Dobrodošli na BeogradCafe | Login | Registracija
Meni
 ◦ Početak

◦ Chat
 ◦ Forum
 ◦ Klubovi
 ◦ Online muvanje
 ◦ Online Dnevnik
 ◦ Foto album
 ◦ Online klub
 ◦ Književni kutak

◦ Horoskop
 ◦ Humor
 ◦ SMS poruke
 ◦ Video
 ◦ Grafiti
 ◦ Čestitke
 ◦ Igre
 ◦ Wallpapers
 ◦ Strip
 ◦ Lyrics
 ◦ Erotika
 ◦ Muzika
 ◦ Srbija
 ◦ Svet
 ◦ Društvo
 ◦ Kultura
 ◦ Fun news
 ◦ Fudbal
 ◦ Košarka
 ◦ Tenis
 ◦ Ostali sportovi
 ◦ Shobizz
 ◦ Muzika
 ◦ Film
 ◦ Ljubav & sex
 ◦ Zdravlje
 ◦ Moda i lepota
 ◦ IT svet
 ◦ Gastro kutak

◦ Vreme
 ◦ Kursna lista
 ◦ TV program
 ◦ Download
 ◦ Linkovi
 ◦ Mali oglasi
 ◦ Kontakt
 ◦ Marketing
Akcije

Dobrodošli Gost ( Login | Registracija )

2 Strana V  1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Velik problem s porodicom...
anonimkaaaa
post May 6 2008, 08:40 PM
Post #1

Početnik
Group Icon

Status: Član
Reg: 2-May 08
Član broj: 456 531

E ovako...imam sestru i strava roditelje...strava porodica....bar sam tako donedavno mislila...
sve je pocelo iz najveceg smora kada sam uzela iz zezancije caletov telefon i citala poruke i otkrila da ima jos jednu zenu ili kako god da se izrazim.... Te poruke su sadrzavale reci koje su stvarno teske...bar ja na to tako gledam - "Volim te puno, puno!!" plac.gif
Za sada to znam samo ja...ne znam sta da radim... znam da nisam ni trebala cackati tudju privatnost, no sta je, tu je....
Nije mi jasno kako moze neka osoba posle svega toga da pogleda zenu i decu u oci...nije mi jasno...
bojim se..tako da vas moolim da me posavetujete...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
NenadR
post May 6 2008, 09:50 PM
Post #2

Veteran
Group Icon

Reg: 18-November 06
Član broj: 300 566

Imas dve varijante, pod jedan je da bolje cutis jer tako mozes da unistis porodicu zbog nesporazuma ako je to mozda cak i greska.Svako u zivotu ima tajne,ali ovakva je malo glupa da se izjavi izmedju roditelja jer dovodis haos u porodici onda,zato pusti to i zaboravi i profitiraj dokle mozes jer takve stvari ce se same odvijati kasnije, ako vidis sta ocu da ti kazem. Neke tajne a pogotovo ovakve se ne govore inace.

Edit: Izbačen nepotreban citat.

Avramova je izmenio/la post. Vreme izmene: May 7 2008, 08:01 AM
+Quote Post
anchiana
post May 6 2008, 10:10 PM
Post #3

Bambince :)
Group Icon

Status: Moderator
Reg: 30-April 07
Lok: hodam po oblacima; tragam za svojim mirom
Član broj: 359 670

Slažem se sa Nenadom. Verujem da tebe to boli, i da ne shvataš, mislim na ovaj deo što si rekla
Citat
Nije mi jasno kako moze neka osoba posle svega toga da pogleda zenu i decu u oci...nije mi jasno...

Ali, ovakve stvari ne trebaju biti izrečene, jer mogu povrediti osobe koje voliš. Čak i ako je ta poruka stigla pogrešnoj osobi (što se često dešava kod tih mobilnih telefona i kucanja broja napamet ili u žurbi, pogrešno izabrano ime i sl. )
Jedino da ostaviš stvari takve kakve su i zaboraviš na to. Jer neke stvari mogu puno povrediti neke osobe, a ne želiš da ljudi koje voliš pate. A opet možda je ta poruka greškom poslata, pa opet da se ne diže larma..
Samo kreni dalje, nisi pročitala.. Ovde ne moraš da smišljaš priču i da lažeš, samo sebi reci da nisi pročitala i gotovo... Nastavi dalje.. Možda ti ovo sada što sam rekla zvuči veoma teško, ali, kad se mora, u korist toga da ljudi oko tebe koje voliš, da ne pate, da ne bude svađe i slčno.. Pomisli na to..

