Svaki put,kada pogledam neki od navedenih djelova filma,ja prosto umirem od smjeha.Provale,i neki poseban humor koji moze,i jeste samo smjesan nasoj naciji. Mislim,ko jos moze da odoli Milanu,i Ziki,i njihovoj specijalnoj vezi,proracenoj sa mnogo duhovitih smicalica;)) Stvarno nezahvalno da nemamo jednu temu na njihov "racun"
Grupa: Član
Registrovan/a: 12-September 03
Od: Beograd
Korisnik br: 18 570
Da da apsolutno su fenomenalni neprevazidjeni Zika i Milan...i ja umrem od smeha svaki put kad gledam bilo koji deo i mogu da ih gledam po ko zna koliko puta
meni se najvise svidja onaj dio kad misha ostaje kuci da "uci". pa kad ona kaze:pozuri jos 10....jos 5,4,3,2,1 joooj pauza za topli obrok istekla.hehheh a dobra je i ona zikina komsinica sto u tom dijelu svira na klaviru pa joj maknu sjediste stolice a ona onako sjede na sipku,hehhehe
DA,svakako kultni serijal filmova... Gledao sam milion puta cini mi se sve delove i izuzev poslednjeg dela,ZIkine zenidbe i onog dela kad su u bolnici,koji malo smara,ostali svi delovi su extra i mogu se gledati stalno,a da ne dosade. U poslednjih par godina,jedini film koji ima taj status kod mene da ga gledas koliko hoces,a da ne dosadi,jeste Lajanje na zvezde.
Grupa: Član
Registrovan/a: 29-November 04
Od: Beograd
Korisnik br: 91 263
WOow Zika je legenda neprevazidjena... svi su dobri ali kad moram odlucio sam se za opciju br. 7, mada sam mozda ipak trebao za 8. Te dve su mi najbolje. Imam ih na dvdu (original naravno )
"Jel imate dozvolu? - Imam - Ma ne vozacku, nego za pecanje! - A, to nemam. - Pa sto onda pecate? - Ja ne pecam. Drzim stap. - Sta je ovo? - Riba. - 500 000!!!"
Meni su svi (skoro svi) delovi fantasticni ... ima par, onih pred kraj, koji su mi nekako usiljeni ... pocetni su bili fantasticni, ne zna se koji je od kog bolji
To sa pecanjem je i meni odlicno ... kao i ono "pa ti si pojeo prijinu ribu!"
... ili "prijatelju, jel' ovo tvoja samohodna kosacica?"
"Jel imate dozvolu? - Imam - Ma ne vozacku, nego za pecanje! - A, to nemam. - Pa sto onda pecate? - Ja ne pecam. Drzim stap. - Sta je ovo? - Riba. - 500 000!!!"
A,nakon toga je bila situacija kada je Milan "pojeo" prijinu ribu
A,tek onaj dio kada se sa Snezanom Savic ganja po vozu.Iz toga djela je proizasla recenica kojoj sam se cerekala kao dijete"Ala,volim kad' godina izda,sve poskupi,a pojeftini p****" Ili,"Ala,volim ovaj rezim,kad svi rade ,a ja lezim" (avanture sa sela)
Ovu poruku je izmenio jacIka23: Jan 29 2006, 07:30 AM
Predlazem da na ovoj temi dodamo po neku recenicu ili opasku dragih nam glavnih likova,cisto da se osvezi pamcenje...i malo smeha
Izgleda je prijedlog usvojen Samo tesko poceti..da li od Dare,frau Elze,doktora Nedeljkovica,Herberta fon Karajana,Migeta(onaj sto cuga i prodaje lozove),Ruze,Mace ,keruse sto jede banane,klozetarke,striptizete Violete,Ilije Nestorovica (poznatijeg kao Eliot NEs..hahhahha..to mi je jedna od jacih provala),i svih ostalih genijalnih likova kojih ne mogu da se sjetim trenutno;))
Inace,najvise mi se dopada kada Ziki,MIlanu,i Dari otpadne tocak na putu ,i Milan kaze"ti vozi,ja cu da balansiram"I,onaj kolac umjesto kocnice.Ta scena mi je bas ostala u glavi,i mami osmjeh svaki put kad se sjetim iste;))
Hehhe.. Ma sjecas se ,iz djela "Sulude godine" ..bila su dva lika,tj.dva pandura.Jedan Maksim Filipovic umjetnicko ime "Mek Laud",a drugi Ilija NEstorovic ili "ELiot Nes". Dolaze da ispituju Ziku i Milana u vezi one saobracajne nesrece,i takodjer cugaju sa portirom koga glumi Burdus
Ma sjecas se ,iz djela "Sulude godine" ..bila su dva lika,tj.dva pandura.Jedan Maksim Filipovic umjetnicko ime "Mek Laud",a drugi Ilija NEstorovic ili "ELiot Nes".
Ma da da secam se strasno ,joj stidim se Eliot Nes