|
  |
NESTALA 15godisnja MIA PETROVIC |
|
|
| felixiveca |
Jan 30 2008, 12:50 PM
|
Veteran

Status: Član
Reg: 23-December 06
Lok: Novi Sad Vojvodina
Član broj: 311 349

|
Novi Sad - Petnaestogodišnjoj Mii Petrović, odličnoj učenici Gimnazije „Isidora Sekulić“, izgubio se svaki trag nakon što je preksinoć oko 23.45 sata, samo u majičici na bretele, izašla iz diskoteke „Fjužn“, gde je bila u provodu sa bratom, sestrom i društvom. Ni sa kim se nije posvađala, niko joj nije pretio, a nikada nije imala običaj da ode i ne javi se, zbog čega su njeni rođaci jučerašnji dan proveli tragajući za njom na svakoj mogućoj adresi. Kao i policija, koja je krenula u potragu i pre istekla 24 sata, jer je u pitanju maloletna osoba.
Mia Petrović Mia Petrović, učenica prvog razreda Gimnazije „Isidora Sekulić“ je prema rečima rođaka, koji su se obratili „Blicu“, izašla u subotu uveče sa društvom i bratom i sestrom od tetke u klub „Fjužn“ u centru, u Radničkoj ulici. Sve je bilo u redu, dok u 23.45 nije iznenada napustila kafić, ne ponevši čak ni jaknu. Više se nije vratila, a mobilni telefon joj je ostao nedostupan. - Iz kluba je izašla oko 23.45 obučena samo u majicu sa bretelama i pantalonama. Oko pola sata kasnije, pozvala je sestru na telefon, ali sada je on potpuno nedostupan. Koliko smo čuli od drugova, dok su bili u klubu nikakvih problema nije bilo, a niko ne zna ni zašto je izašla niti gde se uputila. Jedino joj joj je zasmetalo, kako su nam ispričali, to što je u jednom trenutku shvatila da je igrala malo slobodnije nego obično i za tren ju je bilo sramota, jer je mislila da su je videli školski drugovi - kaže jedna od dve tetke nestale devojke. Mia je u pocetku bila prilicno vesela dok odjednom nija pala u neki vid depresije i iznenadne promene raspolozenja skoro pocela da place.Izmedju ostalog pocela je da prica kako zeli da okonca sebi zivot, da skoci sa mosta.Posto je do tada ona imala jos par slicnih razmisljanja Ana u pocetku nije pridavala tome veliki znacaj.Rekla joj je da se smiri i da odu do kupatila da se malo umije i osvezi , pocinjala je da se trezni.Krenule su ka wc-u ali je iznenada Mia(noseci gore samo majicu na bretele zaboravljajuci svoju jaknu i stvari)istrcala napolje i krenula ka putu.Ana se brzo vratila unutra da pozove jednog decka da joj pomogne da je vrate ali kad je izasla Mia je vec nestala iz vidokruga.Raspitivala se unaokolo da vidi dali ju je neko video i kojim putem je krenula!Otisla je da kupi kredit i nazvala ju je.Mia se javila i rekla joj je kako je NAJVISE VOLI NA SVETU i da joj oprosti za sve,i da prenese svojim roditeljima i svim svojim drugaricama kako njih sve jako puno voli... i prekinula.Ana je pokusala ponovo da je nazove ali je bila nedostupna.To je bilo izmedju pola 12 i 12 u sub.Od onda niko je nije video Mia Petrović je odličan đak i nikada im nije pripredila nijedno neprijatno iznenađenje. Od ujutro, tetke su zvale sve Miine prijatelje i poznanike i odbacuju svaku mogućnost da bi se moglo dogoditi da je otišla kod prijatelja ili svog dečka. Majka devojčice je u šoku. Tražili su je i u okolini diskoteke, po keju, do Mosta slobode. Jedino što su čuli je da je jedna devojka koja po opisu može da odgovara Mii potrčala ka keju. I ništa više od toga. Navode da su se, čim su shvatili da nešto nije u redu jer Mia ne dolazi kući, obratili policiji. Oni pozivaju sve koji su nedelju oko ponoći bili u klubu ili tom delu grada i imaju bilo kakvu informaciju o Miinom kretanju da se jave na telefone 064/148-75-27 ili 064/164-68-99, odnosno najbližoj stanici policije. vidim da jos uvek nema teme o MIi strasno koliko se u srbiji nepostuje zivot
Prikačeni fajl
|
|
|
|
|
|
| nale84 |
Jan 30 2008, 01:28 PM
|
Djoletova maza :)

