Citat (_elesar_ @ Aug 23 2007, 01:17 AM) [snapback]1464057[/snapback]
Snimanje filma pocelo je u maju, a ocekuje u bioskopima pocetkom 2008. Navodno najveci domaci filmski projekat proteklih decenija. Na filmu saradjuju vlade Republike Srbije, i Republike Srpske. Film bi trebao da bude radjen po istoimenoj kultnoj pozorisnoj predstavi Dusana Kovacevica. Radjnja filma se odigrava za vreme Cerske bitke, i zasnovana je na istinitom dogadjaju. Ideja za ovaj projekat nastala je cak pre 15 godina.. Rezija: Srdjan Dragojevic, Producent: Dusan Kovacevic.
Uloge:
LAZAR RISTOVSKI – Đorđe
NATAŠA JANJIĆ – Katarina
MILUTIN MILOŠEVIĆ – Gavrilo
BORA TODOROVIĆ - Aleksa
ZORAN CVIJANOVIĆ – Mile Vuković
DRAGAN NIKOLIĆ – Sveštenik
BORIS MILIVOJEVIĆ – Rajko Pevac
NEBOJŠA GLOGOVAC – Tasić
MILENA DRAVIĆ – Tetka
SLOBODAN BODA NINKOVIĆ – Ninko Belotić
Sta mislite o ovome?
Sta se desilo Dusanu Kovacevicu da da scenario onom Dragojevicu???? pa Sveti Georgije se igrao u pozoristu godinama sa savrsenom glumackom ekipom,a sada ce sve to da pokvari Srdjan!!! ali naravno uzdam se u dobre glumce koje je okupio!
Citat (Auggie_Wren @ Aug 23 2007, 01:38 AM) [snapback]1464103[/snapback]
Zadnih godinu dana zaista se snimalo ili se snima dosta "kvalitetnih" po mnogim kriticarima domacih filmova. Ovo je jedan do njih od kojeg dosta licno ocekujem i to se zasniva samo zbog dela Dusana Kovacevica. Ali nazalost nekako odmah sam negativan utisak stekao kada sam video izbor glumaca kao i Srdjan Dragojevic. Tu pre svega mislim na Ristovskog, coveka koji je "preterao" sa snimanjem filmova i koji cini mi se slicno glumi sve karakterne licnosti u filmovima sto je veliki nedostatak. Dok o Dragojevicu nemam vise nikakvo pozitivno misljenje posle Andjela 2 i njegove oholosti vezano za sve sto se vezivalo za taj film. Bolje je da je ovaj film dobio Markovic sto bi nekako po meni bio pun pogodak...
bravo!!! potpuno se slazem sa tobom!!!