Dodjem nekim poslom u Montreal. Bila Subota i sa jednim starijim drugarom koga sam nasao u tom gradu a znamo se jos iz Pariza odosmo na malu planinu iznad Montreala. Tu upoznam jednu malu. Trte-mrte i zbarim je. Ostavim mog drugara i sa malom odoh na jedno jezero koje se granicilo sa USA,jedno 100 km. od Montreala. Malo se kupali, jahali konje i zavrsim kod jednog srbina koji je imao mali privatni restoran na farmi. Posle klope odvedem je u sobu. Mala malo popila pa se sve nekako uvija. Skinem je golu, a ona pocela da place. Nije bilo ono, nemoj ciko molim te, nego onako tiho sramezljivo. Izuzetno lepo gradjena a sise tvrde ko fudbalska lopta. Do tada, a ni kasnije nisam tako nesto imao. Mislim se nesto mozda je nevina. I posle malo milovanja pustim je. Iduci dan uzmem je od tetkine kuce gde je dosla u posetu. Kaze zivi negde pored Toronta. neki mali gradic. I opet prodjosmo istu rundu, Jovo na novo. Ovog puta je okinem.Nije bila nevina ali je bila neiskusna. Kaze da sam joj "drugi". Kao da je to meni bilo vazno u zivotu. I odmah hoce da se uda. Kada sam je prvi put upoznao rece mi da je 18 godina stara. Pogledam joj u tasni dokumente, a ona samo 15 godina. Pomislio sam da za ovo moze da se na**be, al' sta ces, sto je tu je. Iz ove koze ne mozes pobeci. Kad smo se vratili u Montreal odvedem je u moju hotelsku sobu. Tu smo se prilicno zadrzali. Jedva sam je ubedio da se vrati tetki i da mora da misli da zavrsi skolu. Sutradan je otputovala. Tada sam bio star 21 godinu. To mi je bila najmladja i nije mi zao!