|
  |
Najbolje glumice, glumci? |
|
|
| APOLON-NS |
Nov 26 2003, 11:22 PM
|
Veteran

Status: Član
Reg: 6-November 03
Član broj: 24 808

|
Glumci:Arnold,Brus Vilis,Stalone,Tom Cruz
Glumice:Kim Besinger
Tracy Lords iz sexy filmova
|
|
|
|
|
|
| lex |
Nov 27 2003, 10:57 PM
|
Veteran

Reg: 25-June 03
Član broj: 10 737

|
Džek Nikolson, Dastin Hofman, Ben Kingsli, Robin Vilijams...
Šeron Stoun, Kim Bejsindžer, Nastasija Kinski...da i Nikol Kindman...
... i domaći.... Miki Manojlović, Bogdan Diklić, Cvetković i Cvijanović...možda i Glogovac i
Mirjana Karanović, Sonja Savić....i recimo...Renata Ulmanski (za sporedne uloge zabrinutih majki)
|
|
|
|
|
|
| rain-man |
Nov 29 2003, 08:07 PM
|
Profi

Reg: 30-September 03
Član broj: 20 971

|
Zaboravio sam domacu ekipu ,sram da me bude........
Zenska ekipa...:
Bojana Maljevic,Ana Sofrenovic,Maja Mandzuka....
Muska ekipa.....:
Gidra,Danilo"Bata"Stojkovic,Pavle Vujisic, Bora Todorovic,Zoran Cvijanovic,Nikola Kojo,.........
|
|
|
|
|
|
| silvana |
Dec 9 2003, 01:39 AM
|
Početnik

Reg: 29-September 03
Član broj: 20 118

|
izuzetno cenim Anu Sofrenovic,Bojanu Maljevic, Branku Katic i Svetlanu Bojkovic( ova zadnja me je bas iznenadila likom brizne majke u Zoni, mislim da je ovom ulogom ubila stereotip njenihi inace tvrdih likova). od muskih- Vojin Cetkovic, Sergej Trifunovic, Dragan Bjelogrlic i Dragan Nikolic.
sto se tice stranih: Sandra Bullock,Nicole Kidman, Nastasia Kinski i Julia Roberts
muski: Richard Gere, Robert De Niro i Jhon Malkovich
[Izmenjeno dana 12/12/2003 od strane silvana]
|
|
|
|
|
|
| perapisar |
Jun 27 2004, 11:58 AM
|
Veteran

Reg: 22-May 04
Član broj: 54 638

|
strani: glumci Džef Bridžis, Džon Vejn, Robert Mičam, Denis Huper,Tim Rot,...
glumice: Sigurni Viver, Mišel Fajfer, Bet Dejvis....
domaći:glumci: Bata Stojković, Mustafa Nadarević, Toza Cvetković, Mija Aleksić, Šerbedžija,Bata Živojinović.....
glumice: Anica Dobra( maj prešess), Tanja Bošković(ej da sam nešto stariji, pa još da sam iz Aranđelovca), Mira Banjac...
|
|
|
|
|
|
| Manhattan |
Jun 27 2004, 07:21 PM
|
Početnik

Reg: 3-January 04
Član broj: 27 676

|
...dobro, "nada poslednja umire" (u onom obrnutom smislu), te mislim da poštujući većinsku volju afirmišem svoje favorite iz američke kinematografije:
- Meryl Streep (...žena kojoj stoje svi psihološki i socijalni profili, svi dijalekti i akcenti, koja zna da nesujetno -iz-nosi svaku ulogu...što glavnu, što sporednu i skrajnutu, "top gun" metamorfoze iliti preobražaja...);
- Rossana Arquette + Jessica Jason Leigh (...neponovljivo karakteristični likovi koji svojim pogledima, mimikom, figurom i govorom tela iznova pretvaraju svakodnevnu, alijas običnu scenu u bizarni spektakl...)
...u teškoj (čitaj: muškoj) kategoriji, mogu da izdvojim strastvenog navijača L.A. Lakersa, čoveka sa nadrealnom snagom interpretacije i žestinom izraza...ta-na-na (fanfare i ovacije) Jack Nicolson!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:
|
|