Politički caffe bar "KOD MITKETA", mesto za zakulisne radnje |
|
|
| mitkev |
Jul 7 2006, 09:07 PM
|
HommoComicus Moravissimus

Status: Član
Reg: 16-March 04
Član broj: 42 107

|
Postovani clanovi BEOGRADCAFE-a...Nebrojano puta do sada smo imali priliku da citamo vrlo zanimljive i humoristicne diskusije, koje cesto nisu imale veze sa temom na koju su pisane...na nasu zalost, takvi komentari su najcesce uklanjani sa foruma jer su se kosili sa Pravilnikom...zato sam dosao na ideju da otvorim jedan kutak, na kome ce nasi virtualni politicari moci da predahnu, popricaju i nasale se jedni sa drugima ili jedni na racun drugih, a da ne strepe da ce ti postovi dobiti krila... Nekao ovo bude nas forumski bife (kad mogu pravi politicari , sto ne bi i mi), na kome cemo se opustati posle zestokih okrsaja na raznim temama foruma Politika...Ovde mozete pricati o cemu zelite, caskati, saliti se...naravno u granicama kulturnog ponasanja i pristojnosti... Da bi dosli u bar, dovoljno je na bilo kojoj temi pozvati politickog suparnika na ovo mesto, moderatori ce postovati vas poziv i nece ga brisati sa teme na kojoj ste ga uputili...Mozete to uraditi npr. ovako...Ajde skokni u bifence Napominjem da ovo nije mesto okrsaja u kojima cete vasem politickom protivniku podici pritisak, promeniti mu biohemijske parametre krvi, ili mu naneti mehanicku povredu nateravsi ga da padne sa stolice... ..Ovo je mesto gde cete se "obracunavati" humorom ili caskati ...  ...Ako taj "obracun" preraste u ozbiljan fight, uvek mozete otici na nas politicki fight club, na mrtvo se isprebijate recima , a onda mirni vratiti na opustanje , zabavu i sitna zacikavanja.. Pa neka bar pocne sa radom 
|
|
|
|
|
|
| as1312 |
Jul 7 2006, 10:21 PM
|
Profi

Reg: 8-January 06
Član broj: 186 175

|
Citat (mitkev @ Jul 7 2006, 07:27 PM)  Hrvatska dobila gej-agenciju 7. jul 2006. | 16:31 | Izvor: FoNet Zagreb -- Hrvatska je u ovoj turističkoj sezoni dobila prvu gej turističku agenciju, koja je otvorena u Dubrovniku.
Vidiš ovo je zanimljivo i daje odgovore na neka pitanja, npr.zašto nije baš neka gužva na forumu P.S.Vaterpolo: Hrvatska pobijedila SiCG 10:8
|
|
|
|
|
|
| money_boy |
Jul 7 2006, 10:42 PM
|
Napredni korisnik

Reg: 18-March 06
Član broj: 216 619

|
Citat (as1312 @ Jul 7 2006, 11:21 PM)  Vidiš ovo je zanimljivo i daje odgovore na neka pitanja, npr.zašto nije baš neka gužva na forumu P.S.Vaterpolo: Hrvatska pobijedila SiCG 10:8 Eh morate i vi jednom da pobedite vec mi je zao koliko ste gubili....ajde veseli se....kad pogledas koliko ste dobili a koliko izgubili neces imati cemu da se radujes u sledecih 20 godina
|
|
|
|
|
|
| as1312 |
Jul 7 2006, 10:48 PM
|
Profi

|
Citat (money_boy @ Jul 7 2006, 11:42 PM)  Eh morate i vi jednom da pobedite vec mi je zao koliko ste gubili....ajde veseli se....kad pogledas koliko ste dobili a koliko izgubili neces imati cemu da se radujes u sledecih 20 godina
Realno gledajući nismo ništa dobili, ali ste zbog toga vi izgubili  i mislim da to nije sve...biće toga još
|
|
|
|
|
|
| as1312 |
Jul 8 2006, 12:00 AM
|
Profi

|
Citat (nikolla90 @ Jul 8 2006, 12:33 AM)  Јел се игра 2 текме??
Ne samo jedna Hrvatska,SCG,Rusija i Španjolska po jedna utakmica...svak sa svakim, bar za sada. mitkev je izmenio/la post. Vreme izmene: Jul 8 2006, 03:08 AM
|
|
|
|
|
|
| mitkev |
Jul 8 2006, 10:58 AM
|

|
Morao sam..  ...najvise sto mrzim je da obrisem dobru salu  ...dusa me boli kad pritisnem taster obrisi...prvo pola sata sedim na svojoj ruci da dobro utrne , kako je ne bi osecao tj. kako bi bila kao tudja  ...
|
|
|
|
|
|
| mitkev |
Jul 8 2006, 12:46 PM
|

|
Citat Dobro je, Mitkev, dobra ideja. cini se da ce ovo ovde sad da postane peaceNlove kafanica. nego kazi ti meni jesul i ovde kod nas sarmice s zeljem 40 dinara? uskoro cemo videti i koji je najpijaniji analogno-digitalni polititian. tipujem na One and ounlija. ;-) Pa u principu, ovde mozemo da caskamo, a da ne trolujemo teme...znaci nema trolovanja=nema nepotrebnog brisanja+upoznajemo se bolje...E sada ako bi neko da se tuce, mi ga izbacimo na Politicki fight club, pa kada dobije batine, onda se vrati ovde na casicu razgovora i ruku pomirenja  ... E sad , nije mi namera da sirim bratstvo i jedinstvo izmedju, nekada, nasih, naroda i narodnosti ,nekada, nase samoupravne Socijalistiocke Federatvivne Republike Jugoslavije  ...vec da doprinesemo medjusobnoj toleranciji i razumevanju , svih nas na Forumu, a i da u casovima dosade caskamo opusteno o temama koje ne zanimaju ljude u Pricaonici  Sto se tice jela i pica, toga ovde nema...ovde se dolazi na casicu razgovora 
|
|
|
|
|
|
| belepruge |
Jul 8 2006, 01:38 PM
|
Neću

Reg: 2-October 05
Lok: epicentar
Član broj: 153 363

|
Ah, bife 'De ste, bre, ljudi? 'Dje ste, raja? S'a mai? Bok svima! (Hrvate molim da mi napisu bolju verziju  ) Hi there folks! Neka igre pocnu Ne mogu da prezalim sto sam sinoc propustila nastup Morrisseya na Exitu... Znala sam da treba da idem, znala sam 
|
|
|
|
|
|
| ACA-BG |
Jul 8 2006, 05:36 PM
|
СРБин

Reg: 12-March 06
Član broj: 211 208

|
Citat (as1312 @ Jul 8 2006, 01:00 AM)  Ne samo jedna Hrvatska,SCG,Rusija i Španjolska po jedna utakmica...svak sa svakim, bar za sada.
pa ni to neznash? sabiraju se medjusobni mechevi i gol razlika cccc Zato ti chovek i kaze sa koliko ste izgubili a sa koliko dobili I da pozdravim otvaranje BIFE-a mada mislim da nije lepo svracati u kafanu gde se pije i psuje pa shta ce nekima reci ono krme u turbanu cccc o5 nece biti fer xaxaxaACA-BG je izmenio/la post. Vreme izmene: Jul 8 2006, 05:38 PM
|
|
|
|
|
|
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:
|
|