, ne moze tek tako da se ugasi...
Jednostavno, moze da nestane fizicka privlacnost ili starst, ali kada volis nekog, pogotovu posle tako duge veze, ne nestaje to preko noci...
Ali, sta je to pauza?
Definisi.
Ne kazem ja da ste vi sad trajno prekinuli i da necete da se mirite, ali opet, ne razumem.
Ne zeli da se cujete, da se vidjate ('neko vreme') ...
A sta za to 'neko vreme' ?
on svojim, a ti svojim putem, pa posle tog 'nekog vremena' , mozda vam se putevi ponovo spoje?
A sta je to nego raskid i pomirenje..
ne znam..
U svakom slucaju.. poslusaj ga.
Boli, znam. Boli mnogo.
Jer i ja imam nesto slicno.
Manje vremena je u pitanju i mnogo neozbiljnije, ali ti raskidi i pomirenja - poznato mi je...

e moja ti... svako prolazi kroz ovu nezgodu... ali docice i bolja vremena za sve nas koji smo u tugi nekoj.

pazi u decembru je on meni vec rekao za tu pauzu ali ja nisam htjela i na kraju krajeva je i on rekao da necemo pauzirati, kao nada se da ce biti bolje kad ja pocnem raditi i tako. tada mi je rekao da pauza ne znaci da imamo neke avanture ili slicno. vec cisto onako da se ne cujemo nekoliko vremena. posto trenutno ima puno oko glave sa ispitima i ucenjem i tako. i ne treba mu da se svadjamo. ali uopste se vise nismo svadjali zestoko, jedino je bilo oko neke bezveze sitnice.

uglavnom ja jedva cekam da mi se on javi a ja necu da mu se javljam vise da ne bi ispalo da trcim za njim.
+Quote Post
ludamala20
post Mar 11 2008, 10:07 PM
Post #10

Group Icon

Citat (andjelikadepeures @ Mar 11 2008, 10:03 PM) *

par dana pauze da se smirite je nesto sasvim normalno, ali ta njegova "Pauza" mi se uopste ne svidja. ima tu nesto drugo u pitanju, neka nechasna rabota......

Poslusaj ovo, jer je veoma realno.
Upravo o toj pauzi sam ja i govorila..
Cudno je , zaista...
I jos takjo odjednom. A niste tako blizu...
Daj sve od sebe, nemoj da ga zoves, pusti nek te nazove..
Ali nemoj da soatris cekajuci. Postavi sebi neku granicu dokle vredi cekati...

ludamala20 je izmenio/la post. Vreme izmene: Mar 11 2008, 10:09 PM
+Quote Post
adrijana85
post Mar 11 2008, 10:14 PM
Post #11

Početnik
Group Icon

Citat (andjelikadepeures @ Mar 11 2008, 10:03 PM) *

slazem se sa tobom. i meni se ne svidja ta njegova pauza. jednostavno sve sto radim njemu ne pase, sve mu moje smeta. i dok prica sa mnom uvjek je nervozan, te reakcije njegove meni daju osjecaj da se on ohladio. ali zasto kaze da me voli jos... jaoo ovi muskarci su katastrofa...

21.03.08 cu biti dole.. tada ce taman dvije sedmice proci kako se ne cujemo. rekla sam mu... ako hoce da prica neka se javi tada. ja se vise necu javljati.

a da ga odpisem ne mogu tako lako, zivi u istom gradu kao moj ujak kod kojeg cesto budem a sve je to famelijarno.. imamo iste rodjake i tako...
sutra dan ako bi svarno raskinuli, ne znam na sta bi to sve licilo, njegovi svi me vec zovu snajka a i sa njegovom majkom sam kao drugarica.

