Ovo je tema gde mozete zatraziti da Vam se izradi Vasa licna natalna karta.Ostavite svoje podatke(detum,mesto i tacno vreme rodjenja) i osim karte dobit ce te i upute kako da sami sebi rastumacite kartu. Zamolila bih Vas da prilikom posjete drugim,strucnim temama za tumacenje ostavite komentar koliko tacnosti ima u navedenom tekstu i sta od toga vredi za Vas.
I jos jedna stvar,nije poenta da se neko uloguje na forum, dobije odmah kartu i vise se nikad ne pojavi.Karte ostavljam samo forumasima sa duzim stazom ,sa vise od 100 postova
Hvala na razumevanju
Za one koji zele sami da izrade natalnu kartu(potrebno znane engleskog jezika)
Za izradu licne natalne karte i upoznavanje sa samim sobom a i drugim stvarima koje vas zanimaju treba samo da poznajete engleski jezik dovoljno dobro i da kliknete na slijedeci link
Kada unesete podatke dobit ce te gotovu natalnu kartu i mogucnost da kliknete na svaku kucu(polje),svaki aspekt (tacke gdje se spajaju crvene i plave linije) i otvorice Vam se prozorce u kojem cete moci procitati objasnjenje.
Kad ukucate svoje podatke sajt Vas prebaci na odredjenu stranu gdje treba da odaberete zaokruzenu opciju na slici i dalje postupate prema vec gore navedenim putokazima....
Grupa: Član
Registrovan/a: 8-May 07
Od: Beograd
Korisnik br: 362 029
Eh, baš bih malo da se zabavim astrologijom. Jace, kad budeš imala vremena, ne moraš žuriti - 13.03.1983, Subotica, 20.30h A ja ću da ostavim posle komentare na temama. Hvala
Citat (lu_salome @ Nov 7 2008, 10:58 PM) [snapback]2352922[/snapback]
Eh, baš bih malo da se zabavim astrologijom. Jace, kad budeš imala vremena, ne moraš žuriti - 13.03.1983, Subotica, 20.30h A ja ću da ostavim posle komentare na temama. Hvala
Registrovan/a: 8-May 07
Od: Beograd
Korisnik br: 362 029
Hvala Jace. Malo sam laički prostudirala, ne znam baš koliko sam dobro povezala, ali sve u svemu to je to: mašta, snovi, intuicija, nešto posebno uspešna u poslu neću biti, najbolje bi bilo da odem na pusto ostrvo, Mars u Ovnu bi mogao da me spase samo kad bih bila više takmičarski nastrojena, a to me ne privlači, Venera u Ovnu čini svoje i tako dalje i tako dalje... Jupiter u Strelcu mi je nekako najbolji. Osloniću se na intuiciju.
Jace, ja nikako da pronadjem ove cvorove gde su mi. Gde se to gleda? Mislim, da kompletiram ovaj moj haotican horoskop. Mada se cudim koliko istine ima.
Ovu poruku je izmenio Jane_Do: Nov 8 2008, 02:34 PM
Citat (Jane_Do @ Nov 8 2008, 01:20 PM) [snapback]2353924[/snapback]
Jace, ja nikako da pronadjem ove cvorove gde su mi. Gde se to gleda? Mislim, da kompletiram ovaj moj haotican horoskop. Mada se cudim koliko istine ima.
Pa eto Lu je severni mesecev cvor u Raku pa pogledajna njenoj karti a juzni je uvek nasuprot njemu pa se zbog toga u nekim sistemima iscrtavanja ne ucrtava.
Registrovan/a: 8-January 07
Od: ... tu negde...
Korisnik br: 317 329
Citat (jace @ Nov 9 2008, 09:44 PM) [snapback]2356549[/snapback]
Kakav odgovor?
Fali ti mesto rodjenja
Auu, da, pa ja vidim nešto mi fali.. Kraljevo.
A našla sam odgovor na pitanje koje sam postavila na jednoj drugoj temi ''Ljubavna slagalica''.. Gde mogu da vidim natalnu kartu.. Al dž je gledam, kad slabo znam..
Registrovan/a: 22-July 08
Od: na tvom monitoru
Korisnik br: 468 595
jace samo jedno pitanje ... primjetila sam u nekim natalnim kartama, npr.od lu_salome , da su ove linije samo u jednoj polovini kruga dok su kod ostalih razbacane svuda . Ima li to neko poseno znacenje ? hvala
ko mi moze uraditi natalnu kartu ili reci nesto o buducnosti? hvala unapred i pozdrav
Citat (su_m @ Nov 9 2008, 10:42 PM) [snapback]2356664[/snapback]
jace samo jedno pitanje ... primjetila sam u nekim natalnim kartama, npr.od lu_salome , da su ove linije samo u jednoj polovini kruga dok su kod ostalih razbacane svuda . Ima li to neko poseno znacenje ? hvala
ne razumem ovu poruku?
ja se vama izvinjavam al stvarno ne znam sta je to,dali postoji mogucnost da mi nesto kazete o ljubavi i buducnosti sa starijim covekom? imam trenutno mnogo problema pa me jako zanima sta ce biti.ja sam rodjena 4 03 1984 u 22 i 10 hvala i poljubac
Samo jedan astro savjet,trebat ces pomiriti razum i osjecaje kako bi uspjela u zivotu I ako moze da prokomentarises na temama gde vode linkovi koliko od toga ima istine kad si ti u pitanju
Citat (su_m @ Nov 9 2008, 10:42 PM) [snapback]2356664[/snapback]
To je zapravo sami pocetak analize,gde je prevega nasih planeta tu stremimo,gledaju se iskljucivo planete bez severnog mesecevog cvora i Lilt .EVo jedan tekst vezan za te podjele
Citat (snexxsnexx @ Nov 10 2008, 02:54 AM) [snapback]2356994[/snapback]
ko mi moze uraditi natalnu kartu ili reci nesto o buducnosti? hvala unapred i pozdrav ne razumem ovu poruku?
ja se vama izvinjavam al stvarno ne znam sta je to,dali postoji mogucnost da mi nesto kazete o ljubavi i buducnosti sa starijim covekom? imam trenutno mnogo problema pa me jako zanima sta ce biti.ja sam rodjena 4 03 1984 u 22 i 10 hvala i poljubac
Ovde samo izradimo kartu i damo linkove za delimicno razumjevanje.Inace treba jos da prilozis i mesto rodjenja.
Registrovan/a: 22-July 08
Od: na tvom monitoru
Korisnik br: 468 595
Citat (jace @ Nov 11 2008, 12:09 AM) [snapback]2358399[/snapback]
To je zapravo sami pocetak analize,gde je prevega nasih planeta tu stremimo,gledaju se iskljucivo planete bez severnog mesecevog cvora i Lilt .EVo jedan tekst vezan za te podjele