s obzirom na novonastale okolnosti u od sad konkurentnoj birtiji, odlučio sam da otvorim novi kafić koji će prvenstveno služiti gospodu i one koji će se pristojno ponašati... Lumperajke su petkom uveče i subotom uveče, radimo non stop 24h dnevno... Svaki petak je party sa igračicama, a piće na party-jima je 50% jeftinije. Preferiramo muziku bez narodnjaka osim u udarne sate, tj. oko 1 sat posle ponoći petkom uveče, tj. subotom ujutro i subotom uveče, tj. nedeljom ujutro Ostala muzika je uglavnom R'n'R, metal, pop... malo tehna... Tako, u ime otvaranja novog lokala, ja častim:
Izvolite, stize... Nazalost u nasem kaficu nema narodnjaka osim petkom, kao sto sam rekao. Trenutno je Tose Proeski-Mjesecina. Riba pije Jack Daniels...
Ja je pitao ona kaze Jack Daniels. I pripazi na rečnik. Ovo je kafić za gospodu a ne za folere. Sedi i slušaj ono što pusti moj DJ, a ako ti ne odgovara široko ti polje.
I dame i dame. Elv ce se sloziti sa mnom, je l' tako?
Isdk, reci sta ces popiti i sta zelis cuti ? Pa da nas gospoda posluze.
A ja.. Moze li nesto od Erosa R.? piu bella cosa, un'altra te, bambino nel tempo.. I jedan sok od narandze, veoma kiselo i 100% bez secera. (pojedoh eurokrem, malopre, pa mi je secera malo vise dovoljno.. )
Pa, eto vam jukebox pa neka pusta ko sta voli... samo polako bez guranja, podesen je znaci da se prvo zavrsi jedna pesma pa onda ide sledeca, bez prekidanja.... I naravno, kafic je i za dame! Prvo dame pa gospoda...!
Grupa: Član
Registrovan/a: 11-January 07
Od: Srbija
Korisnik br: 318 575
Revolucija je pocela. Zelim srecu ovom kaficu (bacam pare po podu, valja se), navraticu po nekad, preferiram absint, osim ako ima "ljuta domaca prepecenica od nato bombardovanjem ozracene sljive", da ovo joj je pun naziv.
Evo nas napokon i u novoj,bolje opremljenoj birtiji,ovdje mi jedino fale strukovi kalendari sa zidova,ali ostalo je sve za 5,može za vođu revolucije jedan dupli viski i dvije bavarie?Baš me zanima koja je brzina posluge,neću valjda opet čekat 5 dana da mi se donese naručeno.