Sretnete devojku veoma prijatne spoljasnosti. Dopada vam se i kako razmislja i kako izgleda. Medjutim, dodjete do intimnijih trenutaka/kreveta i vidite da njeno telo bas i nije takvo kakvo ste ga zamisljali. Ima celulita, stomak opusten itd., dakle, nije bas kako ste vi mislili da jeste.
Koliko je vase razocaranje i mozete li da nastavite vezu dalje ili posto su vasi snovi sruseni izbegavate personu i idete dalje?
E vidiš, to je lepota nepredvidivosti, osvajanja, kvalitet žena generalno!
Devojke su poznate po tome što maximalno ističu svoje atribute, dok mane i sitne nesavršenosti sakrivaju bolje nego zmija noge! Upravo je njen cilj da te upeca onim njenim najboljim što ima u i na sebi, i dok ti dođeš do njenog opuštenog stomaka, celulita na guzi ili butinama, nešto manjih grudi i sl, ti si već odavno pao prijatelju!
Grupa: Član
Registrovan/a: 29-December 03
Od: Tamo gde mi se najmanje nadaš.
Korisnik br: 25 260
Citat (shubi_dubi @ Mar 18 2009, 04:31 AM) [snapback]2556917[/snapback]
Koliko je vase razocaranje i mozete li da nastavite vezu dalje ili posto su vasi snovi sruseni izbegavate personu i idete dalje?
Za to su izmišljene tange. Nema svlačenja i razočaranja. Presaviješ, izvučeš uzicu iz guzicu, cepneš par minuta i razočaranje (barem tvoje) svedeš na minimum.
Registrovan/a: 7-June 08
Od: u tvom srcu
Korisnik br: 462 195
Sretnete devojku veoma prijatne spoljasnosti. Dopada vam se i kako razmislja i kako izgleda. Medjutim, dodjete do intimnijih trenutaka/kreveta i vidite da njeno telo bas i nije takvo kakvo ste ga zamisljali. Ima celulita, stomak opusten itd., dakle, nije bas kako ste vi mislili da jeste.
A ti si kao idealan i tako to, pa svako ima neku manu,halo.
Strasno. Ako su tvoji snovi o vezi vezani iskljucivo za spoljasnji izgled jedne devojke, nemam komentar. Mislim da bi njeni snovi takodje bili sruseni kad bi znala sa kim ima posla, tj automatski su sruseni sa ovim tvojim komentarom, samo ona to jos ne zna. TAko da reci joj ovo kako bi brze dosli do zakljucka da niste jedn za drugo.
Registrovan/a: 29-December 03
Od: Tamo gde mi se najmanje nadaš.
Korisnik br: 25 260
Medjutim, dodjete do intimnijih trenutaka/kreveta i vidite da njeno telo bas i nije takvo kakvo ste ga zamisljali. Ima celulita, stomak opusten itd., dakle, nije bas kako ste vi mislili da jeste.
Kaži ti nama pošteno. Da nije došlo do razočarenja u sopstveneu merku, pa tražiš prvoosumnjičenog za nedizanje?
Registrovan/a: 22-March 03
Od: Obala Lozovače
Korisnik br: 7 889
Kada bi postrojio jedno 1000 nasumicno odabranih devojaka mislim da bi mnogo veci broj imao celulit, tako da ne znam zasto si uopste ocekivao da bas ta na koju si naleteo nema?
Citat (cicamacaribica @ Mar 23 2009, 12:19 PM) [snapback]2564061[/snapback]
Ali niste isto kao i mi, pored spoljašnjeg izgleda trebate nešto imati i u glavi, pamet naprimjer.
Pa znaš li ti da si na muškom kutku, o kakvoj crnoj pameti govorimo?
Na ovoj temi se, koliko sam shvatio, konkretno priča samo o nekim fizičkim kvalitetima! Ili bolje priupitaj postavljača teme, ako još uvek nije "spustio kriterijume"!