Citat (ludamala20 @ Mar 11 2008, 10:07 PM) *

Poslusaj ovo, jer je veoma realno.
Upravo o toj pauzi sam ja i govorila..
Cudno je , zaista...
I jos takjo odjednom. A niste tako blizu...
Daj sve od sebe, nemoj da ga zoves, pusti nek te nazove..
Ali nemoj da soatris cekajuci. Postavi sebi neku granicu dokle vredi cekati...

necu ga zvat pa taman crkla!!! kako kaze ceca.. pati cu i plakacu ali NECU DA MOLIM! =)
+Quote Post
andjelikadepeures
post Mar 11 2008, 10:24 PM
Post #12

Šumadinka
Group Icon

Citat (adrijana85 @ Mar 11 2008, 10:12 PM) *

slazem se sa tobom. i meni se ne svidja ta njegova pauza. jednostavno sve sto radim njemu ne pase, sve mu moje smeta. i dok prica sa mnom uvjek je nervozan, te reakcije njegove meni daju osjecaj da se on ohladio. ali zasto kaze da me voli jos... jaoo ovi muskarci su katastrofa...

vidi, to samo znachi da nesto muti i da te mozda ne voli dovoljno....
otkud znash da se on nije smuvao s tobom u nadi da ce tako lakse krochiti "preko grane"? znam da ovo zvuchi surovo i grozno ali poznajem veliki broj muskaraca koji rade takve stvari i veruj mi da to uopste nije retkost koliko se ta tema izbegava.
kad nekog volis i kad ti je sa njim lepo, onda si kraj njega smiren i blazen, a ne nadrndan, nervozan i ostalo..... razmisli malo o tome...
ljudi koji se stvarno vole, ne svadjaju se toliko cesto... uvek ce oboje biti spremni da popuste i naprave kompromis, pre nego da se poubijaju....

Citat
21.03.08 cu biti dole.. tada ce taman dvije sedmice proci kako se ne cujemo. rekla sam mu... ako hoce da prica neka se javi tada. ja se vise necu javljati.

tad ces i dole vec moci da ispitas situciju....

Citat
a da ga odpisem ne mogu tako lako, zivi u istom gradu kao moj ujak kod kojeg cesto budem a sve je to famelijarno.. imamo iste rodjake i tako...

pa sta ako imate rodjake?
ne morate sa njima da se vidjate istovremeno!

Citat
sutra dan ako bi svarno raskinuli, ne znam na sta bi to sve licilo, njegovi svi me vec zovu snajka a i sa njegovom majkom sam kao drugarica.

ma boli te uvo sta ce ko da prica. ne treba da udovoljavas drugima nego da gledas ono sto je najbolje za tebe. bolje je da se razidjete sad, nego za 10 godina....
"snajka".. grrrrrr kako mrzim te malogradjanske fazone.....
uostalom, ne znachi da ce tebe njegovi da mrze posle razlaza a ni tvoji njega. a chak i da hoce, ne obaziri se na to.

nauk za drugi put ti je da momka ne upoznajesh sa celom familijom niti da ga mnogo reklamirash.... da se dragi chlanovi familije ne bi mesali u sve. ne tiche ih se bre!
+Quote Post
adrijana85
post Mar 11 2008, 10:31 PM
Post #13

Početnik
Group Icon

Citat (andjelikadepeures @ Mar 11 2008, 10:24 PM) *

vidi, to samo znachi da nesto muti i da te mozda ne voli dovoljno....
otkud znash da se on nije smuvao s tobom u nadi da ce tako lakse krochiti "preko grane"? znam da ovo zvuchi surovo i grozno ali poznajem veliki broj muskaraca koji rade takve stvari i veruj mi da to uopste nije retkost koliko se ta tema izbegava.
kad nekog volis i kad ti je sa njim lepo, onda si kraj njega smiren i blazen, a ne nadrndan, nervozan i ostalo..... razmisli malo o tome...
ljudi koji se stvarno vole, ne svadjaju se toliko cesto... uvek ce oboje biti spremni da popuste i naprave kompromis, pre nego da se poubijaju....
tad ces i dole vec moci da ispitas situciju....
pa sta ako imate rodjake?
ne morate sa njima da se vidjate istovremeno!
ma boli te uvo sta ce ko da prica. ne treba da udovoljavas drugima nego da gledas ono sto je najbolje za tebe. bolje je da se razidjete sad, nego za 10 godina....
uostalom, ne znachi da ce tebe njegovi da mrze posle razlaza a ni tvoji njega. a chak i da hoce, ne obaziri se na to.
nauk za drugi put ti je da momka ne upoznajesh sa celom familijom niti da ga mnogo reklamirash.... da se dragi chlanovi familije ne bi mesali u sve. ne tiche ih se bre!

naravno, ali jednostavno mi je jako zao zbog svega. upravu si sa time sto kazes, ali mozda se bude opet zagrejao kad vidi da mu se ni ja ne javljam. i da izlazim bez da mu kazem gdje sam i s kim sam i tako.

