|
  |
Njegove ruke, koliko vam je bitan izgled njegovih ruku |
|
|
| DiscoQueen |
Mar 10 2006, 12:36 PM
|
Femme Fatale

Status: Član
Reg: 19-November 05
Član broj: 167 239

|
Koliko vam je bitan izgled njegovih ruku.....I da li to utice na privlacnost pojedinog muskarca? Meni je to veoma bitno......pa me zanima i vase misljenje.... I ne bih mogla da zamislim da me dodiruju neke debele ruke.... Takodje mislim da se zena sigurnije oseca u takvim rukama.... A vi?
|
|
|
|
|
|
| AngelinaJolly |
Mar 10 2006, 02:06 PM
|
Zovu me Nemir, a zovem se ....

Reg: 28-October 05
Lok: nuladevetdevet
Član broj: 160 909

|
| QUOTE (tigerlilly @ 10. Mar 2006. 13:35) | Obožavam snažne muške ruke... onako - biceps, triceps, pa sve onako zategnuto |
Da su negovane ,bez crnog ispod noktiju bezobzira koji posao radi ... Da umeju da budu nezne i cvrste kad zatreba. Da ih nikada ne podigne na mene. Mislim da su to te ....  koje su mi bitne.
|
|
|
|
|
|
| disco_girl |
Mar 10 2006, 02:25 PM
|
~princess haute couture~

Reg: 3-October 05
Lok: ~haute couture hood~
Član broj: 153 732

|
snazhne, ali ne prewishe... samo blago naglasheni bicepsi/tricepsi, chisto da imaju neku formu  mrzim debele ruke, uf, skroz gadno a i mrshaw su bzwz ali nisu toliko strashne hehe wolim lepa ramena... bla
|
|
|
|
|
|
| PAZIujedam |
Mar 10 2006, 04:16 PM
|
Samo svoja...

Reg: 19-August 05
Lok: catch me if u can...
Član broj: 141 095

|
| QUOTE (AngelinaJolly @ 10. Mar 2006. 14:06) | Da su negovane ,bez crnog ispod noktiju bezobzira koji posao radi ... Da umeju da budu nezne i cvrste kad zatreba. |
opet mi uze reci iz usta!
|
|
|
|
|
|
| Milica_KG |
Mar 13 2006, 12:31 AM
|
baby blue

Reg: 30-September 05
Član broj: 152 786

|
Ja obozavam lepe ruke... Jos ja sviram klavir,pa je to jedna od prvih stvari koje primetim kod muskarca... Volim kad su negovane, da nema onog crnog ispod noktiju, da budu cvrste,ali ne previse,da naravno budu i nezne... I da mogu lepo za zagrle... A ne volim kad su previse nabildovane,cisto da ne bude mlitavo...
|
|
|
|
|
|
| Plaiboiz_Finest |
Mar 18 2006, 05:33 AM
|
Veteran

Reg: 26-December 04
Član broj: 96 128

|
Da li pricamo o celim rukama ili samo dlanovima? Ne volim da imaju mrsavu ruku, volim misice koji nisu preterano napumpani k'o na steroidima, volim duge ruke [al' naravno da su i visoki  inace izgleda retardirano], snaze..Ne znam zasto ali uvek primetim muski dlan. Ne mogu da objasnim sta mi privlaci tome, ali zaista ne volim kada su im dlanovi suvi [imam 1 druga ruke mu uzasno izgledaju terale smo ga da ih maze kremom  ] i zbog toga kada im je belo oko noktiju. Naravno, nokti moraju da budu cisti i kratki, a vazno je i da nisu ruzni [vidi se ko grize nokte ili ko ih je grizao kad je bio mali pa ih je upropastio]. Wow hahaha nisam ni znala da ovako razmisljam, hvala za temu Oh da, i najvaznije je da ima prilicno veliki dlan a i ruke kako bi se osecala sigurnom sa njim Plaiboiz_Finest je izmenio/la post. Vreme izmene: Mar 18 2006, 05:34 AM
|
|
|
|
|
|
| najmilijamala |
Mar 23 2006, 07:00 PM
|
Profi

Reg: 16-March 05
Lok: Novi Sad
Član broj: 113 311

|
OBOZAVAM kada muskarac ima lepe ruke! Ne moraju da budu nabildovane i da im se svaka vena vidi,ali da budu pristojno misicave. Ali ja vise perferiram kada ima lepe sake i dugacke prste,po mogucstvu uredne i nezne,i mogu slobodno reci da sam naletela na par takvih...
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:
|
|