|
  |
Ruzne djevojke ..., da li ih "ima"? |
|
|
| Kontessa |
Jul 4 2006, 11:52 PM
|
Početnik

Status: Član
Reg: 14-February 05
Član broj: 106 507

|
Nije tacno da mozes da generalizujes "zna se sta je lepo bez obzira......" Ideali ljepote a i ukusi pojedinaca razlikuju se od kontinenta do kontinenenta i mjenjaju se kroz vrijeme i uvijek ce se mijenjat.... Jednom sam gledala reportazu o indijanskom plemenu, kojeg je posjetio Tom Crus i jos jedna slavna glumica, ja mislim Cameron Diaz , koji su za nase pojmove bezuslovno lijepi. Ali kad su pitali clanove plemena, sta misle o njima, ovi su odgovorili da su bili u redu, ali da su neobicno ruzni, da ih niko iz plemena ne bi uzeo za muza/zenu... Ja licno nisam nikada nisam vidjela ruznu zenu,kamoli djevojku, bilo kojeg nacionaliteta 
|
|
|
|
|
|
| Avramova |
Jul 5 2006, 12:57 AM
|
dAVidova

Reg: 15-May 06
Član broj: 240 971

|
Citat (astralpro @ Jul 4 2006, 09:43 PM)  Ima gabora,nemojte se budalasati i medju muskarcima i medju zenama
Zna se sta je lepo-lepo je bez obzira na pol,godine,ambalazu . . .
Oh, pa ovo je čist filozofija. OK, pol manje-više, oba opserivramo; godne, takodje manje-više, sve opserviramo, a amblaža, pa to je tek nešto manje- više "De gustibus (et colirbius) non est disputandum". Altralpro, očekujem od tebe jedan dobar, sažet i decidiran odgovor. Pleas! Što se tiče glediša ih mog ugla, moram priznati da mi je najbolja drugarica ne tako ružna koliko je neskladna; druga je skladna ali joj je misao ružna; trećoj je sve skladno, ali nikako da se pomiri da je neko skladniji od nje. U čemu je poenta, a meni u sve drage, ja nisam optrećena. 
|
|
|
|
|
|
| Nezumi |
Jul 5 2006, 06:28 PM
|
Devilweed

Reg: 24-April 06
Član broj: 234 778

|
Citat inace, ne zaboravimo da je lepota u oku gledaoca Istina. Postoje i hodajuci grobovi pa se svide nekome.
|
|
|
|
|
|
| Avramova |
Jul 5 2006, 10:01 PM
|
dAVidova

Reg: 15-May 06
Član broj: 240 971

|
Citat (Nezumi @ Jul 5 2006, 07:28 PM)  Istina. Postoje i hodajuci grobovi pa se svide nekome.
Dobro je, nisi ONA već ON. Pichi dalje...dobro ti stoji... (uh što ne volim tri tačkice, a šta ću, naučila od drugih)
|
|
|
|
|
|
| Yal |
Jul 12 2006, 08:13 AM
|
Veteran

Status: Super moderator
Reg: 19-April 05
Član broj: 120 104

|
Citat (Kontessa @ Jul 5 2006, 12:52 AM)  Ja licno nisam nikada nisam vidjela ruznu zenu,kamoli djevojku, bilo kojeg nacionaliteta  Hehe, onda ocigledno nisi dovoljno dobro gledala.  Dakle, koliko lepa moze biti pijana, rascupana devojka kojoj nedostaju zubi, zapustenog tena zatrpanog ustajalim puderom koji se samo dodaje na nekoliko dana i iz koje isparava visednevni znoj? Nisu toliko crte lica bitne da bih nekoga nazvala lepom ili bar dopadljivom, ali zapustenu i neurednu osobu, redovno dozivljavam kao nelepu, bilo muskog ili zenskog pola.
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:
|
|