+Quote Post
ludo_913
post Mar 11 2008, 10:35 PM
Post #14

...nežna&neizbežna...
Group Icon

Reg: 8-January 07
Lok: ... tu negde...
Član broj: 317 329

Uh..
Slažem se sa Andjelikom i ludom..
Ta pauza ne miriše na dobro.
Ne razumem ja te pauze, majke mi.
Čemu to?
Ne viđamo se, ne čujemo se 2 nedelje i onda sve opušteno, po starom?
Svašta!

Ne nasedaj na te priče.
Možda baš zbog toga što ste toliko dugo zajedno i što ste upoznali sve ljude sa vašom vezom, ne zna kako da raskine, pa se izvlači na pauzu.
Što kaže Andja, bolje što je sada to rekao, nego da ste bili u braku.

Teško je, naravno, preboleti, zaboraviti, jer ima svoju prošlost.
Ništa što mi kažemo neće to ubrzati ili ublažiti.
Mi možemo samo malo da delujemo na to da ti ugledaš neke stvari i da ih shvatiš.
A ovde moraš da shvatiš prvo šta je najbolje za tebe..
I da li on tebe i dalje voli.
To što je ranije pričao za pauzu, apsolutno ništa ne znači, ma koliko da te je voleo - to ima neko skriveno značenje, koje samo muškarci razumeju.

Nemoj puno da razbijaš glavu..
Daj mu taj rok od 2 nedelje, ne javi li se - izbriši ga iz svog života zauvek.
+Quote Post
_RINGE_
post Mar 11 2008, 10:39 PM
Post #15

u hladu bagrema
Group Icon

Reg: 29-January 07
Član broj: 326 006

Sad sam sve procitao smile.gif

Komunikacija vam je jako losa thumbsdown.gif

Prica ko da su akteri 16-o godishnjaci thumbsdown.gif

Suvise ste teatralni, oboje! Staro upoznavanje familije, prosidba, obilazak porodicne parcele, samo je falio zahtev za stambeni kredit!

ali bitno je da se vi volite too.gif

P.S.
i Bosna je inostranstvo
+Quote Post
ludamala20
post Mar 11 2008, 10:45 PM
Post #16

Group Icon

Ludo je sasvim u pravu...

Citat (andjelikadepeures @ Mar 11 2008, 10:24 PM) *

...
....
bolje je da se razidjete sad, nego za 10 godina....

Upravo tako! Sasvim logicno i razumno.
Sto se tice prvog bolda, jeste da zvuci uzasno, ali jeveoma, veoma realno.
Potkrepljujem cinjenicom da je moju drugaricu ostavio decko zbog devojke 6 godina starije od njega sa detetom, koja je, by the way, ne lepa, nego ni L od toga... Ali.. Kinta i Shvedska.
Uzasno. A vara je na svako cose..
A sto se drugog dela tice - pa ti si bila sa njim, a ne sa njegovom mamom, tatom, cikom, bakom, dekom, srticem, strinom, ujkom..
To ne treba u ovoj prici uopste da te pogadja i utice na tebe...

ludamala20 je izmenio/la post. Vreme izmene: Mar 11 2008, 10:53 PM
+Quote Post
briciola
post Mar 12 2008, 12:03 AM
Post #17