Status: Moderator
Reg: 11-November 04
Lok: putuj Evropo, ovde se vrag priziva
Član broj: 70 173

|
Citat (felixiveca @ Jan 30 2008, 12:59 PM)  njoj nista nije falilo upoznao sam je pre tri nedelje bila je onako otkacena cura ali ono sve normalno i odjednom tako nestane uzas grad je izlepljen sa letcima da je nestala svi je zivi traze od prijatelja i porodice i policije al nista evo vec treci dan
Ma kod depresivnih osoba najcesce se smenjuju trenuci povisenog raspolozenja i sa druge strane totalna potistenost i tuga. Manicno-depresivni poremecaj.  Nisi ti mogao da procenis kakva je ona, na osnovu nekog kratkog susreta. nale84 je izmenio/la post. Vreme izmene: Jan 30 2008, 01:28 PM
|
|
|
|
|
|
| sanya331 |
Jan 30 2008, 02:22 PM
|
Napredni korisnik

Reg: 29-August 07
Član broj: 396 754

|
Citat (nale84 @ Jan 30 2008, 12:57 PM)  Uzas. Ova deca su totalno posrnula, kao i cela nacija, nekad tako pomislim. Verovatno se ubila, daj Boze da nije tako. Depresivna osoba, jos pod dejstvom alkohola ako je bila...  Katastrofa. Kad budemo krenuli da stavljamo u zatvor ODMAH te što daju alkohol maloletnima i što ih puštaju u diskoteke... onda smo kao nešto uradili Tomo i Borise i ostali kandidati. Koliko znam, u Švedskoj nema šanse da uđeš u diskoteku bez lične karte! A ovde... dečaci i devojčice od 13, 14... godina se NAPIJAJU u diskotekama?!?
|
|
|
|
|
|
| nale84 |
Jan 30 2008, 02:24 PM
|
Djoletova maza :)

Status: Moderator
Lok: putuj Evropo, ovde se vrag priziva
Član broj: 70 173

|
Citat (sanya331 @ Jan 30 2008, 02:22 PM)  Kad budemo krenuli da stavljamo u zatvor ODMAH te što daju alkohol maloletnima i što ih puštaju u diskoteke... onda smo kao nešto uradili Tomo i Borise i ostali kandidati. Koliko znam, u Švedskoj nema šanse da uđeš u diskoteku bez lične karte! A ovde... dečaci i devojčice od 13, 14... godina se NAPIJAJU u diskotekama?!?
A sto si ti mene citirala sad? I ima dece sto piju, to smatram strasnim, ali ne pada svaklom na pamet da se ubije. Kompleksna je cela prica i problem.
|
|
|
|
|
|
| noone |
Jan 30 2008, 03:06 PM
|
svadbarskim sokakom...

Lok: ...Srpska Atina...
Član broj: 42 619

|
Jao, videla sam te letke, strasno je sta se desava sa omladinom...Ali cudna je cela situacija, da je niko ne vidi. Mislim, nije to ni tako kasno, pola 12, ima ljudi na ulici. Cula sam da je trcala prema mostu Slobode, sta vam je, neko bi je video da je skocila. Uostalom, primila je neki poziv pa je izasla napolje, ko zna sta je tu po sredi.  U svakom slucaju steta, slatka devojcica...
|
|
|
|
|
|
| felixiveca |
Jan 30 2008, 03:31 PM
|
Veteran

Reg: 23-December 06
Lok: Novi Sad Vojvodina
Član broj: 311 349

|
Citat (nale84 @ Jan 30 2008, 01:28 PM)  Ma kod depresivnih osoba najcesce se smenjuju trenuci povisenog raspolozenja i sa druge strane totalna potistenost i tuga. Manicno-depresivni poremecaj.  Nisi ti mogao da procenis kakva je ona, na osnovu nekog kratkog susreta. mozda nisam kod susreta ali mi drugarica iz razreda isla sa njom u osnovnu i isto kaze da nije imala problema nije padala u depresiju pa pobogu zive mozda 50metara od nje i sve je bilo uredu ili je tako izgledalo i onda odjednom ko u zemlju da je propala ono oko mosta se slazem nije mogla tek tako skociti sa mosta a da je niko nevidi
|
|
|
|
|
|
| sanya331 |
Jan 31 2008, 12:04 PM
|
Napredni korisnik

Reg: 29-August 07
Član broj: 396 754

|
Citat (nale84 @ Jan 30 2008, 02:24 PM)  A sto si ti mene citirala sad? I ima dece sto piju, to smatram strasnim, ali ne pada svaklom na pamet da se ubije. Kompleksna je cela prica i problem.
Citirala sam te jer se slažem s tvojim stavom. Posrnuli smo kao nacija i sve što nam se dešava je rezultat opšteg vlastoljublja i srebroljublja što je postala najtraženija osobina današnjice.
|
|
|
|
|
|
| Petrowic |
Jan 31 2008, 12:51 PM
|
Početnik

Reg: 9-March 07
Član broj: 341 279

|
Citat (Cane90 @ Jan 31 2008, 12:19 PM)  Koliko sam ja cuo devojka je nadjena....tako da...
Je l' to sigurno da je nadjena ili je nepouzdana informacija? A sta je sa tim Dejanom iz II godine? Jesu li se poznavali njih dvoje? Mozda su otisli zajedno?
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:
|
|