Ne znam koliko me shvataš i da li ti je lakše i slično..?
+Quote Post
majica_90_
post May 6 2008, 10:26 PM
Post #4

Početnik
Group Icon

Reg: 2-August 07
Član broj: 389 520

I ja sam bila u istoj situaciji kada sam to otkrila kod mog tate!
Jednostavno to trebas da zaboravis, moguce je da je to samo avantura(ne treba se zavaravati da je greskom poslata poruka)! Ne znam koliko ti time pomazem,ali samo realno gledam na stvari(iako one bole).
Muskarci uvek imaju avanture,ali znaju sta im znace zena,deca i pre svega porodica...Ako ste vec srecna porodica budi sigurna da ce se sve vratiti na svoje!
Verujem da ce sve to proci i da cete ponovo biti srecna porodica:)
Zelim ti sve najbolje!
+Quote Post
esterina
post May 6 2008, 10:35 PM
Post #5

Veteran
Group Icon

Reg: 1-October 07
Član broj: 405 342

Popricaj sa ocem, nikako ne reci majci.........ako vec netko treba da kaze to je on.
+Quote Post
alex982
post May 7 2008, 01:31 AM
Post #6

Mali vrag
Group Icon

Reg: 19-May 07
Lok: Beograd
Član broj: 367 019

Najbolje bi bilo da iskoristis situaciju,i krenes da ucenjujes caleta naughty.gif
Moras ga razumeti,svakodnevni sex sa jednom osobom ponekad dosadi,nekad to "Volim te puno" znaci "zelim te sada" a dobro bi ti dosle i nove cipele i haljina,zar ne? sm016.gif
+Quote Post
TROPRSTI
post May 7 2008, 07:29 AM
Post #7

Олд тајмер
Group Icon

Reg: 29-December 03
Član broj: 25 260

Citat (anonimkaaaa @ May 6 2008, 08:40 PM) *

.bar ja na to tako gledam - "Volim te puno, puno!!" :

Gledaj na to ovako.
Vi se svi volite puno, pa čak i šire.

Mene jedno ovde interesuje.
Šta te više kopka?
1. To što neko voli puno tvog tatu?
2. To što je tata pokazao neke manjkavosti, ostavljajući takvu poruku na izvolte za eventualne čitaoce-padobrance?
+Quote Post
jace
post May 7 2008, 07:38 AM
Post #8

lady od Zimovrela
Group Icon

Status: Moderator
Reg: 22-January 06
Član broj: 192 638

Meni tako nesto da se desilo razgovarala bih s ocem o tome,ko je to,zasto to radi itd.
On je taj koji majci treba da kaze ili sve da prekine,u tudje odnose,ma ciji oni bili,se ne treba mesati winking.gif
+Quote Post
_c_r_n_o_k_o_s_a_
post May 7 2008, 09:42 AM
Post #9

Početnik
Group Icon

Reg: 10-April 08
Član broj: 452 371

Moj predlog je da za sada precutis.
Jos uvek ne znas o cemu se radi.
Nisi napisala da li si ,slucajno,videla da li je otac na te poruke odgovarao ili ne.
U savakom slucju,kako sama kazes porodica ti je super i ako ti se roditelji dobro slazu , nema potrebe da sada potezes bilo kakvo pitanje na ovu temu.

Na kraju,mozda su to samo bezazlene poruke koje tvoj otac prima mozda ne svojom voljom ,mozda ih nije on inicirao. . . . . .ima tu jos gomila pitanja.

Ako,ne daj Boze , pocnu neki problemi u medjusobnim ili porodicnim odnosima ,tada ce biti vreme da sa ocem otvoreno razgovaras. Naravno uz predhodno izvinjenje sto si uopste caprkala po njegovoj privatnosti.
+Quote Post
Meantime
post May 7 2008, 10:39 AM
Post #10

Profi
Group Icon

Reg: 27-May 07
Član broj: 370 262

Ne bi verovala kakve sve poruke meni stizu, greskom. Od sestricine koja sva srecna javlja svoj ujaku da je polozila ispit, preko devojke koja ocajnicki pokusava da stupi u kontakt sa svojim deckom koji je na Kop-u, pa do momka koji ljutit drezdi na kisi i ceka svoju devojku.

