Najjjj odgovor dana ,nedelje ,meseca....koji je to odgovor na forumu koji se vama svideo
i privikuao vasu paznju ili vas nasmejao.
Evo mojih favorita za danas.
FORUM MUZIKA-tema Pazi kako hodas muzika je nacin zivota.Citat (perapisar)
Ne kontam što je nemoguće, ako pažljivije preslišaš veći broj narodnjaka videćeš tekstualnu i muzičku kompleksnost za koju je potrebno makar površno poznavanje filizofije a i psihologije. Na primer brate Mujo ti joj kaži, hoću ljubav a ne lažiii. Sad je pitanje naprimer što joj on lično ne kaže, nego meša i burazera Muju, što znači da se iza krije neki još komplikovaniji zaplet, koji se možda može razumeti pažljivijim preslušavanjem pesme stalno iznova i iznova, ili možda pokušati sa indetifikacijom sa tekstopiscom, verovatno je pesmu napisao iz nekog ličnog iskustva, a tu ti je već priča komplikovanija na relaciji čovek, okruženje, svemir i Bog, pa još Muja, ma komplikacija, tako da samo vrlo,vrlo dubokoumni ljudi mogu da naslute i proniknu u dubinu pesnikove duše kada je jednom davno morao da rođenog mu brata Muju morao da meša u ponižavajuće poslove prenošenja poruka.
A Kanta nisam čitao nikad, a i filizofiju generalno izbegavam. Čitao jednom nekog Kjerkegora, e to je bruka šta čovek pisao, neki ili-ili problem, ništa mi nije bilo jasno, tako da dotičnu nauku uz dužno poštovanje u širokom luku izbegavam.
FORUM POLITIKA-tema Ko upravlja Amerikom?Citat (Tajkun)
Ako u Americi ima Srba ,i ako je tačna ona gdje živi makar jedan Srbin tu je Srbija ,onda amerikom vlada Svetozar Marović..
Ova dva odgovora su privukla moju paznju,iskrene pohvale autorima.
A koji su odgovori privukli vasu paznju?