Sex & the City |
|
|
| Krespyyy |
Jun 9 2008, 06:04 PM
|
Veteran

Status: Član
Reg: 30-September 07
Član broj: 405 317

|
Film "Seks i grad", urađen po istoimenoj seriji, počeće da se prikazuje u Srbiji 12. juna, saopštila je danas distrubiterska kuća Tak.Lik Keri Bredšo, koju tumači Sara Džesika Parker, uspešne kolumnistkinje, čije su ljubavne probleme pratili iz sezone u sezonu gledaoci širom sveta, dolazi na veliki ekran. "Njene čuvene ironične dosetke su oštrije nego ikada, dok nastavlja da vodi naraciju sopstvene priče o seksu, ljubavi i modom opsednutim ženama u Njujorku", navodi se u saopštenju. Film "Seks i grad" zatiče Keri, Samantu (Kim Katral), Šarlot (Kristin Dejvis) i Mirandu (Sintija Nikson), četiri godine nakon zavrsetka serije, kako i dalje balansiraju posao i društveni život dok upravljaju majčinstvom, brakom i nekretninama Menhetna. Keri više nije plavuša, a delimične odgovore na pitanja šta se još promenilo, daje najnoviji trejler filma "Seks i grad", koji može da se pogleda preko linka http://movies.yahoo.com/movie/1809936370/video/6693005, navodi se u saopštenju Taka. IZVOR: Blic Zanima me: - da li ćete pogledati film? - koja vam je omiljena od ove četiri blesače? - vaša očekivanja... 
|
|
|
|
|
|
| heks |
Jun 11 2008, 08:44 PM
|
Veteran

Reg: 9-July 06
Lok: Beograd
Član broj: 260 288

|
Sutra je taj dan  Dan koji sam cekala! Sve je spremno-i ultra fancy haljinica i nove stileto sandalice i tri drugarice-sve u duhu filma idemo da ga pogledamo i da uzivamo,a posle da placemo sto nema jos! Svaki lik mi je omiljen na svoj nacin,mozda najvise Keri...
|
|
|
|
|
|
| Breskvica84 |
Jun 12 2008, 11:21 AM
|
Veteran

Reg: 23-August 07
Član broj: 395 206

|
Citat (nale84 @ Jun 11 2008, 09:11 PM)  Ako nadjes titl, javljaj!  nema ga nigde.Na jednom mestu su me zeznuli pise srpski prevod Sex and the city 2008,a kad sam ga otpakovala ono neki sasvim deseti prevod  .Sto mi je cudno ne nadjem ni na engleskom,cini mi se da ima samo poljski!
|
|
|
|
|
|
| heks |
Jun 12 2008, 10:32 PM
|
Veteran

Reg: 9-July 06
Lok: Beograd
Član broj: 260 288

|
|
|
|
|
|
|
| TatjanaD |
Jun 13 2008, 12:08 AM
|
Storm

Reg: 22-March 06
Član broj: 219 918

|
Film mi se jako dopao  (prostor za garderobu u novom stanu je totalno po mom ukusu  , a verujem i san svake devojke/zene  ). Vece provedeno sa prijateljicama je naravno bio pravi bonus  . Jedini smor je bio prepun SC i nedovoljno kiseonika za sve prisutne  . Onima koji film jos uvek nisu gledali toplo preporucujem da ga za prvi put ipak pogledaj na "velikom ekranu"  .
|
|
|
|
|
|
| diamante |
Jun 13 2008, 05:32 PM
|
Veteran

Reg: 23-October 04
Lok: LoveTown
Član broj: 84 167

|
Hmm, ja se i nisam nesto odusevila. Nedeljama unapred sam rezervisala sedista u gold class i cudim se kako sam izdrzila toliko dana a da nisam poludela..  A kad, ono, njemu je strah od svadbe... Propade svadba, ona nece da cuje za njega i na kraju se, naravno, OPET pomire i ona se, ipak, udaje - samo u neki bedni kostim  Sve jovo na novo, nista specijalno - vec vidjeno bar jedanput svake sezone samo sto su se, eto, ovaj put i vencali na kraju. Carrie i Mr. Big Decko mi je pre nekoliko nedelja dao na poklon ekskluzivnu limitiranu ediciju svih 6 sezona i eksluzivni cd iza scena. Lepo upakovano, kao kutija za nakit, cd-ovi u plisanim fijokicama...  A kad ono - jedan disk ima ogrebotinu!! I sad ne mogu da mi ga zamene jer nema vise! Napravljen je samo oderedjeni broj i rasprodalo se sredinom maja.  Kakva mi je to kolekcija kada jedan disk 'fali'.. Bila sam ljuta kao ris ali sada sam over it, svejedno je. A i ovaj film nije bog zna sta  E, ne lozim se vise, osecam se kao da mi je nesto oduzeto, ukradeno.
|
|
|
|
|
|
| Krespyyy |
Jun 17 2008, 09:17 AM
|
Veteran

Reg: 30-September 07
Član broj: 405 317

|
Film je fenomenalan. Gledala sam ga u Domu Sindikata. Gledaću ga još 100 puta. Ima dosta smešnih situacija, a s druge strane mogla sam 20x da zaplačem... Likuše: Keri: mislim da je ista kao i u seriji Samanta: Slažem se sa konstatacijom da nije ona ista, ma ne mogu da verujem da se u filmu nije je*ala  Miranda: Njena priča u filmu je smor, ali opet ona ima dobrih scena  Šarlot: Malo više se ističe, bar ja mislim Krespyyy je izmenio/la post. Vreme izmene: Jun 17 2008, 09:18 AM
|
|
|
|
|
|
| zorica88 |
Jun 17 2008, 08:08 PM
|
Veteran

Reg: 20-June 07
Lok: ...juzna tribina...
Član broj: 377 492

|
|
|
|
|
|
|
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:
|
|