Zamisli da je ovu poslednju poruku video moj dragi? Pa ne bi me oprale ni Dunav, ni Sava. sm042.gif

Hocu da kazem da stvarno nije nemoguce da je po sredi greska, a da je tvoj tata jednostavno zaboravio da to obrise (a mozda, kao i moj tata, i ne zna kako se to radi sm007.gif ). Pravi svaleri su, veruj mi, mnogo obazriviji.

Ako je, pak, po sredi avantura, mislim da treba da ostavis tvojima da to resavaju. Tvoja majka nije balavica, znace kad nesto ne bude u redu - ako se tako sta uopste desi.

U svakom slucaju, ti ne bi trebalo time da se opterecujes.
Srecno!
+Quote Post
noone
post May 7 2008, 10:42 AM
Post #11

...kad zvezde nam se sklope...
Group Icon

Reg: 11-November 04
Lok: Srpska Atina
Član broj: 42 619

Nemoj da trcis pred rudu! Da se meni tako nesto desi, verovatno bih sela sama sa njim i popricala. Ne treba da unosis pometnju u redove, jer zapravo nisi sigurna sta je po sredi.

Srecno!
+Quote Post
TROPRSTI
post May 7 2008, 10:49 AM
Post #12

Олд тајмер
Group Icon

Uzmi ćaletov mobilni i pobriši mu sve poruke škakljivog sadržaja.
Pa nek' se i babo češka po temenu. cooll.gif

A ti prati njegovo ponašanje i nauči nešto novo.
+Quote Post
anonimkaaaa
post May 7 2008, 03:41 PM
Post #13

Početnik
Group Icon

Hvala vam puno! wink.gif
vidim da se najvise pitate kolko je to sve sigurno i tako to...
pa...sigurna sam 100%...ima i primljenih i poslatih poruka na lopate...to mi ne izgleda kao greska...
+Quote Post
velda
post May 7 2008, 06:46 PM
Post #14

Veteran
Group Icon

Reg: 31-August 07
Član broj: 397 298

Cini mi se da ti nista novo necu reci nego sto su ti rekli i ostali.Prvo nikada necackam po tudjem telefonu[pa cak i ako je ocev],licno mislim da to nije lepo.Ali ako je to vec odradjeno,nebi rekla nikome naravno sem njemu.Razgovarala bi otvoreno,jer ja mom ocu to ne bi precutala ali sigurno ostalima ne bi rekla jer dovoljno je to sto sam ja povredjena.Sta god da ti kaze neznam koliko mozes da utices na njegovu odluku[jer on nije klinac.a tako se ponasa].Razgovaraj sa njim a ostali nemoraju da znaju,jer ako se nesto nezna mnogo je bezbolnije koliko god da je istinito.

Nema cega da se bojis,ako nerazgovaras sa njim nemozes nista da saznas,a to po meni jos vise boli.Pozdrav.

Ima ljudi koji mnogo gore stvari rade u zivotu pa nemaju stida.
+Quote Post
TROPRSTI
post May 8 2008, 07:37 AM
Post #15

Олд тајмер
Group Icon

Citat (velda @ May 7 2008, 06:46 PM) *

nebi rekla nikome naravno sem njemu.Razgovarala bi otvoreno,jer ja mom ocu to ne bi precutala ali sigurno ostalima ne bi rekla jer dovoljno je to sto sam ja povredjena.

Pazi ovako.
Otac čini to što čini. Sigurno ne bi voleo da mu ćerka drži pridike i sa njom o tome vodi neprijatne razgovore. Odluka je na njemu da se mane toga, ako je u stanju.

Ja da sam na njenom mestu i ne mogu da se uzdržim a da mu ne dam do znanja da me je razočarao svojim ponašanjem, bih uradio sledeće.

Iskoristio bih priliku kad nema drugih ukućana i poslužio se njegovim mobilnim onako kao slučajno, pred njim. Onda bih mu sasvim smireno dao mobilni u ruke, gledajući ga pravo u oči, uz reči: ,,Znaš tata! Mislila sam da se Muškarcima ne dešavaju takvi kiksevi.'' I onako malo potuljeno se okrenuo i otišao, ostavljajući mu u ruci mobilni na čijem ekranu se očitava škakljiva poruka.

