Citat (velda @ Dec 23 2007, 10:40 AM) [snapback]1647714[/snapback]
Evo jednog objasnjenja koji sam cula ovih dana od par ozenjenih muskaraca[koji navodno imaju divne brakove,zene i decu].Kazu ovako ako im se ukaze prilika,zasto je neiskoristiti,zivot je tako kratak i treba ga maksimalno iskoristiti. Naravno to ti dodje samo kao osvezenje a niko nije povredjen
Da, navodno imaju divne brakove... Pa u njihovoj glavi ti brakovi su stvarno divni, tu nema sta da se prica. Nesto drugo je da li bi bili divni kad bi im kcerke saznale, o zeni da ne govorimo. Brak je divan dok se zena pravi luda - a zasto ona to radi, to je vec za drugu temu
Zanima me kome prevara dodje kao osvezenje, osim njima? Da li i ljubavnici dodje kao osvezenje? Ako je ljubavnica udata, da li i njen muz misli da je to osvezenje? Ako nije udata a zaljubila se u njega, da li je i njoj to osvezenje?
Citat (velda @ Dec 23 2007, 10:48 AM) [snapback]1647725[/snapback]
...oni imaju parolu u zivotu da je zivot toliko kratak i da ga treba maksimalno iskoristiti...
Zivot jeste kratak, ali u maksimalno iskoriscavanje ne spada iskoriscavanje ljudi, bar ne u mojoj knjizi

Toliko ima divnih nacina da se 'zivot iskoristi' pa i sa svojim bracnim partenerom, da prevara nikako ne spada u tu kategoriju, vec u kategoriju onog sto joj samo ime kaze:
prevara.
Da skratim: to su cisti egocentrici. Jadne zene sa egocentricima, te nisu nikad,
nikad, osetile ljubav, osim ako pod ljubavlju ne podrazumevaju novu bundu ili zlatni lancic nakon svake njegove prevare