|
  |
Rockin Caffe, Sex, burek i rok end rol! |
|
|
| Elvenpath |
Mar 31 2008, 01:56 PM
|
pure passion

Status: Član
Reg: 2-May 06
Član broj: 236 356

|
Poštovani gosti, s obzirom na novonastale okolnosti u od sad konkurentnoj birtiji, odlučio sam da otvorim novi kafić koji će prvenstveno služiti gospodu i one koji će se pristojno ponašati... Lumperajke su petkom uveče i subotom uveče, radimo non stop 24h dnevno... Svaki petak je party sa igračicama, a piće na party-jima je 50% jeftinije. Preferiramo muziku bez narodnjaka osim u udarne sate, tj. oko 1 sat posle ponoći petkom uveče, tj. subotom ujutro i subotom uveče, tj. nedeljom ujutro  Ostala muzika je uglavnom R'n'R, metal, pop... malo tehna... Tako, u ime otvaranja novog lokala, ja častim:    Prijatno!
|
|
|
|
|
|
| anchiana |
Mar 31 2008, 07:26 PM
|
Bambince :)

Status: Moderator
Reg: 30-April 07
Lok: hodam po oblacima; tragam za svojim mirom
Član broj: 359 670

|
I dame i dame. Elv ce se sloziti sa mnom, je l' tako? Isdk, reci sta ces popiti i sta zelis cuti ? Pa da nas gospoda posluze. A ja.. Moze li nesto od Erosa R.? piu bella cosa, un'altra te, bambino nel tempo.. I jedan sok od narandze, veoma kiselo i 100% bez secera. (pojedoh eurokrem, malopre, pa mi je secera malo vise dovoljno..  )
|
|
|
|
|
|
| ALMOST-UNREAL |
Mar 31 2008, 09:12 PM
|
Nox

Reg: 24-January 07
Lok: Endless dark Music:rock,pop & metal
Član broj: 323 910

|
Joj Enrique.....sta ce nam jos jedan kafic-kafana-splav  Dok se bude pustala dobra muzika(tj. dok je budem pustao ostacu,mislim svracacu) Kako je ovo rockin' cafe Def Leppard-Rock Of Ages
|
|
|
|
|
|
| Obren1 |
Mar 31 2008, 11:08 PM
|
Omnibus paraglobuS

Reg: 11-January 07
Lok: Srbija
Član broj: 318 575

|
Angie, sad si me raznezila, hvala ti za Absint iz iz tvog licnog steka, bas si me lepo docekala. Nego bre hocete li da dekorisete malo ovo mesto, treba da se okace neke slike po zidovima, po koji instrument i tako to. I da, ne svidja mi se moto, uvek sam vise voleo moto "Sex, burek i rok end rol".
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:
|
|