Једна једина биртија на овом делу форума, а нас толико, различитих ... И у тој , која истина ради двадесетчетири сата, нема места за политику, што неке од нас, загрижене политичаре, после неколико посета углавном одбије , па све ређе, или скоро никада, не залазимо у то кафанче.
А где се код нас на Балкану више расправља о политици, него баш по кафанама? Где су се састајали боеми и завереници, него у неким угловима кафаница у којима су се осећали као код куће...
Уз дужно поштовање власнику већ постојеће, конкурентске биртије, газда Миткету, верујем да је прави тренутак да се појави и конкуренција, на задовољство свих оних који до сада нису имали свој кутак за опуштање, јер су од крчме (чак и од виртуелна) очекивали нешто друго.
У договору са врлим чланом овога форума, познатијим као "ватрени русофил", отварам овај кутак у коме ће се , за разлику од постојећег , слободно причати о политици, (између осталог)... Пије се вотка (за почетак), ко жели нешто друго, може да донесе.
Свима који наврате, желимо добродошлицу , живели и пријатно.
Citat (MOMKA @ Jun 25 2008, 03:44 PM) [snapback]2088841[/snapback]
Поштовани форумаши
Једна једина биртија на овом делу форума, а нас толико, различитих ... И у тој , која истина ради двадесетчетири сата, нема места за политику, што неке од нас, загрижене политичаре, после неколико посета углавном одбије , па све ређе, или скоро никада, не залазимо у то кафанче.
А где се код нас на Балкану више расправља о политици, него баш по кафанама? Где су се састајали боеми и завереници, него у неким угловима кафаница у којима су се осећали као код куће...
Уз дужно поштовање власнику већ постојеће, конкурентске биртије, газда Миткету, верујем да је прави тренутак да се појави и конкуренција, на задовољство свих оних који до сада нису имали свој кутак за опуштање, јер су од крчме (чак и од виртуелна) очекивали нешто друго.
У договору са врлим чланом овога форума, познатијим као "ватрени русофил", отварам овај кутак у коме ће се , за разлику од постојећег , слободно причати о политици, (између осталог)... Пије се вотка (за почетак), ко жели нешто друго, може да донесе.
Свима који наврате, желимо добродошлицу , живели и пријатно.
evo i ja sam odmah pozurio na otvorenje ....danas valjda gazdarica casti ...ali idem sada prvo da procitam uvodni post,mozda sam se i zahebo sta sam uso
evo moje zvezdice da privuce dobre i pozitivne goste!!!
opet ne radi,...nii smajli ni fotke,...???/
Citat (mortadela @ Jun 25 2008, 03:51 PM) [snapback]2088854[/snapback]
Srecno otvaranje i zivjeli
ej otkud tebe nisam te video od prvog maja!!!!
Citat (Yal @ Jun 25 2008, 03:51 PM) [snapback]2088851[/snapback]
Ziveli.
neverovatno,.a kad sam ja otvorio kafanicu mislim lanac kafanica bilo je ne moze monopol tj,..vise registrovanih kafanica na jedno ime,....tj,poreskog obveznika drzavljanina RS,....
a istureno odeljenje,....ili basta,...????
ZIVELI,..........i zuti i beli ko i crni,...kaokocke secera svi!!!!
nepravda pa to ti je ,....kao i vinsk musica u votki!!!
Ovu poruku je izmenio kindermans: Jun 25 2008, 04:56 PM
ako moze jedna sugestijica .....zar nebi bilo primerenije danasnjem dobu da se krcma zove npr. "Kod KuShe i MOMKA" ili jos bolje "Kod KuSinog MOMKA" posto nigde ne vidim KuShu na otvorenju.
Ovu poruku je izmenio budjonny: Jun 25 2008, 05:16 PM
Citat (budjonny @ Jun 25 2008, 04:15 PM) [snapback]2088897[/snapback]
ako moze jedna sugestijica .....zar nebi bilo primerenije danasnjem dobu da se krcma zove npr. "Kod KuShe i MOMKA" ili jos bolje "Kod KuSinog MOMKA" posto nigde ne vidim KuShu na otvorenju.
Куша је изненада позван код Путина на консултације. Остале провокације ти не узимам за зло, ударила ти врућинчина у главу, стави хладну облогу, не ваља то.
Citat (Rolandinjos @ Jun 25 2008, 04:15 PM) [snapback]2088900[/snapback]
Sretno otvaranje...ja bih jednu "ŽUTU OSU"...ako može...hvala...
Роландињос, све што је жуто, асоцира ме одмах на оно : олош жута, продана, издајничка. Послужи се сам ако ти нешто одговара. Данас не ради фискална каса, и не наплаћујемо.
The Main military march of Russian Empire Преображенский Марш:
Знают турки нас и шведы И про нас известен свет На сраженья, на победы Нас всегда сам Царь ведет
C нами труд Он разделяет Перед нами Он в боях Счастьем всяк из нас считает Умереть в Его глазах
Славны были наши деды Помнит их и швед, и лях И парил орел победы На Полтавских на полях
Знамя он полка пленяет Русский штык наш боевой Он и нам напоминает, Как ходили деды в бой.
Гордо штык четырехгранный Голос чести не замолк Так пойдем вперед мы славно Грудью первый русский полк
Государям по присяге Верным полк наш был всегда В поле брани не робея Грудью служит он всегда Преображенцы удалые Рады тешить мы царя И потешные былые Славны будут век Ура!