Na svako njegovo eventualno insistiranje da mi objasni ili utvrdi da li će tajna biti prosleđena ostalim članovima porodice, bih nevoljno odgovorio: ,,Dovoljno je što sam ja potrešena i ne želim da se iko drugi koga volim tako oseća. Verujem da ćeš umeti sve da dovedeš u red.''

Jer svaka dalja rasprava bi vodila tome da se on opravdava i pokušava da objasni ili da je tako moralo biti ili da se slučajno desilo, ili već neko drugo glupavo srceparajuće obrazloženje. A ti kao ćerka nisi dužna da budeš upućena do te mere u odnose tvojih roditelja.
+Quote Post
Breskvica84
post May 8 2008, 12:00 PM
Post #16

Profi
Group Icon

Reg: 23-August 07
Član broj: 395 206

Koliko god njemu bilo neprijatno ja bih mu to sasula u lice.Kako mu onda nije neprijatno odrzavati takvu vrstu kontakta sa drugom?!
Nije na tebi da siris price,ali sigurno ti nije prijatno ni to sto vara tvoju mamu,i pravi je budalom.Takve stvari se kad tad otkriju,pa bolje da razgovara sa tvojom mamom otvoreno.
+Quote Post
TROPRSTI
post May 8 2008, 12:08 PM
Post #17

Олд тајмер
Group Icon

Citat (Breskvica84 @ May 8 2008, 12:00 PM) *

Takve stvari se kad tad otkriju,pa bolje da razgovara sa tvojom mamom otvoreno.

Uzmi u obzir da ti ovo komentarišeš sa pozicije svojih godina, pogleda na život i iskustva.
Možda mama ,,ne želi da sazna'' i da se oseća saučesnikom ili čak inspiratorom svega toga? cooll.gif
+Quote Post
anonimkaaaa
post May 8 2008, 02:04 PM
Post #18

Početnik
Group Icon

troprsti svidja mise tvoj predlog...razmislicu jos sta ce biti i kako...
fala jos jednom svima
+Quote Post
Avramova
post May 8 2008, 02:21 PM
Post #19

dAVidova
Group Icon

Reg: 15-May 06
Član broj: 240 971

Citat (anonimkaaaa @ May 6 2008, 09:40 PM) *

E ovako...imam sestru i strava roditelje...strava porodica....bar sam tako donedavno mislila...

I dalje tako misli, jer tako i jeste. Biće šta mora biti, a ti se smiri jer nisi sigurna šta je u pitanju.

Citat

Može jer ženu poštuje, voli, baš kao i decu. Zato ne donosi zaključke prerano.

+Quote Post
noone
post May 8 2008, 02:32 PM
Post #20

...kad zvezde nam se sklope...
Group Icon

Reg: 11-November 04
Lok: Srpska Atina
Član broj: 42 619

Citat (TROPRSTI @ May 8 2008, 12:08 PM) *

Uzmi u obzir da ti ovo komentarišeš sa pozicije svojih godina, pogleda na život i iskustva.
Možda mama ,,ne želi da sazna'' i da se oseća saučesnikom ili čak inspiratorom svega toga? cooll.gif

Uzmi u obzir to da je temu postavila devojka, ili devojcica, nije ni bitno, koja verovatno ne razmislja kao da ima 40-50 godina, vec kao dete. I naravno da ne moze mirno da podnese situaciju, ne bih mogla ni ja. To ne znaci da se greska ne moze ispraviti, ali ocekivati da dete drugacije odreaguje je malo nerealno.

Ne svidjaju mi se insinuacije tipa ''tata nije kriv'' ili ''tata zapravo nista lose nije uradio'', jer tata jeste uradio nesto odvratno i treba da trpi posledice! A zena moze da predje preko toga ili ne njena stvar. Ja ne bih!
+Quote Post

2 Strana V  1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 član(ova) čita ovu temu (1 posetilaca i 0 anonimnih članova)
0 članovi:

- Lo-Fi verzija Vreme: 26th July 2008 - 04:13 AM

Copyright © 1999, 2008