Napredni korisnik
Group Icon

Reg: 5-May 06
Član broj: 237 707

Draga Adrijana , ja nemam i nisam imala ovakva iskustva , ali jedno je sigurno , ko se jos u zivotu pozalio da je previse voljen , kome jos na ovom svetu treba *dozirana * ljubav........nekako imam osecaj da se tvoj "dragi" uplasio , dal obaveza , ili promena il ko zna cega vec al sigurno ne od tvoje prevelike ljubavi....
taj predlog sa CITAJ pauza ...oh jeeeeeeee nimalo ne zvuci dobro....da meni neko predlozi pauzu , dobio bi je zauvek , veruj mi ......mozda i duze
imam ideju
trazi direktan odgovor (svejedno na posledice ) ......sta on u stvari hoce .....i citajjjjjjjjj izmedju redova -----

+Quote Post
obican_sasvim
post Mar 12 2008, 12:29 AM
Post #18

Početnik
Group Icon

Reg: 10-March 07
Član broj: 341 857

Da se taj tvoj slucajno ne zove na V?

A gde ste se vas dvoje upoznali (u kom gradu) i koliko cesto se vidjali?

MOZDA SE POMIRIO SA BIVSOM, ZA KOJU TI UOPSTE NISI ZNALA? Jedino mi to pada na pamet!

U svakom slucaju, ONO STO VREDI, TO I TRAJE i kako rece Gete: "Onaj ko veruje da je ljubav prolazna, taj nikada i nije voleo!"
+Quote Post
adrijana85
post Mar 12 2008, 09:33 AM
Post #19

Početnik
Group Icon

Citat (obican_sasvim @ Mar 12 2008, 12:29 AM) *

Da se taj tvoj slucajno ne zove na V?

A gde ste se vas dvoje upoznali (u kom gradu) i koliko cesto se vidjali?

MOZDA SE POMIRIO SA BIVSOM, ZA KOJU TI UOPSTE NISI ZNALA? Jedino mi to pada na pamet!

U svakom slucaju, ONO STO VREDI, TO I TRAJE i kako rece Gete: "Onaj ko veruje da je ljubav prolazna, taj nikada i nije voleo!"

Ne zove se V. Upoznali smo se kroz naseg rodjaka ispred kafica u njegovom gradu gdje on zivi. a vidjali smo se nekoliko puta u godini po tri, cetir sedmice. a sto se tice bivse, cisto sumljam da je zbog toga, posto je uvjek imao prolazne djevojke i nikad nije mislio ozbiljno. sa mnom mu je prvi put bilo da je mislio i nesto ozbiljnije.

Citat (briciola @ Mar 12 2008, 12:03 AM) *

Draga Adrijana , ja nemam i nisam imala ovakva iskustva , ali jedno je sigurno , ko se jos u zivotu pozalio da je previse voljen , kome jos na ovom svetu treba *dozirana * ljubav........nekako imam osecaj da se tvoj "dragi" uplasio , dal obaveza , ili promena il ko zna cega vec al sigurno ne od tvoje prevelike ljubavi....
taj predlog sa CITAJ pauza ...oh jeeeeeeee nimalo ne zvuci dobro....da meni neko predlozi pauzu , dobio bi je zauvek , veruj mi ......mozda i duze
imam ideju
trazi direktan odgovor (svejedno na posledice ) ......sta on u stvari hoce .....i citajjjjjjjjj izmedju redova -----

Necu ga odmah pitati da ne bi bio pod pritiskom. dacu mu dvije nedelje ako se do tada ne javi onda cu ja da budem malo jasnija. bolje receno, ja cu mu reci da tako vise ne ide i da zelim definitivan kraj. ma koliko to mene boljelo... mozda je to stvarno najbolje resenje.

ali nekako mi je najgora ova nada da ce se on meni vratiti. posto ako ne bude nista onda cu jos vise biti na dnu.
+Quote Post
TROPRSTI
post Mar 12 2008, 10:05 AM
Post #20

Олд тајмер
Group Icon

Reg: 29-December 03
Član broj: 25 260

Adrijana !
Prevazišla Si StanetaN, ovom temom.
Uživao sam u Tvom smislu za humor i angažovanje ostalih forumaša oko ,,Tvoje priče''.

Ne brini. Nisi Ti dno dna. Ti si vrh brate. sm007.gif

+Quote Post

3 Strana V  1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi: